• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
راستی 1 عدد سوال!
درخواست واریز رو خودمون باید ارسال کنیم یا خود سایت مثل سوران و اکسین و ... در تاریخ معینی واریز میکنه؟
در ضمن لودینگ سایتتون نسبت به قبل خیلی بهتر شده .

سلام سرور همانه تغییر ندادم.
اما چند سایت پر بازدید خارجی را لغو کردم.
واریز را باید درخواست بدهید و در روزهای گفته شده دریافت کنید

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
http://www.adscenter24.com

تایید میکنم از نظر تعداد کلیک و پرداختی

ببین جناب ادز سنتر 24 اینقدر سایتتو اینجا تبلیغ نکن سایتی که هر روز قطع میشه واریزی نداره سایتتون پایدار نیست تبلیغ الکی نکنید جناب adscenter24 ...

دوستان وطن ادز واریز کرد.
خودتون میتونید ببینید توی سایت لیست واریزیم زده ببینید ...
http://www.vatanads.com

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببین جناب ادز سنتر 24 اینقدر سایتتو اینجا تبلیغ نکن سایتی که هر روز قطع میشه واریزی نداره سایتتون پایدار نیست تبلیغ الکی نکنید جناب adscenter24 ...

ببین داداش تو فکر کن من ادس سنتر

اتفاقا برعکس شما ، وطن دانلود همیشه برای من قطع میشه!

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

سلام. عزیزه دلم سایت ادزسنتر ماله منه و تا الان هم توی این 19صفحه حتی یک کلمه هم ننوشتم. :rolleyes:
فکر کنم مشخص باشه کی دست به تبلیغش خوب باشه :D شما کلا 7تا پست دادی همه هم توی همین تایپیک که توی 5تاش هم آدرس سایت وطن ادز رو گذاشتی که البته بعید میدونم سایت خودتون باشه :happy:

یوزر ali_oop هم اگر اشتباه نکنم توی سیستم با یوزر youtubedl فعالیت میکنند. که جزو 5تا یوزر برتر سایت هستن. و لطفا دارن نسبت به بنده که اینجا اومدن و از سیستم ادزسنتر تعریف میکنند.
در مورد واریزی ها هم بزودی یه فروم کوچیک زده میشه روی سایت و تمام فیش های واریزی سیستم از روز اول تا الان اونجا قرار داده میشه و .....

خودمونیما تا الان پست نداده بودم اینجا . اما همین یه پستی که دادم کلی تبلیغ سیستمم رو کردم :p :lol:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41

یعنی پیش خودت فکر نکردی اگه من میخواستم تبلیغ کنم! میومدم و لینک زیرمجموعه گیری رو میزاشتم که یه سودی هم واسم داشته باشه؟
من از سیستم راضی هستم و به پاس این رضایت بدون چشم داشت اعلام کردم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام. عزیزه دلم سایت ادزسنتر ماله منه و تا الان هم توی این 19صفحه حتی یک کلمه هم ننوشتم. :rolleyes:
فکر کنم مشخص باشه کی دست به تبلیغش خوب باشه :D شما کلا 7تا پست دادی همه هم توی همین تایپیک که توی 5تاش هم آدرس سایت وطن ادز رو گذاشتی که البته بعید میدونم سایت خودتون باشه :happy:

یوزر ali_oop هم اگر اشتباه نکنم توی سیستم با یوزر youtubedl فعالیت میکنند. که جزو 5تا یوزر برتر سایت هستن. و لطفا دارن نسبت به بنده که اینجا اومدن و از سیستم ادزسنتر تعریف میکنند.
در مورد واریزی ها هم بزودی یه فروم کوچیک زده میشه روی سایت و تمام فیش های واریزی سیستم از روز اول تا الان اونجا قرار داده میشه و .....

