• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
یکی از موضوعات پربازدید نقد و بررسی فیلمها و بازی های ورزشی هست که طبیعتا داخل ویدیو ثانیه هایی از فیلم و بازی ها رو نشون میدن
بله اگر شما دقایق زیادی از فیلم را نمایش بدید بدون هیچ افزوده ای همان موقع اپلود اخطار کپی رایت میده. اما اگر ثانیه هایی از فیلم( هر چند ثانیه باید کات بشه و بعدش تصویر دیگری قرار داده بشه) نمایش داده بشه و گوینده روی اون حررف بزنه در قالب بررسی و ... ااین مشکل خاصی نداره. نه اینکه بیاد دقایق یک فیلم رو بصورت پیوسته نشون بده. البته تخصصی هست و کاربر باید موارد رو رعایت کنه. مثلا کلیت موضوع ویدیو فرق میکنه با فیلم. مثلا شما تدوین خنده دار می کنید از صحنه های غم انگیز و گرریه در فیلمها و روش با حالت طنز صحبت می کنید.
استفاده منصفانه Fair use در خیلی از ویدیوها استفاده میشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
حالا تستش که کاری نداره. 10 ثانیه فیلم سینمایی کات بدید و آپلود کنید و روش صحبت کنید. 10 ثانیه بعدش هم یه عکس قرار بدید. ببینید همون موقع اخطار میده یا خیر! برای من که اخطار داد. تو صفحات قبل هم بقیه تست کردند، براشون اخطار داده و شاکی شدن که چرا فلان یوزر تو یوتیوب، ری اکت می کنه، اخطار نمیگیره ولی برای بقیه اخطار ثبت میشه! دلیلش هم اینه که شما، اون فلان یوزر نیستید! اون فلان یوزر، مثلاً 1 میلیون ساب داره و حتی حاضرن بهش پول بدن که بیاد تیکه ای از فیلم رو نقد کنه ولی بقیه اگه این کار رو انجام بدن، نقره داغ میشن 😅

تو همون لینک بالا که فرستادید نوشته:
کد:
Courts look over potential fair use cases according to the facts of each specific case.
You’ll probably want to get legal advice from an expert before uploading videos
that contain copyright-protected material.

این یعنی یوتیوب خودش رو درگیر قضیه استفاده منصفانه نمی کنه و ارجاع میده به دادگاه. پیش فرض بر اینه که استفاده، منصفانه نیست! و اخطار کپی رایت ثبت میشه. حالا اگه استفاده کننده شکایتی داره و یا حتی صاحب اثر، قصد شکایت و اخذ خسارت داره، باید مشخص بشه، استفاده منصفانه بوده یا خیر که یوتیوب خودش این کار رو انجام نمیده و ارجاع میده به دادگاه.

ویرایش:
الآن دوباره جستجو کردم، دیدم بله، صحبتی که کردم، درسته. در واقع شما درصورت استفاده از آیتم های کپی رایت دار، اخطار میگیرید ولی اگه مطمئن هستید که استفاده تون منطقی و منصفانه بوده، میتونید به ازای هر ویدیو و به ازای هر صاحب اثر، فرم درخواست تکمیل کنید تا برای صاحب اثر ارسال بشه و صاحب اثر تصمیم میگیره که با ویدیوی شما چه برخوردی کنه. ممکنه مثلاً کسب درآمدش برای شما، غیرفعال کنه یا حتی اخطار استرایک بهتون بده، یا بهتون اجازه استفاده بده که انجام همین پروسه معمولش بین 3 تا 20 روز ممکنه طول بکشه (چون معمولاً صاحب اثر جواب نمیده یا دیر جواب میده). اگه به تصمیم صاحب اثر اعتراض داشتید، باز باید مراحل سطح بالاتر طی کنید. در نهایت اگه مشکل حل نشد، یوتیوب به دادگاه ارجاع میده. پس برای افراد و کانال های عادی، زیاد به دردسرش نمی ارزه. بله یه نفر کارش نقد ویدیو است، این دیگه چاره ای نداره. 50تا ویدیو میسازه و برای هر کدوم هم فرم تکمیل می کنه، در نهایت 40 صاحب اثر اجازه استفاده میدن و 10 صاحب اثر دیگه پخش ویدیو رو بلاک می کنند.

Last edited:

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
حالا تستش که کاری نداره. 10 ثانیه فیلم سینمایی کات بدید و آپلود کنید و روش صحبت کنید. 10 ثانیه بعدش هم یه عکس قرار بدید. ببینید همون موقع اخطار میده یا خیر! برای من که اخطار داد.
اینکه فقط فیلم رو بذارید و روش صحبت کنید استفاده منصفانه نیست!
شما باید ارزش افزوده ای به ویدیو اضافه کنید یا موضوع رو تغییر بدید . به شکلی که اگر دادگاه یا کسی دید بگه چیزی به فیلم اضافه شده. درسته که رباتهای یوتیوب ضعیفن و به قول شما برای کانالهای پربازدید درست عمل نمیکنه، اما این اتوماتیک هست. نمیخوام لینک بدم، خودتون سرچ کنید کلی ویدیو نقد و بررسی مثلا هست که تیکه هایی از فیلمها را گذاشتن و مانیتایز شدن چند ساله دارند کار می کنند. حتی کانالهای فارسی هم در این زمینه هستند.
یعنی چی؟ یعنی ویدیو درباره نقد و بررسی یک فیلم هست و وسطش تیکه هایی رو از فیلم میذاره. نه اینکه 5 دقیقه فیلم رو بصورت پیوسته بذاره و حرف بزنه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اینکه فقط فیلم رو بذارید و روش صحبت کنید استفاده منصفانه نیست!
شما باید ارزش افزوده ای به ویدیو اضافه کنید یا موضوع رو تغییر بدید . به شکلی که اگر دادگاه یا کسی دید بگه چیزی به فیلم اضافه شده. درسته که رباتهای یوتیوب ضعیفن و به قول شما برای کانالهای پربازدید درست عمل نمیکنه، اما این اتوماتیک هست. نمیخوام لینک بدم، خودتون سرچ کنید کلی ویدیو نقد و بررسی مثلا هست که تیکه هایی از فیلمها را گذاشتن و مانیتایز شدن چند ساله دارند کار می کنند. حتی کانالهای فارسی هم در این زمینه هستند.
یعنی چی؟ یعنی ویدیو درباره نقد و بررسی یک فیلم هست و وسطش تیکه هایی رو از فیلم میذاره. نه اینکه 5 دقیقه فیلم رو بصورت پیوسته بذاره و حرف بزنه
به نوشته قبلی، یه پاراگراف جدید اضافه کردم. شما سریع نقل قول کردید، احتمالاً نخوندید. لطفاً اونم بخونید.

نه ربات های یوتیوب ضعیف عمل نمی کنند و فرقی بین کانال های پربازدید و کم بازدید نمیذارن ولی اون کانال پربازدید بعد از اینکه اخطار برای ویدیوش صادر شد، فرم تکمیل می کنه و صاحب اثر با کمال میل، دکمه رفع اخطار رو میزنه.:LOL:

من صحبتم اینه که بالاخره در زمان آپلود، اگه از آیتم های کپی رایت دار استفاده شده باشه، اخطار صادر میشه و حالا باید برید دنبال رضایت گرفتن از صاحب اثر. اون کانال های نقد هم دقیقاً همین کار رو انجام میدن. بعد از اینکه ویدیو آپلود کردند و اخطار گرفتند، میرن فرم درخواست تکمیل می کنند. حالا این وسط ممکنه چندتا صاحب اثر اجازه ندن. کلاً یه درگیری مضاعف، برای صاحب کانال ایجاد می کنه. اگه کسی حوصله این درگیری رو داره، میتونه انجام بده!
یکی تنها راه درآمدش همین نقد فیلم هاست، پس چاره ای نداره که این درگیری رو به جون بخره! ولی اصل صحبتم اینه که اخطار کپی رایت صادر میشه ولی میرن دنبال رضایت گرفتن و اینجوری نیست که یوتیوب خودش بیاد بگه چون استفاده منصفانه بوده، اشکال نداره! فرم درخواستی که کامل می کنید، دقیقاً برای صاحب اثر فرستاده میشه.

