Sir Pendar
Registered User
حق با شما ست . همچنین دوست دیگرم که گفت تا وقتی اخراجی ها هست فاجعه نمی شه خطاب کرد اما بذار بهت بگم همین لطفا مزاحم نشوید را چند نقری تماشا می کردیم اما ظرف 20 دقیقه تمام دوستان رفتند و فقط من ماندم تا انتها دیدم پس بی دلیل نمی گم مزخرف(فاجعه پس از اخراجی ها)
دوست گرامی بی انصافیه که این فیلمها رو جزو فاجعه های سینمای ایران بدونیم . سینمای ایران به حد کافی فیلم فاجعه داره !
حالا شما خوشت نیومده از این فیلمها . نظرتم محترم . ولی خیلی بی انصافیه این فیلمها رو فاجعه خطاب کنی .
در مورد سوالی که پرسیدی چرا از این فیلمها خوشم اومده .
آتشکار : سوژه جالبی داشت و به موضوعی پرداخته بود که تاحالا کسی سراغش نرفته بود و تقریبا خوب تونست بپردازه به بحث وازکتومی .
لحظات جالب و خنده دار خوبی هم داشت . حمید فرخ نژاد انصافا فوق العاده بود تو این فیلم .
آتشکار فیلم محترم و قابل قبولیه .
طلا و مس : بازی بهروز شعیبی ( در نقش روحانی ) فوق العادس . حتی به نظر من بهتر از نگار جواهریان .
ما در فیلم با روحانی ای طرف هستیم که به دلیل بیماری همسرش به نوعی ایثار میکنه و از کلاسهای درسش میزنه تا به بچه هاش و کلا خانوادش برسه .
حتی با وجود اینکه میدونه حال همسرش خوب هم نخواهد شد باز میاد یه کاری میکنه که همسرش خوشحال بشه .
فیلم طلا و مس فیلم احساسی بسیار خوبیه . در واقع میبینیم شخصیت روحانی فیلم به نوع عملی از اخلاق میرسه .
بهروز شعیبی نقش یک روحانی رو فوق العاده بازی کرده بود و در فیلم خبری از اون کلیشه هایی که معمولا میبینیم درباره روحانیها ، نیست .
لطفا مزاحم نشوید : فیلم بسیار خوبی بود به نظر من .
فیلم در مورد اعتماد نداشتن آدما به همدیگس . مسأله ای که الان یه چیز عادی و رایجه . فیلم با زبانی طنز به سراغ این موضوع رفته .
اپیزود اول به نظر من ضعیف ترین اپیزود فیلم بود .
اپیزود دومش خیلی خنده دار بود انصافا . هدایت هاشمی نقش یک روحانی رو خیلی خوب بازی کرده بود .
اپیزود سوم هم خوب بود .
در کل فیلمیه که با حوصله باید پاش نشست .
///
طلا و مس موضوع خوبی بود اما گویا در نسخه تلویزیونی متحمل اصلاح (سسانسور ) شده بود . در کل فیلم بی محتوایی بود .
///
آتشکار را امیدوارم تمایل داشته باشید یکبار دیگر تماشا کنید چون در بار دوم عمیق تر فیلم دیده می شه
پیروز باشید.