• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

دوست گرامی بی انصافیه که این فیلمها رو جزو فاجعه های سینمای ایران بدونیم . سینمای ایران به حد کافی فیلم فاجعه داره !

حالا شما خوشت نیومده از این فیلمها . نظرتم محترم . ولی خیلی بی انصافیه این فیلمها رو فاجعه خطاب کنی .

در مورد سوالی که پرسیدی چرا از این فیلمها خوشم اومده .

آتشکار : سوژه جالبی داشت و به موضوعی پرداخته بود که تاحالا کسی سراغش نرفته بود و تقریبا خوب تونست بپردازه به بحث وازکتومی .

لحظات جالب و خنده دار خوبی هم داشت . حمید فرخ نژاد انصافا فوق العاده بود تو این فیلم .

آتشکار فیلم محترم و قابل قبولیه .

طلا و مس
: بازی بهروز شعیبی ( در نقش روحانی ) فوق العادس . حتی به نظر من بهتر از نگار جواهریان .

ما در فیلم با روحانی ای طرف هستیم که به دلیل بیماری همسرش به نوعی ایثار میکنه و از کلاسهای درسش میزنه تا به بچه هاش و کلا خانوادش برسه .

حتی با وجود اینکه میدونه حال همسرش خوب هم نخواهد شد باز میاد یه کاری میکنه که همسرش خوشحال بشه .

فیلم طلا و مس فیلم احساسی بسیار خوبیه . در واقع میبینیم شخصیت روحانی فیلم به نوع عملی از اخلاق میرسه .

بهروز شعیبی نقش یک روحانی رو فوق العاده بازی کرده بود و در فیلم خبری از اون کلیشه هایی که معمولا میبینیم درباره روحانیها ، نیست .

لطفا مزاحم نشوید : فیلم بسیار خوبی بود به نظر من .

فیلم در مورد اعتماد نداشتن آدما به همدیگس . مسأله ای که الان یه چیز عادی و رایجه . فیلم با زبانی طنز به سراغ این موضوع رفته .

اپیزود اول به نظر من ضعیف ترین اپیزود فیلم بود .

اپیزود دومش خیلی خنده دار بود انصافا . هدایت هاشمی نقش یک روحانی رو خیلی خوب بازی کرده بود .

اپیزود سوم هم خوب بود .

در کل فیلمیه که با حوصله باید پاش نشست .

حق با شما ست . همچنین دوست دیگرم که گفت تا وقتی اخراجی ها هست فاجعه نمی شه خطاب کرد اما بذار بهت بگم همین لطفا مزاحم نشوید را چند نقری تماشا می کردیم اما ظرف 20 دقیقه تمام دوستان رفتند و فقط من ماندم تا انتها دیدم پس بی دلیل نمی گم مزخرف(فاجعه پس از اخراجی ها)
///
طلا و مس موضوع خوبی بود اما گویا در نسخه تلویزیونی متحمل اصلاح (سسانسور ) شده بود . در کل فیلم بی محتوایی بود .
///
آتشکار را امیدوارم تمایل داشته باشید یکبار دیگر تماشا کنید چون در بار دوم عمیق تر فیلم دیده می شه:) اما قبول دارم در مجموع فیلم 3دقیقه اش زیبا بود:))
پیروز باشید.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
حق با شما ست . همچنین دوست دیگرم که گفت تا وقتی اخراجی ها هست فاجعه نمی شه خطاب کرد اما بذار بهت بگم همین لطفا مزاحم نشوید را چند نقری تماشا می کردیم اما ظرف 20 دقیقه تمام دوستان رفتند و فقط من ماندم تا انتها دیدم پس بی دلیل نمی گم مزخرف(فاجعه پس از اخراجی ها)
///
طلا و مس موضوع خوبی بود اما گویا در نسخه تلویزیونی متحمل اصلاح (سسانسور ) شده بود . در کل فیلم بی محتوایی بود .
///
آتشکار را امیدوارم تمایل داشته باشید یکبار دیگر تماشا کنید چون در بار دوم عمیق تر فیلم دیده می شه:) اما قبول دارم در مجموع فیلم 3دقیقه اش زیبا بود:))
پیروز باشید.

خیلی فیلمها هستند که تو فاجعه بودن ، دست اخراجی ها رو از پشت بستن . فیلمهایی مثل : شیر و عسل ، ساعت شلوغی و ... اکثریت قریب به یقین فیلمهای دهه 60 و 70 هم /////// بیش نیستند .

لطفا مزاحم نشوید طنز خوبی داشت و با توجه به ساختار اپیزودیکش و زمان زیر 90 دقیقش آنچنان خسته کننده نبود . البته اپیزود سوم یه خورده خسته کننده بود .

