• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
چه خوبه که برگشتی

به کارگردانی داریوش مهرجویی!

واقعاً باید از بازیگران فیلم (حامد بهداد، مهناز افشار، رضا عطاران، رؤیا تیموریان، حسن پورشیرازی و همایون ارشادی) پرسید چطور حاضر شدند تو همچین فیلم آشغالی بازی کنند! یعنی تله فیلم‌های تلویزیون در برابر این فیلم، شاهکار حساب میشه!

تماشای کامل این فیلم از عهده هر کسی برنمی‌آید! همینطور فحش ندادن به فیلمنامه نویس و کارگردان و بازیگران بعد از پایان فیلم!

امتیاز با ارفاق 0 از 10

اتلاف وقت و پول!

9372

Registered User
لایک‌ها
224
اوووووووه... یادم نمیاد به خدا!

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
چه خوبه که برگشتی

واقعاً باید از بازیگران فیلم (حامد بهداد، مهناز افشار، رضا عطاران، رؤیا تیموریان، حسن پورشیرازی و همایون ارشادی) پرسید چطور حاضر شدند تو همچین فیلم آشغالی بازی کنند! یعنی تله فیلم‌های تلویزیون در برابر این فیلم، شاهکار حساب میشه!

تماشای کامل این فیلم از عهده هر کسی برنمی‌آید! همینطور فحش ندادن به فیلمنامه نویس و کارگردان و بازیگران بعد از پایان فیلم!

امتیاز با ارفاق 0 از 10

اتلاف وقت و پول!
خوشبحال کسی که این رو روی دی وی دی ببینه:)
چون حداقل می تونه بزنه بره جلو اما بدبخت افرادی که داخل سینما دیدند و تنها چیزی که برایشان مانده بود سردرد مزمن بود...

فقط می شه به مهرجویی گفت : خودگویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی

Vahidmim

Registered User
لایک‌ها
27
رسوایی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shahab anderson

Registered User
لایک‌ها
4
چه خوبه که برگشتی

امتیاز با ارفاق 0 از 10

اتلاف وقت و پول!

از مهرجویی -بعید بود این چه فیلمی بود اخه- سردرد مزمن گرفتم --- ( سنتوری - مهمان مامان-.... ) اونا کجا این کجا -فقط خواسته بود بازیگرها یه پولی گیرشون بیاد!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
از مهرجویی -بعید بود این چه فیلمی بود اخه- سردرد مزمن گرفتم --- ( سنتوری - مهمان مامان-.... ) اونا کجا این کجا -فقط خواسته بود بازیگرها یه پولی گیرشون بیاد!

یک جا خوندم که این فیلم نمادگرایانه بوده ولی به نظر من چرت بود!

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
دیکتاتور که ایرانی نیست!
عنوان تاپیک را بخون بعد پست بزن!

(تو تاپیک "هیس دخترها فریاد نمیزنند هم اومدی زدی "فیلم خارجی طنزکه فقط بخندی مثل دیکتاتور") ؟!
سایت که صاحاب نداشته باشه همین میشه:D

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان تهران 1500 کسی دیده؟

من امروز دیدم (در طی دو روز دیدم‌اش چون تماشای‌اش حوصله میخواهد!)

جالب نبود و توصیه نمی‌کنم ببینی!

تصاویر سه بعدی‌اش بعضی صحنه‌ها خیلی از ریخت و قیافه می‌افته و حتی در حد انیمیشن‌های تبلیغی نیروی انتظامی هم نیست! (بخصوص تصاویری که از محیط‌های باز نشان می‌دهد مثلاً از بالای شهر، بین ساختمان‌ها و حتی خیابان‌ها!)

داستان فیلم هچل و هفت است!

صحته‌های فیلم ربطی به هم ندارد! (یعنی ارتباطی بین صحنه‌‌های فیلم وجود ندارد)

حرکات لب شخصیت ها به جملاتی که میگویند ربطی نداره! (و این باعث میشه بیننده باورشان نکنه!)

فیلم درباره تهران در سال 1500 است اما زیادی فیلم‌ فارسی شده (پسر فقیر و دختر پولدار و آدم ریاکار و آبگوشت و غیرت و ترانه‌های درپیت و ارث و میراث و داماد کلاهبردار و ...)

تبلیغات بانک ملی تو حلق بییننده است!

آهنگ فیلم بعضی جاها ریتم فیلم را بهم می‌زند!

با اینکه انیمیشن است ولی برای کودکان مناسب نیست و جذابیتی برای آن‌ها نخواهد داشت!

