• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
سلام

من خیلی دوست دارم ببینم.موضوع فیلم جیه؟جالب هست؟

سلام

اره قشنگه توضیحشم تو این لینکی که این دوستمون گذاشته میتونی ببینی اما بهت پیشنهاد میکنم که نخونی و خودت بری ببینی:)

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542
Gadayane Tehran

Ghesye Pariya

Hoze Naghashi
Mashin Aroos
Rosvaiii
Zendegi Ba Cheshmane Baste
Rahe Abie Abrisham
شرمنده فینگلیش نوشتم
حوصله نداشتم فقط اسم فیلمارو کپی پیس کردم:دی

نه داداش سرعت پایینه کلی طول میکشه تو مغازه ها پره:blush:
نوغرم

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
آخریش هیس! دخترها فریاد نمیزنن بود

قبل از اون هم دهلیز ! نمی دونم چرا بعضی ها از دهلیز خوششون میاد. کسی رو می شناسم که 7 بار رفته دیده و یه دونه بلیط بها دوباره دستش دیدم و می خواست باز بره !

واقعا چرا بعضی ها انقدر این فیلم رو دوست دارن ؟

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542

قبل از اون هم دهلیز ! نمی دونم چرا بعضی ها از دهلیز خوششون میاد. کسی رو می شناسم که 7 بار رفته دیده و یه دونه بلیط بها دوباره دستش دیدم و می خواست باز بره !

نمیدونم ولی خودمم نینجا اسیسن رو خیلی دوس دارم هر وقت وقت کنم نگاش میکنم ولی به نتیجه ای نرسیدم که چرا انقدر اینو نگاه میکنم:)
شاید اون رفیقت بخطر فیلم نمیره ::دی

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

وقتی مثلا سریال مادرانه و زمانه و دهها سریال بی محتوای دیگه پخش می شه و مردم هم هر بار که پخش بشه می نشینند دوباره نگاه می کنند ، وقتی 2 سکانس جا ماندن دوربین و
بازی احمقانه پدر و پسر رو نگاه می کنند کیف می کنند و دوباره می روند بلیت می خرند.
سلیقه مخاطب از بین رفته که افرادی که تا دیروز دستار کارگردانی یا طراحی صحنه می کردند می شوند کارگردان و بازیگر!

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

فیلم قشنگی بود که واسه چی خوشت نیومد؟ مخصوصا بازیگر کودکش خیلی قشنگ بازی کرده بود ..کلا بازیگراش خوب بازی کرده بودن.

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
حوض نقاشی 8 از 10

یه عاشقانه تلخ...همین

اونقدرا که انتظار داشتم جذبم نکرد...اما جایزه نگرفتن حسینی تو جشنواره بی انصافی بود...خیلی خوب از پس نقشش براومده بود...همین باعث میشد بازی جواهریان درکنار حسینی یکم ضعیف به نظر بیاد...
موضوع بشدت بکر و تازه..اما یکم کشش داستان کم بود
قسمتی که حسینی پشت پنجره مدرسه گفت"سهیل ببخشید که بابت شدم" بار احساسیه خوبی داش

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
هیس دختران فریاد نمیزنند.

6/10 . واقعا حس خوبی موقع ای که فیلم تموم شد نداشتم . فیلم اشکالات محتوایی زیاد داشت . اما کلیت موضوع خوب بود. پرداختش یکم با دید خاصی بود که من نمیپسندم این دید رو.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
چه خوبه که برگشتی . 5 از 10
انتظارم از این فیلم خیلی بیشتر بود. اگه عطاران توش بازی نمیکرد حتی به درد دیدن هم نمیخورد. حامد بهداد هم خوب بازی نکرد

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
چه خوبه که برگشتی . 5 از 10
انتظارم از این فیلم خیلی بیشتر بود. اگه عطاران توش بازی نمیکرد حتی به درد دیدن هم نمیخورد. حامد بهداد هم خوب بازی نکرد

آره فیلم خوبی نبود ولی کنجکاو شدم که امتیاز 5 از 10 را بخاطر چی بهش دادید؟ فقط بخاطر بازی عطاران؟

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
آره فیلم خوبی نبود ولی کنجکاو شدم که امتیاز 5 از 10 را بخاطر چی بهش دادید؟ فقط بخاطر بازی عطاران؟

نه چون دیگه گناه داشت ، ولی وجدانی یک از ده هم زیادش بود :p

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

رسوایی

فیلم رو دوست داشتم ببینم ... نه به خاطر بازیگراش یا شخص ده نمکی ... بیشتر به خاطر حواشی ئی که پیرامونش بود .

به طور کلی مسعود ده نمکی = جنجال و افراط

چه زمانی که روزنامه نگار بود ، دوست داشت جنجالی باشه و با نوشته هاش همه رو قلع و قمع کنه ... یه زمانی هم که عضو گروهِ فشار بود ... الانم که در صندلی کارگردانی جلوس کرده ، فقط دنبال جنجال و حاشیس .

جنجال رو ازش بگیری نمیتونه زندگی کنه ... دوست داره همیشه اسمش سر زبونها باشه .

و اما در مورد فیلم ... میدونستم که با چه فیلم و فیلمسازی طرفم و هیچ انتظاری نداشتم . فیلم هم من رو غافلگیر نکرد ...

کلیشه های تکراری ده نمکی ... یک حاجی خوب و یک حاجی بد ... جالب اینجاست که همیشه شریفی نیا نقش حاجی بد رو بازی میکنه ! و یک تغییر و تحول فیلم فارسی وار برای شخصیتِ بدنام فیلم .

استفادۀ آشکارِ ده نمکی از عنصرِ *** برام جالب بود ... تأکید پوستر فیلم هم روی اِلِمانهای اروتیک هستش .

فیلم رسوایی تشکیل شده از اروتیسیسم ، جوک و یک سری دری وری که الناز شاکر دوست میگه ...خبری از داستان و شخصیت پردازی در فیلم نیست ...

بازیِ شریفی نیا بد نبود ... هرچند که شریفی نیا اونقدر نقش حاجی بد رو بازی کرده که استاد شده برای خودش !

عبدی هم یه نمه اغراق داشت ، ولی در کل اوکی بود .

و اما شاکردوست ... قبل از دیدن رسوایی خوشم نمیومد ازش ، ولی با دیدن رسوایی رسماً متنفر شدم ازش .

10 / 1

بالا