اها فکر کردم قراره باز بمونهلامپ رو موقعی برعکس میزنن که سافت باکس باز هست , این طرح درواقع قراره کپی از تصویر زیر باشه
جلوی چتر برای گرفتن شفافیت نور پارچه یا کاغذ نازک نصب میشه
مشاهده پیوست 1181758
اگه این تبدیل تو بازار ایران پیدا بشه چیز خوبی در میاد ولی ظاهرا نیست
مشاهده پیوست 1181760
تبدیل 1 به 4 سرپیچتبدیل چی؟
این تبدیلو من تو دیوار دیده بودملامپ رو موقعی برعکس میزنن که سافت باکس باز هست , این طرح درواقع قراره کپی از تصویر زیر باشه
جلوی چتر برای گرفتن شفافیت نور پارچه یا کاغذ نازک نصب میشه
مشاهده پیوست 1181758
اگه این تبدیل تو بازار ایران پیدا بشه چیز خوبی در میاد ولی ظاهرا نیست
مشاهده پیوست 1181760
تبدیل که زیاد هست منتها این ظاهرا با پدر مادره , چون گرد هم هست کاملا فیت بخش انتهایی چتر هستاین تبدیلو من تو دیوار دیده بودم
اگه پیدا نکردی، خودت میتونی ۴تا هولدور بگیری و قرار بدی تو یه تیکه چوب یا پلاستیک (پیچیش هست که توی هر چیزی که بخای قرارش میدی و میپیچی)
نهایتا نشد، یه تبدیل معمولی یک به ۴ بگیر
من ۲تا با کارتن ساختم خوب بود
پارچه هم میتونی معمولی بگیری یا ازین بیمارستانی ها جفتش ارزونه
داخلش هم میتونی ازین المونیومای نازک که میزنن رو گاز استفاده کنی
یه چیزی که در رابطه با نور پردازی فهمیدم این بود که هدف از نورپردازی از بین بردن تمام سایه ها نیست، بلکه نرم کردن و استفاده از سایه ها به صورت هنریه
بیشتر تکیه روی دونیت و ساب داره.تویچ به ازای هرکی استریم رو ببینه پول میده؟ یا داستان دیگه داره
دوستان لطف میکنید چندتا نرم افزار خوب ادیت ویدیو معرفی کنید؟
از کی تا حالا x265 رو قبول میکنه؟دوستانی که به مرحله آپلود ویدئو رسیدید
بنظرتون بهترین فرمت برای آپلود چی هستش ؟
ایا فرمت و انکودینگ در سرعت آپلود فیلم تاثیری داره ؟
من فکر میکنم x265 سریعتر آپلود میشه ولی مطمئن نیستم
با handbrake خروجی x265 گرفتم اپلود کدوم سریع آپلود شداز کی تا حالا x265 رو قبول میکنه؟
من چند وقت پیش یه بار آپلود کردم قبول نکرد
اگه قبول کنه عالیه
در هر صورت، فکر میکنم هر فرمتی که شما ویدیو رو آپلود کنید، خود یوتیوب میاد یه بار دیگه رندر و اینکد میکنه ویدیو رو، حتی اگه با فرکت و کدکی که تو نرم افزارای پریمیر و ... مختص یوتیوب ساخته شده خروجی بگیری
سرعت اپلود به حجمه و سرعت هست، چه ربطی به فرمت دارهبا handbrake خروجی x265 گرفتم اپلود کدوم سریع آپلود شد
دیشب یه کلیپ ۱۰ دقیقه ای mp4 که ۱ گیگ بود نزدیک ۵ ساعت اپلودش طول کشید با ریکوردر خود ویندوز گرفته بودم win + g
آپلودشون که کلا بر من فرقی نداره همیشهبا handbrake خروجی x265 گرفتم اپلود کدوم سریع آپلود شد
دیشب یه کلیپ ۱۰ دقیقه ای mp4 که ۱ گیگ بود نزدیک ۵ ساعت اپلودش طول کشید با ریکوردر خود ویندوز گرفته بودم win + g
ای بیابانگرد یوتیوب همزمان رندر میکنه ویدیو روسرعت اپلود به حجمه و سرعت هست، چه ربطی به فرمت داره
اره هست . بدون فیلترشکن توی https://photos.google.com/ آپلود میکنی . بعد توی یوتیوب از طریق Upload with classic ویدیو رو ایمپورت میکنیراهی هستش بدون فیلتر شکن توی یوتیوب ویدئو آپلود کرد ؟
البته قبل هم حوصله متن خوندن نداشتن . فکر کنم دلیل اصلیش اینه که تازگیا اینترنت با سرعت خوب بیشترجاها در دسترسه75 درصد ترافیک اینترنت مربوط به ویدیو هست
تا 2022 پیش بینی شده میرسه به 82 درصد
سایتارو تعطیل کنید ویدیو/صدا بسازید مردم حوصله متن خوندن ندارن