الان که به خاطر محدودیت های اینترنت، دسترسی به یوتیوب خیلی سخت تر از قبل شده و طبیعتا بازدیدها هم کمتر شد،
به نظرتون ویدیوهامون رو منتشرکنیم یا دست نگه داریم
من الان روزا یه دونه ویدیو اختصاصی دارم میسازم ولی توی دوراهی هستم انتشار کنم یا بزارم یه مدت بعد
نظر شما چیه ؟
یکی از دوستان بنده حدودا ۶ ماه پیش مانیتایز شد و رفت سمت یکی از همین شرکت های معتبر که نقد میکردن
ماه اول ۳و خورده ای درآمد داشتن و ماه های بعد شد ۲ و خورده ای و تا الان که شده یک میلیون
و لازم بذکره قبل از درخواست مانیتایز شدن بازدیدشون یهو میره بالا بخاطر ترند شدن ۲ تا از ویدیوهاشون و اگر توی اون زمان مانیتایزرو یوتیوب تایید میکرد حدودا ۹ میلیون درآمدشون میشد برا ماه اول
به نظرم دسترسی به یوتیوب خیلی خیلی وحشتناک تر از قبل شده برا ایران و این خودش باعث شده بازدیدا فوق العاده کم شه و طبیعتا درآمد کمتر شه
لیفترشکن های پولی هم همگی دارن از کار میوفتن و روش های دور زدن فیلتر یکی یکی داره حذف میشه
و واقعا به آینده یوتیوب توی ایران اصلا امیدوار نیستم
نهایتا شما بتونی از چند درصد محدود داخل ایران بازدید کننده داشته باشی و مابقی افراد ایرانی خارج از کشور
و برای ایده های انگلیسی زبان هم متاسفانه نمیتونی ریسک کنی چون اگه به صورت دائمی از نت بین الملل جدا شیم تمام زحماتت به باد میره و تنها راه مهاجرته که اونم باید حتما به یه بازدیدی رسیده باشی که حداقل بتونی ۱۰۰۰ دلار درآمد برا خرج کردن اونور آب داشته باشی تا بتونی ادامه بدی