• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
تو سیستم بنده میتونید در کنارش از سیستم های دیگه استفاده کنید!
جناب tak3az خواهشا دروغ نگید :)
من p2up رو در کنار سیستم شما گذاشتم و به من اخطار دادید!
موجودی ما رو هم 0 کردید!

Last edited:

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
این جوک رو اتفاقی دیدم دلم نیومد نزارم : ))

صد رحمت به 8282...
میری تو هر سایتی یه صفحه رو باز میکنی برنده ی ساعت میشید
رفرش میزنی برنده ی ساعت میشید....
من با اینا مشکل ندارم....مشکلم با اونجاییه که میگه "کاربر خوش شانس" :)))

اینم یه نمونه دیگه:
آخه من اگه نخوام تو هر سایت یه دونه ساعت برنده نشم کیو باید ببینم؟؟ :|

Last edited:

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
این جوک رو اتفاقی دیدم دلم نیومد نزارم : ))

صد رحمت به 8282...
میری تو هر سایتی یه صفحه رو باز میکنی برنده ی ساعت میشید
رفرش میزنی برنده ی ساعت میشید....
من با اینا مشکل ندارم....مشکلم با اونجاییه که میگه "کاربر خوش شانس" :)))

اینم یه نمونه دیگه:
آخه من اگه نخوام تو هر سایت یه دونه ساعت برنده نشم کیو باید ببینم؟؟ :|
خب براي جذب مشتري بايد چنين متني باشه ديگه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

یه سوالی ذهنمو مشغول کرده چطور 2 تا سیستم کنار هم که جمع قیمت هر ایپیشون میشه مثلا 8 تومان بیشتر از 2 ایپی که میشه 10 تومان می ارزه ؟

این سوال رو از این جهت پرسیدم که بارها شده به من گفتن اینطوری نمی صرفه برامو فلان سیستم با فلان سیستم اجازه می ده با هم بزاریم وقتی نگاه می کنم می بینم هر 2 رو هم که بزاره باز جمعشون کمتر می شه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان ببخشید این سوال را این جا می پرسم. به بزرگی خودتان دیگه ببخشید.
اگر کسی وبلاگ بالای 1000 ای پی داشت پیام خصوصی بدهد. برای یکی از بچه ها می خواهم بخرم.
بعدم یک سوال دیگر می پرسم که مرتبط با بحث باشد.
الان بهترین سیستم پاپ اپ چیه. یعنی هم حداقل برای هر ای پی 5 تومان بدهد و هم نسبتا خوب بشمارد

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

یه سوالی ذهنمو مشغول کرده چطور 2 تا سیستم کنار هم که جمع قیمت هر ایپیشون میشه مثلا 8 تومان بیشتر از 2 ایپی که میشه 10 تومان می ارزه ؟

این سوال رو از این جهت پرسیدم که بارها شده به من گفتن اینطوری نمی صرفه برامو فلان سیستم با فلان سیستم اجازه می ده با هم بزاریم وقتی نگاه می کنم می بینم هر 2 رو هم که بزاره باز جمعشون کمتر می شه

داداش اون دو تا سیستم همزمان باز میکنن! یعنی با یه کلیک دوتا پاپ آپ با هم باز میشه! انگار با یه کلیک 8ت میره به حساب!

ولی اگه از یه سیستم استفاده شه با یه بار رفرش پاپ آپ دوم باز میشه! یعنی 2تا کلیک و 2تا پاپ آپ.... خیلی از بازدیدکننده ها هم ممکنه از دوتا صفحه بازدید نکنن....
.................................

اگه یه سیستم پاپ آپ بود که با یه کلیک دو تا همزمان باز میکرد خیلی خوب میشد! یعنی یکیش تبلیغ فروش بود و یکیش هم تبلیغ سایت... دیگه لزوم استفاده از دوتا سیستم هم نبود...