خودمونیما تا الان پست نداده بودم اینجا . اما همین یه پستی که دادم کلی تبلیغ سیستمم رو کردم :p :lol:

سلام ادز سنتر
تو این تایپیک 80 درصد مدیران خود سیستم ها هستند در این هیچ شکی نیست. اینکه سیستمی تایید بشه یا نشه اصلا اینجا مهم نیست.
1- در واقع اینجا یک نوع سرگرمیه که سیستمهای خودشان را به رخ بکشند.
2- به نظرم نیازی نیست فروم بزنی فیش ها واریزیو نشان بدی که چی بشه؟ مگر شک داری ؟ همه ایرانی ها از منو تو زرنگترن و حرفه ای . من عمرا اگر تایپیک بزنم داد بزنم پرداخت کردم یا نکردم . من سیستمیو ببینم که نوشته پرداختی ها انجام شد میگم الکیه !!!! اصلا لازم نیست نام یوزر طرف را و مبلغ پرداختی طرف را نشان بدهی. شاید کسی دوست نداشته باشه بداند یک یوزر چه قدر در آمد داره.
3- هر کی هم خلاف کنه همان اول یه اخطار میدیم گوش نکرد بهش میگیم شرمنده!!
واقعا مسخره است این تایید میشه این واریز کزد اون واریز نکرد!! گوگل هم اکانت منو بست 150 دلار پس گوگل کلاهبرداره کسی کار نکنه:blink::blink:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ادز سنتر
تو این تایپیک 80 درصد مدیران خود سیستم ها هستند در این هیچ شکی نیست. اینکه سیستمی تایید بشه یا نشه اصلا اینجا مهم نیست.
1- در واقع اینجا یک نوع سرگرمیه که سیستمهای خودشان را به رخ بکشند.
2- به نظرم نیازی نیست فروم بزنی فیش ها واریزیو نشان بدی که چی بشه؟ مگر شک داری ؟ همه ایرانی ها از منو تو زرنگترن و حرفه ای . من عمرا اگر تایپیک بزنم داد بزنم پرداخت کردم یا نکردم . من سیستمیو ببینم که نوشته پرداختی ها انجام شد میگم الکیه !!!! اصلا لازم نیست نام یوزر طرف را و مبلغ پرداختی طرف را نشان بدهی. شاید کسی دوست نداشته باشه بداند یک یوزر چه قدر در آمد داره.
3- هر کی هم خلاف کنه همان اول یه اخطار میدیم گوش نکرد بهش میگیم شرمنده!!
واقعا مسخره است این تایید میشه این واریز کزد اون واریز نکرد!! گوگل هم اکانت منو بست 150 دلار پس گوگل کلاهبرداره کسی کار نکنه:blink::blink:

علیک سلام ( باید اسمتو بگم یا بگم ایران امیر :D )

اتفاقا توی همچین فروم هایی مشخص میشه که کدوم سیستم ها مورد اطمینان هستن یا نیستن . البته به شرطی که مدیران سایتها نیان دخالت کنن و سیستم خودشون رو معرفی کنن
اگه اینجا کاربرا نیان بگن ادزسنتر بده و ایران امیر خوبه و زرکلیک فلانه و ...... مطمینا کسه دیگه نمیتونه نظر بده ( نکنه توقع داری من بیام درباره سیستم خودم بگم تو هم بیای درباره سیستم خودت بگی!!!). بنظر من اگه مدیران سیستم های کلیکی توی این تایپیک ها اصلا پست ندن خیلی قشنگ و زیبا سیستم های خوب و بد از هم مجزا میشن.
الان خوده تو مردم چطوری میفهمن سیستمت معتبره؟؟ خودت بگی سیستمم خوبه مردم قبول دارند؟؟ یا اینکه کاربرای عضو سیستمت بگن؟!!
در مورد فیش های واریزی هم سیستم های تازه کاری مثل من ، وقتی یه سایت با آمار بالا میخواد عضو بشه خیلی رک میپرسه که واریز دارید یا نه؟؟ مطمینا خودش میدونه که جواب مثبت میگیره اما سخته بخواد باور کنه. اما تو که چندساله داری کار میکنی دیگه جا افتادی نیاز نیست به یوزر ثابت کنی که پرداختی داری. اما این تیکه که گفتی شاید طرف دوست نداشته باشه اسکن فیش رو بزارم قبول دارم باید یه اجازه از کاربر گرفت نکته خوبی بود :D
اگر کسی خلاف کنه بعد اخطار بدی و گوش نکنه بعد بهش بگی شرمنده اولین کاری که طرف میکنه میاد یه همچین جایی میگه سیستم ادزسنتر اکانت منو بسته و واریزی نداره.!!!! تو چطوری میتونی به بقیه بگی که طرف بخاطر تخلف اکانتش بسته شده؟؟؟؟ ( این میشه آغاز بدنام شدن سایت :) )
خب برو ببین به چه دلیل اکانتتو بسته ;) یادت باشه تو یاهو درباره این 150دلار توضیح بدی برام :blink::rolleyes:

