Yossef
Registered User
- نوشتهها
- 902
- لایکها
- 408
یه جوریایی دارم یاد سایتهای اسپم قدیمی میوفتم که وب فارسی رو به فنا دادند.برای کانال منم بعد از سه ماه پیگیری و با وجود اینکه شرکت واسطه میگه، اخطارهای استرایک کانال خاطی رفع شده و شاکی هم رضایت داده، متاسفانه اینبار یوتیوب حاضر به برگردوندن بیش از 50 کانال از دست رفته نیست و هر بار یه بهانه ای میاره.
جالبه که یوتیوب در متن ایمیل های ارسال به صراحت ذکر می کنه که زدن کانال مجدد توسط شما ممنوعه و چنانچه مجدداً کانال بزنید؛ کانال تون شناسایی و حذف میشه!
یه بدی دیگه هم که داره اینه که وقتی کانال رو بست؛ کلاً تمام دسترسی به کانال رو از بین میبره. در واقع آدم رو از شبکه اش پرت می کنه بیرون! و شما هیچ دسترسی برای بکآپ گیری و یا دیدن ویدیوهای اخطار خورده ندارید و فقط میتونید از طریق ایمیل اخطارهایی که یکبار براتون ارسال شده رو ببینید. همین.
من اگه به طریق دیگه، بازم کانال بزنم؛ اینبار اصلاً و ابداً از طریق شرکت واسطه یا کلاً هر واسطه دیگه ای درآمدزاییش رو فعال نمی کنم... همینجور خاک بخوره بهتر از اینه که زحمات آدم برباد بره.
الان هم فکر کنم قله یوتیوب این شکلی فتح بشه و به کاربرای فارسی دیگه اهمیتی نده . منظور دست آخر به کانالهای فارسی یه فکری میکنه به نظرم. چه بهتر برای کسانی که هنوز شروع نکردن کانال انگلیسی بالا بیارن بهتره هم از نظر درآمدی هم مشکلات این چنینی دیگه نخواهند داشت.
Last edited: