از گوگل درایو هم میشه ایمپورت کرد؟؟اره هست . بدون فیلترشکن توی https://photos.google.com/ آپلود میکنی . بعد توی یوتیوب از طریق Upload with classic ویدیو رو ایمپورت میکنی
ازاینترنت گوشی استفاده کنی سرعت آپلود بیشتره
نهایتا بعد از ۶ ۷ ماه ویدیوهای بانشر شده حذف میشن یا اخطار میگیرن و یا درآمدی بهشون تعلق نمیگیرهخودتون رو به دردسر تولید محتوا نندازید
ویدئوهای مسخره بازنشر کنید توی یوتیوب بازدید خیلی بالاتره
مشکل الان حساب و آدرس واقعی در خارج از کشور هست
فکر نکنماز گوگل درایو هم میشه ایمپورت کرد؟؟
شیر گرم بخورواسه اینکه صدامون بهتر شه چیکار کنیم
به طور مثال من وقتی دارم صدا ضبط میکنم نفس کم میارم و توی ضبط مشخصه که نفس میگیرم هی
مشکل دیگه مربوط میشه به حالتی مثه چسبندگی تارهای صوتی
مثه حالتی که انگار یه چیز شیرین و چرب خوردی
واسه اینکه صدامون بهتر شه چیکار کنیم
به طور مثال من وقتی دارم صدا ضبط میکنم نفس کم میارم و توی ضبط مشخصه که نفس میگیرم هی
مشکل دیگه مربوط میشه به حالتی مثه چسبندگی تارهای صوتی
مثه حالتی که انگار یه چیز شیرین و چرب خوردی
چند بار ادیتور های حرفه ای رو دیدم که اون قسمت های اضافه رو حذف میکنن و به جاش یه تیکه از صدای محیط رو میزارن که طبیعی بشه
نه ۱ساعت کجا بودحالا لازم نیستش که کل 1 ساعت رو بکوب حرف بزنی مگه مسابقه محله س
تدوین به این درد میخوره دیگه
هر چقدر لازمه صحبت کن بقیه رو سکوت کن چند ثانیه که بشه توی تدوین راحت حذفش کرد لازم
نه ۱ساعت کجا بود
یه متن کوچیک میخونم مثلا یه خط، بعد نفس میگیرم برا بقیش
پشت سر هم منظورمه
مثه بچه ها که دارن حرف میزنن هی نفس میگیرن موقع حرف زدن
اره بخاطر کم تحرکیهکرونا داری حتما اولاش اینطوریه
این عادیه این روزا منم همینطوری هستش بخوام حرف بزنم نفسم میگیره بخاطر کم تحرکی هستش
روزی 100 تا میل و 50 تا کباده بزن درست میشه
دوبلور ها توصیه میکنن که توی کوه و بیابون بدویی تا حجم ریه هات بزرگ بشهاره بخاطر کم تحرکیه
بفهمی نفهمی انگار یه ترسی هم ناشی از همین بی تحرکی تو صدای ادم هست
یکم ورزش کنیم اعتماد به نفس و نفسمون میاد سرجاش
چرا مسدود شده /؟از 7 سال پیش داره ویدئو میذاره
دوبلور هارو نمیدونم چی توصیه میکنن و چقدر علمی هست !دوبلور ها توصیه میکنن که توی کوه و بیابون بدویی تا حجم ریه هات بزرگ بشه
الان بخاطر نداشتن تحرک حجم ریه هات کوچیک شده
خیلی ها میذارندوستان به نظرتون زیر ویدیو لینک دونیت گذاشته بشه، جواب میده؟
بله زیاد میزارن، از این نظر میگم که آیا کسی دونیت میکنه؟! گفتم لینک زرین پال گذاشته بشه.خیلی ها میذارن
نمونش
مشاهده پیوست 1182635
نمیدونم سایت ایرانی هست که بهمون درگاه یا یه چیزی مثه لینک پرداخت کمک مالی بده تا توی یوتیوب استفاده کنیم یا خیر
من حتی بعید میدونم بازدید کننده های ایرانی کمتر از ۱صدم درصدشونم حسابای خارجی داشته باشن (یعنی از هر ۱۰۰۰۰تا یکی)
درگاه دونیت ایرانی هم هستخیلی ها میذارن
نمونش
مشاهده پیوست 1182635
نمیدونم سایت ایرانی هست که بهمون درگاه یا یه چیزی مثه لینک پرداخت کمک مالی بده تا توی یوتیوب استفاده کنیم یا خیر
من حتی بعید میدونم بازدید کننده های ایرانی کمتر از ۱صدم درصدشونم حسابای خارجی داشته باشن (یعنی از هر ۱۰۰۰۰تا یکی)
قطعا همینطوره همین اپارات ببین الکساش چقد بالاست حتی محتوای اختصاصی هاشم کمه75 درصد ترافیک اینترنت مربوط به ویدیو هست
تا 2022 پیش بینی شده میرسه به 82 درصد
سایتارو تعطیل کنید ویدیو/صدا بسازید مردم حوصله متن خوندن ندارن