Last edited:

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی پیش خودت فکر نکردی اگه من میخواستم تبلیغ کنم! میومدم و لینک زیرمجموعه گیری رو میزاشتم که یه سودی هم واسم داشته باشه؟
من از سیستم راضی هستم و به پاس این رضایت بدون چشم داشت اعلام کردم

ببین دوست عزیز زیر مجموعه چیه شما مدیر ادز سنتر هستی و اونقدر بازدید سایتت کم هستش که به 2 نفری که از اینجا ورودی داری راضی هستی ببین برادر من کلاه برداری و ضایع کردن حق وبمسترها کار درستی نیست شما از هر دستی بدی از همون دست میگیری پس لطف کن ملت رو احمق حساب نکن و با یوزر جدید ثبت نام نکن! اون آقایی هم که ظاهرا صاحب ادز سنتر هست:D:D و اینقد بیکار هست و کم تجربه که اینجا میاد و اینجا از سایتش تعریف وتبلیغ میکنه که البته هر دو یکی هستن بدونه با کلاه برداری و دروغ هیچ سایت کلیکی بیش از یک ماه زنده نخواهد ماند و داره تلاش بیهوده میکنه پس دوست من اینجا زیاد تبلیغ نکن سعی کن پرداختی داشته باشی و حق وبمسترها رو ضایع نکنی خود ب خود باز دید و اعضا ت زیاد میشه ...
در ضمن سایتت یا اصلا باز نمیشه یا بسیار بسیار دیییررر باز میشه که اینجوری بقیه یوزرات هم میپره ... اینجور سایتا معمولا پشتوانه ضعیفی دارن و سریع تعطیل میشن و پرداخت ندارن .... [

Last edited:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
ببین دوست عزیز زیر مجموعه چیه شما مدیر ادز سنتر هستی و اونقدر بازدید سایتت کم هستش که به 2 نفری که از اینجا ورودی داری راضی هستی ببین برادر من کلاه برداری و ضایع کردن حق وبمسترها کار درستی نیست شما از هر دستی بدی از همون دست میگیری پس لطف کن ملت رو احمق حساب نکن و با یوزر جدید ثبت نام نکن! اون آقایی هم که ظاهرا صاحب ادز سنتر هست:D:D و اینقد بیکار هست و کم تجربه که اینجا میاد و اینجا از سایتش تعریف وتبلیغ میکنه که البته هر دو یکی هستن بدونه با کلاه برداری و دروغ هیچ سایت کلیکی بیش از یک ماه زنده نخواهد ماند و داره تلاش بیهوده میکنه پس دوست من اینجا زیاد تبلیغ نکن سعی کن پرداختی داشته باشی و حق وبمسترها رو ضایع نکنی خود ب خود باز دید و اعضا ت زیاد میشه ...
در ضمن سایتت یا اصلا باز نمیشه یا بسیار بسیار دیییررر باز میشه که اینجوری بقیه یوزرات هم میپره ... اینجور سایتا معمولا پشتوانه ضعیفی دارن و سریع تعطیل میشن و پرداخت ندارن .... [

