• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دوباره با هم
چندجاش مشکل داشت ولی قشنگ بود
10/6

شیر یا خط
همه چیش تکراری بود
10/1

دوباره باهم تو چه ژانری بود ؟ زیاد حس خوبی بهش نداشتم تو ایران پرود هم همه فحش دادن انگیزم کم شد برای دیدنش
اگه میارزه بگو بشینم ببینمش

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوباره باهم تو چه ژانری بود ؟ زیاد حس خوبی بهش نداشتم تو ایران پرود هم همه فحش دادن انگیزم کم شد برای دیدنش
اگه میارزه بگو بشینم ببینمش

اجتماعی بود
خیلی خوب نبود
ولی انی چند روزه یه فیلمایی دیدم ک این شاه بود دی:

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
اصل کلام رو گفتی هر کی خربزه می خوره پای لرزش هم باید بشینه .
تو بازیگری که پگاه اثبات شده است و خیلی هم عالی است (بجز دربند و چند مورد) عقاید سیاسی اش هم مربوط به خودش است و من کاری ندارم .

برسیم سر بازیگری که گفتی عزیزم ؛

یکی از ترفند هایی سینما استفاده از نابازیگران است تا وقتی فیلم شروع می شود و به تیتراژ پایان می رسد مخاطب هیچ پیشینه ذهنی نسبت به بازیگر نداشته باشد و هرچه می بیند را زندگی او بداند و تا ساعاتی بعد هم به فکر فرد باشد .
به عبارتی باور کرده این فرد با این مختصات اجتماعی وجود دارد .(نمونه : ترانه 15سال دارم یا حتی دختری با کفش های کتانی)

برادر شهبازی از نابازیگر نازنین استفاده کرد دقیقا به همین علت که مخاطب ش بتواند با گریم و بیان کودکانه این دختر از فیلم نامه نداشته و مفاهیم نوآر ش بگذرد.
نتیجه استفاده از این نابازگیر می شود که 3سیمرغ بگیرد ، مخاطبانش لبخند به آینده سینما بزنند و خود فیلمساز متوهم شود که فیلمی در حد اسکار ساخته است!

این گفتگو را بشنوید .
tiwall-interview-nazaninbayati

پگاه آهنگرانی نابازیگره؟!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
پگاه آهنگرانی نابازیگره؟!
شما فیلم رو رویت بفرمایید متوجه می شوید من چه کسی رو فرمودم .
حتی آنونس فیلم رو هم مشاهده می کردید شنیده بودید نازنین نام کیست و سحر کیست .

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
من مادر هستم امتیاز: 8/10

فیلم خوش ساختیه و از ساختار خوبی بهره میبره. مثل اکثر فیلم های امروزی دچار تشویش نمیشه و مفهومش رو بخوبی به مخاطب القا میکنه.
بازی باران کوثری خیلی خوب و طبیعی بود اما بقیه افت و خیزهایی توی کارشون دیده می شد. سناریو فیلم با اینکه ممکنه برای اکثر مخاطبا جدید باشه هنوز هم از اون قاعده های قبلی جیرانی که همیشه 3 کاراکتر اصلی رو به هم ربط میده و داستان رو حول اونا پیش میبره پیروی میکنه و اگه کسی از قبل ندونه این فیلم کارگردانش کیه وقتی تا آخر ببیندش مطمئنا اولین گزینه ای که به ذهنش میاد جیرانیه! در ضمن فیلم پیام های خوبی رو بطور ناخواسته به جامعه انتقال میده که میتونه چشم و گوش خیلی هارو نسبت به اطرافشون باز کنه.

چه خوبه برگشتی امتیاز: -

صرفا بخاطر کارگردان فیلم و ارزشی که برای کارهای قبلیش قائلم فیلم رو گرفتم. تا یه جاهاییش دیدم اما متاسفانه فیلم خیلی خیلی ضعیف تر از اونیه که در موردش فکر میکردم و از دیدن ادامش منصرف شدم. سناریو خیلی شلخته و نامنظمه، کاراکترهای فیلم خیلی عجیب و غریبن و توی دنیای امروزی نمی گنجند حدا از اون بازی بازیگرا از مهناز افشار گرفته تا حامد بهداد خیلی نسبت به بقیه کارهاشون ضعیفه و بعید میدونم اگه تیم داریوش مهرجویی پشت فیلم نبود توی همچین فیلمی شرکت میکردند.

برف روی کاج ها امتیاز: 8/10

فیلم ساده و بی آلایشی بود و متوجه جنجال و هیاهویی که برای این فیلم بوجود اومد نشدم! فیلم داستانی رو به تصویر کشیده بود که خیلی راحت این روزها توی جامعه اتفاق میفته و باعث پایان یا شروع یک زندگی میشه. بنظرم فیلم روایت موفقی داشت و روابط بین کاراکترها تاحدودی واقعی و قابل لمس بود. مهناز افشار با وجود اینکه کمتر توی همچین نقش هایی ظاهر شده ولی بخوبی از پس نقشش براومده بود. بازی صابر ابر هم نسبتا خوب بود اما از ویشکا آسایش و حسین پاکدل انتظار بیشتری میرفت. در ضمن فیلم از موسیقی زیبا و خوبی هم بهره می برد.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

بشارت به یک شهروند هزارۀ سوم

دیدن این فیلم جزو برنامم نبود و قصدی برای دیدنش نداشتم ... اما یکی از دوستان که کارگردان فیلم ( محمد هادی کریمی ) از اقوامش هست ، بلیط نیم بهای این فیلم رو آورد و منم به احترام دوستم این فیلم رو دیدم .

