• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام العيكم و رحمه الله و بركاتو (اشهدا" ...)
مام رسيديم :)
بروبچ خيلي خيلي حال كرديم .,>><<Dsj3#
خيلي
بچه ها خيلي با حال بودا" اسپيشال حسين جون
اوچيكه همه بچه ها كه اومدن و نيومدن هم هستيم

بچه ها اين ارديبهشتي ها خوب دودره كردن بعد از فيلم هااااااا !
شام رو يادمون رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها عكس ها رو چيكار ميكنين ؟ Private بمونه فعلا" نظرتون چيه ؟
بچه ها كجا فيلم رو نقد كنيم ؟
تا صفحه چند بريم جلو
راستي en جون من ستوده هست اسمم نه سوتوده :D

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
موافقم.. در مورد عكس احتياط كنيم .. اول حساب و كتاب كنيم ببينيم اگه همه راضي بودن بعد بذاريم :) حالا كجا اين عكس رو به شكل پرايوت بذاريم كه فقط خودمون بهش دسترسي داشته باشيم؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خوبي عابر جون
:)
علي + fire + بقيه بروبچ برا عكس ها ok كن

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خدايش خوبه دختر نيستيم واسه عكسها اينقدر سكرت بازي در ياريم!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
يه قزوينيه ميگه: تو كف موندن يه چي ديگه اس

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اين لوس بازيا چيه؟! حداقل عکسارو بزاريد اينجا ما که نتونستيم بيايم يه حالی بکنيم يه کم بخنديم بهتون!! :)
راستی روزگار راس می گه هرکی تعريف کنه باحال میشه!
امضا، يک دلسوخته ی مانده!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آخه ما كه فقط عكس ننداختيم
جنيفر لوپز اينام افتادن تو عكس :D

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از en2fa :
حالا تهش چرا علامت سؤال گذاشتی و تعجب؟
يعنی باحال بود يا اينکه سؤال داری ميپرسی؟
كرمه ديگه! :D
به نقل از MojtabaGol. :
بابا اين لوس بازيا چيه؟! حداقل عکسارو بزاريد اينجا ما که نتونستيم بيايم يه حالی بکنيم يه کم بخنديم بهتون!! :)
زكي فكر كردي به همين الكياس؟
اين قضيه خيلي سكرته. و بايد سكرت بمونه. :p

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از tsotodeh :
يه قزوينيه ميگه: تو كف موندن يه چي ديگه اس
راست ميگه اين جملرو يه قزويني كه از بچه ها هست گفت.
اگه گفتين اين قزوينيه كيه؟ :blush:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Persia :
پس داش ياسر ما كو؟ چرا هنوز نيومده؟
اومدم دیگه داش رضا ! شومام خوب آمار مارو داریا ! :)

من بقول دوستان در حال آنالیزم ! باور کنید قیافه ام شبیه علامت سوال شده برگشتم ! همش دارم کلنجار میرم :
اه اه ! این سبزینه همونه که باهاش خط مسافر بری امامزاده صالح - دربند راه انداخته بودیم ؟؟؟؟؟
اااا! داش مرتضی ! چه پی ام هایی که نزدیم برا اورول ! چه شبها که در پی تی ( ر ساکنه ! ) چت نکردیم ! ااا ! همین داش مری بودا !
اااا ! هومن ! همین هومنی که تا چندی پیش که ستوده یادم نداده بود پی ام هام همش روی 69 70 میچرخید ( ستوده گفت میشه بک آپ گرفت ! از پی ام ها ! ) چون آی دی های مختلف هومنو توش نیگر داشته بودم . همش پی ام بود با احسان و ممد رضا و هومن ! تازه کلیشو پاک کردم ! (روم نمیشد به احسان بگم میل باکسم رو بزرگ کنه ! )

