اونم اگه بحث کپی رایت رو مثل یوتیوب سخت بگیره هرچی کانال فیک هست میپوکه ، ساختن محتوای اونم کار هرکسی نیستاینو که میدونم . منظورم از فعال شدن این بود که برای آی پی ایران نمایش بده .
چون اینستا از نظر بازدید گرفتن بهتر از یوتیوبه
اونم اگه بحث کپی رایت رو مثل یوتیوب سخت بگیره هرچی کانال فیک هست میپوکه ، ساختن محتوای اونم کار هرکسی نیستاینو که میدونم . منظورم از فعال شدن این بود که برای آی پی ایران نمایش بده .
خب تولید محتوا برای هیچکدوم آسون نیست ولی کاربرای ایرانی اینستا بیشتر از یوتیوبهاونم اگه بحث کپی رایت رو مثل یوتیوب سخت بگیره هرچی کانال فیک هست میپوکه ، ساختن محتوای اونم کار هرکسی نیست
اخه مطالبی که الان ساخته میشه همش کپی هست باید دید اینارو هم قبول میکنه یا نه فکر کنم نوشته بودفقط برای سازنده های محتوا هست این قضیهخب تولید محتوا برای هیچکدوم آسون نیست ولی کاربرای ایرانی اینستا بیشتر از یوتیوبه
با گوشی نیازی به باتری نداره , کلا کلید خاموش و اسمارت فونش یکی هست , یعنی وقتی شما داری با گوشی میگیری باید خاموش کنی وگرنه فقط الکی باتری مصرف میکنیبا گوشی تست کردم (با باتری) کیفیتش خوب بود منتها یکم نویز داشت چون تو حال تست گرفتم
p.s: نمیدونم چطور متوجه میشه ما داریم از دوربین استفاده میکنیم، اما روی کامپیوتر و گوشی بدون باتری کار میکنه ولی روی دوربین فقط و فقط با باتری کار میکنه
نمایش دادنش اهمیت نداره , مهم اینه که شما بتونی درآمدت رو نقد کنی که طبیعتا این گزینه برای ایران فعال نمیشهاینو که میدونم . منظورم از فعال شدن این بود که برای آی پی ایران نمایش بده .
چون اینستا فیلتر نیست و یوتیوب فیلتر هستولی کاربرای ایرانی اینستا بیشتر از یوتیوبه
اصلا مگه کسی تو اینستا محتوا میسازه ! 90% محتوای خارجی ها رو برمیدارن یا زیرنویس میکنن , یا دابسمش , یا موزیک میندازن روشاخه مطالبی که الان ساخته میشه همش کپی هست
تیره قاعدتا شیک تره بستگی به موضوع هم داره
سبز یا آبی بزنی با ادیتور میشه با هر رنگی عوضش کرد.
رنگ خاکستری به نظر من بهتره.
منظورم اینه که چرا نمیشه مثه اسمارت فون با ورودی دوربین کار کرد، چرا حتما باید باتری استفاده کرد، چه فرقی بینشون هست مگه؟با گوشی نیازی به باتری نداره , کلا کلید خاموش و اسمارت فونش یکی هست , یعنی وقتی شما داری با گوشی میگیری باید خاموش کنی وگرنه فقط الکی باتری مصرف میکنی
یعنی چی چطور متوجه میشه داریم از دوربین استفاده میکنیم ؟ خب وقتی میخوای وصل کنی به دوربین باید میکروفون رو روشن کنی وگرنه کار نمیکنه
والا من که تغییری حس نکردم بین با میکروفون و بدون میکروفون , حالا شما میگی تفاوت فاحش بود , یه جای کار یکیمون حتما ایراد داره
من با تبلت سامسونگ گلکسی اس و گوشی گراند پرایم تست کردم , گوشیم که طبیعتا گوشیه ضعیفیه ولی تبلت باز قوی ترهمنظورم اینه که چرا نمیشه مثه اسمارت فون با ورودی دوربین کار کرد، چرا حتما باید باتری استفاده کرد، چه فرقی بینشون هست مگه؟
اینکه کیفیت برا شما هیچ فرقی نمیکنه شاید به خاطر کیفیت بالای میکروفون گوشیتون باشه، وگرنه برا من رو گوشی و رو دوربین تفاوتشون حس میشه
رنگ یه دست بتونی بزنی که عالیه رنگ مخصوص هم داره یه سبز خاصه
کاغذ دیواری و پارچه خرابیش بیشتره. پارچه هم اگه صاف نباشه سبزش یه دست نمیشه کیفیتو میاره پایین
ادیت: سرچ کردم تو ایران نیست. آمازون قیمتش 1700
همون پارچه یا کاغذ دیواری بهتره
البته یه مقدار از این مبلغ هم شوآف بود تا ملت پول بریزنفانه دلیل نمیخواد!