در مجموع همون چیزی بود که انتظارش رو می کشیدم ...

فیلم ضعیفی بود . فیلم پر کاراکتری بود و اکثر قریب به یقین این کاراکترها در نیومده بودن .

رو سوژه ای دست گذاشته بودن که با توجه به شرایط ایران و سانسورها ، خیلی نمیشه روش مانور داد و خیلی مسائل رو نمیشه نشون داد .

داستان کشش آنچنانی نداشت و بازیها خیلی خنثی بود .

فیلم قبلی محمد هادی کریمی ( برف روی شیروانی داغ ) رو بیشتر دوست داشتم .

10 / 3

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
یکی برای همه
معلوم نبود هدف تهیه این فیلم چی بود
داستان فوق العاده بی معنی
10/2

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من وقتی فیلم‌های ایرانی بی و سر و ته میبینم (فیلمهایی مثل چه خوب شد برگشتی یا زندگی در شهر بزرگ یا انیمیشن تهران 1500) تا چند ماه نمیتونم خودم را راضی کنم که وقت و پولم را برای دیدن فیلم ایرانی دیگری هدر بدهم! (مگر اینکه خیلی شاخ باشه و منتقدها خیلی تحویلش گرفته باشند که بعضی اوقات اینجور فیلمها هم آدم را مایوس میکنه مثل فیلم گذشته اصغر فرهادی که علیرغم تعریفها جالب نبود!)

shaparak in love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من the past را با زیرنویس دیدم و فیلم خوبی بود. قرار نیست یک کارگردان همیشه فیلم یکجور بسازه.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
منم دیدم
جواب سوال اخری اینه ک رفیقش هم طلاق گرفته بود دی:
نصفه دیدم. ببینم میام میگم خوبه یا نه دی:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
مشاهده پیوست 486477

برف روی کاج ها

فیلمی به کارگردانی و نویسندگی پیمان معادی

یک فیلم درباره خیانت/فریبکاری/ دروغ / اینکه خودمان حریم شخصی برای زندگیمان قائل نمیشویم/ زندگی بدون تنوع و سرد بعضی متاهلین / عدم احساس امنیت

فیلم سیاه و سفید است که میتونه سردی و یکنواختی زندگی زوج اصلی فیلم را خوب نشان بدهد

بازی مهناز افشار در این فیلم عالیه و در مقابل بازی حسین پاکدل خیلی بد هست و اصلاً باورپذیر نیست و کلاً بازی نمیکند! بازی ویشکا آسایش متوسط بود!

فیلم کمی کند و آرام و آپارتمانی است و پایانش هم کمی غیرقابل قبول است!

یک ترانه خوب با صدای سالار عقیلی به نام رقص ذرات در اواخر این فیلم هست که خیلی شنیدیه و توصیه میکنم این ترانه را بشنوید :

http://namehnews.ir/File/File/29569

متن این تصنیف که شعرش از مولاناست :

ای روز برآ که ذره ها رقص کنند آنکس که ازو چرخ و هوا رقص کنند

جان ها ز خوشی بی سرو پا رقص کنند در گوش تو گویم که کجا رقص کنند

هر ذره که در هوا و در هامون است نیکو نگرش، که همچو ما مفتون است

هر ذره اگر خوش است، اگر محزون است سرگشته خورشید خوش بی چون است

یا تیکه‌هایی از فیلم حذف شده است یا فیلمنامه نویس ننوشته است! : (اگر فیلم را میخواهید ببینید چهار مورد زیر را نخوانید خطر لو رفتن داستان!)

(مثلاً ما نمیفهیم چرا در کنسرت این دو اینقدر نسبت به هم سرد شدند و مردی که آویزون او شده بود و مرتب زنگ میزد و موس موس میکرد راحت طرف را گذاشت و رفت! و حتی در تراس دیگر نیامد)

پنهانکاری زنی که با زن اصلی داستان دوست صمیمی است برایم غیرقابل قبول است!

چرا زن داستان تصمیم به بازگشت گرفت و چرا برادر همسایه با اینکه میدانست او متاهل هست قصد رابطه با او داشت؟

معلوم نیست که چرا زن اصلی داستان اینقدر راحت با موضوع خیانت و طلاق برخورد می‌کند؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
یکی برای همه
مضخرف کامل
از نیوشا ضیغمی فقط و فقط برای خوشگلیش استفاده کرده بودن دقیقا مثل فیلما زمان شاه
حالم بهم خورد
1/10

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یکی برای همه.
توی فیلم طرف به بچه همسایشون میگفت فیلم میلم جدید از اوناش چی داری؟:blink:
کلا سر نیوشا توی این فیلم بحث بود:دی
میخواستم بزارم برای چندتا مهمونا که زن هم باهاشون بود سرشون گرم بشه روم نشد.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کجا خوابم برد
خوب بود :cool:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
هیس دخترها
اخرش رو نفهمیدم نجات بیدا کرد یا نه
کسی فهمید؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
هیس دخترها
اخرش رو نفهمیدم نجات بیدا کرد یا نه
کسی فهمید؟
در سکانس پایانی متهم را برای اجرای حکم می برند و با توجه به اینکه برادر مقتول مرد ، حکم اجرا می شود که دیزالو به کودکی های متهم می شود.

بالا