حالا نمیشه گفت چون دوستان شما از فیلم خوششون نیومده ، فیلم مزخرف بوده . به هر حال سلایق افراد فرق میکنه با هم .

در مورد آتشکار من فیلمو دو بار تو سینما دیدم و دفعه دوم بیشتر از دفعه اول خوشم اومد . البته تمایل دارم یه بار دیگه ببینم و اون موقع میتونم نظر نهاییمو راجع به فیلم بدم .

Last edited:

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
من این چند وقت درس و دانشگاه و کارای دیگه نذاشته بود که یه چند تا فیلم ایرانی خوب نگاه کنم تا بالاخره امشب فرصت شد "یک حبه قند" رو ببینم.
اول اینکه من همیشه یه احترام خاصی برای کارهای "رضا میرکریمی" قائلم و از همون زیر نور ماه تا همین یه حبه قند خود میرکریمی هم این احترام خاص رو برای مخاطبانش قائل شده. فیلم یه حبه قند یه خانواده ایرانی رو به بهترین شکل ممکن به تصویر میکشه، تک تک سکانس های فیلم تداعی گر دوران کودکیم و اتفاقاتی بود که خیلی با اتفاقات فیلم شباهت داشت. بازی بازیگرا، گریم، طراحی صحنه و کارگردانی واقعا فوق العاده بود. برخلاف اکثر فیلم ها و سریال های جدید که توی نشون دادن یه خانواده مثلا اصیل ایرانی مدام اغراق می کنن و باعث میشن سناریو فیلم برای بیننده ها غیرقابل باور بشه، یه حبه قند با سادگی ها و ظرافتش کاملا با مخاطبش ارتباط برقرار میکنه.

فیلم گشت ارشاد رو هم دیدم. بنظرم کمدی - درام نسبتا خوبی بود که موفقیتش رو به بازی خوب بازیگرا مدیون بود. درکل یه Level از کمدی های حال حاضر بالاتر بود، فیلمنامه میتونست خیلی بهتر از این باشه، گاهی اوقات یه خورده غیرقابل باور می شد و بعضی جاها هم جنبه درامش با کمدیش هماهنگ نبود.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

خیلی فیلمها هستند که تو فاجعه بودن ، دست اخراجی ها رو از پشت بستن . فیلمهایی مثل : شیر و عسل ، ساعت شلوغی و ... اکثریت قریب به یقین فیلمهای دهه 60 و 70 هم /////// بیش نیستند .

لطفا مزاحم نشوید طنز خوبی داشت و با توجه به ساختار اپیزودیکش و زمان زیر 90 دقیقش آنچنان خسته کننده بود . البته اپیزود سوم یه خورده خسته کننده بود .

حالا نمیشه گفت چون دوستان شما از فیلم خوششون نیومده ، فیلم مزخرف بوده . به هر حال سلایق افراد فرق میکنه با هم .

در مورد آتشکار من فیلمو دو بار تو سینما دیدم و دفعه دوم بیشتر از دفعه اول خوشم اومد . البته تمایل دارم یه بار دیگه ببینم و اون موقع میتونم نظر نهاییمو راجع به فیلم بدم .

بی خیال بابا:happy:نظرات فرهنگی - سینمایی به قول خودت متنوعه خب پس از بحث فیلم های زیبایی که شما دیدی و فاجعه هایی من می گم می گذریم .
راستی نظرت درباره "شبانه روز" چیه ؟:cool:

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
بی خیال بابا:happy:نظرات فرهنگی - سینمایی به قول خودت متنوعه خب پس از بحث فیلم های زیبایی که شما دیدی و فاجعه هایی من می گم می گذریم .
راستی نظرت درباره "شبانه روز" چیه ؟:cool:

بدم نیومد از فیلمش .

نسبت به شبانه خیلی بهتر بود . شبانه به نظر من فاجعه بود .

از نظر فیلم برداری و طراحی صحنه در سطح بالایی بود . شخصیت پردازیها آنچنان که باید و شاید قوی نبودن ( به علت تایم محدود فیلم و کاراکترهای زیاد )

کلا فیلمهای کیوان علی محمدی و امید بنکدار عجیب و غریبن ! و انتظار دیگه ای نباید داشت .

afpakro

Registered User
لایک‌ها
25
فیلم پایان دوم بود

با خوانندگی رضا صادقی

بازیگران:
آنا نعمتی - زیبا بروفه - دانیال عبادی و ...

