• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسي سايتهاي سود ده!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
هر كاري ميكني بكن فقط براي من دسترسي بزار ميدوني كه چي ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
دیوید جان فکر نمیکنی یه ذره داره منحرف میشه تاپیک;)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از navdl :
دیوید جان فکر نمیکنی یه ذره داره منحرف میشه تاپیک;)

چرا شرمنده همش تقصير اين شيطنتاي شروينه ( بعضي وقتا از اين چيزا پيش مياد)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
همه چيو آخر شکوندين تو سر من بيچاره؟
168.gif

فارسيش هم کردم بريد به اين آدرس ببينيد.................................
کليک کنيد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نترس بابا ديويد آدرسو ندادم شوخي بود

behzad53a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه این که راه افتاد همون اطلاع رسانیه، ما رو هم تو تصویر داشته باشین.

[email protected]

:cool:

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
شرايط عضويت : فقط دوستاني ايميلشون رو بزارند كه 1- واقعاً ميخواند توي اين طرح كار كنند 2- تلفن و آدرسشون رو بدهند ( البته همه مون بايد آدرس و تلفن همديگه رو بفهميم) 3- تنبل نيستند ( البته خودم تنبلم ولي براي اين پروژه تنبلي رو كنار ميزارم) 4- به فكر اجراي طرح باشند نه بفكر سركوب طرح --------- مرسي

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ميگم اطلاعات عضويت رو بيان توي فوروم بگن.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
يه تاپيک واسه مشخصات اعضا زدم. خوبه اينجوري؟

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
همونی که دیشب زدی؟؟؟؟
خوبه همون;)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از shervinrv :
ميگم اطلاعات عضويت رو بيان توي فوروم بگن.

فكر خوبيه فقط دوستاني كه اون شرايط گفته شده در بالا رو دارند ايميلشون رو بذارند تا محل فروم براشون ارسال بشه

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .دیوید جان شروین جون:D من نمی دونم منظورتون از همکاری چیه ولی من یکی روزی 1 ساعت نمی تونم بیشتر کانکت بشم به خاطر دانشگاه ولی می خوام منم تو این طرح باشم یعنی اطلاعاتی که قرار در مورد سایت های هایپ بدین خیلی به درد من می خوره و می خوام این اطلاعاتو در یافت کنم و از طریق سایت هایی که این طرح شما معرفی می کنه عضو بشم و دی پست کنم اگه 1 ساعت وقت من به درد می خوره و امکان داره اینم ایمیل من [email protected] در ضمن چه فرقی بین کسایی هست که تو طرح هستند و کسایی که نیستند؟ یعنی اونهایی که نیستند نمی تونن از اطلاعات استفاده کنند؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از fifty_okay :
سلام .دیوید جان شروین جون:D من نمی دونم منظورتون از همکاری چیه ولی من یکی روزی 1 ساعت نمی تونم بیشتر کانکت بشم به خاطر دانشگاه ولی می خوام منم تو این طرح باشم یعنی اطلاعاتی که قرار در مورد سایت های هایپ بدین خیلی به درد من می خوره و می خوام این اطلاعاتو در یافت کنم و از طریق سایت هایی که این طرح شما معرفی می کنه عضو بشم و دی پست کنم اگه 1 ساعت وقت من به درد می خوره و امکان داره اینم ایمیل من [email protected] در ضمن چه فرقی بین کسایی هست که تو طرح هستند و کسایی که نیستند؟ یعنی اونهایی که نیستند نمی تونن از اطلاعات استفاده کنند؟
نه اينجوري نيست اونايي که الان هستند مشن از دست اندر کاران تيم و کارهاي ساخت سايتو برنامه ريزيو اينارو انجام ميدن بعدا سايت عمومي ميشه براي همه و همه ميتونن ازش استفاده کنن. الان که مي
گيم ميلو اينا براي اينکه روي جزئيات بحث کنيم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از shervinrv :
نه اينجوري نيست اونايي که الان هستند مشن از دست اندر کاران تيم و کارهاي ساخت سايتو برنامه ريزيو اينارو انجام ميدن بعدا سايت عمومي ميشه براي همه و همه ميتونن ازش استفاده کنن. الان که مي
گيم ميلو اينا براي اينکه روي جزئيات بحث کنيم

شروين جان ممنون از اينكه توضيح خوبي دادي يه چيزهم با اجازت من بهش اضافه كنم اونم اينكه ببينيد دوستان اگه به اميد خدا اين پروژه با موفقيت اجرا بشه نتنها بچه هاي ايران بلكه ديگر كشورها هم از اين اقدام سود ميبرند و انشالله شاهد هيچ نوع كلاهبرداري در اينترنت از هيچ سايتي نخواهيم بود. و اين اقدام ما افتخاري براي هممون در دنيا خواهد بود .

EWP

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از david_sh :
شروين جان ممنون از اينكه توضيح خوبي دادي يه چيزهم با اجازت من بهش اضافه كنم اونم اينكه ببينيد دوستان اگه به اميد خدا اين پروژه با موفقيت اجرا بشه نتنها بچه هاي ايران بلكه ديگر كشورها هم از اين اقدام سود ميبرند و انشالله شاهد هيچ نوع كلاهبرداري در اينترنت از هيچ سايتي نخواهيم بود. و اين اقدام ما افتخاري براي هممون در دنيا خواهد بود .
ايميلتون رو چک کنيد ايميل زدم براتون:)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
شرايط عضويت در پروژه گروه :

1- بعد از اينكه كار هر شخص معين شد ( حالا يا تيمي يا انفرادي) بايد نسبت به اجراي آن كوشا باشد.
2- گزارش كار هر هفته در فروم قرار داده بشه
3- مشخصات شامل : نام ، نام خانوادگي ، تاريخ تولد ، تلفن و آدرس در قسمت تاپيك "مشخصات اعضا " بصورت درست درج شود .
4- وارد شدن به اين گروه به منزله عضويت شخص بصورت دائم خواهد بود و جدا شدن شخص در گروه در هر شرايطي باعث بوجود آمدن اختلال در گروه خواهد شد .
5- از پرداختن به مسائلي كه در پيشرفت كار كمك نميكنند جداً پرهيز شود .
6- افكار سوء در كار باعث از هم پاشيدن گروه خواهد شد .
7 - تنها راه رسيدن به نتيجه در گروه صداقت و درستي است در صورتي كه بخواهيد از اين طرح در جهت سود خود استفاده كنيد باعث از بين رفتن اعتبار گروه خواهيد شد .
8- تا رسيدن به نتيجه كلي و اجراي طرح به هيچ عنوان در مورد طرح با كسي مشورت نكنيد و مشورت فقط در فروم گروه خواهد بود .

در آخر من تأكيد ميكنم كه فقط چهار چيز ميتونه گروه ما رو موفق كنه و به هدف مورد نظرمون برسونه اونهم 1- راستي و صداقت 2- علاقه 3- تلاش 4- همفكري .

توجه : لطفاً فقط دوستاني كه كليه شرايط گفته شده رو ميپذيرند در اين تاپيك ايميلشون رو قرار بدهند يا اعلام آمادگيشون رو به ايميل من [email protected] ارسال كنند .

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا کارتون به کجا رسید.به ما هم خبر بدید.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کارتون خوابید یا به جایی رسیده؟:wacko:

بالا