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
البته روی حرف خود هستم. رباتها و هوش مصنوعی گوگل باگ زیاد داره. این تجربی هست. شما ویدیویی رو اپلود می کنید هیچ ایرادی نمیگیره. همون ویدیو رو ویرایش می کنید، چون دوباره پردازش میکنه، این بار اخطار میده! بار اول که پردازش کرده نتونسته درست پردازش کنه، یا بالعکس بار اول درست پردازش کرده اما بار دوم بخاطر باگ یک ایراد الکی گرفته
یا پیام میده ویدیو یا کانال شما بخاطر مغایرت با قوانین حذف شد! وقتی فرم اعتراض رو میفرستید با عذرخواهی برمیگردونند! یا سایت به مرحله بررسی کارشناسی نمیرسه ، همون اول رباتهای گوگل ردش می کنند، اما دفعه بعد سایت بدون مشکل تایید میشه!
در سرچ هم باگهاش که اظهر من الشمس هستند!
در مورد استفاده منصفانه هم کاربر باتجربه و آشنا باشه درست استفاده میکنه که اصلا یوتیوب اخطاری نمیده که بخواد به مرحله درخواست و رفع اخطار برسه
فقط مجاز هستن چنند ثانیه اونم به صورتی که مثلا قلب فیلم یا قسمت مهم و اصلی فیلم باشه و به اثر ضربه ای نزنه
در کل برای کاربران باتجربه توصیه میشه. و گرنه چون به نکات و قوانین آشنا نیستن ممکنه باعث نابودی کانال بشه
اما به راحتی میتونن از ویدیوهای free استفاده کنند

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یکی از موضوعات پربازدید نقد و بررسی فیلمها و بازی های ورزشی هست که طبیعتا داخل ویدیو ثانیه هایی از فیلم و بازی ها رو نشون میدن
بله اگر شما دقایق زیادی از فیلم را نمایش بدید بدون هیچ افزوده ای همان موقع اپلود اخطار کپی رایت میده. اما اگر ثانیه هایی از فیلم( هر چند ثانیه باید کات بشه و بعدش تصویر دیگری قرار داده بشه) نمایش داده بشه و گوینده روی اون حررف بزنه در قالب بررسی و ... ااین مشکل خاصی نداره. نه اینکه بیاد دقایق یک فیلم رو بصورت پیوسته نشون بده. البته تخصصی هست و کاربر باید موارد رو رعایت کنه. مثلا کلیت موضوع ویدیو فرق میکنه با فیلم. مثلا شما تدوین خنده دار می کنید از صحنه های غم انگیز و گرریه در فیلمها و روش با حالت طنز صحبت می کنید.
استفاده منصفانه Fair use در خیلی از ویدیوها استفاده میشه

من 2 سال پیش یه ویدیو در رابطه به معرفی چندتا فیلم در مورد یک ژانر ساختم و تریلرهای رسمی رو توی ویدو استفاده کردم (دقیقا 10 تا فیلم و 10 تا تریلر که مربوط به سال های 1990 تا 2010 بودن)
توی این تریلرها صدای اصلی بودن و ما بینشون هم من فارسی حرف میزدم و بررسیش میکردم
اون ویدیو طی این 2 سال 1000 بازدید گرفت (فقط همون ویدو در اون کانال بود)
و من اونموقع فکر میکردم تریلرها از قانون کپی رایت مثتثنی هستن چون دارن درواقع تبلیغ یه فیلم رو میکنن (درواقع تریلرها مشمول قانون کپی رایت هستن چون ممکنه این تریلرها به شرکتی واگذار شده باشه که مابین همین تریلرها تبلغات یوتیوب یا سایتهای دیگه نمایش داده بشه و این امتیاز برای اونا محفوظه)
البته هیچ اخطاری هم نگرفتم منتها بخش درآمدزایی فعال نبوده

توی انجمنهای مختلف هم جوابهای متنوعی دیدم
مثلا تصویر زیر و پاسخ آخری طرف اومده گفته من توی ویدوهام استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم (درآمد زایی هم فعاله) و البته من ویدوهاشو چک کردم دیدم فقط برش هایی از تریلرها یا فیلمها رو گذاشته و خیلی محتاط عمل کرده

1658077023635.png

من فکر میکنم این هنوز یک جواب بی پاسخه که چه مدت زمان از محتواهایی که قبلا تولید شدن رو میشه استفاده کرد و یوتیوب هم ممکنه خودش نخواد زیاد سختگیری کنه برای بعضی از افرادی که بازدیدهای خوبی دارن

در مورد استفاده منصفانه هم کاربر باتجربه و آشنا باشه درست استفاده میکنه که اصلا یوتیوب اخطاری نمیده که بخواد به مرحله درخواست و رفع اخطار برسه
فقط مجاز هستن چنند ثانیه اونم به صورتی که مثلا قلب فیلم یا قسمت مهم و اصلی فیلم باشه و به اثر ضربه ای نزنه
در کل برای کاربران باتجربه توصیه میشه. و گرنه چون به نکات و قوانین آشنا نیستن ممکنه باعث نابودی کانال بشه
اما به راحتی میتونن از ویدیوهای free استفاده کنند
و در مورد استفاده منصفانه همونجور که اشاره کردید توی اکثر انجمن ها هم توضیح دادن که شما میتونید برای مقاصد آموزشی یا بررسی یا اشاره از ویدیوها اونم به مقداری که به قلب موضوع یا اون اثر صدمه ای وارد نشه استفاده کنید و البته این مورد برای دفاع در دادگاه برای حق استفاده منصفانه هست
مثلا شما نمیتونید بیای پایان فیلم مرد عنکبوتی رو بزارید یا داستان یه فیلم رو جوری اسپویل کنید که سکانس های حساسش رو بخواید نشون بدید

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
بله درسته یوتیوب در این مورد کاره ای نیست، دادگاه و صاحب اثر باید بگن
اینم که نظرها متفاوته که موضوع ثابت نیست، هم ثانیه هایی که استفاده میکنند متفاوته، مثلا 10 نفر میتونن ویدیو نقد مرد عنکبوتی بسازند، اما هر کدوم به یه شکل و متفاوت. یکی میاد 90درصد ویدیو رو فیلم مرد عنکبوتی قرار میده بدون حذف صدا،اخطار هم میگیره
دیگری میاد خودش رو در ویدیو نشون میده و صحبت میکنه فیلم رو تفسیر و نقد میکنه 10 تا 20 درصد ویدیو رو هم اختصاص میده به نمایش فیلم اصلی. طبیعتا مشکل خاصی براش پیش نمیاد. طبیعتا نظر این دو فرد درباره استفاده منصفانه متفاوت خواهد بود
اسمش روش هست استفاده منصفانه، مثلا من نمیتونم در 90 درصد ویدیو فیلم اصلی رو نمایش بدم بدون اضافه کردن ارزش افزوده ای
تریلر سختگیریش بیشتره. شرکتهای پخش کننده و نمایش دهنده و ... هم هستن. نمیشه فیلم رو نقد کرد روی تریلر. البته هیچی 100درصد نیست. ممکنه بعضی جاها اقتضا کنه و بشه
زمان نمیشه گفت که 1 ثانیه بذاریم مشکلی نداره 30 ثانیه بذاریم مشکل داره. ، موضوع استفادس، بستگی به فیلم و اینکه کجای فیلمه و اینکه این فیلم در چه ویدیویی داره قرار داده میشه و... داره. شما یه وقت 1 ثانیه نشون میدین اما همون یک ثانیه بخش اصلی فیلمه و کل داستانو لو میده! طبیعیه صاحب اثر ممکنه برخورد کنه. یه وقتم 60 ثانیه از پلانهایی که مهم و حساس نیستن میذارید مشکلی هم پیش نمیاد

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوستان
در مورد بحث کپی رایت موسیقی های بکگراند
وبسایت audiojungle موسیقی های خوبی داره که البته خریدنی هستن
صدها سایت وارز هم اومدن موسیقی هایی که کاربران خریدن رو به صورت رایگان برای دانلود گذاشتن که البته این موسیقی ها ممکنه هزاران بار توسط اشخاصی خریداری شده باشن

حالا سوالم اینه که اگه ما این موسیقی ها رو دانلود کنیم و بزاریم بک گپراند ویدیومون آیا مشمول کپی رایت میشن و ویدیومون حذف میشه ؟
چون توی توضیحات سایت مرجعی که این موسیقی ها رو گذاشته نوشته برای ویدیوهای شخصی و تجاری مثل یوتیوب و ...
پس قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد چون مشخص نیست که اون شخصی که موسیقی رو خریده چه کسی بوده درسته ؟

کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه
حتی موزیک هایی که میگن رایگان هست هم بعدا میتونن مشکل ساز بشن
بهترین کار استفاده از اهنگای خود یوتیوب هست پریمیوم یا رایگانش

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
حتی موزیک هایی که میگن رایگان هست هم بعدا میتونن مشکل ساز بشن
بهترین کار استفاده از اهنگای خود یوتیوب هست پریمیوم یا رایگانش
اره توی خود Audiojungle هم به موضوع اینکه تمامی موسیقی هاش Content Id دارن هم اشاره شده
و در مورد موسیقی هایی که Royality Free هستن و توی سایت های زیادی هم وجود دارن این احتمال هست که بعد از معروف شدن اون آهنگ بخوان لایسنس دارش کنن
که سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگر یکی اومده باشه روی یه ویدیو استفاده کرده باشه و بازدید نجومی گرفته باشه آیا تولید کننده مجازه بعد از یه مدت بعد که رایگان کردنو برداشت، بیاد ریپورت کنه و بگه که این موسیقی لایسنس دار هست و ادعای خسارت کنه یا خیر
که فکر میکنم برای چنین مواردی قانون گذاشته باشن که سواستفاده نشه و یا حداقل اون فرد نتونه روی ویدوهایی که قبلا این موسیقی رایگان بوده ادعایی داشته باشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگر یکی اومده باشه روی یه ویدیو استفاده کرده باشه و بازدید نجومی گرفته باشه آیا تولید کننده مجازه بعد از یه مدت بعد که رایگان کردنو برداشت، بیاد ریپورت کنه و بگه که این موسیقی لایسنس دار هست و ادعای خسارت کنه یا خیر
به نظر من صاحب اثر هر وقت بخواد، میتونه ویدیوی فرد استفاده کننده رو ریپورت و ادعای خسارت کنه.

اینکه میگید
من فکر میکنم این هنوز یک جواب بی پاسخه که چه مدت زمان از محتواهایی که قبلا تولید شدن رو میشه استفاده کرد و یوتیوب هم ممکنه خودش نخواد زیاد سختگیری کنه برای بعضی از افرادی که بازدیدهای خوبی دارن
دلیل نداشتن پاسخ قطعی اینه:
صاحب اثر، تصمیم گیرنده است و نه یوتیوب! اگه خود یوتیوب میخواست تصمیم بگیره، میتونست یه قانون ثابت، مشخص کنه ولی چون تصمیم به عهده صاحب اثره، هر کدوم از اونها، نظر متفاوتی دارن. در مجموع گفتم که اگه دنبال این هستید که کار با ریسک بسیار کم انجام بدید، باید همه چیز از خودتون باشه وگرنه اگه به هر نحو از آثار دیگران استفاده کنید، بالاخره با ریسک همراهه. حتی شما مثلاً برید اجازه صاحب اثر رو تو دایرکت اینستاگرام بگیرید، فرداروز باز، صاحب اثر میتونه مدعی بشه. چون شما مدرک محکمی ندارید.

