• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
از لینکی که خودم داشتم واردش شدم و گفته :
We’ve removed this video because it violates our Community Guidelines. You’ll be able to view this video for 7 days from when it was removed. This period allows you to review the content and decide whether you wish to submit an appeal.
مسخره ها :rolleyes:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اینایی که یه ویدیو یوتیوب پلی میکنن خودشون هم اون گوشه س ریکت نشون میدن چطوریاس ؟ شامل کپی رایت نمیشه؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینایی که یه ویدیو یوتیوب پلی میکنن خودشون هم اون گوشه س ریکت نشون میدن چطوریاس ؟ شامل کپی رایت نمیشه؟
والا ما هرچی میزاریم شامل کپی رایته , نمیدونم اینا چطوری میزارن که کپی رایت نمیگیرن

تنها فرضیه ای که به ذهنم رسید اینه که ویدئوها رو میزارن و درآمد اون بخش از ویدئو رو میدن به صاحب اثر و بیشتر هدف از انتشار اینجور ویدئوها جذب مخاطب هست تا در آمد زایی

از لینکی که خودم داشتم واردش شدم و گفته :
We’ve removed this video because it violates our Community Guidelines. You’ll be able to view this video for 7 days from when it was removed. This period allows you to review the content and decide whether you wish to submit an appeal.
مسخره ها :rolleyes:
خب اگه گیم پلی بوده appeal بزن و توضیح بده که گیم پلی هست , دوباره بررسی میکنن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
والا ما هرچی میزاریم شامل کپی رایته , نمیدونم اینا چطوری میزارن که کپی رایت نمیگیرن

تنها فرضیه ای که به ذهنم رسید اینه که ویدئوها رو میزارن و درآمد اون بخش از ویدئو رو میدن به صاحب اثر و بیشتر هدف از انتشار اینجور ویدئوها جذب مخاطب هست تا در آمد زایی

خب اگه گیم پلی بوده appeal بزن و توضیح بده که گیم پلی هست , دوباره بررسی میکنن
اگه مساله کپی رایت بود میگفتن دیگه به جای حذفش بدون ذکر دلیل؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگه مساله کپی رایت بود میگفتن دیگه به جای حذفش بدون ذکر دلیل؟
گفته که بخاطر خشونت در ویدئو

منم یه ویدئو در مورد کرونا آپلود کردم درجا حذف شد بعد درخواست بازبینی دادم و توضیح دادم که محتویات ویدئو چی هست , بعد از 24 ساعت ویدئو برگشت و مشکل حل شد

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
گفته که بخاطر خشونت در ویدئو

منم یه ویدئو در مورد کرونا آپلود کردم درجا حذف شد بعد درخواست بازبینی دادم و توضیح دادم که محتویات ویدئو چی هست , بعد از 24 ساعت ویدئو برگشت و مشکل حل شد
وایولیت گفته :rolleyes:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سه پایه و میکروفون من هم رسید , از امروز بریم تو کار تهیه نور و ساخت لایت باکس

دوستان برای رنگ پس زمینه دیوار چی پیشنهاد میدید ؟ روشن یا تیره ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سه پایه و میکروفون من هم رسید , از امروز بریم تو کار تهیه نور و ساخت لایت باکس

دوستان برای رنگ پس زمینه دیوار چی پیشنهاد میدید ؟ روشن یا تیره ؟
سه پایه چی گرفتی چند شد؟
میک کیفیتش چطوره :rolleyes:
تیره قاعدتا شیک تره بستگی به موضوع هم داره

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سه پایه چی گرفتی چند شد؟
میک کیفیتش چطوره :rolleyes:
تیره قاعدتا شیک تره بستگی به موضوع هم داره
سه پایه ویفنگ مدل 3540 گرفتم , ارتفاعش حداکثر 156 میشه , دیجی چند فروشنده داشت که قیمت 270 زده بودند
بطور اتفاقی دیدم یه فروشنده 245 زده بود , یه کد تخفیف اولین خرید 25 تومنی زدم و 220 پرداخت کردم

