تایید میشه
مردم معمولی فقط می سوزند. تا وقتیکه شفاف نباشه اقتصاد همین وضعه.
ایشون به هر حال به قصد کمک اومدن اما خوب ایشون یه رانتهای به خصوصی دارن که عامه بی نصیبن
تایید میشه
ایشون به هر حال به قصد کمک اومدن اما خوب ایشون یه رانتهای به خصوصی دارن که عامه بی نصیبن![]()
بله ، درد مردم درد دیگری است از جنس کار و معیشت و انسانیت ، نه ایدئولوژی ظهور و بستن تنگه .تایید میشه
یعنی ایشان جزء خواص هستند ؟ ان شاء الله که از نوع با بصیرت شان باشد . :lol:ایشون به هر حال به قصد کمک اومدن اما خوب ایشون یه رانتهای به خصوصی دارن که عامه بی نصیبن![]()
خیلی مطمئن نباش دوست عزیز .مطمئنم اگه هر کدوم از ما تو موقعیتی قرار بگیریم که رانتی بهمون تعلق بگیره دودستی قبولش میکنیم حالا از این ماجرارها درسته واسه مردم ناراحتیم اما بیشتر ناراحتیم که چرا این رانت به ما تعلق نگرفته
البته قصد جثارت ندارم اما من خودم اینجوریم![]()
البته این مه شما ساندیس خور هستید با هم چین اراجیفی برای من کاملاً روشن نیست ، ولی با کاسه و کوزه ای که بر سر مردم می شکنید ، مطمئن هستم که شما جزء مردم نیستید .
مسلّم است که مردم از چنین شیوه های کسب درآمدی که توسط دولت منصوب مورد وثوق شما برای عدّه ای افراد نزدیک به خودشان ایجاد شده ، بی خبر اند .
کارشناسان اقتصادی راستین هم بخشی از مردم اند که هرچند شاید از این روش های درآمد زایی ای که شما از آن ها مطّلعید ، بی خبر باشند ولی قطعاً از مفاسد و رانت خواری هایی که پیامد چند نرخی بودن ارز می باشد آگاهی کامل داشته و با نوشتن نامه و مقاله سعی کردند قدرت مطلقه را از این مفسده ها آگاه کنند ولی نتیجه آن این شد که امروز در زندان به سر می برند .
بله شما درست می فرمایید . من و اساتید اقتصاد دانشگاه علّامه هیچی نمی دانیم و این شما و عاغا هستید که صاحب علم لدنّی می باشید . مردم هم چیزی نمی دانند . آن بچّۀ خیابانی هم هیچی نمی داند . اصلاً همان کودک خیابانی است که در اقتصاد اسلامی شما اخلال می کند . ما اگر می دانستیم که این جا نبودیم . مانند رئیس بزرگ ترین بانک جهان اسلام در کانادا بودیم .2 زار مرد باش رک و راست بگو ! تا جوابت رو همین جا بدم !هیچی از بازارهای مالی نمی دونی امدی یک مشت اراجیف چرت و پرت تحویل میدی این کهریزکی شد اون یکی ال شد و بل شد .... یه مقدار مرد باش . اون چیزی رو که من به چشم دیدم تو و امثال تو توی خواب هم نمی دیدن ! سرت و کردی زیر برف فقط ادای روشن فکر ها رو در میاری
. چیزی از این مردم دیدم که حق دارم سر همون قشری که این کار رو کردن کاس و کوزه که هیچی بزرگ ترشو هم بشکونم . از هیچی خبر نداری نیا برای خودن شعار بده و مسئله رو سیاسی کن ! در ضمن تمام اون بازار های سود و زیان و تهاتر رو گفتم برای دولت ها نبود و تمام مردم عادی هم می تونستن توی اون بازار به راحتی فعالیت کنن ! خواهشا اراجبف تحویل نده . حرفی تو دلت هست رک و راست بنویس و رک و راست جوابش رو بگیر ! می خوای سیاسی صحبت کنی فکر می کنی خیلی درک و فهم و شعور سیاسی داری مرد باش برو یک تاپیک سیاسی بزن تا دلت می خواد بنویس نه اینکه بیا تاپیک رو به گند بکش
بله شما درست می فرمایید . من و اساتید اقتصاد دانشگاه علّامه هیچی نمی دانیم و این شما و عاغا هستید که صاحب علم لدنّی می باشید . مردم هم چیزی نمی دانند . آن بچّۀ خیابانی هم هیچی نمی داند . اصلاً همان کودک خیابانی است که در اقتصاد اسلامی شما اخلال می کند . ما اگر می دانستیم که این جا نبودیم . مانند رئیس بزرگ ترین بانک جهان اسلام در کانادا بودیم .
آری تحلیل های فاینانس و داو جونز برای شما ، درد و تحریم برای ما .
با تشکر از تحلیل های دشمن شکن شما جناب دکتر مؤذنی .
به جناب دکتر روازاده هم سلام برسانید .
آقایان لطفا بحث رو ول کنید ما برای کل کل نیومدیم.
آقای موذنی متاسفانه حرفی که شما زدید در مورد اینکه مردم بطور عمومی اینطوری هستند را من موافق نیستم.
همین عرب های بلا نسبت سوسمار خور الان وضع مالیشون خوبه ببینید چه احترامی برای هم قائل هستند. عمرا ما کمتر از اونها باشیم.
مردم ما خیلی فهیم هستند و اینکه بگید مردم ما بدند خیلی حرف اشتباهی است.
اما در مورد امارات هم خبر مال ۲ فوریه هست از رویترز که گفتند به هیچ وجه معامله نکنید.
شما که در کشور امارات کار می کنید این رو می تونید چک کنید ببینید وضعیت انتقال چطوریه؟
مثه اینکه میخان ارز الکترونیکی بدن درسته؟
امروز تو ماشین بودم اخبار رادیو یه چیزایی میگفت
کهریزکی شدند .
معلول شدند .
بازداشت و زندانی شدند .
حبس و حصر شدند .
ولی سر خم نکردند .
ایستاده مردند .
خیلی از جوانان مستعد ما در زمینه کامپیوتر و یا علوم دیگر که حاضر به همکاری با قدرت مطلقه نشدند ، این روز ها به اعدام تحدید می شوند .
مردم این ها هستند .
مردم زنده اند .
شاید شما بگویید این ها همه شعار هست ، ولی کسی که حتّی در فضای مجازی حاضر نباشد برای مردمش شعار دهد ، در دنیای واقعی اختلاس می کند ، از رانت اطلاعاتی برخوردار می شود ، شرکت بین المللی می زند ، دکتری دریافت می کند ، جنایت می کند ، مال مردم خوری می کند ، باتون به دست می گیرد و ............
آقایان لطفا بحث رو ول کنید ما برای کل کل نیومدیم.
آقای موذنی متاسفانه حرفی که شما زدید در مورد اینکه مردم بطور عمومی اینطوری هستند را من موافق نیستم.
همین عرب های بلا نسبت سوسمار خور الان وضع مالیشون خوبه ببینید چه احترامی برای هم قائل هستند. عمرا ما کمتر از اونها باشیم.
مردم ما خیلی فهیم هستند و اینکه بگید مردم ما بدند خیلی حرف اشتباهی است.
اما در مورد امارات هم خبر مال ۲ فوریه هست از رویترز که گفتند به هیچ وجه معامله نکنید.
شما که در کشور امارات کار می کنید این رو می تونید چک کنید ببینید وضعیت انتقال چطوریه؟
پ.ن: نذر کردم برای تجدید شیرین موندن دهن بهمنی، هر چند تا پست یه بار بگم بهمنی شیرم دهنت :دی
ادیت .. 2 بار شد :blink:
ادیت .. 2 بار شد :blink:
مرتضی شیر کاکائو با کیک میخوره :دیتا اونجایی که من میشناسمش هم ساندیس خور و بسیجی و اونجورها حرفها نیست(لا اقل به تیپش که نمیخورد :دی)
آقای موذنی
این اشتباهه که بگی مردم سر مملکت بلا آوردند.
این اشتباهه که حتی اگر تعدادشون زیادم باشه این تهمت رو بزنید. شما چی می دانید این خودش نشانه فقر ایرانی هاست که باید جلوی در وایستند که معادل ریال خودشون ارز خارجی بگیرند. جدا واقعا برای افرادی که به این مساله اینطوری نگاه می کنند متاسفام.
شاید شما هم باید یک مقدار کلان تر نگاه کنید به موضوع که چرا از ما ایرانی ها یک عده دلال درست کردند.
واقعا جای تاسف داره!
مگر همین مردم زمان آقای خاتم یا نه نزدیک تر ۲ سال پیش همین آدم ها نبودند؟ ما از این نوع مشکلات داشتیم؟
سلام داداش ادارت داریم دربست :wub:من در جریان بحث نیستم ولی این آقا مرتضی از بچه های گل روزگاره
تا اونجایی که من میشناسمش هم ساندیس خور و بسیجی و اونجورها حرفها نیست(لا اقل به تیپش که نمیخورد :دی)
مرتضی جان دلارو بده 2000 تومن فکر کردی خیلی زرنگی پسر:دی
بیا یه هارد 500 گیگ که 70 تومن بود بهت بدم 200 تومن تا هرچی سودکردی دود شه:دی
خب همه در گردشند تا شیر پاکتی دیگه گرون شده!
مرتضی شیر کاکائو با کیک میخوره :دی
هیچ کاری نکن! فقط سعی کن وانمود کنی شادی ...پی نوشت : جون ممد هنگ کردم چی بگم جواب ندارم بدم
هیچ کاری نکن! فقط سعی کن وانمود کنی شادی ...
فروم که سهله، اگه تو بالاترین نقطه مملکت هم بحث جدی بشه که وضع مردم خرابه و یه فکری بکنید، اگه آقایون نخوان (که تا الان هم نخواستن) که برای مردم کاری کنن، هیچ تاثیری نخواهد داشت.
پس به زندگی ( ج ن د گی) روزمرمون ادامه بدیم ...
اگه اهل عمل نیستیم (که تا الان هم نبودیم) پس حرف نزنیم!
شاد باش جیگر :heart: