پریمیر امکانات کافی برای ادیت صدا در اختیار شما قرار میده. برای ویرایش صدا به تنهایی (بدون ویدیو)، ادوبی اودیشن بسیار عالی عمل می کنه.با چه نرم افزاری میشه صداگذاری بهتری روی فیلم انجام داد؟
تجربه من: بسیار زمان بر و پرهزینه است. بازدهی زیاد نداره؛ چون تو لیست پیشنهادها خیلی کم قرار میگیره. مگر اینکه تو انیمیشن حرف های ناپسند گفته بشه!به نظرتون وارد شدن به حیطه انیمیشن چطور هستش؟ بازدهی مناسبی میتونه داشته باشه نسبت به زحمت زیادش بخوای از صفر بری سراغ آموزشش ...؟
کپی رایت این چیزا هم کلا میره چون خودت تولید میکنی!
عجب شانسی داره این. هیچی هیچی این همه ساب و ویو گرفته10 دقیقه پیش 368K ساب داشت الان شد 370K
فکر کنم بهترین راه پیشرفت تو یوتیوب خاص بودن باشه
7.7 میلیون ویو
370 هزار ساب
حدود 5 درصد بازدیدها سابسکرایب کردن
چند روز پیش یکی از ویدیوهاش تو suggest اومد برام ندیدمبه نظرم پشت این ماسک یه نابغه هست.
خود من یکی از ویدیوهاشو با suggest یوتیوب دیدم، بعد اون دو تا دیگه هم دیدم. جمعا بیشتر از نیم ساعت ویدیو از کانالش دیدم
تو لحظه یه جوکایی میسازه آدم میترکه از خنده
البته فکر کنم 3-4 ساعت ویدیو میگیره 10-15 دقیقه گلچین میکنه وگرنه استعدادش در حد Andrew Schulz هست میتونه استندآپ کمدین قدری بشه
فکر کنم باید زیرنویس رو جداگانه آپلود کنید.چرا وقتی ویدئوی انگلیسی اپلود میکنم زیرنویسش فعال نمیشه؟
ویدئوهای من گزینه cc نداره
کاری به فیلــ..تر شــ.ــکن نداره. خود یوتیوب کامنت ها رو حذف می کنه! این کار یوتیوب خیلی رو اعصابه! اگه احساس کنه که کامنت اسپم ارسال کردید، خیلی نامحسوس بدون اینکه بهتون بگه، حذفش می کنه. این کارش بیشتر از اینکه سود داشته باشه؛ برای ادمین کانال ضرره. هیچ راه ارتباطی با ادمین کانال؛ تو یوتیوب وجود نداره. تنها راه همین کامنته. خیلی وقت ها یه کامنت برای ادمین میذاری. بعد میبینی حذفش کرده!چون با فیلــ.ــتر شکن میریم یا کامنتمون پاک میشه یا لایک مون ثبت نمیشه
زیرنویس رو اگر ایجاد کردید برای ویدیو باید به صورت دستی اضافه کنید.چرا وقتی ویدئوی انگلیسی اپلود میکنم زیرنویسش فعال نمیشه؟
ویدئوهای من گزینه cc نداره
در مورد لینک اول:آخه این چیه شده یوتیوبر
آنباکسینگ!!! ملت با یه دونه در کاتن باز کردن پول درمیارن!!!
باز خوبه این یه جعبه باز میکنه. یکی دیگه هست تا سفره رو میندازه دوربینو هم میزاره بالا سفره از خوردنش فیلم میگره. کلی هم استقبال میکنن.آخه این چیه شده یوتیوبر
آنباکسینگ!!! ملت با یه دونه در کاتن باز کردن پول درمیارن!!! انگار یه عنصر جدید کشف کردن یا هسته اتم شکافتن
برای کانال منم بعد از سه ماه پیگیری و با وجود اینکه شرکت واسطه میگه، اخطارهای استرایک کانال خاطی رفع شده و شاکی هم رضایت داده، متاسفانه اینبار یوتیوب حاضر به برگردوندن بیش از 50 کانال از دست رفته نیست و هر بار یه بهانه ای میاره.توصیه:
اصلا و ابدا سراغ واسطه برای ادسنس نرید.
کانال یکی از دوستان الکی الکی درآمدزاییش رو یوتیوب غیرفعال کرد به خاطر کانالهای دیگه که به ادسنس وصل بود. علت رو ترافیک نامعتبر اعلام کردن. واسطه هم که چیزی رو گردن نمیگیره...