• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
چه خبر از دلار تک نرخی؟امروز هم به صرافی ها داده نشده؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یادش بخیر پوند گرفتم 2300 فکر میکردم خیلی گرون خریدم!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قضیه بوداره.
باز میگم این وسط یه سناریو میتونه وجود داشته باشه , اونم ضرر نکردن سرمایه دارهای بزرگه که الان دلار دستشونه , و این دلار هارو یا قیمت بالا خریدن یا به هر حال به سودی که میخواستن نرسیدن , این ها اگه نتونن دلارشونو توی بالاترین قیمت که حدود 1900 تا 2000 هست آب کنن , نمیزارن قیمت بازار بیاد پایین , وقتی آب کردن اصلا براشون بهتر هست که بیاد پایین , در نتیجه با این برنامه ها بهشون فرصت داده میشه که دلارارو رد کنن بره تا بعدا در مقابل پایین اومدن قیمت مقاومت نکنن.
باز پایین هم بیاد مقطعیه البته ولی خلاصه من یکی که الان پیشنهاد خرید چیزی نمیدم اصلا الان هیچ چیز روشن نیست , چه سکه , چه دلار , به هر حال این چند روز اینده خیلی مهم هست توی سرنوشت اقتصادی این مملکت .
چون فشار زیاد و تبلیغاتی شدیدی کردن در مورد تک نرخی شدن , یک مقدار از بلوف زدن بالاتر بود ایندفه , خلاصه احتیاط کنید.

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
قضیه بوداره.
باز میگم این وسط یه سناریو میتونه وجود داشته باشه , اونم ضرر نکردن سرمایه دارهای بزرگه که الان دلار دستشونه , و این دلار هارو یا قیمت بالا خریدن یا به هر حال به سودی که میخواستن نرسیدن , این ها اگه نتونن دلارشونو توی بالاترین قیمت که حدود 1900 تا 2000 هست آب کنن , نمیزارن قیمت بازار بیاد پایین , وقتی آب کردن اصلا براشون بهتر هست که بیاد پایین , در نتیجه با این برنامه ها بهشون فرصت داده میشه که دلارارو رد کنن بره تا بعدا در مقابل پایین اومدن قیمت مقاومت نکنن.
باز پایین هم بیاد مقطعیه البته ولی خلاصه من یکی که الان پیشنهاد خرید چیزی نمیدم اصلا الان هیچ چیز روشن نیست , چه سکه , چه دلار , به هر حال این چند روز اینده خیلی مهم هست توی سرنوشت اقتصادی این مملکت .
چون فشار زیاد و تبلیغاتی شدیدی کردن در مورد تک نرخی شدن , یک مقدار از بلوف زدن بالاتر بود ایندفه , خلاصه احتیاط کنید.

من امروز از بانک پاسارگاد با نرخ 350 تومان درهم به امارات حواله کردم ، ثبت سفارش و پروفرما میخواد اگه جنسی که ثبت سفارش کردید طبق زمان پروفرما ترخیص نشه باید ارز رو به بانک برگردونید ، مثل اینکه سیستم بانکارو به گمرک و وزارت بازرگانی وصل کردند که بتونن کنترل کنند و به هر کسی ارز ندن فقط وارد کنندگان واقعی میتونن ارز بگیرن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من امروز از بانک پاسارگاد با نرخ 350 تومان درهم به امارات حواله کردم ، ثبت سفارش و پروفرما میخواد اگه جنسی که ثبت سفارش کردید طبق زمان پروفرما ترخیص نشه باید ارز رو به بانک برگردونید ، مثل اینکه سیستم بانکارو به گمرک و وزارت بازرگانی وصل کردند که بتونن کنترل کنند و به هر کسی ارز ندن فقط وارد کنندگان واقعی میتونن ارز بگیرن.

این خوبه اما به شرط اینکه وارد کننده واقعی با مسولای مربوطه دست به یکی نکنه برای ثبت سفارش صوری

یعنی واقعا جنس وارد بشه و در اختیار مصرف کننده قرار بگیره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب واقعا خوبه , اگه ادامه داشته باشه قیمتا میاد پایین , به مسافرم اگه اونقدری که نیاز داره بدن خیلی از این بندو بساطا جمع میشه , البته برای چند ماه , جریان تحریم اگه سر جاش بمونه دیگه ...

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

امکانش هست بفرمائید برای فاکتورهای خدمات باید چی کار کرد؟؟
خدمات هم ثبت سفارش دارد؟؟
وقتی خدمات ترخیص ندارد باید چه کرد؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
امکانش هست بفرمائید برای فاکتورهای خدمات باید چی کار کرد؟؟
خدمات هم ثبت سفارش دارد؟؟
وقتی خدمات ترخیص ندارد باید چه کرد؟؟

خدمات رو من برای دوستانی که هزینه سرور می دادن خیلی دنبال کردم . اتفاقا حتی حضوری هم رفتم بانک مرکزی . دوست گلم خدمات رو در یک صورت بانک مرکزی ارز میده که برای مثال شما بخواهید سروری رو از اون طرف بخرید و وارد ایران کنید و بخواهید در یکی از دیتاسنتر های ایران کولوکو کنید تا اینجا به شما 5000$ میدن که اون هم چون سرور کالای فیزیکی هست حتما باید ثبت سفارش بشه . بعد اگر دیتا سنتر مربوطه ایرانی بخواد هزینه کولوکو رو از شما دلار بگیره بعدا به صورت حواله بانکی به شما دلار میدن . دقت کنید همه اینها حواله بانکی هست و به شما حتی 1 دلار به صورت نقدی هم نمیدن . من حتی حضوری هم رفتم بانک مرکزی و جویای کار شدم . متاسفانه به این صورت به اصلا دلاری نمی دن !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قضیه بوداره.