یه نکته در مورد موزیک های لایبرری یوتیوب:
اون موزیک ها فقط برای استفاد در محیط یوتیوب، رایگانه! مثلاً ممکنه همون موزیک، اگه در توییتر یا اینستاگرام استفاده کنید، تو اون شبکه ها اخطار بگیرید!:oops: برای این گفتم که شاید مثلاً قسمتی از ویدیوتون رو بخواهید تو اینستاگرام هم قرار بدید.

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان .اول که این تاپیک رو دیدم فکر کردم بازدی گرفتن تو یوتیوب خیلی سخت باشه .ولی من یه کانال یوتیوب زدم که بر خلاف انتظارم خیلی سریع رشد کرد و به بازدید رسید جوریکه تو دو هفته اول صد هزار بازدید و دویست تا عضو گرفتم .البته بیشتر ویدیوهام شورت بود .
تا یه مدت اوضاع خیلی عالی بود و حتی خیلی از سایت های پربازدید و معروف هم ویدیو ها رو میذاشتن و همینطور بازدی بالا می رفت ! کلی خوشحال بودم تا اینکه به ناگهان و خیلی عجیب ویو پایین اومد الان به روزی 500 تا رسیده !. سورس ویدیوهام نصفش خارجی بود و نصفش هم از یوتیوب .حالا نمی دونم علت این وضعیت چیه ؟ واقعا چرا بدون هیچ دلیلی یه دفعه داغون شد ؟ آخرین کاری که یادم میاد انجام دادم گذاشتن دو تا ویدیو از کانال های رقیب بود ! یعنی این کار تو افت بازدید تا ثیر داشته ؟ خیلی ناراحتم .چطور میشه درستش کرد ؟

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
یکی از منابع اصلی بازدید شورت در یوتیوب فید شورت. همان هنگام که ویدیو میذارید تا مدتی از همان طریق بازدید میگیرن. و بعد ویدیوهای جدیدتر جایگزین می شوند. یکی از علتهاش هست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام دوستان .اول که این تاپیک رو دیدم فکر کردم بازدید گرفتن تو یوتیوب خیلی سخت باشه .ولی من یه کانال یوتیوب زدم که بر خلاف انتظارم خیلی سریع رشد کرد و به بازدید رسید جوریکه تو دو هفته اول صد هزار بازدید و دویست تا عضو گرفتم .البته بیشتر ویدیوهام شورت بود .
تا یه مدت اوضاع خیلی عالی بود و حتی خیلی از سایت های پربازدید و معروف هم ویدیو ها رو میذاشتن و همینطور بازدی بالا می رفت ! کلی خوشحال بودم تا اینکه به ناگهان و خیلی عجیب ویو پایین اومد الان به روزی 500 تا رسیده !
منتظر باشید که به روزی صفر عدد هم برسه! :rolleyes: بعله... ما هم اولش گول همین ترند شدن چندتا ویدیو رو خوردیم!
وقتی روی 100 هزار بازدید، 200تا ساب گرفتید، یعنی عملکرد شما در جذب ساب، بسیار ضعیف بوده! که البته با توجه به اینکه میگید ویدیوها شورت بوده، قابل درکه. چون جذب ساب از ویدیوهای کوتاه، مشکله. طرف می بینه و میره روی ویدیوی بعدی.

اینکه گفتم عملکردتون در جذب ساب، ضعیف بوده، به این دلیله که تجربه خودم این بوده که روی 30 هزار بازدید، 2700 ساب گرفتم.

