• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من مدرک اوردم که پرداخت نکرده شما برای درستیش مدرک بیارین

در ضمن یه جستجوی تو گوگل بکنین بینین در مورد زرکلیک چی میگن

سایت ویروسی شد

http://www.ham3d.net/

میتونین تست کنین
این یه هشدار برای همه سیستمهاست

به زودی این بلا رو سر همه سیستمهای متقلب میاریم

سایت تک محفل که اصلیترین سایت زر کلیک هست هم به زودی ویروسی میشه

درست کار کنید

همیشه دستی بالای هر دست هست

اخوی
در این مورد توضیح میدی؟

ممنون

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، زرکلیک چهارمین واریزی من رو هم بصورت منظم انجام داد .
wpim3oin.jpg

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
زرکلیک واریزی مرا نیز سر انجام ، انجام داد....

انگارشم درست بود ، گمان می کردند من تقلب کرده ام که با فرنود هایی که آوردم پذیرفتند...

http://up.iranblog.com/Files/689fd444e42b431ab220.JPG

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی مکس ادز با آدرس http://www.maxads.ir سیستم کلیکی متقلب و کلاهبردار.
نزدیک دو هفته با سیستم کلیکی مکس ادز کار کردم میگفت سه هزار تومان جایزه عضویت میدیم وقتی ثبت نام کردم سه هزار تومان توی پنلم شارژ نشد ایمیل زدم گفت هر وقت به حدنصاب که 10 هزار تومن باشه رسیدید ما 13 هزار تومن واریز میکنیم.حالا بعد دو هفته 6 روزه پشت سر هم ایمیل در خواست واریز میزنم اصلا واریز نمیکنن و جواب هم نمیدن.قوانین این سیستم هر چند روز تغییر میکنه مثلا دو روز بعد ثبت نام من. در قوانین اومد که باید تبلیغات متنی با گرافیکی گذاشته بشه.من هم تبلیغات متنی رو اضافه کردم که واقعا اگه این سیستم واریزی داشت تبلیغات متنی کلیک خور بسیار بالایی داشت.به عنوان مثال یکی از تبلیغات متنی این سیستم (مسابقات دختر شایسته)فقط به این صورت در تبلیغات ذکر شده و اصلا نوشته ای از خرید یا فروش نداره که این باعث بالا رفتن آمار کلیک میشد.حیف که این سیستم تازه کار واریزی نداره و به دروغ در خبرها اعلام میکنه که ما پورسانتهارو واریز کردیم.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه رقابت خوبی بین سیستم های کلیکی وجود داره احسنت:lol:

سلام ، من کدهای شما رو قرار دادم ولی دیگه سایتم بالا نمیاد!!! :blink::D
لودینگ سایتم رو کامل گرفت به حدی که تا به هرکدوم از کدهای ایران امیر میرسه دقیقا 3.4 دقیقه مکث میکنه و بعد لود میشه.
مجبور شدم بردارم و بگذارم آخرین قسمت سایتم که اول مطالب لو د بشه و معطلی ایجاد نکنه برای بازدیدکننده ها
راستی شما با بازدید بالا که مشکلی ندارید؟ من بین 10 تا 50 هزار بازدید روزانه دارم . برخی سیستم های کلیکی ترجیح میدن با زیر 5 هزار بازدید کار کنند.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی مکس ادز با آدرس http://www.maxads.ir سیستم کلیکی متقلب و کلاهبردار.
نزدیک دو هفته با سیستم کلیکی مکس ادز کار کردم میگفت سه هزار تومان جایزه عضویت میدیم وقتی ثبت نام کردم سه هزار تومان توی پنلم شارژ نشد ایمیل زدم گفت هر وقت به حدنصاب که 10 هزار تومن باشه رسیدید ما 13 هزار تومن واریز میکنیم.حالا بعد دو هفته 6 روزه پشت سر هم ایمیل در خواست واریز میزنم اصلا واریز نمیکنن و جواب هم نمیدن.قوانین این سیستم هر چند روز تغییر میکنه مثلا دو روز بعد ثبت نام من. در قوانین اومد که باید تبلیغات متنی با گرافیکی گذاشته بشه.من هم تبلیغات متنی رو اضافه کردم که واقعا اگه این سیستم واریزی داشت تبلیغات متنی کلیک خور بسیار بالایی داشت.به عنوان مثال یکی از تبلیغات متنی این سیستم (مسابقات دختر شایسته)فقط به این صورت در تبلیغات ذکر شده و اصلا نوشته ای از خرید یا فروش نداره که این باعث بالا رفتن آمار کلیک میشد.حیف که این سیستم تازه کار واریزی نداره و به دروغ در خبرها اعلام میکنه که ما پورسانتهارو واریز کردیم.

اول همین تاپیک مفصل گفتم که قبل از ثبت نام در هرکدوم از سیستم های کلیکی جدید ، بچه های با تجریه بیان اینجا و سیستم رو نقد کنند تا مدیرش مجبور به پاسخگویی بشه و تضمین های لازم رو بده ، اونوقت سیستم رو تایید میکنیم تا وبمسترها عضو بشن .
نباید در هر سیستم بی نام ونشانی عضو بشید . میدونید که 90 درصد سیستم ها کلاهبردارند و یا اینکه یکی دو ماه پرداخت دارند و بعد پرداختی ندارند.

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
اول همین تاپیک مفصل گفتم که قبل از ثبت نام در هرکدوم از سیستم های کلیکی جدید ، بچه های با تجریه بیان اینجا و سیستم رو نقد کنند تا مدیرش مجبور به پاسخگویی بشه و تضمین های لازم رو بده ، اونوقت سیستم رو تایید میکنیم تا وبمسترها عضو بشن .
نباید در هر سیستم بی نام ونشانی عضو بشید . میدونید که 90 درصد سیستم ها کلاهبردارند و یا اینکه یکی دو ماه پرداخت دارند و بعد پرداختی ندارند.

دوست عزیز یعنی اگه یک مدیر بیاد اینجا و توضیح بده حتما به گفته هاش عمل میکنه؟
سیستم کلیکی رو باید امتحان کرد. حالا من اینو امتحان کردم و میگم کلاهبرداره
خوبی این سیستم این بود که حداقل پرداختش کم بود و منم بازدید قابل توجه و کلیک خورخوبی داشتم و زود دزد بودنش معلوم شد.من 17000 هزار تومن بیشتر ضرر نکردم ولی چیزی که معلومه امثال این سیستم های کلیکی زیاد دوام ندارن.

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله این سیستم کلاهبردار قبلا از چند نفر شنیدم
همین طور که گفتی دوام نمیاره الانشم کسی به اون صورت تبلیغاتتش رو نزاشته
اگه یکم باهوش باشید کاملا معلومه کی میخواد کلاهبرداری کنه کی نمیخواد.
اینم در نظر بگیرید که سنگ بزرگ علامت نزدنه!!
من کما کان سیستم زر کلیک رو تایید میکنم

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
سيستم زر كليك نوشته هر كليك 50 تومن ولي من العان حساب كردم هر كليكي رو 34 تومن حساب كرده !!

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
سیستم زر کلیک از تبلیغ دهندگان برای هر کلیک 40تومن میگیره اونوقت میخواین برای هر کلیک به نمایش دهندگان50تومن بده!؟

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک امروز پورسانتمو واریز کرد
واریزی پنجمم هست ازش
فقط خدا کنه حد پرداختشو نبره بالا چون معمولا اینجوریه که بعد از یه مدت که کاربراشون میره بالا حد پرداختشون رو میبرن بالا

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
زر کلیک امروز پورسانتمو واریز کرد
واریزی پنجمم هست ازش
فقط خدا کنه حد پرداختشو نبره بالا چون معمولا اینجوریه که بعد از یه مدت که کاربراشون میره بالا حد پرداختشون رو میبرن بالا

پرداخت کرد ولی کمتر از اونی که درخواست داده بودم!

Last edited:

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
دوستاني كه سايت پربازديد دارند
من براي فروشگاهي كار ميكنم كه آگهي هاش با من هست و من بايد براش جور كنم.

ما تبليغات شما رو اجاره ميكنيم و قبل از اينكه تو سايتتون تبليغ بگذاريد بهتون اجاره ماهيانه رو پرداخت ميكنيم/

لطف كنيد قيمت هاتون رو به همراه آدرس سايت البته فقط اون دوستاني كه سايت پربيننده دارند
بهم پيغام خصوصي بزنيد تا باهاتون هماهنگي بكنيم براي واريز پول و قراردادن تبليغات

لطفا قيمت هاي معقول پيشنهاد بديد كه هم شما خيالتون راحت باشه كه پول رو جلو جلو ميگيريد و هم براي ما بصرفه

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
تاپیک رو تا حدودی دنبال میکنم
چون دکمه تشکر یست مجبور شدم پست بدم
مهیار جان ممنون که لطف میکنید و تجربیات خودتون رو در اختیار بقیه دوستان قرار میدین
یک پیام خصوصی هم براتون ارسال کردم که ممنون میشم موافقت بفرمایین ;)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من الان متوجه نشدم کدوم پرداخت داره کدوم یکی نداره
بالاخره کدوم یکی رو استفاده کنیم؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من الان متوجه نشدم کدوم پرداخت داره کدوم یکی نداره
بالاخره کدوم یکی رو استفاده کنیم؟
من از زرکلیک پرداختی داشتم ولی کمتر از اونی که درآمدم بوده!
از adscenter24.com هم پرداختی داشتم!

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من با سیستم کلیکی وطن ادز http://www.vatanads.com کار میکنم برا من حدود 32000 تومان واریز کرد. سیستم جدیدی هستش ولی به نظرم مطمئنه و واریزیش منظم هست کلیک ها رو عادلانه تر از بقیه سیستم های کلیکی میشماره ...

Last edited:
بالا