یک چیزی از بودار هم بالاتره امروز هم هیچ کدوم از صرافی بانک ها فروش نداشتن متاسفانه :wacko:

حتی بخشنامه جدید سود بانکی رو هم به هیچ بانکی ابلاغ نکردن و همچنین هنوز هم مقررات ملی ارزی هم تصحیح نشده :specool: . حالا کی می خواد این کار انجام بشه خدا عالمه :confused:

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10

سلام دوست عزیز
محدودیت برای مبلغ وجود نداره؟!

از طریق بانک های دیگه هم میشه حواله دلار زد؟ با بانک تجارت کار نکردین؟ یا مثل ال سی سایر ارزها رو قبول میکنن؟

حساب ارزی باید داشته باشیم؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه همینطور ادامه بدن و در چند تا صرافی رو هم تخته کنن تا آخر این هفته احتمالا بیاد زیر 1500 و شاهد کاهش قیمت کالاهایی که الکی قیمتشون 30 40 درصد حتی بیشتر رفته بالا هستیم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگه همینطور ادامه بدن و در چند تا صرافی رو هم تخته کنن تا آخر این هفته احتمالا بیاد زیر 1500 و شاهد کاهش قیمت کالاهایی که الکی قیمتشون 30 40 درصد حتی بیشتر رفته بالا هستیم.

صراف ها زرنگ تر این حرفان تابلوهای هیچ کدوم از لحاظ قیمت قانون رو نقض نمیکنه :wacko: ولی به صورت زیر زیرکی کارشون رو می کنن و گیر انداختنشون هم به این راحتی ها نیست :mad: . ولی حرف شما کاملا صحیح هست باید با چماق به یه چند نفری حال اساسی داد

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
خدمات رو من برای دوستانی که هزینه سرور می دادن خیلی دنبال کردم . اتفاقا حتی حضوری هم رفتم بانک مرکزی . دوست گلم خدمات رو در یک صورت بانک مرکزی ارز میده که برای مثال شما بخواهید سروری رو از اون طرف بخرید و وارد ایران کنید و بخواهید در یکی از دیتاسنتر های ایران کولوکو کنید تا اینجا به شما 5000$ میدن که اون هم چون سرور کالای فیزیکی هست حتما باید ثبت سفارش بشه . بعد اگر دیتا سنتر مربوطه ایرانی بخواد هزینه کولوکو رو از شما دلار بگیره بعدا به صورت حواله بانکی به شما دلار میدن . دقت کنید همه اینها حواله بانکی هست و به شما حتی 1 دلار به صورت نقدی هم نمیدن . من حتی حضوری هم رفتم بانک مرکزی و جویای کار شدم . متاسفانه به این صورت به اصلا دلاری نمی دن !

با این تفاسر تکلیف ما چی می شه ؟
گرفتاری هم شدیم !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با این تفاسر تکلیف ما چی می شه ؟
گرفتاری هم شدیم !

مشکل اینجاست اینا اصلا معنی خدمات رو نمی فهن . البته یک مقدار بی راه هم که نمی گن ! چون دوست گلم اگر همین فردا واسه خدمات هاستینگ بخوان تامین ارزی کنن تعداد شرکت های هاستینگ 100% اضافه میشه ! که 90% هم سوری هستن و فقط برای گرفتن دلار تاسیس میشن و دوباره بازار دلال ها با راه قانونی گرم از دیروز میشه ! :( بلا نسبت بلانسبت شما و خیلی های دیگه دوست گلم ما هم بد مردمی هستیم متاسفانه!

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
ارزی که هاست ها می برند ، اصلا قابل قیاس با ارز مسافرت های حارجی نیست.
در ثانی مشکلات و سوء استفاده ها رو با قانون جلوش رو می گیرند نه همه رو با یه چوب زدن. اینها همیشه راحتترین راه رو انتخاب می کنند.
الان به نظر شما راه چاره ما چیه ؟

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز
محدودیت برای مبلغ وجود نداره؟!

از طریق بانک های دیگه هم میشه حواله دلار زد؟ با بانک تجارت کار نکردین؟ یا مثل ال سی سایر ارزها رو قبول میکنن؟

حساب ارزی باید داشته باشیم؟
سلام
نه تا اونجایی که میدونم محدودیتی نداره. بانک های دیگر رو نمیدونم تا قبل از این هم من از بانک پاسارگادبا نرخ فرعی میزدم الان برام ارزون تر میافته ، ارز توی پروفرما باید طبق ثبت سفارش باشه که بستگی به کشور مبدا میتونه یورو ، پوند، روبل، درهم روپیه و یا یوان باشه ، نه پاسارگاد که نمیخواد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا