دوستان
در مورد مبحث کپی رایت های ویدیویی و صوتی. من چندین کانال رو مورد بررسی قرار دادم...
یک پاسخ برای همه و برای همیشه!
اگه میخواهید کانال رو مانیتایز کنید و ازش درآمد بدست بیارید،
نباید از ویدیو، عکس، آهنگ، شعر، نوشته، صدا، آیتم های گرافیکی یا کلاً هر چیزی که متعلق به خود شما نیست و سازنده اش خودتون نیستید، استفاده کنید. حتی یک ثانیه! حتی یک صدم ثانیه! حتی یک فریم! من خودم تست کردم، دقیقاً یک ثانیه موزیک هم برام، اخطار کپی رایت داد.
ضمناً درآمد یوتیوب هم آنچنان آش دهن سوزی نیست که بخواهید براش وقت بذارید. برای کسی خوبه که کارش همینه. علاقه اش ویدیو درست کردنه. علاقه اش دیده شدنه. این افراد همینجور که برای خودشون فعالیت می کنند، به تدریج اگه کانالشون پیشرفت کرد، میتونند ازش درآمدی هم بدست بیارن ولی اغلب کسانیکه با هدف کسب درآمد میان سمت یوتیوب، احتمال شکستشون زیاده. ما از دور که نگاه می کنیم، فقط
ویترین قضیه که همون یوتیوبرهای موفق هستند، می بینیم و 95 درصد بقیه که به درآمد نرسیدن رو نمی بینیم!
اینکه میگید چرا بقیه استفاده می کنند و مشکلی ندارن:
1- شما میتونید از خیلی از آیتم ها استفاده کنید به شرط اینکه نخواهید ویدیو رو مانیتایز کنید و ازش درآمد بدست بیارید.
2- شاید درآمد اون ویدیوها به صاحب موزیک تعلق میگیره. ما که نمیدونیم پشت صحنه چه خبره.
3- شاید صاحب موزیک/ویدیو اجازه استفاده رو برای اون کانال داده. من خودم یه بار این کار رو انجام دادم. اخطار کپی رایت که داد، به صاحب موزیک پیام دادم و برای کانال من، اجازه استفاده رو صادر کرد و اخطار کپی رایت هم از بین رفت.
4- روزانه هزاران نفر از چراغ راهنمایی عبور می کنند، آیا همه شون جریمه میشن؟! پس جریمه نشدن اون عده، دلیلی بر خلاف نبودن عمل عبور از چراغ راهنمایی نیست.