perfect2019
Registered User
اگر کانال فارسی باشه یا باید تبلیغ کرد یا به نحوی معرفی بشه به دیگران, که کم هزینه ترینش اینستاگرام هستنه لزوما اینطور نیست .اگه محتوای خوبی تولدید کنی و مرتب ویدئو اپلود کنی بخوای نخوای میری بالا .
اگر کانال فارسی باشه یا باید تبلیغ کرد یا به نحوی معرفی بشه به دیگران, که کم هزینه ترینش اینستاگرام هستنه لزوما اینطور نیست .اگه محتوای خوبی تولدید کنی و مرتب ویدئو اپلود کنی بخوای نخوای میری بالا .
بدلیل فیلترنبودن اینستا و فیلتر بودن یوتیوب , انتقال بازدید کننده از اینستا به یوتیوب برای ایرانی ها یکمی سخت تر هستاگر کانال فارسی باشه یا باید تبلیغ کرد یا به نحوی معرفی بشه به دیگران, که کم هزینه ترینش اینستاگرام هست
به نظرم ویو گرفتن خیلی شانسی هست تو یوتیوب!!سه تا ویدئو رو با کلی زحمت یه ماه پیش گذاشتم هیچی ویو نخورد .یدونه اخرو چند ساعت پیش گذاشتم 9 تا ویو خورد .
اینجا تامبنیل و عنوان هست نه شانسبه نظرم ویو گرفتن خیلی شانسی هست تو یوتیوب!!
اره اینا هم هست. 5% تامبنیل - 5% عنوان - 90% شانساینجا تامبنیل و عنوان هست نه شانس
احتمال اینکه مانیتایز نشه بیشتر از مانیتایز شدن هستاین کلیپهای زیر 1 دقیقه فان کانالها تلگرامی رو ازشون میشه استفاده کرد چون کپی رایت ندارن.بعدش به حد نصاب برسیم امکان فعال سازی درآمد با این کلیپها هست؟
دوست عزیز بنده بیش از 5 سال هست که توی یوتیوب فعال هستم.سه تا ویدئو رو با کلی زحمت یه ماه پیش گذاشتم هیچی ویو نخورد .یدونه اخرو چند ساعت پیش گذاشتم 9 تا ویو خورد .
سپاس از راهنماییتوندوست عزیز بنده بیش از 5 سال هست که توی یوتیوب فعال هستم.
اگه هدفتون کسب درامد از یوتیوب هست . یوتیوب هیچ کدوم از این مدل کانالهارو برای درامد تایید نمیکنه
فقط ویدووهایی که خودتون صد در صد اماده کرده باشین.
یعنی خودتون با دوربین خودتون اون ویدئو رو گرفته باشین. اگه همه ویدوهاتون به همین شکل باشه و با همین مدل ویدو ها بتونین به اون حد نصاب هزار عضو و چند هزار دقیقه تماشا رسیده باشین اون موقع شاید کانالتون تایید بکنه. اون هم شاید!
پس وقتی خودتونو الکی با این کلیپها هدر ندید.
طبق تجربه چند ساله فعالیت خودم در یوتیوب گفتم.
100%
فعالیت در یوتیوب بدون هزینه ها سنگین و آنچنانی هم امکان داره , شما یه گوشی میان رده که قابلیت ضبط 1080 داشته باشید کفایت میکنهروی حساب یک نفر که نمیشه وقت گذاشت و هزینه کرد!
مثلا افراک ایمیل داده می گه 20% می گیرم نقد می کنم.الان همه دارند میگن شما اول راه بنداز، بعدا به کسب درآمدش فکر میکنیم
چیزی که به نظر من اصلا منطقی نیست. یعنی شما میگید اول یک سایت یا کانال راه بندازیم، بعد بگردیم کسی رو برای ادنسنس و درآمد یوتیوب پیدا کنیم؟ توی همین پی تی فقط یک نفره که درآمد ادسنس رو نقد میکنه - یوتیوب هم که سراغ ندارم.
الان میتونید حداقل سه نفر رو نام ببرید که درامد رو نقد میکنند؟ روی حساب یک نفر که نمیشه وقت گذاشت و هزینه کرد!
آیا سایت خارجی هست که مثلا پاتوق افرادی باشه که برای ادنسنس یا یوتیوب بشه باهاشون کار کرد؟
با دو سه ساعت می شه یک کلیپ تمیز داد بیرون؟فعالیت در یوتیوب بدون هزینه ها سنگین و آنچنانی هم امکان داره , شما یه گوشی میان رده که قابلیت ضبط 1080 داشته باشید کفایت میکنه
قرار هم نیست شما کل کار و زندگی ول کنید و 24 ساعته خودتون رو وقف یوتیوب بکنید
هفته ای دو سه ساعت وقت بزارید کفایت میکنه , اینترنت هم که درهرصورت هزینه ــشو دارید پرداخت میکنید
نقد کردن در آمد که کاری نداره من خودم هم ویزا کارت هم مستر کارت دارم خارج از کشور ولی بازم میگم کار روی یوتیوب فارسی برای تولید محتوا وقت تلف کردنه چون ایرانی برای محتوا ارزش قائل نیست ولی برو کانالهای چرت و پرت که مثلا بازی میکنن یا نمیدونم تیک تاک خنده دار میبینن و از همه مسخره تر روم تور میزارن رو ببین هر ویدئو ۲۰۰ کا ویو میخوره اگر میتونی از اینکارا کنی یوتیوب خوبه ولی اگر میخوای محتوا تولید کنی خیلی باید زحمت بکشی مثل پریا اخواص که الان میانگین هر ویدئو صد کا ویو میگیره آدم دلش میسوزه که یکی این همه زحمت میکشه صد کا میگیره تازه با کلی خاک خوری یکی میشینه چرت و پرت تولید میکنه چهارصد کا ویو میگیرهالان همه دارند میگن شما اول راه بنداز، بعدا به کسب درآمدش فکر میکنیم
چیزی که به نظر من اصلا منطقی نیست. یعنی شما میگید اول یک سایت یا کانال راه بندازیم، بعد بگردیم کسی رو برای ادنسنس و درآمد یوتیوب پیدا کنیم؟ توی همین پی تی فقط یک نفره که درآمد ادسنس رو نقد میکنه - یوتیوب هم که سراغ ندارم.
الان میتونید حداقل سه نفر رو نام ببرید که درامد رو نقد میکنند؟ روی حساب یک نفر که نمیشه وقت گذاشت و هزینه کرد!
آیا سایت خارجی هست که مثلا پاتوق افرادی باشه که برای ادنسنس یا یوتیوب بشه باهاشون کار کرد؟
مهم موضوع هست , شما موضوع خوب پیدا کنی مشخص میشه چه کاره هستی , اونوقت در رابطه با چیزی که قصد داری تولید کنی برنامه ریزی میکنیبا دو سه ساعت می شه یک کلیپ تمیز داد بیرون؟
به نظرم اول باید ویدئوهای زیاد و با کیفیت بزنید و وقتی که کانال بالا اومد می شه این کار رو کرد...