اگر کسی میخواهد یک انیمشین خوب در این سبک ببیند که هم جذاب و سرگرم‌کننده درباره ربات‌ها که آینده‌گرا هم باشد و هم پیام‌اش را بخوبی به بیننده می‌دهد انیمیشن Robots محصول 2005 را ببیند!)

falang

Registered User
لایک‌ها
382
آخرین فیلمهایی که دیدم رسوایی و هیس دختر ها فریاد نمیکنند هردوشون چرت بودن

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
آخرین فیلمهایی که دیدم رسوایی و هیس دختر ها فریاد نمیکنند هردوشون چرت بودن

هیس رو ندیدم اما تعریفش رو شنیدم رسوایی رو هم خودم دیدم تا برسم خونه داشتم به خودم فش میدادم که چرا براش پول دادم:hmm:

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
اخریش دهلیز بود که دیشب دیدم .

پ.ن: بازیگر کودکش خیلی خوب بازی کرده بود .(نسبت به سن کمش)

d0wnload

Registered User
لایک‌ها
40
من امروز دیدم (در طی دو روز دیدم‌اش چون تماشای‌اش حوصله میخواهد!)

جالب نبود و توصیه نمی‌کنم ببینی!

تصاویر سه بعدی‌اش بعضی صحنه‌ها خیلی از ریخت و قیافه می‌افته و حتی در حد انیمیشن‌های تبلیغی نیروی انتظامی هم نیست! (بخصوص تصاویری که از محیط‌های باز نشان می‌دهد مثلاً از بالای شهر، بین ساختمان‌ها و حتی خیابان‌ها!)

داستان فیلم هچل و هفت است!

صحته‌های فیلم ربطی به هم ندارد! (یعنی ارتباطی بین صحنه‌‌های فیلم وجود ندارد)

حرکات لب شخصیت ها به جملاتی که میگویند ربطی نداره! (و این باعث میشه بیننده باورشان نکنه!)

فیلم درباره تهران در سال 1500 است اما زیادی فیلم‌ فارسی شده (پسر فقیر و دختر پولدار و آدم ریاکار و آبگوشت و غیرت و ترانه‌های درپیت و ارث و میراث و داماد کلاهبردار و ...)

تبلیغات بانک ملی تو حلق بییننده است!

آهنگ فیلم بعضی جاها ریتم فیلم را بهم می‌زند!

با اینکه انیمیشن است ولی برای کودکان مناسب نیست و جذابیتی برای آن‌ها نخواهد داشت!

اگر کسی میخواهد یک انیمشین خوب در این سبک ببیند که هم جذاب و سرگرم‌کننده درباره ربات‌ها که آینده‌گرا هم باشد و هم پیام‌اش را بخوبی به بیننده می‌دهد انیمیشن Robots محصول 2005 را ببیند!)
منم 4 روزی هست گرفتم ولی اصلا حوصلم نمیشه ببینم چندتا صحنشو دیدم خیلی مسخره بود.. خواستم ببینم من پیر شدم حوصلشو ندارم یا واقعا فیلم چته!

حالا نمیدونم مطرح کردنش تو این تاپیک درسته یا نه اما مهران مدیریرو بخاطر این فیلم توبیخ کردن البته شاید شایعه باشه ولی شایعشم برام عحیبه!! مگه این کارتون (انیمیشن نمیشه گفت) چی داره!؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
منم 4 روزی هست گرفتم ولی اصلا حوصلم نمیشه ببینم چندتا صحنشو دیدم خیلی مسخره بود.. خواستم ببینم من پیر شدم حوصلشو ندارم یا واقعا فیلم چته!

حالا نمیدونم مطرح کردنش تو این تاپیک درسته یا نه اما مهران مدیریرو بخاطر این فیلم توبیخ کردن البته شاید شایعه باشه ولی شایعشم برام عحیبه!! مگه این کارتون (انیمیشن نمیشه گفت) چی داره!؟

نه تو این انیمیشن هیچ دیالوگی نداره که بخاطرش توبیخ بشه!

احتمالاً شایعه است برای فروش بیشتر!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

توبیخ در کار نبود . تنها مسئله ای که برای فیلم پیش آمد در تیزر های تلویزیونی بود که به دلیل اختلافات عمیق ، مهران مدیری را از تیزر حذف کردند .

دیدن این فیلم تحمل می خواهد اما نه به اندازه چه خوبه برگشتی و دهلیز . حداقل تا انتها فیلم متوجه می شوی که در انیمیشن در حال پیشرفت هستیم که این فیلم در کره جنوبی ، فرانسه ، لهستان و ژاپن اکران می شود .

بالا