ااا ! ستوده عزیز ! چه پسر ماهی ! داش مهدی روزگار ! اوه اوه ! داش حسین ! داش حسین ! داش حسین ! امان از دست حسین ! امان !
آخ آخ ! علی ! کامی عزیز که کلی تو تاپیک کتابخانه مجازی کمکم کرد ! آناتما ! فایر بوی و سبزینه و عابر ! ( سبزینه ای ها کولاک کرده بودن ! خود داش محسن هم که با تمام مشکلاتش اومد و روی ما رو زمین ننداخت . قربون رفیق بامرام ! ) ...... بله ! داش روزبه برنامه نویس ! بهمراه برادر آرشیتکت محترم ! ......دو تا دوست که زیاد باهاشون بقولی صنمی نداشتیم تو پی تی : امیر سانگ و 007 (؟؟؟آیدیش درست یادم نیست ! ) ...... و حسین سجادی گل ! رفیق فابریک خودم (میدونم یه بار نوشتمش ! ) ...... و هومن عزیز که با اومدنش همه رو متعجب کرد ...البت میدونید که من تا حدی حدس میزدم میاد .... یه چیزایی گفته بود .....اصلا قرارو نبردیم ساعت 9 شب نیاورون برا داش هومن بود دیگه ......آخر همه و کوچیک همه هم همین کاکوی بی سیبیل که مخلص همه اونا که اومدن و نیومدنه !
من امروز یکی از روزهای خیلی شاد زندگیم بود ..... شاید هیچوقت اینهمه پشت سر هم شاد نبودم ...... حظ بسیطی بردیم ......
دست آخر هم یاد دو دوستی رو خیلی دوست داشتم باشن ولی بنا به شرایط نبودن و من همش به یادشون بودم : دو تا اشکانای عزیز . هم اون که تو ایرانه و تهران نیست ..هم اون که اصلا ایران نیست ....میدونم که اگر بودند حتما میومدند ....

درباره عکسها ...من معتقدم کسایی که عکس دارن ( فایربوی، هومن ، من ، علی کس دیگه هم بود ؟ ) یه جای مجانی برا آپلودو برداریم وآپلود کنیم فایل ها رو و یوزر و پس هم بدیم به همه بچه هایی که اومدن و احیانا به دوستان علاقمندی که خیلی طلبه ان عکس من بی سیبیل و حسین کچل (نارحت نمیشی که حسین ؟ ;) ) و ......رو ببینن . فقط باس قول بدن فقط خودشون ببینن و پخش نکنن عکس ها رو چون اکثر بروبچ دنبالش بودن که عکسا یه جوری شخصی بمونه و RELEASE نشه بصورت عمومی . شاید شما هم بودی همین تصمیمو میگرفتی و همین حسو داشتی .
اگر مخالفتی ندارین ما فعلا آپلود میکنیم .... حالا بعدا به توافق میرسیم ....

در هر صورت به ما که خیلی خوش گذشت دوستان ! باور کنید ! بسیار لذت بخش بود مغزهایی که مدتها وقت را صرف پست زدن در پی تی ( میعادگاه عاشقان ....:LOL: ) کرده اند و تو با هر کدام خاطره ها داری رو ببینی ! بپرسی چرا اون پی ام رو جواب ندادی ؟ .....
اگر عمری بود از این دست قرارها بازم میزاریم !!!
بقول قزمر :
فدا

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یاسر جون، مرامت را عشق است. خیلی کوچیکتیم.

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ا
زرنگي
فكر كردي اگه بياي تعريف كني ما يادمون ميره كه به ما شام ندادي.
ارديبهشتي بي سيبيل. :p

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درباره عکسها ...من معتقدم کسایی که عکس دارن ( فایربوی، هومن ، من ، علی کس دیگه هم بود ؟ )
خبر نداري بنده خدا.
راس ساعت 6:35 دقيقه عابر از توي جيبش يه CREATIVE - PCCAM 350 سفيد رنگ در آورد و از همه عكس گرفت.
و معلوم نيست كه الان با اون عكسها داره چيكار ميكنه.!! :blink:
ولي خودمونيما اين ارديبهشتيا خوب پيچوندن ماروها. :D

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ههه كسي از من عكس نداره ولي من از همه عكس دارم! ÷ول میگیرم آپلود نکنم !
خيلي دلم سوخت كه نتونستم بمونم ! ولي جاتون خالي ما هم رفتيم سينما كابل فيلم رو ديديم !(من و دوستان:d)
در هر حال یکی بیاد شرح دیدارو کامل بده !بازم از این برامه ها بزارید! تازه ترسمون ریخت !