ببین من فدای تو بشم من توی همه ی فروم ها بوزرم همینه و مطمین باش با هیچ یوزر دیگه هم عضو هیچ فرومی نمیشم. خدا رو شکر هم درسته که بازدید سایت کمه اما سایت های با آمار روزانه +20000 تا توی سیستم هست همین سایت ها باعث شده که من راضی باشم. در ضمن من ملت رو احمق حساب نمیکنم مگر اینکه کسی به خودش شک داشته باشه :D . در مورد تبلیغ شما یه پست از من نشون بده (بجز این 2تا آخری ) که من توش تبلیغ سیستم خودمو کرده باشم. ( اما اگه به 7تا پست قبلی خودتون نگاه کنید معنی واقعی تبلیغ رو میفهمید)
و اما زنده بودن سیستم کلیکی الان سایت من 6ماه زنده است.
حالا شما از سایت من خوشت نمیاد. چرا هی سر بش میزنی ببینی کی بالا میاد یا نمیاد؟!!! اگه کلاه بردارم سمت سایت نرو که یه وقت پولتو نخورم :happy: نیازی هم نیست نگران کم شدن یوزر هام باشی. خدا رو شکر تا الان هیچ یوزری از سیستم شکایتی نداشته اگرم داشته باشه از هرطریق که دوست داشته باشه میتونه تماس بگیره و مشکلش رو حل کنه. مثل خیلی از یوزرها .
من دوست ندارم سایتی رو تخریب کنم اما مثل اینکه شما دوست دارید اینو بگم که شما که از وطن ادز تعریف میکنید. میتونی بگی کلا چند تومان برای راه اندازی سایت خرج کرده :D ؟؟؟ میتونم بپرسم چرا سایت کلیک ایران با این همه عظمت میاد عکس های سایت شما رو کپی میکنه؟؟ ( عکس صفحه اصلی منظورمه) ؟؟؟ خوده کاربرا قضاوت کنن بنظرتون سایتی که از سیستم رایگان استفاده میکنه و به مدیرش به خودش زحمت نمیده که بیاد متن های توی سیستم رو تغییر بده و یا 2تومن بده یه عکس براش طراحی کنن . سیستمی که میشه بهش اطمینان کرد؟؟!!! (از مدیر وطن ادز عذر میخوامم که این حرفا رو زدم البته میدونم که ایشون اینجا فعالیت نمیکنن اما شما جناب shemshad_333 از طرف من از ایشون عذرخواهی کنید :) ) .

Last edited:

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
.........اگه کلاه بردارم سمت سایت نرو که یه وقت پولتو نخورم :happy: نیازی هم نیست نگران کم شدن یوزر هام باشی. خدا رو شکر تا الان هیچ یوزری از سیستم شکایتی نداشته اگرم داشته باشه از هرطریق که دوست داشته باشه میتونه تماس بگیره و مشکلش رو حل کنه. مثل خیلی از یوزرها .
.......

درود

می پذیرید سامانه شما مدام پایینه ؟ آیا در زمانی که سامانه بالا نمی آید آمارش کلیک ها انجام میشه ؟

با سپاس

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
درود

می پذیرید سامانه شما مدام پایینه ؟ آیا در زمانی که سامانه بالا نمی آید آمارش کلیک ها انجام میشه ؟

با سپاس

سلام
بله درسته . و قابل انکار هم نیست. ببینید بعضی اوقات (اکثرا صبح ها ) سایت برای یعضی از آی پی ها بالا نمیاد . این مشکل برای خودم هم پیش میاد که سایت رو نمیتونم باز کنم. اما از بین هر 20-30 نفر امکان داره سایت برای یک نفر بالا نیاد پس وقتی شما میبینید سایت بالا نمیاد دلیلش این نیست که سرور قعطه. بلکه سرور با آی پی شما مشکل داره و فقط برای شما در اون لحظه بالا نمیاد. ( برای اطمینان میتونید زمانی که سایت بالا نیامد. آی پی تون رو تغییر بدید و رفرش کنید سایت رو :) )
البته مدیران سرور که لطف کردن و سرور سایت رو تامین میکنند در حال بررسی و رفع مشکل هستند و مطمنا در آینده خیلی نزدیک این مشکل رفع میشه .

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
حالا شما از سایت من خوشت نمیاد. چرا هی سر بش میزنی ببینی کی بالا میاد یا نمیاد؟!!! اگه کلاه بردارم سمت سایت نرو که یه وقت پولتو نخورم :happy: نیازی هم نیست نگران کم شدن یوزر هام باشی. خدا رو شکر تا الان هیچ یوزری از سیستم شکایتی نداشته اگرم داشته باشه از هرطریق که دوست داشته باشه میتونه تماس بگیره و مشکلش رو حل کنه. مثل خیلی از یوزرها .

پاسخ به توهمات و خیالپردازی های دوست عزیز ادز سنتر24 :

ببین عزیز دلم شما اصلا چند تا یوزر داری که بخوان شکایت کنن ؟؟اگه شکایت کنن به کجا شکایت کنن به اون ایمیل که دادی اصلا جواب میدی؟؟ یا تو این 6 ماه چقدر واریزی داشتی اصلا واریزی داشتی؟؟؟ !:D:D:D من که نخواستم سایتتو تخریب کنم فقط تجربه شخصی خودم رو به عنوان یه کاربر با سابقه برای استفاده بقیه گفتم تو هم ناراحت نشو ولی وبمستر باهوش هیچ وقت عضو سیستمی که اصلا سایتش بالا نمیاد و مدیرش هم اینجا با عناوین مختلف میخواد دو تا یوزر :D:D بگیره نمیشه از این قبیل سایتها معمولا واریزی ندارن چون هیچ پشتوانه مالی ندارن که بخوان پرداخت کنن :happy: در ضمن اسکریپت سایت شما رایگان هستش نه وطن ادز اگه خواستی آدرس میدم بری ببینی نمونشو و دارای ایراد هست سایتت در ضمن سایت وطن ادز قبلا با یه نام دیگه کار میکرد که بسیار موفق بود ولی به دلیل پخش اسکریپت و هک شدن سایت پس از واریز درآمد وبمسترها به طور کامل تغییر نام داده من با سیستم قبلی هم کار کردم که البته تو وطن ادز سیستم ارتقا پیدا کرده و سیستم جدید و منحصر بفرد و بی نقص است ... (سیستم وطن ادز پرداخت منظم داره و مهمترین حسنش هم همین هستش)

ببین عزیزم من دوست دارم ;) وقتی از چیزی دقیقا اطلاع نداری بقیه رو گمراه نکن و با تشویش اظهان عمومی و تخریب یه سایت دیگه نمیتونی سایت خودتو بالا بکشی .من سالها با سیستم های کلیکی کار کردم و کارم فقط اطلاع رسانی هست نه مثل شما تبلیغ یه سایت کذائی و فقط و فقط سودجو که عمر زیادی نخواهد داشت ...
مدیران سایت وطن ادز و پارسیان کلیک با اخلاق و متعهد به اصول اخلاقی هستند حتی موقعی که سایت تعطیل بود تمام واریزی ها رو بدون کمو کاست واریز کردند ...
منم بیکار نیستم چند تا آی دی بسازم با یکی تبلیغ کنم با اون یکی تخریب ...
البته دوستان وبمستر ما خیلی باهوش تر از این حرف ها هستند ;);).

من این دو تا سایتو تایید میکنم انتخاب با شماست
http://www.parsian-click.com
موفق و پیروز باشید .

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
وطن ادز هم اسکریپت شاخی نداره!
الکی تبلیغ نکن!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
علیک سلام ( باید اسمتو بگم یا بگم ایران امیر :D )

اتفاقا توی همچین فروم هایی مشخص میشه که کدوم سیستم ها مورد اطمینان هستن یا نیستن . البته به شرطی که مدیران سایتها نیان دخالت کنن و سیستم خودشون رو معرفی کنن
اگه اینجا کاربرا نیان بگن ادزسنتر بده و ایران امیر خوبه و زرکلیک فلانه و ...... مطمینا کسه دیگه نمیتونه نظر بده ( نکنه توقع داری من بیام درباره سیستم خودم بگم تو هم بیای درباره سیستم خودت بگی!!!). بنظر من اگه مدیران سیستم های کلیکی توی این تایپیک ها اصلا پست ندن خیلی قشنگ و زیبا سیستم های خوب و بد از هم مجزا میشن.
الان خوده تو مردم چطوری میفهمن سیستمت معتبره؟؟ خودت بگی سیستمم خوبه مردم قبول دارند؟؟ یا اینکه کاربرای عضو سیستمت بگن؟!!
در مورد فیش های واریزی هم سیستم های تازه کاری مثل من ، وقتی یه سایت با آمار بالا میخواد عضو بشه خیلی رک میپرسه که واریز دارید یا نه؟؟ مطمینا خودش میدونه که جواب مثبت میگیره اما سخته بخواد باور کنه. اما تو که چندساله داری کار میکنی دیگه جا افتادی نیاز نیست به یوزر ثابت کنی که پرداختی داری. اما این تیکه که گفتی شاید طرف دوست نداشته باشه اسکن فیش رو بزارم قبول دارم باید یه اجازه از کاربر گرفت نکته خوبی بود :D
اگر کسی خلاف کنه بعد اخطار بدی و گوش نکنه بعد بهش بگی شرمنده اولین کاری که طرف میکنه میاد یه همچین جایی میگه سیستم ادزسنتر اکانت منو بسته و واریزی نداره.!!!! تو چطوری میتونی به بقیه بگی که طرف بخاطر تخلف اکانتش بسته شده؟؟؟؟ ( این میشه آغاز بدنام شدن سایت :) )
خب برو ببین به چه دلیل اکانتتو بسته ;) یادت باشه تو یاهو درباره این 150دلار توضیح بدی برام :blink::rolleyes:

من اصلا تو رو نمیشناسم:lol: (شوخی) پسر جان یاشار اینجا با کسی کل کل نکن :دی سرتو زیر اب میکننا :دی
میخوای بفهمی از کجا میشه فهمید سیستم معتبره یا نه؟؟ از اینجا »ٍ5$^%$%^&&##$%
فهمیدی چیه؟:دی
به قول قدیمی ها :
اگر دیدی ازت تعریف میکنند بدون داری کلاهبرداری میکنی!!
اگر دیدی همه ازت بد میگن بدون کاسه ای زیر نیم کاست و حسادت دارند
اگر دیدی هم مخالف داری هم موافق بدون کارت بیسته و بدون نقصی

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
اینم اضافه کنم به صحبت های امیر
همیشه دست بالای دست زیاده!

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
پاسخ به توهمات و خیالپردازی های دوست عزیز ادز سنتر24 :

ببین عزیز دلم شما اصلا چند تا یوزر داری که بخوان شکایت کنن ؟؟اگه شکایت کنن به کجا شکایت کنن به اون ایمیل که دادی اصلا جواب میدی؟؟ یا تو این 6 ماه چقدر واریزی داشتی اصلا واریزی داشتی؟؟؟ !:D:D:D من که نخواستم سایتتو تخریب کنم فقط تجربه شخصی خودم رو به عنوان یه کاربر با سابقه برای استفاده بقیه گفتم تو هم ناراحت نشو ولی وبمستر باهوش هیچ وقت عضو سیستمی که اصلا سایتش بالا نمیاد و مدیرش هم اینجا با عناوین مختلف میخواد دو تا یوزر :D:D بگیره نمیشه از این قبیل سایتها معمولا واریزی ندارن چون هیچ پشتوانه مالی ندارن که بخوان پرداخت کنن :happy: در ضمن اسکریپت سایت شما رایگان هستش نه وطن ادز اگه خواستی آدرس میدم بری ببینی نمونشو و دارای ایراد هست سایتت در ضمن سایت وطن ادز قبلا با یه نام دیگه کار میکرد که بسیار موفق بود ولی به دلیل پخش اسکریپت و هک شدن سایت پس از واریز درآمد وبمسترها به طور کامل تغییر نام داده من با سیستم قبلی هم کار کردم که البته تو وطن ادز سیستم ارتقا پیدا کرده و سیستم جدید و منحصر بفرد و بی نقص است ... (سیستم وطن ادز پرداخت منظم داره و مهمترین حسنش هم همین هستش)

ببین عزیزم من دوست دارم ;) وقتی از چیزی دقیقا اطلاع نداری بقیه رو گمراه نکن و با تشویش اظهان عمومی و تخریب یه سایت دیگه نمیتونی سایت خودتو بالا بکشی .من سالها با سیستم های کلیکی کار کردم و کارم فقط اطلاع رسانی هست نه مثل شما تبلیغ یه سایت کذائی و فقط و فقط سودجو که عمر زیادی نخواهد داشت ...
مدیران سایت وطن ادز و پارسیان کلیک با اخلاق و متعهد به اصول اخلاقی هستند حتی موقعی که سایت تعطیل بود تمام واریزی ها رو بدون کمو کاست واریز کردند ...
منم بیکار نیستم چند تا آی دی بسازم با یکی تبلیغ کنم با اون یکی تخریب ...
البته دوستان وبمستر ما خیلی باهوش تر از این حرف ها هستند ;);).