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوستان ببخشید این سوال را این جا می پرسم. به بزرگی خودتان دیگه ببخشید.
اگر کسی وبلاگ بالای 1000 ای پی داشت پیام خصوصی بدهد. برای یکی از بچه ها می خواهم بخرم.
بعدم یک سوال دیگر می پرسم که مرتبط با بحث باشد.
الان بهترین سیستم پاپ اپ چیه. یعنی هم حداقل برای هر ای پی 5 تومان بدهد و هم نسبتا خوب بشمارد

از بین سیستم هایی که من تست کردم شمارشش از همه بهتر بوده،بین 35 تا 40 درصد ایپی ها رو میشماره،فعلا واسه هر ایپی 4 ت میده در مجموع 8 ت برای هر ایپی . ولی اگه اشتباه نکنم شنبه به 5 ت برای هر ایپی و 10 ت در مجموع میشه .

yon.ir/p2upir

دوست داشتی با همون لینک ما ثبت نام کن یه چیزی هم گیر ما بیاد :دی
وبلاگ هم اگه تاپیک بزنی زودتر به نتیجه میرسی.موفق باشی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
داداش اون دو تا سیستم همزمان باز میکنن! یعنی با یه کلیک دوتا پاپ آپ با هم باز میشه! انگار با یه کلیک 8ت میره به حساب!

ولی اگه از یه سیستم استفاده شه با یه بار رفرش پاپ آپ دوم باز میشه! یعنی 2تا کلیک و 2تا پاپ آپ.... خیلی از بازدیدکننده ها هم ممکنه از دوتا صفحه بازدید نکنن....
.................................

اگه یه سیستم پاپ آپ بود که با یه کلیک دو تا همزمان باز میکرد خیلی خوب میشد! یعنی یکیش تبلیغ فروش بود و یکیش هم تبلیغ سایت... دیگه لزوم استفاده از دوتا سیستم هم نبود...

چند تا سیستم خوب برای ترکیبی بیشتر نیست که هیچ کدوم زوجش این مقدار نمی دن بقیه هم به خاطر تایمی که زدن نهایاتا 6 بشه روی هر 2 حساب کرد برای 1 تومان 2 پاپ اضافه ؟

در ضمین همین الان هم مطمن باشید به زودی همه به شدت نرخ ها رو کم می کنند چه برسه یکی رو سایت بزارن بازار فروش به شدت خرابه و همه امیدوارن بعد عید خوب بشه اما اینو قول می دم توی 10 روز اینده شاهد کاهش شدید نرخ همه سیستم ها باشید

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
چند تا سیستم خوب برای ترکیبی بیشتر نیست که هیچ کدوم زوجش این مقدار نمی دن بقیه هم به خاطر تایمی که زدن نهایاتا 6 بشه روی هر 2 حساب کرد برای 1 تومان 2 پاپ اضافه ؟

در ضمین همین الان هم مطمن باشید به زودی همه به شدت نرخ ها رو کم می کنند چه برسه یکی رو سایت بزارن بازار فروش به شدت خرابه و همه امیدوارن بعد عید خوب بشه اما اینو قول می دم توی 10 روز اینده شاهد کاهش شدید نرخ همه سیستم ها باشید

خوب آقا ملت خسته شدن از بس ساعت خریدن بزنید تو کار یه چیز دیگه :دی
هر روز ساعت برنده میشن بنده خدا ها :دی

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
سیستم http://popup.tak3az.ir/ هم امروز شمارشش خیلی کم شده 100 تومان فقط !!!

اما دوستان شمارش پی پاک عالیه امروز ازش 500 تومان در اوردم !

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سیستم http://popup.tak3az.ir/ هم امروز شمارشش خیلی کم شده 100 تومان فقط !!!

اما دوستان شمارش پی پاک عالیه امروز ازش 500 تومان در اوردم !

داداش شما سه تا پاپ آپ گذاشتی که تک ساز آخریش هست،خوب معلومه نسبت به بقیه کمتر میشماره .باید در شرایط یکسان مقایسه کرد .

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
داداش شما سه تا پاپ آپ گذاشتی که تک ساز آخریش هست،خوب معلومه نسبت به بقیه کمتر میشماره .باید در شرایط یکسان مقایسه کرد .
کد تک ساز دومه ! پی پاک و فیسنما بعد اون هستند !
دیروز تک ساز خوب شمرد میخواستم این یکیا رو بردارم که امروز ....

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653

خوب بازار فروش پایین برای همه هست شما من و بقیه اما کسی که یک سیستم داره و قیمت پایین میده میزاره کنارش کس دیگری بزاره
البته اون حرف دوستمون درسته با دو سیستم پول بیشتری میشه اما پاپ اپ بیشتری هم باز میشه
مثلا وطن پاپ ما میشه کنارش یک پاپ اپ دیگه گذاشت حالا 7 تومان از اینجا و ممکنه یک سیستم دیگه که اجازه دو ای پی میده بزارن که اونم 7-8 میده میشه به 15 تومان

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
اره جالبه اتفاقا
من هم روی poppop 12 میدیم اما میگن فیسنما 2تومان با وطن پاپ بهتر میشه
هنوز نفهمیدم چرا!