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..
به منم خيلي خوش گذشت..
از اونايي كه قرارو رديف كردن و بليت رزرو كردن تشكر ميكنم..
بروبچ هم همه خوشتيپ و باحال.. خيلي حال داد.. فقط حيف.. بايد از قبل هماهنگ ميكرديم همگي يك سبيل بلند (چخماقي!!) ميذاشتيم. (سبيل، سمبل يك پرشين تولزي با اصالت است)

ايشالا قرارهاي بعدي يك جاي نزديكتر.. چون اين دفعه انقدر كرايه ماشين داديم كه دهانمان مورد عنايت قرار گرفت.

پي اس:
راستي تعداد پستهاي من به عدد مقدس 69 رسيد.. اين تقارن رو به فال نيك ميگيرم..

پي اس 2:
من بروبچ پي تي رو با 100 تا ماه پري عوض نميكنم :p

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ما كوچيكتيم ياسر جون :)
آقا اين داش علي مون 2سوته رفت.
خيلي دوست داشتيم حداقل يكي از رئيس هاي گنده pt رو مي ديديم كه نشد متاسفانه.
خيلي دوست داشتيم غازمر جون و داش مرتضي و كوروش جان و ali-g , korush, hardware, sharr, خوبي كن و اقا مجتبي و iranclassic وسعيد گرافيك (ثبت كننده همين تاپيك) و امير جون وووووووو رو مي ديدايم ولي خوب نشد ديگه.

انشاللا همه شون هر كجا كه هستن در كنار خانوادشون سالم و تندرست باشند.
راستي بچه ها همگي بايد امضا ها رو edit كنيم :D
در آخر اين رو بگم كه اين ارديبهشتي ها پيچوندن هااا

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ali :
ههه كسي از من عكس نداره ولي من از همه عكس دارم! پول میگیرم آپلود نکنم !
در هر حال یکی بیاد شرح دیدارو کامل بده !بازم از این برامه ها بزارید! تازه ترسمون ریخت !
ما كه خوشحال شديم از ديدار شما. :)
ولي خودمونيما اصلا استعداد عكاسي نداري!! :blush:
در حالي كه همه دستاشون تو دماغاشون بود يا ..... شما يه دفعه ميگفتي كه عكس گرفتي.
تو اون عكس تكيات كه شاهكار كردي. يه نگاه به عكسا بندازي خودت ميفهمي چه آثاري خلق كردي. :lol:
بابا يه 1,2,3 قبلا از عكسهات ضميمه كن. :D
به نقل از amirsung :
ايشالا قرارهاي بعدي يك جاي نزديكتر.. چون اين دفعه انقدر كرايه ماشين داديم كه دهانمان مورد عنايت قرار گرفت.
ميبينم كه جنبه فيلم ديدن نداشتي.سريع تحت تاثير قرار گرفتي. :lol: :lol: :lol:

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بیشتر علما عقیده دارند که: ;)
آب نبات یک نوع کیک است.

بچه ها ۵۶۳۶ راه دیگه برای برنامه بعدی داریما!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
علی جون منظورت از اينکه تازه ترسمون ريخت چی بود....