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
من این چند وقت درس و دانشگاه و کارای دیگه نذاشته بود که یه چند تا فیلم ایرانی خوب نگاه کنم تا بالاخره امشب فرصت شد "یک حبه قند" رو ببینم.
اول اینکه من همیشه یه احترام خاصی برای کارهای "رضا میرکریمی" قائلم و از همون زیر نور ماه تا همین یه حبه قند خود میرکریمی هم این احترام خاص رو برای مخاطبانش قائل شده. فیلم یه حبه قند یه خانواده ایرانی رو به بهترین شکل ممکن به تصویر میکشه، تک تک سکانس های فیلم تداعی گر دوران کودکیم و اتفاقاتی بود که خیلی با اتفاقات فیلم شباهت داشت. بازی بازیگرا، گریم، طراحی صحنه و کارگردانی واقعا فوق العاده بود. برخلاف اکثر فیلم ها و سریال های جدید که توی نشون دادن یه خانواده مثلا اصیل ایرانی مدام اغراق می کنن و باعث میشن سناریو فیلم برای بیننده ها غیرقابل باور بشه، یه حبه قند با سادگی ها و ظرافتش کاملا با مخاطبش ارتباط برقرار میکنه.

فیلم گشت ارشاد رو هم دیدم. بنظرم کمدی - درام نسبتا خوبی بود که موفقیتش رو به بازی خوب بازیگرا مدیون بود. درکل یه Level از کمدی های حال حاضر بالاتر بود، فیلمنامه میتونست خیلی بهتر از این باشه، گاهی اوقات یه خورده غیرقابل باور می شد و بعضی جاها هم جنبه درامش با کمدیش هماهنگ نبود.

من از این جور فیلم ها اصیل هستن خوشم میاد
ولی یه حبه قند اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم به نظرم داستان خوبی نداشت ولی از لحاظ طراحی صحنه اینا عالی بود
اگه بازیگر نقش اولش هم گلشیفته میشد تو اون نقش واقعا عالی بود

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
Cinemanegar Photo- There Are-Things You Don't Know Poster.jpg
اولین ساخته ی فردین صاحب زمانی, چیزهایی هست که نمی دانی!

فیلمی بسیار زیبا و قابل قبول با لایه های سینمایی به معنای واقعی, چیزیه که واقعا در ایران کم داریم بعد از دیدن این فیلم امیدوار شدم که سینما در ایران هنوز زنده است!
فیلنامه متوسط ولی قابل قبولی داره کارگردانی خیلی خوبه و فیلم برداری و نور پردازی کار بسیار عالیه, بازی ها هم خوب به خصوص علی مصفا که کاملا به اندازه و مناسب بازی کرده...
سکانس آغازین قیلم فوق العاده است و فیلم برداری خیلی خوبی هم داره.
متاسفانه این فیلم مخاطب عام نداره و در شرایط خیلی بدی هم اکران شد و ناراحتم از اینکه نتونستم روی پرده این فیلم رو ببینم.

نمره ی من به "چیزهایی هست که نمی دانی" : 7 از 10

IMAGE634530770351242500.jpg
یک حبه قند,رضا میرکریمی
در یک کلمه; فاجعه!
بازی الکی میان سنت و مدرنیته, نمایش خانه سنتی ,میوه انداختن در حوض , خنده های خانم های فیلم , داماد هایی که بیشتر از این که شخصیتی در فیلم داشته باشند فقط یک نمایش مضحک رو تداعی می کنند و نقش اصلی فیلم پسند یا همون پسندیده دختر جوان و با لباس روستایی در آستانه ی عروسی با پسری که خارج از کشور زندگی می کنه , دختری که معلوم نیست به دنبال چیه و اصولا بر چه مبنایی تصمیم گیری می کنه من هیچی از این فیلم نمی فهمم! فیلمی با میزانسن های شلوغ و آشفته ,دوربین رو دست بی معنی که در تضاد با ادعا های فیلم هست! این فیلم خیلی جای بحث داره ودر 2یا 3 خط چیزی نمیشه گفت, خیلی خلاصه در وصف یک حبه قند می تونم بگم نمایشی خوش آب و رنگ و فریب دهنده اما تو خالی و بی ارزش!