آقا گفتم که... (البته نظر من)

یه سایت 1000 تا آی پی داره و 1700-2000 بازدید( مثل سایت های دانلود )... این یعنی شاید فقط 40-50 درصد بازدیدکننده ها با رفرش و برای بار دوم کلیک کنند! تازه شاید توی یه بار رفرش یعنی بازدید از یه صفحه دیگه اصلا کلیک نکنن! این یعنی فقط پاپ آپ اول باز میشه اونم با کلیک اول! حالا توی اون کلیک اول هر چی بیشتر گیر وبمستر بیاد میره سمت همون! شما کلیک اولت 25 ریال هست! ولی فیسنما و وطن پاپ اگه با هم گذاشته شن کلیک اولشون میشه 50 ریال! حالا کدوم بهتره؟! :)

ولی برای اونایی که بازیدی بالایی دارن مثلا 1000تا آی پی و 5000تا بازدید سیستم شما براشون عالیه! چون بازدیدکننده طبیعتا بیشتر از 2-3بار کلیک میکنه و درآمد وبمستر بیشتر میشه! البته یه همچین سایتی با 1000 آی پی و 5000 بازدید کم پیدا میشه!

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
اولا زمانیکه دوتاکد گذاشته شده برای اولین کلیک دو تا پاپ آپ بازمیشه که همواره در تمام سایت های پاپ اپ نرخ اولی بیشتر از دومی هست.
دوما در اکثر سایت ها اگر فرضا 4000 تا پاپ آپ اول باز بشه ، پاپ آپ دوم کمتر چیزی حدود 1000 تا باز میشه نهایتا 2000 تا.

ضمنا ترکیبی رو به کاربران پیشنهاد بدید که یکی window.onclick باشه و دیگری document.onclick و قطعا سایتی بیشتر شمارش میشه که document.onclick باشه زیرا در مرورگر هایی مانند IE فقط document.onclick اجرا میشه و event مخصوص window.onclick در برخی نسخه های IE عمل نمی کنه و لذا پاپ آپش باز نمیشه.
به همین خاطر خطایی ممکن است در کنار هم گذاشتن سایت ها براتون پیش بیاد که چرا در یک ترکیب همواره یکی از دیگری شمارشش بهتر بوده.

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
آقا گفتم که... (البته نظر من)

یه سایت 1000 تا آی پی داره و 1700-2000 بازدید( مثل سایت های دانلود )... این یعنی شاید فقط 40-50 درصد بازدیدکننده ها با رفرش و برای بار دوم کلیک کنند! تازه شاید توی یه بار رفرش یعنی بازدید از یه صفحه دیگه اصلا کلیک نکنن! این یعنی فقط پاپ آپ اول باز میشه اونم با کلیک اول! حالا توی اون کلیک اول هر چی بیشتر گیر وبمستر بیاد میره سمت همون! شما کلیک اولت 25 ریال هست! ولی فیسنما و وطن پاپ اگه با هم گذاشته شن کلیک اولشون میشه 50 ریال! حالا کدوم بهتره؟! :)

ولی برای اونایی که بازیدی بالایی دارن مثلا 1000تا آی پی و 5000تا بازدید سیستم شما براشون عالیه! چون بازدیدکننده طبیعتا بیشتر از 2-3بار کلیک میکنه و درآمد وبمستر بیشتر میشه! البته یه همچین سایتی با 1000 آی پی و 5000 بازدید کم پیدا میشه!
سایت های گیم چنین بازدیدی دارن

الان بخش گیم سایت من 300 ای پی و +1200 تا بازدید داره !!

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام...
دوستان عزیز سیستم ماهم به اندازه سایت قاره البته اسکریپت دوم قاره ( tbabligh.gharreh.com ) پورسانت میده و شمارش هم یک سان هست!!!
با این تفاوت که به گفته دوستان قاره 2 ماه به بالا طول میکشه تا واریز کنه!
اما واریز پاپ آپ یخی روزانه صورت میگیره.....

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان عزیز مدیر سیستم های پاپ اپ واقعا من موندم شما چجوری بیشتر از 20 ریال واسه هر ای پی به کاربران پرداخت میکنید من هم سیستم خودم هم سیستم یکی دیگر از دوستان رو تست کردم دقیقا ای پی 10 ریال مناسب هست و میصرفه حالا این اختلاف پورسانت چجوری قراره جبران بشه خدا میدونه :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا