camtasiaدوستان برنامه برای تدوین ویدیو که سبک باشه و کار راه بنداز چی پیشنهاد میکنید؟
camtasiaدوستان برنامه برای تدوین ویدیو که سبک باشه و کار راه بنداز چی پیشنهاد میکنید؟
camtasia
اینو تست کردید؟ رایگان و اپن سورسسبک تر از این
وقتی داری آپلودش میکنی یه قسمت مونده به انتشار چک میکنه کپی رایت رودوستان راهی هست که قبل از انتشار یه فیلم داخل کانال چک کنیم بینیم کپی رایت داره یا نه؟ مثلا یه قسمت از یه سریال ایرانیو میخوام بذارم. چون میدونم بعضی کانالا کپی رایت فیلم و سریالارو به اسم خودشون زدن، سوالم چطوری فیلم بدون کپی رایت پیدا کنم؟
بحث سریال و فیلم که کلا کپی رایت دارندوستان راهی هست که قبل از انتشار یه فیلم داخل کانال چک کنیم بینیم کپی رایت داره یا نه؟ مثلا یه قسمت از یه سریال ایرانیو میخوام بذارم. چون میدونم بعضی کانالا کپی رایت فیلم و سریالارو به اسم خودشون زدن، سوالم چطوری فیلم بدون کپی رایت پیدا کنم؟
بنا به دلایل نامعلوم کلا دوستان علاقه ای ندارن در مورد کانال خودشون اطلاعی بدن ,تو این 2 سال که این تاپیک زده شده کسی تونسته به جایی برسه ؟
اگه تونستین یه گزارشی خبری چیزی بدین
تاپیک متروکه شده
فیلم و سریال ایرانی حتی چند ثانیه هم نمیشه ؛ اگر مرحله اول رو رد کنی چند روز بعد از انتشار ریپورت میشه !!دوستان راهی هست که قبل از انتشار یه فیلم داخل کانال چک کنیم بینیم کپی رایت داره یا نه؟ مثلا یه قسمت از یه سریال ایرانیو میخوام بذارم. چون میدونم بعضی کانالا کپی رایت فیلم و سریالارو به اسم خودشون زدن، سوالم چطوری فیلم بدون کپی رایت پیدا کنم؟
دوست داشتین پیام خصوصی بدین تعامل داشته باشیمبنا به دلایل نامعلوم کلا دوستان علاقه ای ندارن در مورد کانال خودشون اطلاعی بدن ,
من حتی خصوصی از یکی دوتا از دوستان آدرس کانالشون رو پرسیدم ولی متاسفانه حتی جواب ندادن !
الان چند درصد vپn ها رو ایران می زنه؟ببینید دوستان من از سال 2017 توی یوتیوب فعالیت میکنم
پیشنهاد اول و اصلی من به شما اینه اصلا اصلا اصلا اصلا به هییییچ وجه کانالتون رو به اکانت ادسنس شرکت ها وصل نکنید !!!!
به این دلیل که داخل این حساب های ادسنس تعداد بالایی کانال و سایت متصل هستند و اگر یکیشون اختلال ایجاد کنه یا قوانین رو نقض کنه (مثلا کلیک فیک) باعث این میشه که کانال شما به صورت دائمی درآمدش قطع بشه همونطور که 3 تا از کانال های من این اتفاق براشون افتاد!!!!
اگر میخواید کسب درامد کنید باید یکی رو اونطرف داشته باشید تا خودتون با اطلاعات اون حساب ادسنس باز کنید یا حداقل مطمئن باشید که حسابش به هیچ کانال و سایت دیگه ای مربوط نمیشه.
پیشنهاد دوم من اینه که حتما داخل یوتیوب شروع به فعالیت کنید چون واقعا پولش مفته خیلی راحت میشه توش پیشرفت کرد!
اگر سوالی هم داشتید میتونم راهنماییتون کنم
برای من حدود 9 تا 26 درصد میزنهالان چند درصد vپn ها رو ایران می زنه؟
شما با چه موضوعی کانال زدین ؟ببینید دوستان من از سال 2017 توی یوتیوب فعالیت میکنم
پیشنهاد اول و اصلی من به شما اینه اصلا اصلا اصلا اصلا به هییییچ وجه کانالتون رو به اکانت ادسنس شرکت ها وصل نکنید !!!!
