• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اينجا رو تبديل كردين به مركز قرار و مدار و فيلم و سينما و در كل لهو و لعب. يعني چه؟ برسيد به كار و زندگي و كوشش و تجهد و تعلم و تلمذ.

شوخي بيد. منم خيلي دوست دارم بيام. ولي همون طور كه قبلا گفتم فعلا مشكلات دارم. :( :(
احتمالا روز 4 شنبه برنامم مشخص ميشه. اگه خواستم بيام چكار بايد بكنم؟ كي رو خبر كنم؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از sefrvayek :
خوب اينجا رو تبديل كردين به مركز قرار و مدار و فيلم و سينما و در كل لهو و لعب. يعني چه؟ برسيد به كار و زندگي و كوشش و تجهد و تعلم و تلمذ.

شوخي بيد. منم خيلي دوست دارم بيام. ولي همون طور كه قبلا گفتم فعلا مشكلات دارم. :( :(
احتمالا روز 4 شنبه برنامم مشخص ميشه. اگه خواستم بيام چكار بايد بكنم؟ كي رو خبر كنم؟

×× شما اگه خواستي روز 4 شنبه شب به اين تاپيك سر بزن تا در جريان باشي.

×× بقيه چيزها هم در امضا هست!!!!

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خداييش منه گاو اصلا يادم نبوده 5 شنبه قرار صندوق ضيافت رو داريم ! جاي من رزرو باشه تا وضعيت اينورو برسي كنم ! الان يادم افتاده! وسط فيلم راهمون ميدن بيام تو بشينم سره جام!؟؟؟؟ آخه من زياد سينما نميرم خبر ندارم!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نگران نباش اين بليط يا نصيب يكي مثل خودت ميشه يا نصيب خود فروشنده ي بليط ( در صورتي كه اكران نكنند ).

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از fireboy8766 :
نگران نباش اين بليط يا نصيب يكي مثل خودت ميشه يا نصيب خود فروشنده ي بليط ( در صورتي كه اكران نكنند ).

فعلا به كسي نديد! :blink: :ph34r: :wacko:

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy8766 :
×× شما اگه خواستي روز 4 شنبه شب به اين تاپيك سر بزن تا در جريان باشي.

×× بقيه چيزها هم در امضا هست!!!!

اسم من چرا توي امضا نيست؟ :(

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
چشم. حالا هنوز اكران نشده چرا اينقدر جوش ميزني تو !!! :happy:

×× يه چيزي بگم بخندين:
امروز كه در جريان بودين كه منو كاكو قرار گذاشتيم كه برنامه سينما رو رديف كنيم! خلاصه رفتيم سر قرار و اين حرفا كه همديگرو ببينيم. من فكر ميكردم كاكو عكس منو ديده و خوب ميشناسه حدودا ... خلاصه اون هم يه مشخصاتي داده بود. جلو سينما قدس وايساديم. من كه رسيدم ديدم خبري نيست. همينجوري وايساده بودمو اين ور و اونور چرخ ميزدم. يه كسي ام همون دور و ور من ميچرخيد و خوب من اون طرف و كه ديدم يك اپسيلون هم حدس نميزدم كه اون آشنا باشه! گفتم تازه اگه آشنا باشه شماره منو داره و از همو تلفن جلو سينما خوب زنگ ميزنه و تابلو ميشه كه من هستم و آشنا ام!!! بعد از حدود 30 دقيقه كه من و اون همينجوري وايساده بوديم كنار هم. ديدم كه رفت به سمت تلفن و ... . خلاصه بعد از كلي خنده و اين حرفا جناب كاكو رو ديدم و خوب كلي هم خنديديم چون نيم ساعت جلو همديگه بوديم و نمي شناختيم :lol: .
عمو كاكو كجايي؟!!!!! جريانو بگو يكم بخنديم. دلمونن گرفت!

×× ستوده جان شما سينما رو كه فهميدي كجاس ... بين 4 راه وليعصر و انقلاب ميشه. من بعضي اوقات يكم حافظم ... :cool: :wacko: اينجوري ميشه!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از amirsung :
اسم من چرا توي امضا نيست؟ :(

×× عزيز , خوب حتما نگفتي من بزارم :blush:.