توش توشی جون ما که نپيچونديم....اين Kako بدجسن در گوش من گفت بيخيال اينا...بهشون شام هم نميديم و ميريم خونه....
تازه نميدونی انگار پول بليط ها هم 600 تومان بوده و اينا همه پول رو پيچوندن...
به هر حال kako به ما وعده داد اگه بيخيال شام شيم بليط رو باهام حساب نميکنه....جون من تو اگه جای من بودی چی کار ميکردی ها؟

آقا در کل من که بدجور با همه حال کردم....با بعضی خيلی حال ميکرديم الان ديگه بيشتر...fall in love شديم باهاشون....
من که همه رو خونه قزوين يک شام دعوت ميکنم...مخصوصاً sajady جان رو....

اين حرف قزوين هم که ميزنان به خودا دروغه...من از کبريت هم بيخطر تر هستم....

ستوده جان...من جيگر اين فيلمتو بخورم که بهم دادی....اونوقت دقيق نفهميدم کدوم رو ميگی...تو راه که مييومدم تو خواب فهميدم يهو جيق زدم...ای ول....
خود دختره رو هم ميتونی جور کنی....هر قيمتی باشه خريداريم....

در مورد عکس ها هم من در مورد private بودم تقريباً موافق هستم...اما خوب اين celeberty ها هم همجا عکس هشون هست ديگه...فقط دعا کنيم از سايت های xxx يهو در نياد....
البته منو با nicol کسی منتاژ کنه برام مهم نيست ها....

اما يک عکس کلی که همه با هم هستن به نظر من بزاريم....آخه جداً حالا مثلاً مهم قيافه کی چی بوده....
بعدش هم همه يادشون ميره....

اين روزگار هم اگه اشتباه نکنم عکس جيگرشو گزاشته بود اما ما که امد نشناختيم اصلاً...
تازه من عکس اونو پستر هم کرده بودم تو خونه قزوين گزاشته بودم....هميشه به يادش باشم...بازم نشناختيم....

بيخيال بابا...اينهمه همه مهم نيست.....يکی رو به نظر من بزاريد....

فقط من منظور علی رو از عکس تکی گرفتن نفهميدم....حتماً منظوری داره...

راستی به اطلاع ملت قيور pt برسونم...که متأسفانه و سد متأسفانه pt از سيبيل تهی هست.....همش حرفه...باور نکنين.....

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
خب ميدونم كه خيلي ديره و همه اومدن پته همديگرو پرچم كردن كشيدن رو سر بغليشون (خودم با اين جمله چه كيفولي شدم)

ميدونين...وقتي آدم رفيقاي مجازيشو ميبينه و ميدونه كه الان وقتي دارن پستشو ميخونن كله كچلشم ديدن (و ميدونن قيافش چجوريه) شرمش ميشه كه حيا كنه و هرچش ميخواد نگه (خدايي برين تو بهر اين كلمات قصار!!)

ولي اما چون ما آب از سرمون گذشته بيخيالي طي ميكنيم

اولا كه چقدر حال داد
ثانيا چقدر حال داد
ثالثا همون دو تاي قبلي بعلاوه اينكه چقدر حال داد
از ديدن مجدد ياسر و هومن كه خيلي حال كردم.
بقيه رفقا هم كه شامل علي، كامي، فاير، عابر، ستوده، مرتضي نوكيا، مهدي روزگار، روزبه، آناتما، سايبر آرشيتكت، 007 و امير سانگ ميشدن (البت بعلاوه سبزينه كه بما رخ ننمود) يكي از يكي گلتر و باحالتر. جدا عجب موجوداتي بوديم هممون. (اميدوارم كسيو از قلم ننداخته باشم)

خلاصه ما بدجوري كيفولي شديما

با اين موهاي سفيدمون سعي كرديم قيافه پيرمردا رو نداشته باشيم و تو جمع رفقا جوون باشيم هرچند كه كمرم شيكست.

ولي آما (به لهجه شيرين آذري خونده شود)

آناليز تك تك دوستان با قلم شيواي خودم (مردم از بس خودمو تحويل گرفتم) باشه براي شايد وقتي ديگر

بقول دوست غايبمون فدا

بالا