• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
داستانش درباره چی بود؟

بگم بی مزه نمیشه؟
اگه میخای برو اخر نمیخای نرو دی:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3 تا بودن بیکار میخاستن خودکشی کنن یه خانم دکتر بهشون گفت دوستون دارم و مثلن امید به زندگی بهشون داد
و اینام ادم شدن مثلن (خر شدن)
و رفتن سر خونه زندگیشون

BluRay20

Registered User
لایک‌ها
259
فیلم تو و من که تو اتوبوس دیدم .
البته کلا فیلم های ایرانی چیز خاصی ندارند .

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
هیچ کجا هیچ کس
اینقد پرید از اینده به حال و برعکس
که همه رو قاطی میکنی
هرچیزی یه حدی داره
دستشون درد نکنه
بابک زنجانی هم سرمایه گذاری کرده بود

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
هیچ کجا هیچ کس
اینقد پرید از اینده به حال و برعکس
که همه رو قاطی میکنی
هرچیزی یه حدی داره
دستشون درد نکنه
بابک زنجانی هم سرمایه گذاری کرده بود

سوئیچ کن روی خارجی رفیق جان .
حیف نیست با این سرعت لاک پشتی ایرانی می گیری:)

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
سوئیچ کن روی خارجی رفیق جان .
حیف نیست با این سرعت لاک پشتی ایرانی می گیری:)

اتفاقا رفتیم فیلم هیس دخترها یه 8-9 نفری وسط فیلم ول کردن رفتن
شایدم سر موضوعش ول کردن رفتن نمیدونم
اخه فیلمها خارجی زیرنویس خوندنش ب کنار دی:
جدیدا خارجی ها هم چنگی به دل نمیزنه
حالا باز یه سری باید بزنم
دمت گرم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اتفاقا رفتیم فیلم هیس دخترها یه 8-9 نفری وسط فیلم ول کردن رفتن
شایدم سر موضوعش ول کردن رفتن نمیدونم
اخه فیلمها خارجی زیرنویس خوندنش ب کنار دی:
جدیدا خارجی ها هم چنگی به دل نمیزنه
حالا باز یه سری باید بزنم
دمت گرم
هیس در حد فیلم 90 دقیقه ای نبود . راحت بگم 45 دقیقه حداکثر محتوا بود .

ببین هر ورودی ای خروجی داره . اگر ورودی خوب نباشه خروجی هم متاثر از همون هست .
این سال های اخیر هم که می بینیم فیلم های ایرانی روز به روز ضعیف تر می شه متاسفانه به دلیل محتوای ورودی کارگردان ها و نویسنده ها هستند که تحت تاثیر موج روشن فکری(کوته فکری) غرب قرار گرفتند .

سال قبل با آرش بهجو صحبتی می کردم و می گفت ویلای من با کیفت HD و تلاش هزار نفر پرسنل گلرنگ ،
گفتم فیلم 1950 رو می بینی امکانات ساخت یک صدم امروز ، اما با کیفیت تر از امروز هست . تنها دلیل ش محتواست!

خوشبختانه با ظهور سایت های بررسی و تحلیل فیلم خارجی/داخلی خیلی راحت می شه تلاش کرد فیلم بهتری پیدا کرد.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
هیس در حد فیلم 90 دقیقه ای نبود . راحت بگم 45 دقیقه حداکثر محتوا بود .

ببین هر ورودی ای خروجی داره . اگر ورودی خوب نباشه خروجی هم متاثر از همون هست .
این سال های اخیر هم که می بینیم فیلم های ایرانی روز به روز ضعیف تر می شه متاسفانه به دلیل محتوای ورودی کارگردان ها و نویسنده ها هستند که تحت تاثیر موج روشن فکری(کوته فکری) غرب قرار گرفتند .

سال قبل با آرش بهجو صحبتی می کردم و می گفت ویلای من با کیفت HD و تلاش هزار نفر پرسنل گلرنگ ،
گفتم فیلم 1950 رو می بینی امکانات ساخت یک صدم امروز ، اما با کیفیت تر از امروز هست . تنها دلیل ش محتواست!

خوشبختانه با ظهور سایت های بررسی و تحلیل فیلم خارجی/داخلی خیلی راحت می شه تلاش کرد فیلم بهتری پیدا کرد.

آره متاسفانه فیلمنامه‌ها خیلی ضعیفه و یک داستان درست و حسابی نداره! غیر از تک و توک فیلمهایی مثل جدایی نادر از سیمین تو این چند ساله فیلم خوب ایرانی ندیدم و تریجیح میدم این مهملاتی که به اسم فیلم پخش میکنند را نبینم و به جای‌اش یک فیلم متوسط هالیوودی ببینم!

من یک فیلمی مثل 12 Angry Men که محصول 1957 است و تمام لوکشین‌اش تو یک اتاقه را با کل فیلمهای سینمای ایران عوض نمیکنم!!!