در مجموع نگران نباشید. رفتار یوتیوب، موتور جستجوی گوگل و همچنین اینستاگرام همینه. بعد از مدتی، درصورت فعال بودن، یکی از ویدیوهای شما رو میبره تو اوج و بعدش رهاتون میکنه! معلوم نیست دفعه بعد کی و کجا و با کدوم ویدیو، شما رو ترند کنه. شاید شش ماه دیگه، شاید یکسال دیگه، شاید دوسال دیگه... بعضی ها میگن واچ تایم و لایک برای ترند شدن مهمه... به نظر من، واچ تایم و لایک فقط یکی از عوامل ترند شدن توسط الگوریتم های یوتیوب و اینستاگرامه و شاید نهایت 20 درصد موثر باشه.

Last edited:

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یکی از منابع اصلی بازدید شورت در یوتیوب فید شورت. همان هنگام که ویدیو میذارید تا مدتی از همان طریق بازدید میگیرن. و بعد ویدیوهای جدیدتر جایگزین می شوند. یکی از علتهاش هست
خب چون کانالم خبری بود ه
خب من چون کانالم خبریه هر ویدیویی تا یک هفته بازدید خوب داشت و هر روز باید ده تا میذاشتم. ولی از اون ده تا چون همشون مسائل روز بود بازدید خیلی خوب می گرفت. ولی فقط ماه اول اینطوری بود. الان اصلا ویدیوهای جدیدم رو پیشنهاد نمیده

hamedi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
منتظر باشید که به روزی صفر عدد هم برسه! :rolleyes: بعله... ما هم اولش گول همین ترند شدن چندتا ویدیو رو خوردیم!
وقتی روی 100 هزار بازدید، 200تا ساب گرفتید، یعنی عملکرد شما در جذب ساب، بسیار ضعیف بوده! که البته با توجه به اینکه میگید ویدیوها شورت بوده، قابل درکه. چون جذب ساب از ویدیوهای کوتاه، مشکله. طرف می بینه و میره روی ویدیوی بعدی.

اینکه گفتم عملکردتون در جذب ساب، ضعیف بوده، به این دلیله که تجربه خودم این بوده که روی 30 هزار بازدید، 2700 ساب گرفتم.

در مجموع نگران نباشید. رفتار یوتیوب، موتور جستجوی گوگل و همچنین اینستاگرام همینه. بعد از مدتی، درصورت فعال بودن، یکی از ویدیوهای شما رو میبره تو اوج و بعدش رهاتون میکنه! معلوم نیست دفعه بعد کی و کجا و با کدوم ویدیو، شما رو ترند کنه. شاید شش ماه دیگه، شاید یکسال دیگه، شاید دوسال دیگه... بعضی ها میگن واچ تایم و لایک برای ترند شدن مهمه... به نظر من، واچ تایم و لایک فقط یکی از عوامل ترند شدن توسط الگوریتم های یوتیوب و اینستاگرامه و شاید نهایت 20 درصد موثر باشه.
بله ممکنه. ممنون. نمی‌دونم چرا با اینکه واچ تایم و بازدید و کامنت خیلی بالا بود ولی لایک و ساب خیلی پایین بود. کلا فکر می‌کنم یوتیوب خیلی شانسیه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بله ممکنه. ممنون. نمی‌دونم چرا با اینکه واچ تایم و بازدید و کامنت خیلی بالا بود ولی لایک و ساب خیلی پایین بود. کلا فکر می‌کنم یوتیوب خیلی شانسیه
در مورد شانسی بودن که تو دنیای واقعی هم اکثر چیزا شانسیه! دوتا فست فود تو یه خیابون، یکیش بعد از 4 ساعت، غذا تموم می کنه، یکیش هم چشمش به دره که یه مشتری بیاد داخل!