در مورد سه پایه زیاد مطمئن نبودم چون خیلی ها میگفتن سه پایه مقاوم نیست و از این حرفا , ولی وقتی رسید دیدم کیفیتش خوبه

میکروفون تازه دیشب رسید دستم هنوز وقت نکردم تست کنم , تست کنم نتیجه رو میگم

روی جعبه میکروفون یه برچسب بارکد qr و یه قسمت مثل پین شارژ اعتباری که باید خراش میدادی بود
وقتی بارکد رو اسکن میکردی میرفت توی سایت اصلی بویا و اصالت محصول رو چک میکرد تا مطمئن بشی فیک نیست

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب من تست اولیه میکروفون رو انجام دادم , از اونجا که سررشته ای از ضبط صدا ندارم تغییر فاحشی احساس نکردم

تنها تغییری که برای من کاملا مشخص بود افزایش وضوح نویز بود !! یعنی وقتی با میکروفون ضبط میکردم نویز اطراف با وضوح بیشتری ضبط میشد !

با دو نرم افزار مختلف تست کردم که هر دو به همین شکل بود , باید برم تو یوتیوب ببینم چیز خاصی هست که من جا انداخته باشم

@zgg123

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
خب من تست اولیه میکروفون رو انجام دادم , از اونجا که سررشته ای از ضبط صدا ندارم تغییر فاحشی احساس نکردم

تنها تغییری که برای من کاملا مشخص بود افزایش وضوح نویز بود !! یعنی وقتی با میکروفون ضبط میکردم نویز اطراف با وضوح بیشتری ضبط میشد !

با دو نرم افزار مختلف تست کردم که هر دو به همین شکل بود , باید برم تو یوتیوب ببینم چیز خاصی هست که من جا انداخته باشم

@zgg123
وقتی میکروفنی میگیری که حساسیت بالاتری داره طبیعی هست که نویز محیط هم بیشتر بشه
باید آکوستیک محیط رو هم درست کنی اگر صدای خوب و بدون نویز می خوای

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

@zgg123
برای منم همچین حالتی داشت باید یکم بیشتر ور برم ببینم چطوراس
گین رو از تنظیمات ویندوز بالا بردی؟ من بدون بالا بردنش تا حدود ده یا بیست دسیبل صدای خیلی کمی می‌گرفتم بالا هم بردم نویز میوفتاد :confused:
راستی باطری شو هم عوض کن ترجیها

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای منم همچین حالتی داشت باید یکم بیشتر ور برم ببینم چطوراس
گین رو از تنظیمات ویندوز بالا بردی؟ من بدون بالا بردنش تا حدود ده یا بیست دسیبل صدای خیلی کمی می‌گرفتم بالا هم بردم نویز میوفتاد :confused:
راستی باطری شو هم عوض کن ترجیها
من به تبلت وصل کردم که نیاز به باتری نداره , تنظیمات نرم افزار هم چیز خاصی نداشت
در تست دوم به اتاقی که قراره اونجا ضبط انجام بدم رفتم , این اتاق از همه طرف بسته هست و کمترین نویز از خارج به داخل میاد .
این دفعه میکروفون رو به گوشی وصل کردم که نتیجه یه مقدار بهتر بود ولی اختلاف چشمگیری بین بدون میکروفون و با میکروفون حس نکردم
البته قطعا این جزء الزامات کار هست پس فعلا راضی هستم

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اینستا داره درامدزایی igtv رو فعال میکنه . بنظرتون اگه برا ایران هم فعال بشه . اینستا بهتر از یوتیوب نیست ؟؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
محتوا ساختن برای اینستا سخت تره :rolleyes:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بنظرتون اگه برا ایران هم فعال بشه
هیچ کمپانی آمریکایی حق مراوده مالی با ایران رو نداره

