ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,738
خیلی عالیه۵-۶ ماه یک سری ویدیو بارگذاری کردم
دیدم کلی نوتیفیکشن کامنت میاد
رفتم گزارش هارو دیدم
مشاهده پیوست 1197777
ویدیوهارو خودتون ساختین یا کپی؟
خیلی عالیه۵-۶ ماه یک سری ویدیو بارگذاری کردم
دیدم کلی نوتیفیکشن کامنت میاد
رفتم گزارش هارو دیدم
مشاهده پیوست 1197777
ادیت کرده بودمخیلی عالیه
ویدیوهارو خودتون ساختین یا کپی؟
خیر , بخاطر اینکه بازدید خوبی از ایرانی ها میگیرنفهمیدن ایرانیا خارجی ندیده ان
آقا شما TubeBuddy رو تست کردی ؟خیر , بخاطر اینکه بازدید خوبی از ایرانی ها میگیرن
تو یوتیوب هم وقتی از یه موضوع امار بازدید خوبی میگیره بهتره با همون فرمون پیش بری![]()
نه, من vidiq نصب کردم , امتیازاتشم بدرد عمه ــش میخورهآقا شما TubeBuddy رو تست کردی ؟
من یکی از ویدیو هامو بعد از ۱ سال با این افزونه سئو کردم و بعد از یک ماه تعداد ساب هام ۳ برابر شد و خود بازدید هم ۱ونیم برابر افزایش پیدا کرد (ساب ها توی یک سال به زور به ۱۱ تا رسیدهع بود و بعد از سئو کردن تو یک ماه به ۳۶ ساب رسید
اونم روی یه کانال که اصلا بجز اون ویدیو چیز دیگه ای نیست و هیچ فعالیتی نداشتم
خب خارجی ندیده ان که ویو میگیرن نکته پنهان جملم همین بودخیر , بخاطر اینکه بازدید خوبی از ایرانی ها میگیرن
تو یوتیوب هم وقتی از یه موضوع امار بازدید خوبی میگیره بهتره با همون فرمون پیش بری![]()
از سمت خواننده ها هم پروموت میشن ! یکی از دلایل هم این میتونه باشهخب خارجی ندیده ان که ویو میگیرن نکته پنهان جملم همین بود![]()
من اگه وقتش رو داشتم کانال تخصصی آموزشی میزدم تو همون یوتیوب میزدمسلام من یه سوال داشتم.
به نظرتون با ماهی 5 میلیون (سرمایه) کدوم رو شروع کنم و چرا؟
1. یوتیوب (دختر بگیرم)
2. ادسنس
3. اپلیکیشن انگلیسی
ممنون میشم کمک کنید
من اگه وقتش رو داشتم کانال تخصصی آموزشی میزدم تو همون یوتیوب میزدم
البته با این شرط که مشکل نقد کردن درآمد رو هم نداشته باشم
زیاد وقت نمیگیره که . هفته ای یه ساعت نهایتمن اگه وقتش رو داشتم کانال تخصصی آموزشی میزدم تو همون یوتیوب میزدم
البته با این شرط که مشکل نقد کردن درآمد رو هم نداشته باشم
چندتا از یوتیوبرهای معروف خارجی که در گذشته دوربین مخفی کار میکردن بعدا گندش در اومد که همشون ساختگی و فیک بوده , مطمئن باش ایرانی ها هم خارج از قضیه نیستاین دوتا کانال خیلی خوب کار کردند, حداقل ماهی 300-400 میلیون درامدشونه از یوتیوب, از پیج اینستاگرامشون حداقل ماهی 20 میلیون درامد دارن
همه دوربین مخفی هاشونم فیکه . حال ادم بهم میخوره . ولی خوب خوشبختی بهشون رو کرده دیگهاین دوتا کانال خیلی خوب کار کردند, حداقل ماهی 300-400 میلیون درامدشونه از یوتیوب, از پیج اینستاگرامشون حداقل ماهی 20 میلیون درامد دارن
![]()
Pouyan NR
صفحه رسمی Pouyan NR دوربین مخفی های جدید با پویان لینک اینستاگرام: سابسکرایب یادتون نرهwww.youtube.com
![]()
Farsi Friends
Official Channel of FARSI_FRIENDS کانال رسمی دوستان فارسی #چالش #دوربین_مخفی #شوخی ارتباط با ما: Telegram: @farsi_friends_ads Instagram: Farsi_friendswww.youtube.com
نه اینطوری نبود . من یه پیج اینستا زدم ، آموزش هامم در مورد سرمایه گذاری تو ملک بود . نکات ملکی رو میگفتم ، از خرید و فروش بگیر یا مسائل اجرایی بازسازی یا نکاتی که واس خرید ملک مهمه . کلی برنامه براش داشتمزیاد وقت نمیگیره که . هفته ای یه ساعت نهایت
مسخره بازی جای خودش ، تخصص هم جای خودشه . به شخصه از یوتیوب برای محتوای آموزشی بیشتر استفاده میکنم تا محتوای فانتخصصی نمیگیره.ملت دنبال مسخره بازین کسی دنبال آموزش نیست متاسفانه ...
آخ آخ عمه جوونهمه دوربین مخفی هاشونم فیکه . حال ادم بهم میخوره . ولی خوب خوشبختی بهشون رو کرده دیگه![]()
آموزش انگلیسی تو یوتیوب جا افتاده و کانال های خیلی خوبی هم هست ولی متاسفانه آموزش فارسی هنوز تو یوتیوب جا نیوفتاده و آنچنان طرفدار نداره ,مسخره بازی جای خودش ، تخصص هم جای خودشه . به شخصه از یوتیوب برای محتوای آموزشی بیشتر استفاده میکنم تا محتوای فان