نمره ی من به یک حبه قند : 3.5 از 10

ed793e6b520c5df5e28491c78cf56bb9.jpg
آفریقا , اولین کار بلند هومن سیدی

این فیلم در واقع کاری سینمایی نیست و به شکل ویدئویی تولید شد ومتاسفانه قرار بر تبدیل نسخه فیلم و اکران در سینما ها بود که نمیدونم به چه دلیلی انجام نشد, آفریقا کاملا شایستگی اکران رو داشت و خیلی از فیلم هایی که روی پرده می بینیم بسیار سطج کیفی نازل تری نسبت به این کار دارند!
یا وجود اینکه محور اصلی 4 شخصیت و لوکیشن ثابتی هست اما ریتم خوبی داره و تعلیق فیلم من رو کاملا مجذوب کرد و تا پایان همراه با لحظه لحظه ی داستان جلو برد! من چندان سینما بلد و یا کارشناس نیستم اما به اندازه ی درک خودم میتونم بگم دکوپاژ و طراحی میزانسن برای یک فیلم اولی فرا تر از انتظار بود..فیلمنامه ی کار هم قابل قبوله و میشه گفت دیالوگ های هر شخصیت مناسب و کاملا به جا نوشته شده! بازی بازیگران هم خوبه شهاب حسینی آزاده صمدی و اگر اشتباه نکنم امیر جدیدی خوب بودند و جواد عزتی که در ابتدای فیلم فکر می کردم انتخاب اشتباهی باشه در پایان کاملا نظرم برگشت و باید به هومن سیدی بابت انتخاب شجاعانه و البته بازی گرفتن عالی از عزتی تبریک گفت.

نمره ی من به آفریقا: 6 از 10

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099

سلام دوست گرامی .

به نظر این فیلمهای ایرانی خوبن و ارزش دیدن دارن :

اینجا بدون من
مارمولک
بچه های آسمان
خیلی دور ، خیلی نزدیک
زیر نور ماه
سگ کشی
خانه ای روی آب
شام آخر
قرمز
شبهای روشن
تنها دو بار زندگی می کنیم
آفساید
طلای سرخ
طلا و مس
چند کیلو خرما برای مراسم تدفین
کافه ترانزیت
هیچ
آدم برفی
مهمان مامان
شوکران
ماهی ها عاشق میشوند
لطفا مزاحم نشوید
حوالی اتوبان
صداها
بچه های بد
جایی برای زندگی
آتشکار
اتوبوس شب
گاو خونی

فیلمهای قبل از انقلاب : قیصر ، ممل آمریکایی ، گوزنها ، طوقی ، گرگ بیزار

و ...

لیست خوبیه و من فقط شب های روشن و صداها هر دو به کارگردانی فرزاد موتمن رو ندیدم!
فیلم های دیگری هم البته به نظر من میشه اضافه کرد مثل بوتیک - باغ های کندلوس - چهارشنبه سوری و یا فیلم های مرتبط با سینمای جنگ یا همون دفاع مقدس مثل آژانس شیشه ای - روبان قرمز- کیمیا - اشک سرما...

و...

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
کار کاذب آخرین فیلمیه که دیدم:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یه فیلم توووپ با امتیاز 11 از 10 ......

j2m7vlmc0pbstulqrez.jpg

http://www.8pic.ir/images/3llrei1wdg10f8tmx5vb.jpg

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
لیست خوبیه و من فقط شب های روشن و صداها هر دو به کارگردانی فرزاد موتمن رو ندیدم!
فیلم های دیگری هم البته به نظر من میشه اضافه کرد مثل بوتیک - باغ های کندلوس - چهارشنبه سوری و یا فیلم های مرتبط با سینمای جنگ یا همون دفاع مقدس مثل آژانس شیشه ای - روبان قرمز- کیمیا - اشک سرما...

و...

ممنون دوست عزیز .

شبهای روشن که دیدنش واجبه ! آب دستته بذار زمین و این فیلمو ببین .

در مورد فیلمهای جنگی که گفتی ، روبان قرمز رو اصلا خوشم نیومد . واقعا نمیدونم اونهایی که این فیلمو دوست دارن ، از چی این فیلم خوششون اومده ؟

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099

ممنون دوست عزیز .

شبهای روشن که دیدنش واجبه ! آب دستته بذار زمین و این فیلمو ببین .

در مورد فیلمهای جنگی که گفتی ، روبان قرمز رو اصلا خوشم نیومد . واقعا نمیدونم اونهایی که این فیلمو دوست دارن ، از چی این فیلم خوششون اومده ؟

راستش روبان قرمز رو به خاطر همون عده ی زیادی که دوست دارند اسم بردم و خیلی از فیلم ها هستند که شاید با سلیقه ی من جور نباشن ولی اگر فیلم از لجاظ هنری مورد قبول و با ارزش باشه به دیگران توصیه می کنم ببینند!
روبان قرمز هم یکی از اون فیلم هاست که فکر می کنم باید دیده بشه...
شب های روشن هم چشم! البته وقت خیلی محدوده اما در اولین فرصت پیدا می کنم و می بینم...

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
رسوایی رو در جشنواره دیدم.
شاهکار بود.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
ویلای من/قسمت 1و2