منظورت اینه که یه جیمیل دیگه بسازم؟میتونی یه برند اکانت از اکانت گوگلت توی یوتیوب بسازی و از اون طریق اسم کانالتو عوض کنی بدون دردسر
برای تفکیک اسم راه حل دیگه ای نداره؟
منظورت اینه که یه جیمیل دیگه بسازم؟میتونی یه برند اکانت از اکانت گوگلت توی یوتیوب بسازی و از اون طریق اسم کانالتو عوض کنی بدون دردسر
نه نمیخاد یه ایمیل دیگه بسازیمنظورت اینه که یه جیمیل دیگه بسازم؟
برای تفکیک اسم راه حل دیگه ای نداره؟
برای درامد زایی از گوگل ادسنس(یوتیوب) نیاز به پاسپورت غیر ایرانی هست, قبل از اینکه وقتتون رو برای یوتیوب بزارید به این مساله فکر کنید;
لینک زیر:
کسی که بتونه توی یوتیوب به ساب و بازدید خوبی برسه بزرگترین مشکلشو حل کردهضرب المثل قدیمی هستش که میگن طرف سورنا رو از سمت گشادش میزنه
واسه چی هنوز شروع نکرده برای خودت دلیل میتراشی که اصلا شروع نکنی
ساده ترین راه هستش هزار تا فرد و سایت هستن میتونی از حساب اونا استفاده کنی برای کسب درامد
نخواستی میتونی از روش های دیگه کسب درامد استفاده کنی
مشاهده پیوست 1186099
ضرب المثل قدیمی هستش که میگن طرف سورنا رو از سمت گشادش میزنه
واسه چی هنوز شروع نکرده برای خودت دلیل میتراشی که اصلا شروع نکنی
ساده ترین راه هستش هزار تا فرد و سایت هستن میتونی از حساب اونا استفاده کنی برای کسب درامد
نخواستی میتونی از روش های دیگه کسب درامد استفاده کنی
مشاهده پیوست 1186099
گروه های یوتیوب و البته reddit و توییتر سورس خوبی برای بازدید هستنکانال تازه تاسیس شده
افزودن ۱ ویدیو در شب گذشته و انتشار لینک فقط در فیسبوک
مشاهده پیوست 1186620
مشاهده پیوست 1186621
مشاهده پیوست 1186623
این اطلاعات بازدید فوق العاده ناچیزی رو نشون میدن ولی باید توجه کرد که عمر کانال فقط ۲۵ ساعته و اون ۱ ویدیو، در هنگام سرچ و دیدنش توسط کاربرای یوتیوب ۳۰.۸ درصد کلیک خورده (۱۳عدد) و البته بازدید شبکه های اجتماعیی بالای ۵۰ درصد از سهم رو نشون میده که به نظرم نسبتا خوبه برای این زمان کوتاه و البته توی همین زمان کوتاه ۳ نفر عضو شدن
پس، اولا به سئو ویدیو اهمیت بدید و دیمی ویدیو رو آپلود و انتشار نکنید (تصویر اختصاصی، تگ های اصولی، عنوان مناسب و کوتاه، توضیحات، کارت، پلی لیست و ...)
دوما به شبکه های اجتماعی اهمیت بدید، منظورم این نیست که یه صفحه بسازید و کیلویی لینک ویدیوهاتونو اونجا قرار بدید
منظور اینه که یک صفحه یا گروه در رابطه با کاراتون بسازید و با کاربرای شبکه های اجتماعی تعامل داشته باشید، به طور مثال اگه محتوای شما در مورد معرفی فیلمه، باید صفحه شما درباره فیلم باشه و اخبار و نقدها و پست های اختصاصی هم قرار بدید که اصلا مربوط به کانال یوتیوبتون نباشه، درواقع شما به واسطه اون صفحه در شبکه های اجتماعی دارید بازدید ها رو تشویق میکنید که به کانال یوتیوبتون سر بزنن
reddit خیلی برای محتوای غیر فارسی خوبه، خیلی جاها دربارش خوندمگروه های یوتیوب و البته reddit و توییتر سورس خوبی برای بازدید هستن
من روی محتوی فارسی کار نمیکنمreddit خیلی برای محتوای غیر فارسی خوبه، خیلی جاها دربارش خوندم
اما فارسی رو نمیدونم
در مورد توییتر هم سهمش خیلی کم بود
اما فیسبوک و اینستاگرام به شدت توصیه میشن برای محتوای فارسی
به نظرم توی اینستا گرام میشه یه تیزر از ویدیو اصلی گذاشت (۱دقیقه) و کاربرا رو تشویق به عضویت در یوتیوب و در نهایت عضویت در کانال یوتیوب کرد
متاسفانه اکثریت کاربرای اینستا و شبکه های اجتماعی توی یوتیوب عضو نیستن و ویدیوهارو بدون عضویت میبینن
بخاطر توهم فانتزی ,چرا مسدود شده /؟
واسه اینکه صدامون بهتر شه چیکار کنیم
به طور مثال من وقتی دارم صدا ضبط میکنم نفس کم میارم و توی ضبط مشخصه که نفس میگیرم هی
مشکل دیگه مربوط میشه به حالتی مثه چسبندگی تارهای صوتی
مثه حالتی که انگار یه چیز شیرین و چرب خوردی
@zgg123چند بار ادیتور های حرفه ای رو دیدم که اون قسمت های اضافه رو حذف میکنن و به جاش یه تیکه از صدای محیط رو میزارن که طبیعی بشه
کانال Think Media میگفت اینکار زیاد جالب نیست و بهتره که روی هر پلتفرم با سیستم همون پلتفرم کار کنیدبه نظرم توی اینستا گرام میشه یه تیزر از ویدیو اصلی گذاشت (۱دقیقه) و کاربرا رو تشویق به عضویت در یوتیوب و در نهایت عضویت در کانال یوتیوب کرد
به غیر از 1000 تای اول ساب زیاد اهمیت نداره , مهم واچ تایم هست که باعث درآمد زایی میشهمتاسفانه اکثریت کاربرای اینستا و شبکه های اجتماعی توی یوتیوب عضو نیستن و ویدیوهارو بدون عضویت میبینن
آره بمه یه جورایی حتی زیر پتوصدای ضبط شده شما با میکروفون بم هست ؟ من صدام با میکروفون بم هست و کیفیت صدای خود دوربین خیلی طبیعی تر و بهتره !!
موزیک بدون کپی رایت هم معضلیه ! دو روزه درگیر 3 ثانیه موزیک برای logo intro هستم!
مشابه این زیاد دیدم ولی اینو ندیده بودم , مشکل اینه اکثرا موزیک ها بلند هست و تک تک گوش دادن برای پیدا کردن 3 ثانیه خیلی رو مخه !!اینجا موزیکا همش رایگانه، من برا لوگوهامم ازین استفاده میکنم که باید کات کنی خودت
Royalty Free Music for Films and Videos
Download Royalty Free Music and use it in your project: Videos, social media, films,... Only top royalty free music, freshly composed by independent artists.www.bensound.com
میکروفون یقه ای هستشاید زیادی میری نزدیک. یه چیزی هست بهش میگن proximity effect خیلی نزدیک میکروفن باشی صدا بم میشه
کارت چیه؟کانال تازه تاسیس شده
افزودن ۱ ویدیو در شب گذشته و انتشار لینک فقط در فیسبوک
مشاهده پیوست 1186620
مشاهده پیوست 1186621
مشاهده پیوست 1186623
این اطلاعات بازدید فوق العاده ناچیزی رو نشون میدن ولی باید توجه کرد که عمر کانال فقط ۲۵ ساعته و اون ۱ ویدیو، در هنگام سرچ و دیدنش توسط کاربرای یوتیوب ۳۰.۸ درصد کلیک خورده (۱۳عدد) و البته بازدید شبکه های اجتماعیی بالای ۵۰ درصد از سهم رو نشون میده که به نظرم نسبتا خوبه برای این زمان کوتاه و البته توی همین زمان کوتاه ۳ نفر عضو شدن
پس، اولا به سئو ویدیو اهمیت بدید و دیمی ویدیو رو آپلود و انتشار نکنید (تصویر اختصاصی، تگ های اصولی، عنوان مناسب و کوتاه، توضیحات، کارت، پلی لیست و ...)
دوما به شبکه های اجتماعی اهمیت بدید، منظورم این نیست که یه صفحه بسازید و کیلویی لینک ویدیوهاتونو اونجا قرار بدید
منظور اینه که یک صفحه یا گروه در رابطه با کاراتون بسازید و با کاربرای شبکه های اجتماعی تعامل داشته باشید، به طور مثال اگه محتوای شما در مورد معرفی فیلمه، باید صفحه شما درباره فیلم باشه و اخبار و نقدها و پست های اختصاصی هم قرار بدید که اصلا مربوط به کانال یوتیوبتون نباشه، درواقع شما به واسطه اون صفحه در شبکه های اجتماعی دارید بازدید ها رو تشویق میکنید که به کانال یوتیوبتون سر بزنن
خب وقتی صدا رو جدا ضبط میکنی که دقیقا با تصویر سینک نیست که بخوای بزاری کنار هم , مگر اینکه صدا هم از طریق camtasia ضبط کنیویدیو های من اسکریپتی هست. یعنی مشخصه دقیقا چیکار میکنم و دقیقا قراره چی بگم راحت میشه چیدشون کنار هم
عمومیکارت چیه؟
p.s : (دست رو پیشونی)کارت چیه؟