• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
پاپ آپ یخی چرا سایتش بالا نمیاد اتصال دیتابیس رو قطع کرده؟؟؟؟؟؟
اه به هیچکس نمیشه اطمینان کرد حتی آذ پاپ هم قرار بود تصویه کنه با من چون انجمن داشتم ولی 8 روز گذشت واریز نکردن حتی یه پیام بنده رو هم جواب نمیدن
دوستان من بگم فقط تک ساز به قرآن مطمئن هست
آذ پاپ مشکلات فراوان داره و البته شما باید توجه داشته باشی توی پیام هاشون گفتند کسی که کد توی انجمن میذاره بهشون پول نمیدن !
شما هم بهتره هرچه زودتر برداری
االان بین مطمئن ها اون قدیمی ها رو باید بهشون اعتماد کرد نه کسانی که میان و میرن و میگن اینقدر میدیم
نمونه وطن پاپ مثلا 3 سالی سابقه داره یا آی ار پاپ آپ اینا همشون مطمئن هستند اقلا دزد نیستند

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
آذ پاپ مشکلات فراوان داره و البته شما باید توجه داشته باشی توی پیام هاشون گفتند کسی که کد توی انجمن میذاره بهشون پول نمیدن !
شما هم بهتره هرچه زودتر برداری
االان بین مطمئن ها اون قدیمی ها رو باید بهشون اعتماد کرد نه کسانی که میان و میرن و میگن اینقدر میدیم
نمونه وطن پاپ مثلا 3 سالی سابقه داره یا آی ار پاپ آپ اینا همشون مطمئن هستند اقلا دزد نیستند
دوست عزیز قبلا انجمن ممنوع نبود من کد رو گذاشته بودم بعد پیغام ممنوعیت انجمن کد رو برداشتم و ایشون در جواب پیام بنده گفت نگران نباشید پول شما تصویه میشه و براتون واریز زدم ولی اصلا انگار نه انگار

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز قبلا انجمن ممنوع نبود من کد رو گذاشته بودم بعد پیغام ممنوعیت انجمن کد رو برداشتم و ایشون در جواب پیام بنده گفت نگران نباشید پول شما تصویه میشه و براتون واریز زدم ولی اصلا انگار نه انگار
بهرحال من در این 8 روزی که شما میگی 2 بار ازشون وارزی داشتم پس اینکه واریز نکردن مال شما رو بی پولی نیست همون طور که گفتم اینه انجمن ممنوع شده شما هم بی خیال شدن :)

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
مکس پاپ آپ رو می توانید تست کنید تا حالا هم هیچ دیرکردی در واریزی ها نداشتیم در ضمن دوستانی که سایتهاشون جزء گروه زیر است ثبت نام نکنند چون تایید نخواهند شد
شمارش عالی، واریزی تضمینی
توجه : سایت هایی از قبیل : موزیک و فیلم( غیرمجاز) ، لینک باکس ها، آپلود ها ، شبکه های اجتماعی و چت روم ها پذیرفته نمی شوند .
تذکر : حداکثر یک پاپ آپ دیگر بـجز مکس پاپ آپ می تواند در سایت شما وجود داشته باشد .

لینک سایت

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
بله اما شما به تجربه گفتید که بعضی دوستان داخلش موندند روزی اونا هم دست خداست
کسی نگفته روزی دست کسی دیگری هست اما توی عید با مشکلات پست همه مشکل خواهند داشت و شما خواستید بگید تمایز دارید به همه
علت این احساس هم فروش ای پی بوده که فکر نکنم دوام بیاره خودتون هم میدونید و بعد دوباره همان طریق سابق

اشتباه شما دقیقا همینجاست شما هم فرمودید افزایش قیمت دارید بر خلاف بقیه . ما هم اگر داشته باشیم مثل شما روی ایپی 3 خواهد بود البته خوب شما هم می دونید که تقریبا زیر 2 درصد ایپی 3 براشون باز می شه و در واقع این افزایش قیمت حالت سوری پیدا می کنه

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
پاپ آپ یخی چرا سایتش بالا نمیاد اتصال دیتابیس رو قطع کرده؟؟؟؟؟؟
اه به هیچکس نمیشه اطمینان کرد حتی آذ پاپ هم قرار بود تصویه کنه با من چون انجمن داشتم ولی 8 روز گذشت واریز نکردن حتی یه پیام بنده رو هم جواب نمیدن
دوستان من بگم فقط تک ساز به قرآن مطمئن هست
سلام...
دوست عزیز مشکل از دیتابیس نبود ؛ الان هم سایت چند ساعتی میشه درست شده...
قبلا هم حدود چند دقیقه ای این مشکل رو داشتیم!
امروز هم حدودا 2 ساعتی این جور شده بود ؛ با پشتیبانی هماهنگ میکنم که دیگه این مشکل پیش نیاد