به این دلیل که داخل این حساب های ادسنس تعداد بالایی کانال و سایت متصل هستند و اگر یکیشون اختلال ایجاد کنه یا قوانین رو نقض کنه (مثلا کلیک فیک) باعث این میشه که کانال شما به صورت دائمی درآمدش قطع بشه همونطور که 3 تا از کانال های من این اتفاق براشون افتاد!!!!
اگر میخواید کسب درامد کنید باید یکی رو اونطرف داشته باشید تا خودتون با اطلاعات اون حساب ادسنس باز کنید یا حداقل مطمئن باشید که حسابش به هیچ کانال و سایت دیگه ای مربوط نمیشه.
پیشنهاد دوم من اینه که حتما داخل یوتیوب شروع به فعالیت کنید چون واقعا پولش مفته خیلی راحت میشه توش پیشرفت کرد!
اگر سوالی هم داشتید میتونم راهنماییتون کنم
برای من اینجوری بود:شما با چه موضوعی کانال زدین ؟
چه مدت طول کشید تا به درآمد برسید ؟
چالش خاصی تو این مسیر داشتین ؟
ببخشید برا گذاشتن Thumbnails وریفای شماره تماس میخوادبرای من اینجوری بود:
یک کانال با موضوع ادبی + یک کانال با موضوع علمی و آموزشی.
تا دوماه و نیم اول هیچ بازدیدی نمی فرستاد. از ماه سوم یهو در مدت 10 روز وایرال شد و ساب ها تا 2000 رفت. بعدش مانیتایز در مدت 4 روز از طریق شرکت های واسط و شروع کسب درآمد برای مدت تقریباً 5 ماه و بعدش هم بسته شدن کانال ها به دلیل ادسنس اشتراکی و تخلف یکی از یوزرهایی که چندین اخطار استرایک گرفته بود.
[از اینجا به بعدش رو از شرکت واسط نقل قول می کنم]: سپس التماس به یوتیوب برای بازکردن اکانت ها و دریافت پاسخ تکراری از یوتیوب. بعدش التماس به شرکتی که استرایک زده و نامه نگاری از طریق شرکت واسط و باز هم عدم نتیجه. دوباره افتادن به دست و پای یوتیوب برای باز کردن کانال ها. باز ارجاع یوتیوب به پاسخ های قبلی و لزوم برداشتن استرایک ها توسط صاحب اثر. بعدش التماس چندباره به اون کمپانی که استرایک زده! بعدش برداشتن استرایک توسط کمپانی. دوباره التماس به یوتیوب برای بازگشت کانال ها. سپس مواجه شدن با انواع بهانه های غیرمعمول یوتیوب برای بازنکردن کانال ها.
یعنی یه بار کانالت بسته بشه، دیگه توبه می کنی، نزدیک هرنوع تخلف و هرنوع ادسنس اشتراکی بری! یوتیوب قوانین بسیار سختگیرانه و بیرحمانه ای داره. درواقع هیچ کاری نباید انجام بدی تا خودش اگه دوست داشت، برات بازدید بفرسته و اگه شرایط + اکانت ادسنس شخصی خودت داری، میتونی ازش یه درآمد بخور نمیری بدست بیاری (البته اگه بتونی ساب هات رو بالای 50 هزار نفر برسونی، درآمدش حقیقتاً ارزش داره ولی کمتر از اون تعداد ساب، درآمدش چنگی به دل نمیزنه!)
با شماره ایران وریفای شده. شما با شرکت های واسط هم تماس بگیرید، بهتون میگن که درحال حاضر، وریفای با شماره ایران مشکلی ایجاد نمی کنه.ببخشید برا گذاشتن Thumbnails وریفای شماره تماس میخواد
شما با شماره تماس ایران وریفای کردی یا کلا قبل مانیتایز قید Thumbnails رو زدی ؟
نمیدونم چطوری اینقدر موفق شده ولی خیلی جالبه و خیلی هم خوب کار کرده.این کانال تو کمتر از یکسال رسیده به 319K