حالا بعضیا میگن شما باید کاری کنید که درصد موفقیت رو تو همون اوضاع شانسی بالا ببرید. با چی؟ با تجربه. با تکرار. البته من تا حدی باهاشون موافقم و نه بیشتر!

در مجموع اگر پست های کانال، در یک زمینه نباشه، احتمال ساب کردن پایین میاد یا مثلاً من یه ویدیوی کوتاه گذاشته بودم که 50کا بازدید خورده بود و اکثر بازدیدها از کاربران غیرفارسی بود ولی بقیه ویدیوهای داخل کانال به زبان فارسی بود. خب معلومه که یوزر غیرفارسی نمیاد به خاطر اون یک ویدیوی پربازدید، کانال رو ساب کنه!
کلاً توصیه خاصی نمیتونم کنم، چون من خودم هم در چگونگی موفقیت موندم!

تو اینستاگرام هم همینه...

همین الان دارم دوتا پیج رو آنالیز می کنم. هر دو محتوای یکسان (برش های یک دقیقه ای فیلم ها رو گذاشتند / حالا اگه ما آپلود می کردم، شش تا اخطار کپی رایت می گرفتیم :oops: / بماند...) یکیش 5 سال سابقه و 12کا فالور و یکیش 1 سال سابقه و 120کا فالور. هر دوشون هم فالورهاشون واقعیه و فیک نیست. با اون پیج 120کایی که صحبت کردم، میگه هیچ کار خاصی نکردم. میگه 1 ریال هم برای اون پیج خرج نکردم. خودش بازدید گرفته. دلیلش؟ نمیدونم!

Last edited:

Adsenseir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
خب چون کانالم خبری بود ه

خب من چون کانالم خبریه هر ویدیویی تا یک هفته بازدید خوب داشت و هر روز باید ده تا میذاشتم. ولی از اون ده تا چون همشون مسائل روز بود بازدید خیلی خوب می گرفت. ولی فقط ماه اول اینطوری بود. الان اصلا ویدیوهای جدیدم رو پیشنهاد نمیده
باید ببینید هدفتون از ویدئو شورت چیه؟ شورت درآمدی نداره. سابی هم که از شورت به دست میاد ارزش بالایی نداره به اون صورت چون بیشتر علاقمند به ویدئو شورت هست تا ویدئو بلند. شما فقط باید به عنوان ابزار کمکی بهش نگاه کنید تا بعضی مواقع در کناار ویدئو معمولی، برای دیده شدن کانال و گرفتن کمی سابسکرایب از شورت استفاده کنید. در غیر اینصورت حتی ممکنه به کانال ضربه هم بزنه

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سلام
کسی از این سایت استفاده کرده؟ https://afrak.com/کسب-درآمد-از-یوتیوب/
چطوره؟
قابل اعتماده؟
چقدر طول میکشه پول رو به حساب واریز کنه؟
سلام
کلا خطر دارند این واسط هایی که ادسنس رو به صورت اشتراکی به کانالهای مختلف اختصاص میدن. متاسفانه کانال بنده هم در این شرکت بود که به خاطر استرایک و مسدود شدن یه کانال دیگه کانال من و کانال های دیگه ای که به ادسنس متصل بود قابلیت درآمدزاییش برای همیشه بسته شد. ولی در کل اگر نمیتونید خودتون ادسنس اختصاصی پیدا کنید چاره ای جز این نیست.

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
کلا خطر دارند این واسط هایی که ادسنس رو به صورت اشتراکی به کانالهای مختلف اختصاص میدن. متاسفانه کانال بنده هم در این شرکت بود که به خاطر استرایک و مسدود شدن یه کانال دیگه کانال من و کانال های دیگه ای که به ادسنس متصل بود قابلیت درآمدزاییش برای همیشه بسته شد. ولی در کل اگر نمیتونید خودتون ادسنس اختصاصی پیدا کنید چاره ای جز این نیست.
شما شرکت دیگه ای رو پیشنهاد نمیدید؟

بالا