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145

Majid.eshghi

Registered User
لایک‌ها
39
اول ها میریخت
الان دیگه نمیریزه
بهشون 100 تا پیام دادم جواب نداد
خلاصه کلاه برداه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
آقا من هی میگم با این سایتایی که از اسکریپت رایگان استفاده میکنند همکاری نکنید.......!!!
ولی کو گوش شنوا
o_O:oops::oops:o_O

سایتی که ازش حرف میزنی رتبه 64 ایران هست!
حالا هر نیو یوزری با 12 تا پست بیاد بگه فلانی کلاه برداره شما باید باور کنی ؟
قدیمیا میگفتن شنونده باید عاقل باشه،طرف یک ساعت پرداختش به تاخیر میفته فوری میاد میگه فلانی کلاه برداره،خود شما که چند روزه سایت پاپ اپ زدی فردا با مشکل مواجه شدین و چند روز پرداخت هاتون به تاخیر خورد یکی بیاد بگه ایس پاپ آپ کلاه برداره بعد یکی از همکاران هم بیاد یه پست مثل پست شما بچسبونه زیرش خوشت میاد ؟ ضمنا گفته بودن که پرداختیشون تاخیر داره (بخطار کلاه برداری که ازشون شده بود) که از چند روز پیش شروع کردن به انجام دادن پرداختی ها که یکی از دوستان هم تایید میکنه :

بهرحال من در این 8 روزی که شما میگی 2 بار ازشون وارزی داشتم پس اینکه واریز نکردن مال شما رو بی پولی نیست همون طور که گفتم اینه انجمن ممنوع شده شما هم بی خیال شدن :)

شما هم بهتره بجای تخریب دیگران و جذب مشتری هاشون از روش های دیگه ای برای تبلیغات استفاده کنید،چند صفحه قبل بازم از این حرف ها زده بودین که دوستان بهتون تذکر دادن اما متاسفانه بازم این رفتارتون رو تکرار میکنین!

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سایتی که ازش حرف میزنی رتبه 64 ایران هست!
حالا هر نیو یوزری با 12 تا پست بیاد بگه فلانی کلاه برداره شما باید باور کنی ؟
قدیمیا میگفتن شنونده باید عاقل باشه،طرف یک ساعت پرداختش به تاخیر میفته فوری میاد میگه فلانی کلاه برداره،خود شما که چند روزه سایت پاپ اپ زدی فردا با مشکل مواجه شدین و چند روز پرداخت هاتون به تاخیر خورد یکی بیاد بگه ایس پاپ آپ کلاه برداره بعد یکی از همکاران هم بیاد یه پست مثل پست شما بچسبونه زیرش خوشت میاد ؟ ضمنا گفته بودن که پرداختیشون تاخیر داره (بخطار کلاه برداری که ازشون شده بود) که از چند روز پیش شروع کردن به انجام دادن پرداختی ها که یکی از دوستان هم تایید میکنه :

شما هم بهتره بجای تخریب دیگران و جذب مشتری هاشون از روش های دیگه ای برای تبلیغات استفاده کنید،چند صفحه قبل بازم از این حرف ها زده بودین که دوستان بهتون تذکر دادن اما متاسفانه بازم این رفتارتون رو تکرار میکنین!
همکار محترم مثل اینکه شما خیلی جدی گرفتی!
یک کلاغ و چهل کلاغ که میگن همینه...
در ضمن من هیچ وقت نگفتم اسم سایتی رو نیاوردم که بگم هیچ کس ازش استفاده نکنه یا رسماً مخالفش باشم....
در ضمن اگه همین سایت که شما سنگش رو به سینه میزنی از این مدل اسکریپت ها استفاده نمیکرد....به گفته خودشون هرگز کسی نمیتونست ازشون کلاه برداری یا دزدی کنه.....
موضع گیری هم یه حدی داره دیگه!

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان الان سیستمی که میشه کنار p2up گذاشت چیه؟! یعنی تبلیغ فروش نداشته باشه!

یا در کل بهترین ترکیب؟!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اذپاپ اپ برای منو هم نریخته البته همشو ریخت 15 تومنش موند نریخته و گفت نگران نباش میریزم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
همکار محترم مثل اینکه شما خیلی جدی گرفتی!
یک کلاغ و چهل کلاغ که میگن همینه...
در ضمن من هیچ وقت نگفتم اسم سایتی رو نیاوردم که بگم هیچ کس ازش استفاده نکنه یا رسماً مخالفش باشم....
در ضمن اگه همین سایت که شما سنگش رو به سینه میزنی از این مدل اسکریپت ها استفاده نمیکرد....به گفته خودشون هرگز کسی نمیتونست ازشون کلاه برداری یا دزدی کنه.....
موضع گیری هم یه حدی داره دیگه!