من این دو تا سایتو تایید میکنم انتخاب با شماست
http://www.parsian-click.com
موفق و پیروز باشید .

من اسمم یاشار . خواستی صدام کنی به این اسم صدا کن نه اسم سایتم :happy: . خوب و اما جواب شما :
من کلا نزدیک به 300تا یوزر دارم که توی صفحه اصلی سایت هم آمار سایت زده شده. لازم به شکایت کردن نیست. میان خیلی قشنگ مشکلشون رو میگن بهم منم سعی خودمو میکنم که رفعش کنم. نمونه اش هم هست و انجام دادم که خوده کاربرا میدونن. شما تا دیروز که میگفتی سایت من 1ماه بیشتر دوام نمیاره حالا میای میگی توی 6ماه واریز نداشتم؟!! من نمیدونم چرا شما گیر دادی که یوزر ali_oop ماله منه. کاشکی یکی از مدیران اینجا رو میشناختم که ازش بخوام بیاد اینجا بهت ثابت کنه که من یه شخص حقیقی هستم ایشون هم یه شخص حقیقی دیگه :)
:lol::lol: این صحبتا رو برای کسی بکن که ندونه اسکریپت چیه و تمام اسکریپت های کلیکی رو تست نکرده باشه.;) شما که مدیر وطن ادز نیستی:blink: اما از مدیرش بپرس کنجکاوم بدونم چقدر هزینه کرده برای این سیستم :lol:
شما میگی وطن ادز پرداخت داره بعد ما باید باور کنیم. بعد یه بنده خدا میاد میگه ایران امیر پرداخت داره میشه مدیر ایران امیر که با یوزر دومش اومده؟؟!! ( ایران امیر مثال بود. :happy: )

خیلی دوست دارم شما که اینقدر با اطمینان از کلاه بردار بودن ادزسنتر حرف میزنید یکی رو بیارید که با دلیل بگه ادزسنتر پولشو بالا کشیده؟؟!!:hmm:
من نه سیستمی رو تخریب کردم نه سایت خودم رو تبلیغ. اگه کاره شما اطلاع رسانیه پس چرا وقتی هنوز با سیستم من کار نکردی ایراد ازش میگیری؟ اگه کارت اطلاع رسانیه چرا گیر دادی که وزن ادز برترین سایته؟
این جمله آخرتم کلا یه معنی میده که من بیکارم و 23تا یوزر توی پرشین تولز دارم و با هر کدوم به کاری مشغولم!!!!

الان سایت وطن ادز رو نگاه کردم یه سوال برام پیش اومد. خوشحال میشم شمایی که با مدیر سایت آشنایید ازشون بپرسید و جواب بدین بهم :
توی اخبار سایت زدین حداقل مبلغ قابل پرداخت 5000 تومان درسته؟ بعد بالای صفحه عکسی که برای نمایش دهندگان گذاشتین روش زده شده که 4000تومان جایزه عضویت!!!! درسته یا من اشتباه میبینم؟؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
من اصلا تو رو نمیشناسم:lol: (شوخی) پسر جان یاشار اینجا با کسی کل کل نکن :دی سرتو زیر اب میکننا :دی
میخوای بفهمی از کجا میشه فهمید سیستم معتبره یا نه؟؟ از اینجا »ٍ5$^%$%^&&##$%
فهمیدی چیه؟:دی
به قول قدیمی ها :
اگر دیدی ازت تعریف میکنند بدون داری کلاهبرداری میکنی!!
اگر دیدی همه ازت بد میگن بدون کاسه ای زیر نیم کاست و حسادت دارند
اگر دیدی هم مخالف داری هم موافق بدون کارت بیسته و بدون نقصی

کل کل نمیکنم . یه صبحتی کردن دوستان منم جواب دادم ( به این که نمیگن کل کل :D )
دقیقا فهمیدم از کجا میشه فهمید. بقدری واضح بود که دیگه نیاز به توضیح نداره. اما برای کسایی که متوجه نشدن یه توضیح بده :rolleyes:
پس از نظر قدیمیا کاره من بیسته و بدون نقصه:lol: چون یدونه موافق دارم اینجا یدونه مخالف.

اما خارج از شوخی اگر تمام مدیران سیستم های کلیکی پاشونو از این تاپیک بکشن بیرون و فقط کاربران اینجا فعالیت کنن خیلی خوب میشه:) . برای کاربرا خوبه که میتونن سیستم های معتبر و غیر معتر رو بشناسن. برای خوده ماها که سیستم داریم هم خوبه . میفهمیم که کاربرا از چی دلخورن و چی میخوان.

میگم چرا اینجا همه بهت میگن امیر :questionm

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول این که اگه کسی اینجا انرژی بزاره و تبلیغ کنه واسه سیستم کلیکیش مطمعن باشه به نتیجه نمیرسه انرژی شو جای دیگه صرف کنه خیلی بهتر!!!

من چون خودمو وبمستر با هوشی میدونم و شاید جز کمتر کسایی باشم که ازسیستم های کلیکی حد اقل ضرر رو کرده باشم(چون به هر حال کسایی که مدتی با سیستم کلیکی کار میکنن حتما جایی پولشون خورده شده) با تو جه به صحبتاتون و اطلاعات خودم میتونم بگم ادز سنتر کاردرست تر از وطن ادز هر چند خوشبختانه یا متاسفانه من هنوز با هیچ کدوم از اینا کار نکردم.دلیلشم این بوده که از پایدار بودنشون اطمینان نداشتم.
در ضمن من بهتون اطمینان میدم این cdcenter24 و اینali_oop واسه یک نفر نیست. مشکل ما اینه که فقط میخوایم هر طور شده حرف خودمون رو بزنیم که کم نیاریم هر چند که خودمونم میدونیم داریم اشتباه میکنیم!!

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
کل کل نمیکنم . یه صبحتی کردن دوستان منم جواب دادم ( به این که نمیگن کل کل :D )
دقیقا فهمیدم از کجا میشه فهمید. بقدری واضح بود که دیگه نیاز به توضیح نداره. اما برای کسایی که متوجه نشدن یه توضیح بده :rolleyes:
پس از نظر قدیمیا کاره من بیسته و بدون نقصه:lol: چون یدونه موافق دارم اینجا یدونه مخالف.

اما خارج از شوخی اگر تمام مدیران سیستم های کلیکی پاشونو از این تاپیک بکشن بیرون و فقط کاربران اینجا فعالیت کنن خیلی خوب میشه:) . برای کاربرا خوبه که میتونن سیستم های معتبر و غیر معتر رو بشناسن. برای خوده ماها که سیستم داریم هم خوبه . میفهمیم که کاربرا از چی دلخورن و چی میخوان.

میگم چرا اینجا همه بهت میگن امیر :questionm

ببین حاجی ادزسنتر24 این سایتت حتی همین حالا که دارم مینویسم هم باز نمیشه یه فکری به حالش بکن اینقدر هم انکار الکی نکن اینجوری حق وبمسترها ضایع میشه میتونی بفهمییی؟؟؟ کی واست سایت زده؟؟؟ من همین الان میخواستم عضو بشم اما اصلا سایتت بالا نمیاد حتی با آی پی جدید ... بهتره جمع کنی بری سبزی فروشی بزنی ... :D:D:D

Last edited:

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین حاجی ادزسنتر24 این سایتت حتی همین حالا که دارم مینویسم هم باز نمیشه یه فکری به حالش بکن اینقدر هم انکار الکی نکن اینجوری حق وبمسترها ضایع میشه میتونی بفهمییی؟؟؟ کی واست سایت زده؟؟؟ من همین الان میخواستم عضو بشم اما اصلا سایتت بالا نمیاد حتی با آی پی جدید ... بهتره جمع کنی بری سبزی فروشی بزنی ... :D:D:D

اگه واقعا اینجوریه که سایت هیچ وقت بالا نیست منم با سبزی فروشی موافقم اونم شغل شریفی:D
اخه وبمستر بیچاره چه گناهی کرده:(

بالا