تلگرام که مال کشور دوست و برادر روسیه بود وقتی بخش مرچندایز رو فعال کرد برای ایران فعال نشد , اینستا که دیگه مال شیطان بزرگه قطعا فعال نمیشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من به تبلت وصل کردم که نیاز به باتری نداره , تنظیمات نرم افزار هم چیز خاصی نداشت
در تست دوم به اتاقی که قراره اونجا ضبط انجام بدم رفتم , این اتاق از همه طرف بسته هست و کمترین نویز از خارج به داخل میاد .
این دفعه میکروفون رو به گوشی وصل کردم که نتیجه یه مقدار بهتر بود ولی اختلاف چشمگیری بین بدون میکروفون و با میکروفون حس نکردم
البته قطعا این جزء الزامات کار هست پس فعلا راضی هستم
واسه منم ظهر رسید
اسکن کردم خوشبختانه فیک نبود و تیک سبز برام اومد :p
با گوشی تست کردم (با باتری) کیفیتش خوب بود منتها یکم نویز داشت چون تو حال تست گرفتم
بدون میکروفون هم تست کردم تفاوتشون فاحش بود
رفتم سراغ دوربینم
اول یه تست چندسانتی با میک داخلی خودش گرفتم، صداش عالی و بدون نویز اما یکم بم
تست دوم فاصله زیاد، فاجعه بود انگار ته چاه یه کولر روشن کردی همزمان داری حرف میزنی
تست سوم میکروفون بویا رو وصل کردم به دوربین (با باتری)،‌صدا فوق العاده شدید بود و با ولوم ۱۰ قرمز میشد، مجبور شدم بیارم رو ۵ تا نرمال شه (نهایت صدا ۳۲)
کیفیت صدا عالی منتها پر از نویز و صداهای اضافه مثه پرنده هام که حتی خودمم نمیشنوم اما تو صدا افتاده بود :rolleyes:
تست بعدی کامپیوتر، آشغال به تمام معنا

p.s: نمیدونم چطور متوجه میشه ما داریم از دوربین استفاده میکنیم، اما روی کامپیوتر و گوشی بدون باتری کار میکنه ولی روی دوربین فقط و فقط با باتری کار میکنه
@zgg123 مصرف باتری زیاد داشتی ولی رو دوربین نمیزدی، چرااااااااا؟

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
واسه منم ظهر رسید
اسکن کردم خوشبختانه فیک نبود و تیک سبز برام اومد :p
با گوشی تست کردم (با باتری) کیفیتش خوب بود منتها یکم نویز داشت چون تو حال تست گرفتم
بدون میکروفون هم تست کردم تفاوتشون فاحش بود
رفتم سراغ دوربینم
اول یه تست چندسانتی با میک داخلی خودش گرفتم، صداش عالی و بدون نویز اما یکم بم
تست دوم فاصله زیاد، فاجعه بود انگار ته چاه یه کولر روشن کردی همزمان داری حرف میزنی
تست سوم میکروفون بویا رو وصل کردم به دوربین (با باتری)،‌صدا فوق العاده شدید بود و با ولوم ۱۰ قرمز میشد، مجبور شدم بیارم رو ۵ تا نرمال شه (نهایت صدا ۳۲)
کیفیت صدا عالی منتها پر از نویز و صداهای اضافه مثه پرنده هام که حتی خودمم نمیشنوم اما تو صدا افتاده بود :rolleyes:
تست بعدی کامپیوتر، آشغال به تمام معنا
:rolleyes:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
هیچ کمپانی آمریکایی حق مراوده مالی با ایران رو نداره

تلگرام که مال کشور دوست و برادر روسیه بود وقتی بخش مرچندایز رو فعال کرد برای ایران فعال نشد , اینستا که دیگه مال شیطان بزرگه قطعا فعال نمیشه
اینو که میدونم . منظورم از فعال شدن این بود که برای آی پی ایران نمایش بده .
چون اینستا از نظر بازدید گرفتن بهتر از یوتیوبه

بالا