بله عزیزم شما اسم نمیاری اما نقل قول میکنی که خیلی مشخص هست کدوم سایت رو داری میگی مگر اینکه ما رو جیگر فرض کرده باشی !
همین کاربر با 12 پست که شما سنگش رو به سینه میزنی خودش گفته که چند بار دریافتی داشته بعد این دفه چون تاخیر افتاده میاد میگه فلانی کلاه برداره!
خوبه منم الان که ایس پاپ آپ بالا نمیاد بگم اینا کلاه بردار بودن و پول ها رو بالا کشیدن و رفتن ؟ یا خوبه بگم مشکل پیش اومده و دارن حلش میکنن ؟
بزرگترین سیستم ها هم پرداخت هاشون تاخیر داشته اما اینکه تا پرداخت دیر شد سریع طرف بیاد توی فروم بگه کلاه بردار هستن بعد مدیر یکی دیگه از سایت های پاپ آپ هم بیاد بگه "چند بار بگم با این سایت ها کار نکنین" خیلی کار زشتی هست . اگه شما سایت پاپ اپ نداشتی من چیزی نمیگفتم اما اینکه خود سایت داری و دیگران رو میکوبی خیلی زشته.

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
بله عزیزم شما اسم نمیاری اما نقل قول میکنی که خیلی مشخص هست کدوم سایت رو داری میگی مگر اینکه ما رو جیگر فرض کرده باشی !
همین کاربر با 12 پست که شما سنگش رو به سینه میزنی خودش گفته که چند بار دریافتی داشته بعد این دفه چون تاخیر افتاده میاد میگه فلانی کلاه برداره!
خوبه منم الان که ایس پاپ آپ بالا نمیاد بگم اینا کلاه بردار بودن و پول ها رو بالا کشیدن و رفتن ؟ یا خوبه بگم مشکل پیش اومده و دارن حلش میکنن ؟
بزرگترین سیستم ها هم پرداخت هاشون تاخیر داشته اما اینکه تا پرداخت دیر شد سریع طرف بیاد توی فروم بگه کلاه بردار هستن بعد مدیر یکی دیگه از سایت های پاپ آپ هم بیاد بگه "چند بار بگم با این سایت ها کار نکنین" خیلی کار زشتی هست . اگه شما سایت پاپ اپ نداشتی من چیزی نمیگفتم اما اینکه خود سایت داری و دیگران رو میکوبی خیلی زشته.
آخه دیگران رو میکوبی چه معنی میده!!!
نه خیر اگه شما فکر میکنی من برای جذب کاربرا دارم چنین کاری رو میکنم سخت در اشتباهی.....
چند نفر یه چیزی گفتن منم یه نظر دادم این دلیل نمیشه که من مخالف این سایت ها هستم یا شایعاتی که شما و امثال شما در مورد دو کلمه حرف در میارن!
به علاوه حرف منطقی من این بود که همان بار اول هم گفتم ، کاری هم ندارم کسی مخالفت کنه یا حرفم رو از روی عقل و دانایی خودش تفسیر کنه مثل بعضیه!!! ( البته اینجا که نداریم )
حرف حسابم همین یه جمله است :
اکثر سایت هایی که کلاه برداری کردند , از اسکریپت های رایگان استفاده می کردند. ( حالا بیاین متن رو تفسیر کنید :) )

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
این تاپیک برای انتخاب بهترین سیستم های پاپ آپ هست !
برخی از مدیران سیستم ها اینجا را با تاپیک معرفی اشتباه گرفتند ! و تاپیک رو به گند کشیدن

تاپیک داره مسیر اصلیشو به لطف این عزیزان گم میکنه !

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
این تاپیک برای انتخاب بهترین سیستم های پاپ آپ هست !
برخی از مدیران سیستم ها اینجا را با تاپیک معرفی اشتباه گرفتند ! و تاپیک رو به گند کشیدن

تاپیک داره مسیر اصلیشو به لطف این عزیزان گم میکنه !
نه داداش سخت در اشتباهی اگه بری صفحه اول تایپیک رو مشاهده کنی میبینی هدف اصلی این تایپیک زیر مجموعه گیری استارتر بوده

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
crashday
فکر کنم شما هم همکار اون کلاه بردار باشی
چیزی بهت رسید ؟
2 هفته هست درخواست واریز دادم نریخته
درحالی که گفته بود تا 4 شنبه همه واریزی ها انجام میشه
ولی امروز جمعه هست
پس سایلنت باش

منم فکر کنم یوزر دیگه شما ice-popup باشه که با این یوزر هم اومدی سیستم p2up رو بکوبی تا خودت بیشتر کاربر جمع کنی
وری نیــس :d

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا