shemshad_333
Registered User
آقا این زر کلیک کلاه برداره نه تنها کلیک ها رو کم میشماره فقط برای بار اول واریزی داره بعد از اون دیگه واریز نمیکنه این سیستم کلاه بردار است گول این سیستمو نخورین پول ما رو که خورد ...
هه هه هه بابا خیلی تابلویی خودت مدیر این سایتیآقا این زر کلیک کلاه برداره نه تنها کلیک ها رو کم میشماره فقط برای بار اول واریزی داره بعد از اون دیگه واریز نمیکنه این سیستم کلاه بردار است گول این سیستمو نخورین پول ما رو که خورد ...
برای من که هر5 بار منظم و سر وقت پرداخت کرده؟آقا این زر کلیک کلاه برداره نه تنها کلیک ها رو کم میشماره فقط برای بار اول واریزی داره بعد از اون دیگه واریز نمیکنه این سیستم کلاه بردار است گول این سیستمو نخورین پول ما رو که خورد ...
والا ما هم هیچ بدی ندیدیم از زر کلیک تقریبا از روزهای اولی که سیستمشون راه افتاد دارم کار میکنم و راضی هم هستم تا الانم بدون هیچ تاخیری واریزیامو هر هفته کاملا منظم و حرفه ای انجام داده. بر خلاف بسیاری از سیستم های کلیکی دیگه که جون ادمو به لب میرسونن تا بخوان پرداختی داشته باشن یا نه!برای من که هر5 بار منظم و سر وقت پرداخت کرده؟
پرداختی بعدی به مبلغ 20000
http://www.adscenter24.com/
خوبه بد نیست!دوست عزيز كليك خور اين سيستم چه جورياست؟
هه هه هه بابا خیلی تابلویی خودت مدیر این سایتی
http://www.vatanads.com/
اون وقت اومدی اینجا بقیه رو تخریب کنی که خودتو بکشی بالا با این کارا به جایی نمیرسی ملت اون قدار هم گاگول نیستن. اگه میخوای تو کارت پیشرفت کنی لازمه این کار صادق بودن و سالم کار کردن شما از اولش که داری بیراهه میری . خیلی کار کثیفی بقیه که بقیه رو تخریب کنی که خودتو بکشی بالا
ببین دوست عزیز من قبلا خودم با زر کلیک کار میکردم چندین سایت هم دارم که روزانه بازدید بالای 11000 کد زر کلیک رو گذاشتم ولی فقط بار اول پرداخت کرد اونم نصف پولمو داد برای بار دوم کا همونم نداد شاید به شما پرداخت کنه ولی این دلیل نمیشه حق بقیه وبمسترها رو بخوره و کلیک هاشو هم نصف حساب میکنه برادر من من فقط این سایتو معرفی کردم و تجربه حودمو گفتم مدیر سایت زر کلیک هم دقت کنه که مدیران سایتهای موفق بیکار نیستند که مثل جنابعالی با چند تا آی دی بیان اینجا عضو بشن و تبلیغ سایتشونو بکنن اونم جایی که سر جمع 10 نفر که اونم همشون یک نفر هستند بازدید داره... فک نکنم نیازی با این کارا داشته باشن من به عنوان یه کسی که سالهاست با سیستم های کلیکی کار کردم و تجربه خوبی تو این زمینه دارم به نظرم سایت وطن ادز http://www.vatanads.com که تازه دارم باهاش کار میکنم سایت مطمئنی هست چون هم کلیک خور خوبی داره هم ازش دریافتی بالا داشتم دوستان انتخاب با خودتونه ...
![]()
زرکلیک که همش الکی میگه اینقدر کلیک خارجی بوده! من تو کفم چقدرم دقیق حساب میکنه!!!اونم نصف پولمو داد برای بار دوم کا همونم نداد شاید به شما پرداخت کنه ولی این دلیل نمیشه حق بقیه وبمسترها رو بخوره و کلیک هاشو هم نصف حساب میکنه
دوست عزیز، شما خودت اگر آشناهای زرکلیک نبودی اینطوری طرفداری نمیکردی و تعریفش رو نمیکردی!خیلی جالبه شما میگید هر کی داره اینجا از واریزیای زر کلیک میگه .مدیر خود زر کلیک هست و همش الکیدر حالی که در مورد خودتون اینجوری یه سیستم جدید رو دارید تبلیغ میکنید و خودتون هم کاربر جدید فروم هستید. از نوع گفتهاتون هم کاملا مشخص فقط جنبه تبلیغ داره کارتون ولی بازم میگم با تخریب بقیه نمیتونی سیستم کلیکیتون بالا بکشی. ما هم همون طور که از سیستم های کلیکی متقلب انتقاد میکنم سیستم های که کارشون رو درست دارن انجام میدن ازشون حمایت میکنیم.
وطن کلیک هم گویا تازه شروع به کار کرده!!!ببین دوست عزیز من قبلا خودم با زر کلیک کار میکردم چندین سایت هم دارم که روزانه بازدید بالای 11000 کد زر کلیک رو گذاشتم ولی فقط بار اول پرداخت کرد اونم نصف پولمو داد برای بار دوم کا همونم نداد شاید به شما پرداخت کنه ولی این دلیل نمیشه حق بقیه وبمسترها رو بخوره و کلیک هاشو هم نصف حساب میکنه برادر من من فقط این سایتو معرفی کردم و تجربه حودمو گفتم مدیر سایت زر کلیک هم دقت کنه که مدیران سایتهای موفق بیکار نیستند که مثل جنابعالی با چند تا آی دی بیان اینجا عضو بشن و تبلیغ سایتشونو بکنن اونم جایی که سر جمع 10 نفر که اونم همشون یک نفر هستند بازدید داره... فک نکنم نیازی با این کارا داشته باشن من به عنوان یه کسی که سالهاست با سیستم های کلیکی کار کردم و تجربه خوبی تو این زمینه دارم به نظرم سایت وطن ادز http://www.vatanads.com که تازه دارم باهاش کار میکنم سایت مطمئنی هست چون هم کلیک خور خوبی داره هم ازش دریافتی بالا داشتم دوستان انتخاب با خودتونه ...
![]()
از من مثالا اگه 20 هزار کار کردم 2 هزار بایت کلیک خارجی کم میکنه که میگه کمتر از مقدار واقعی کلیک خارجی کم میکنه دلیل رند بودنشم همینه به شما خوبی هم نیومده !!بدون کم کردن هیچ مبلغی به عنوان کلیک خارجی تمام پورسانتم رو پرداخت کرده تا الان!
http://www.adscenter24.com
تصویر پرداختی رو هم گذاشتم که ببینید، حتی 300 تومنش رو هم پرداخت کرده! نه مثل زرکلیک که تا میتونه میزنه تو سر کلیک ها و کم میکنه تا به نصب برسونه!
مشاهده پیوست 55057
گزاشتم فردا آخرین درخواستی رو هم بدم! هرچی پرداخت کرد کرداز من مثالا اگه 20 هزار کار کردم 2 هزار بایت کلیک خارجی کم میکنه که میگه کمتر از مقدار واقعی کلیک خارجی کم میکنه دلیل رند بودنشم همینه به شما خوبی هم نیومده !!
حالا که انقدر فکر میکن بد چرا باهاش کار میکنی؟
همین زر کلیک اگه یک هفته پولمو نده ببین خوب میام اینجا هر چی میتونم بهش میگم یانه!
خوب توقع دارید چکار کنم شما جای من . من هر هفته دارم سر موقع پولمو ازش میگیرم کاملا حرفه ای داری عمل میکنه بیام اینجا ازش بد بگم
کم کردن کلیک خارجی کاملا درسته اگه منصفانه باشه بعضی از سیستم کلیک ها مثل کلیک ایران خودشون کم میکنن و شمارش نمیشه ولی زر کلیک و میهن هیتس و بقیه که برنامه نویسش حامد ساعتی هستن این قابلیت رو نداره اینم که میگی کم نمیکنه یا خوده سیستم به صورت خودکار کم میکنه یا این که چون اول کارشه خواسته با این کار عضو هاشو بیشتر کنه.
از من مثالا اگه 20 هزار کار کردم 2 هزار بایت کلیک خارجی کم میکنه که میگه کمتر از مقدار واقعی کلیک خارجی کم میکنه دلیل رند بودنشم همینه به شما خوبی هم نیومده !!
کم کردن کلیک خارجی کاملا درسته اگه منصفانه باشه بعضی از سیستم کلیک ها مثل کلیک ایران خودشون کم میکنن و شمارش نمیشه ولی زر کلیک و میهن هیتس و بقیه که برنامه نویسش حامد ساعتی هستن این قابلیت رو نداره
سلام .به نظرم کلیک خارجی هم باید حساب بشه. در واقع خارجی ها نمیان رو بنر ما کلیک کنن که!!! بلاخره ایرانیهای مقیم خارج هم هستند .و سایت را میبینن. درسته شاید خرید نتونن بکنن و لی بلاخره همین که با سایت شما آشنا میشوند . خودش باید به وبمستر ها پرداخت کرد. و دلیلی هم نیست که کلیک های خارجی حساب نشود.
همین الانش هم بنر های فلش تو سایت گذاشتم که موس بره روش کلیک بشه و درآمد برای وبمسترها داشته باشه(کسی هم تا حالا با این طرح مخالفت نکرده تا به اکنون تا ببینم در آینده چه میشود) . وگرنه حالا حالا ها وبمسترها نه تنها پولی در نمی آورند بلکه نا امید میشوند. این نظر بنده بود در باره سیستم کلیکی .
سلام .
سلام ایران امیر عزیز - من توی خود سایتتون هم پیغام گذاشتم که تبلیغات دیر لود میشه . جواب دادین که بخاطر تعداد زیاد سایت های استفاده کننده از تبلیغات شماست .
این درست ولی واقعیت خیلی لود سایت رو میگیره ، یعنی واقعا تا به کد ایران امیر میرسه ، 2.3 دقیقه ای مکث میکنه . به نظر من اگر سرورتون رو عوض کنید ، مشکل حل میشه!
یا شاید هم مشکل از آی اس پی منه که اینطور میشه .
در هر حال من مجبورم در آخرین قسمت سایتم بگذارم که کلیک خورم خیلی میا دپایین .
با وجودی که بنر های شما خیلی جذابتر از سایرینه ولی من از سایت شما در روز مجموعا 50 کلیک هم ندارم درحالیکه مثلا از زر کلیک تا 500 کلیک - اکسین تا 300 کلیک و سوران تا 200 کلیک روزانه دارم .