** يه نكته ي ديگه و اون اينكه ما فقط براي اون 10 نفر كه توي امضام هستند رزرو كرديم! كه البته فكر نميكنم مشكلي براي بليط باشه. مشكل براي فيلم هست. عمو كاكو نظرش اينه كه اگه فيلم رو براي اون موقع اكران نكردن, برنامه رو عقب بندازيم و بزاريم وقت ديگه اي. من گفتم كه هم ميشه اين كارو كرد و هم ميشه برنامه رو بزاريم باشه اما بريم يه فيلم ديگه. "دوستان نظر بدن من فرقي برام نميكنه!"
گفتم همه در جريان كار باشن كه برنامه رو بدونيم از قبل و چيزي از قلم نيوفته.
امير سانگ شما هم اضافه كردم!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
دبيا .. بازم من گيج شدم.. انداختين سينما سپيده؟ هوم؟ مگه نياوران نبود؟ البته سپيده تنها جايي هست كه بليط مارمولك رو پيش فروش ميكنه و به مشكل شلوغي نمي خوره :)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
در مورد اون:
من برام فرقي نمي كنه!

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از fireboy8766 :
×× عزيز , خوب حتما نگفتي من بزارم :blush:.

** يه نكته ي ديگه و اون اينكه ما فقط براي اون 10 نفر كه توي امضام هستند رزرو كرديم! كه البته فكر نميكنم مشكلي براي بليط باشه. مشكل براي فيلم هست. عمو كاكو نظرش اينه كه اگه فيلم رو براي اون موقع اكران نكردن, برنامه رو عقب بندازيم و بزاريم وقت ديگه اي. من گفتم كه هم ميشه اين كارو كرد و هم ميشه برنامه رو بزاريم باشه اما بريم يه فيلم ديگه. "دوستان نظر بدن من فرقي برام نميكنه!"
گفتم همه در جريان كار باشن كه برنامه رو بدونيم از قبل و چيزي از قلم نيوفته.
امير سانگ شما هم اضافه كردم!

ببينيد اگر سينما هم مارو پيچوند ما عمري نيايم سره قرار ! عملا قرار برگذار ميشه! :blink: حالا اگر فيلم نبود ميشينيم دم در اونجا تخمه ميشكنيم ! يا ميريم :blink: شافي كاپ :blink: يه گپي ميزنيم!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من دوباره اعلام میکنم که میام ! :)
آقا یه چیز با مزه : من به فایر گفتم تیپم اینقد توپه که بالاخره منو میشناسه !!! نشون به اون نشون که 0.5 ساعت چشم تو چشم جلو سینما قدس وایساده بودیم و فایر باورش نمیشد من کاکو باشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من باید یه تجدید نظر تو قیافم و سیبیلام و .... بکنم ! :happy:
بعد از .5 ساعت زنگ زدم بهش و در کمال ناباوری دید که من منم !!!!
امیدوارم شمام شاخ در نیارین با دیدن من !!!!!!!!!
خوشحال میشم همتونو میبینم . فعلا 10 تا بلیط رزرو شده ! اگر تا 4 شنبه تعداد رفت بالاتر من دوباره میرم میگیرم . اگه باشه !

:)

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
سلام خدمت همه ي دوستان عزيز ...
ياسر جان فكر كنم همين قضيه , برنده ي " جوك " سال هم بشه ها ! :D , اميدوار باشين, شما ميتونين ...
جايزه اش هم مشترك بين خودتون دوتا تقسيم كنين .....
ببينين بچه ها , من تو ترافيك گير كرده بودم ... يه 40 دقيقه اي هم دير رسيدم سر قرار !
همش دعا ميكردم كه آبروريزي نشه و يه جوري اينا نرفته باشن ... ( دعام گرفت !)
بعدش كه رسيدم جلو در سينما ديدمشون و ازشون پرسيدم , قضيه رو گفتن و گفتن كه تازه
چن دقيقه اس همديگه رو ديدن ! :D
البته فاير بوي هم يه كم زيادي گيج بازي در آورده ها ! :blink:
به هر حال اميدوارم به تمامي دوستان عزيز خوش بگذره ,
هميشه دلشاد و موفق باشين ...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امیدوارم 5 شنبه اتفاق مشابهی نیوفته !
مث که باس عسکمو بچسبونم اییجا تا 5 شنبه هضمش کنین . بعد که دیدینم مثل فایر بوی شاخ در نیارین !!!!!!

5 شنبه ! دیگه نبود ؟

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اب قند پس با اين حساب بياريد!!! :wacko:
:rolleyes:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy8766 :
چشم. حالا هنوز اكران نشده چرا اينقدر جوش ميزني تو !!! :happy:

×× يه چيزي بگم بخندين:
امروز كه در جريان بودين كه منو كاكو قرار گذاشتيم كه برنامه سينما رو رديف كنيم! خلاصه رفتيم سر قرار و اين حرفا كه همديگرو ببينيم. من فكر ميكردم كاكو عكس منو ديده و خوب ميشناسه حدودا ... خلاصه اون هم يه مشخصاتي داده بود. جلو سينما قدس وايساديم. من كه رسيدم ديدم خبري نيست. همينجوري وايساده بودمو اين ور و اونور چرخ ميزدم. يه كسي ام همون دور و ور من ميچرخيد و خوب من اون طرف و كه ديدم يك اپسيلون هم حدس نميزدم كه اون آشنا باشه! گفتم تازه اگه آشنا باشه شماره منو داره و از همو تلفن جلو سينما خوب زنگ ميزنه و تابلو ميشه كه من هستم و آشنا ام!!! بعد از حدود 30 دقيقه كه من و اون همينجوري وايساده بوديم كنار هم. ديدم كه رفت به سمت تلفن و ... . خلاصه بعد از كلي خنده و اين حرفا جناب كاكو رو ديدم و خوب كلي هم خنديديم چون نيم ساعت جلو همديگه بوديم و نمي شناختيم :lol: .
عمو كاكو كجايي؟!!!!! جريانو بگو يكم بخنديم. دلمونن گرفت!

×× ستوده جان شما سينما رو كه فهميدي كجاس ... بين 4 راه وليعصر و انقلاب ميشه. من بعضي اوقات يكم حافظم ... :cool: :wacko: اينجوري ميشه!

فاير جان حقم داري نشناسي...اون سيبيلايي كه ياسر داره نميذاره صورتشو ببيني كه بشناسي.. :lol:
ولي خودمونيم چرا از روي سيبيلاش نشناختي... ;)
تو هم آي كيويا :ph34r:
ارادت

shaar

Registered User
لایک‌ها
57

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
من دوباره اعلام میکنم که میام ! :)
آقا یه چیز با مزه : من به فایر گفتم تیپم اینقد توپه که بالاخره منو میشناسه !!! نشون به اون نشون که 0.5 ساعت چشم تو چشم جلو سینما قدس وایساده بودیم و فایر باورش نمیشد من کاکو باشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من باید یه تجدید نظر تو قیافم و سیبیلام و .... بکنم ! :happy:
بعد از .5 ساعت زنگ زدم بهش و در کمال ناباوری دید که من منم !!!!
امیدوارم شمام شاخ در نیارین با دیدن من !!!!!!!!!
خوشحال میشم همتونو میبینم . فعلا 10 تا بلیط رزرو شده ! اگر تا 4 شنبه تعداد رفت بالاتر من دوباره میرم میگیرم . اگه باشه !

آقا ايشالله ما هم هستيم...حتمي

ولي ياسر خدايي حال اومدي اون قرار قبلي همين كه رسيدي شناختمت.
بابا من هرچي ميگذره بيشتر دوست دارم فداي خودم بشم با اين كاردرستيم :wacko:
در مورد هومنم همينجوري بود رسيدم زدم تو خال.....هومن كوشي بيا شهادت بده

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
امیدوارم 5 شنبه اتفاق مشابهی نیوفته !
مث که باس عسکمو بچسبونم اییجا تا 5 شنبه هضمش کنین . بعد که دیدینم مثل فایر بوی شاخ در نیارین !!!!!!

5 شنبه ! دیگه نبود ؟

عكس شاخاي فايرو بذاري بيتره!!! :blink:

بالا