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
رسوایی

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
پله آخر و هیس دخترها هم دی وی دی شون اومد .

به جای این که مدام گذشته رو ببینید حداقل پله آخر رو ببینید که فیلمنامه داره:)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خدمت عزیزان سینمایی پی تی بگم امروز به صورت تصادفی فیلم زندگی دیوید گیل (2003) رو دیدم .
بار دیگه به هوش ایرانی قبطه خوردم . کافیه فیلم هیس دختر ها رو کنار این فیلم قرار بدید تا متوجه بشوید 97 درصد متریال داستان کپی از این فیلم هست .

شاید به پای چین نرسیم که کپی برابر اصل می زنه اما مراودات با این عزیزان باعث شده ما هم از این هنر کپی کردن بی نصیب نمانیم.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
خدمت عزیزان سینمایی پی تی بگم امروز به صورت تصادفی فیلم زندگی دیوید گیل (2003) رو دیدم .
بار دیگه به هوش ایرانی قبطه خوردم . کافیه فیلم هیس دختر ها رو کنار این فیلم قرار بدید تا متوجه بشوید 97 درصد متریال داستان کپی از این فیلم هست .

شاید به پای چین نرسیم که کپی برابر اصل می زنه اما مراودات با این عزیزان باعث شده ما هم از این هنر کپی کردن بی نصیب نمانیم.

مطمئنی؟ چون زندگی دیوید گیل درباره :

دیوید گیل ( کوین اسپیسی ) استاد دانشگاه هاروارد ، از مخالفان اجرای حکم اعدام در ایالت تگزاس آمریکا است . او برای اینکه ثابت کند بعضی از محکومین به اعدام بی گناه اعدام می شوند با دوستش کنستانت ( لورا لینی) نقشه ای طرح می کند . کنستانت مبتلا به سرطان خون است و بیش از چند ماه زنده نخواهد ماند . کنستانت دست به خود کشی می زند و این خود کشی را به گونه ای انجام میدهد که تمام شواهد نشان دهد دیوید گیل مرتکب قتل شده است . در حین خود کشی دیوید از کنستانت فیلم برداری می کند . دیوید دستگیر شده و به اعدام محکوم می شود . بتسی بلوم ( کیت وینسلت ) که یک خبرنگار است ، پی می برد که کنستانت دست یه خود کشی زده است . او درست نیم ساعت مانده به اعدام دیوید فیلم ویدیویی را پیدا میکند . اما هنگامی که خود را به محل اعدام می رساند دیگر دیر شده است . دیوید اعدام شده است . بتسی بلوم پس از مرگ دیوید فیلم ویدیویی را به دادگاه ارائه میدهد و دادگاه دیوید گیل را بیگناه می شناسد و ...

بود!

هیس که ماجرایش کودک آزاری است! (البته هنوز ندیدم!)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مطمئنی؟ چون زندگی دیوید گیل درباره :

دیوید گیل ( کوین اسپیسی ) استاد دانشگاه هاروارد ، از مخالفان اجرای حکم اعدام در ایالت تگزاس آمریکا است . او برای اینکه ثابت کند بعضی از محکومین به اعدام بی گناه اعدام می شوند با دوستش کنستانت ( لورا لینی) نقشه ای طرح می کند . کنستانت مبتلا به سرطان خون است و بیش از چند ماه زنده نخواهد ماند . کنستانت دست به خود کشی می زند و این خود کشی را به گونه ای انجام میدهد که تمام شواهد نشان دهد دیوید گیل مرتکب قتل شده است . در حین خود کشی دیوید از کنستانت فیلم برداری می کند . دیوید دستگیر شده و به اعدام محکوم می شود . بتسی بلوم ( کیت وینسلت ) که یک خبرنگار است ، پی می برد که کنستانت دست یه خود کشی زده است . او درست نیم ساعت مانده به اعدام دیوید فیلم ویدیویی را پیدا میکند . اما هنگامی که خود را به محل اعدام می رساند دیگر دیر شده است . دیوید اعدام شده است . بتسی بلوم پس از مرگ دیوید فیلم ویدیویی را به دادگاه ارائه میدهد و دادگاه دیوید گیل را بیگناه می شناسد و ...

بود!

هیس که ماجرایش کودک آزاری است! (البته هنوز ندیدم!)
فیلم های ایرانی متکی به میزانسن و اکت هستند . دریغ از ذره ای محتوا!
پس تنها موردی که یک فیلم ساز ایرانی قادر به خلق کردنشه ساختار هست که کپی بوده .

اون 3 درصد رو برای این در نظر گرفتم که دیوید گیل داستان می شه شیرین و تفاوت جرم و انگیزه قتل .
کافیه فقط هیس رو ببینی . سکانس ملاقات متهم با وکیل ، تعریف جزئیات و وقایع جنایت و...... تا اون به آب و آتش زدن های خانم خبرنگار کاملا منطبق به وکیل هست .
حتی سکانس زندان توی هیس کاملا شبیه به سکانس این بوده .

البته محتوا هم می تونیم بگیم کپی بوده که هر 2 ضد اعدام بودند(بماند که خیلی ناقص در هیس از کودک آزاری گفته شد).

پ.ن: لینک مستقیم هیس خواستید پی ام بدید:rolleyes:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
PosterHissNew2S.jpg

فیلم "هیس دخترها فریاد نمیزنند" را امروز دیدم

ماجرای فیلم درباره خانمی است که در روز ازدواجش، سرایداری را به قتل میرساند و بعداً متوجه می‌شویم که در بچگی خودش توسط شاگرد مغازه پدرش مودر آزار قرار گرفته! و ...

نکته مثبت فیلم این است که بیخیالی و بی‌تفاوتی و ناآگاهی معلمها (مسئولین مدرسه و بصورت کلی آموزش و پروش) و پدر و مادر را نسبت به مسائل جنسی فرزندشان نشان می‌دهد!

اگر میخواهید فیلم را ببینید از اینجا به بعدش را نخوانید :

بعضی دیالوگ‌های فیلم گنگ و نامفهوم است! (چرت و پرت است!) و معلوم نیست کی اینجوری حرف میزنه! (آدم را یاد زیرنویس بعضی فیلمها میندازه!)

مثلاً :

دقیقه 20: فکر کردم اومدم ملاقات یک مرد! یک عاشق! ولی شما متاسفانه نه تنها عاشق نیستید بلکه بسیار بی‌انصافید! (معلوم نیست چرا این آقا مرد نیست؟! و چرا این وکیل اینقدر گنگ و کتابی حرف میزنه!)

دقیقه 35 : آقای مراد صفرخانی! با ما تشریف بیارید! (دیالوگ پلیس در هنگام دستگیری متهم!)

دقیقه 0110 :
- ببخشید خانم وکیل، ظاهراً برنامه دفاع شما اینه که شیرین نعیمی نباید محکوم به قتل بشه!
- ببخشید من برای چی باید صحبت کنم! این حرفهای من کجا باید پخش بشه؟ جایی پخش میشه؟
برنامه‌ام نیست اعتقادمه! به اعتقاد من این باور عرفی غلطیه که باید تو جامعه محکوم بشه! (یکی به من بگه چرا این وکیل اینطوری حرف میزنه؟!)

دقیقه 0119:
برای دفاع اخرم حرفی ندارم بجز گریه برای متهم! (خسته نباشید باید به وکیل گفت با این دفاع جانانه!)

سئوالات :

از کجا مراد فهمید که روز نامزدی شیرین چه روزی هست؟ (آخه همون روز زنگ زد!) اگر میگید اتفاقی! پس در جواب این سئوال که چطور در ساختمان آتلیه و همان زمان که شیرین با لباس عروس در راه‌پله‌هاست هم مردی را میبینید که دختربچه‌ایی را به خانه‌اش میبرد هم میگویید اتفاقی؟!

بقیه زنان زندان چه نقشی در فیلم دارند؟ وقتی حتی یک خط دیالوگ به درد بخور ندارند!

چرا کارگردان مسئله کودک ازاری را زنانه کرده؟ مگه کودک آزاری فقط مسئله دخترهاست؟ (جنایات بیجه را یادمان نرفته که همه قربانیانش پسرها بودند!)

چرا نامزد شیرین پیش اون مرد بازاری نرفت که بخاطر آبرویش نمیخواست دخترش حرفی از تجاوز بزند؟ راحتر نبود که به جای پیدا کردن اولیای دم ثابت کنند که مقتول قصد تجاوز به دختری را داشته و به اینصورت شیرین را از قصاص نجات میدادند!

چرا یک معتاد باید وقتی بهش پیشنهاد میدهند که قراره پول دیه را بهش بدهند مواد تزریق کنه تا اوردوز کنه؟!

از بازیها فقط بازی بابک حمدیان را پسندیدم که خیلی هم ریسک کرده که نقش یک متجاوز را بازی کرده! و انصافاً هم خوب بازی کرده بود

بدترین بازی هم به نظر من برای طناز طباطبایی و مریلا زارعی بود! (یعنی بازی 2 دختربچه فیلم بهتر از بازی این دو بازیگر معروف بود!)

یک سوتی هم در دقیقه 012011 فیلم دیدم که کاگردان متن خبر حوادث را تغییر نداده و فقط عکسهای فیلم را روی یک خبر در صفحه حوادث روزنامه (ماجرای اسیدپاشی!) مونتاژ کرده‌اند :

http://upcity.ir/images2/52197873222603500937.jpg

فایل های ضمیمه

• PosterHissNew2S.jpg
    PosterHissNew2S.jpg
    34 KB · نمایش ها: 16
بالا