28 میلیون دونیت جیزوز فاkینگ کرایست
ادیت: ~40 میلیون دونیت گرفت
در تایید حرف این دوستمون باید این ویدئو رو ببینیداینکه کار سختی هست شکی نیست، اما اگر به شخصه کانادا بودم، کلی کارم جلوتر بود. یه دونه دوربین گوپرو دستم میگرفتم میرفتم فقط از در و دیوار و مردم کانادا استریم فارسی میگذاشتم. آنچنان ویو میگرفت که نگم!
حالا اگر تو کانادا میرفتم وسط "بار" دلغک بازی در می اوردم (زبان فارسی) تصور تعداد ویو میلیونی دور از ذهن نیست!
----------------
به عقیده من تعداد ساب زیاد اهمیت نداره (نه اینکه اصلا اهمیت نداشته باشه)
بلکه ساخت ویدیوی با کیفیت و اورجینال بسیار اهمیت داره ... یه مثال میزنم ...
من اگر برم کره ماه دوچرخه سواری کنم بعد فیلم بگیرم بزارم یوتیوب چند تا ویو میخوره؟ اگر 10 تا ساب هم داشته باشم اون ویدیو پتانسیل ویو میلیونی داره! (اصلا کاری به شدنی بودن اینکار ندارم، فقط منظورم یک ویدیوی خاص و عالیه)
توی یوتیوب هم کلی مثال برای این موضوع هست مثلا ویدیوی زیر (تنها 87 کا ساب - زیر دو سال قدمت کانال - تنها توی 1 هفته 5 میلیون ویو)
از 7 سال پیش داره ویدئو میذارهدر تایید حرف این دوستمون باید این ویدئو رو ببینید
روز اولی که ویدئوشو گذاشت 1K یا کمتر ساب داشت ولی بازدیدش از 2 3 میل رد کرد و الان هم که میبینید رسیده به 18 میل
خب دیگه بدتراز 7 سال پیش داره ویدئو میذاره
با یه ویدئو نیست که رفیق , کلا سیستم یوتیوب به این شکل هست , من یوتیوبرهای زیادی رو دیدم که 1000 تای اول رو بزور و در مدت زمان زیادی گرفتن ولی بعد از اون جهش میکننخب دیگه بدتر
تو هفت سال نتونسته بود 1K ساب بگیره ولی با یه ویدئو 45K گرفت
توی صفحه اصلی یوتیوب استودیو هم میاداخطار کپی رایت بیاد اطلاعیه میاد یا باید دستی بخش خاصی رو چک کرد؟
در یوتیوب استودیو بالای قسمتی که تعداد ساب رو نمایش میده نوتیفیکیشن های مهم رو نمایش میدهاخطار کپی رایت بیاد اطلاعیه میاد یا باید دستی بخش خاصی رو چک کرد؟
با یه ویدئو نیست که رفیق , کلا سیستم یوتیوب به این شکل هست , من یوتیوبرهای زیادی رو دیدم که 1000 تای اول رو بزور و در مدت زمان زیادی گرفتن ولی بعد از اون جهش میکنن
مثلا این یوزر در این ویدئو میگه که 1.5 سال طول کشید تا 1000 ساب رو بدست بیاره تا مانیتایز بشه ,
این ویدو رو 10 ماه پیش منتشر کرده که در اون زمان 1000 ساب داشته و الان 162K ساب داره
1.5 سال = 1000 ساب
10 ماه = 161K ساب
کاملا مشخصه که یوتیوب تا 1000 ساب در واقع داره کاربر رو آزمایش میکنه
لامپ رو قاعدتا باید برعکس بزنی که نور تیز نداشته باشه