با سلام خدمت وبسترهای گرامی عزیز . متاسفانه مشکلی در قسمت مدیریت ما پیش آمده که از وبمسترهای گرامی بسیار عرض میخواهم که بگویم سیستم کلیکی ایران امیر بدین شکل قادر به فعالیت نمیباشد.
علت این امر را نمی توانم بگویم چون ممکن است باعث سو استفاده بعضی افراد سود جو بشود. همه پرداختی ها انجام شده و فقط یک یوزر به نام tafrihy مانده که این بنده خدا به جای اینکه شماره کارت بده شماره حساب داده که پرداختیش فعلا میسر نشده.
علت اینکه سیاست بر اساس کلیک ایران امیر فعالیت نخواهد کرد و فقط اگهی دهنده میپذیرد و ایران امیر فقط به سایتهایی بصورت ثابت ماهیانه پول پرداخت خواهد کرد.آن هم برای کسانی که شرایط ما را میتوانند یپذیرند.
ما متاسفانه میبینیم که وبمسترها خیلی تخلفات میکنند و در طی این یک سال فعالیت ما هیچ یک از اعضا را به غیر از یک نف متخلف ر به همه پول پرداخت کردیم . اون یک نفر هم به جای پول خرید کرده است . امیدواریم با طرح جدید هم به نفع وبمستر ها باشه و هم به مفع ما
سیستم کلیکی ایران امیر بصورت کلیکی متوقف شد.
کسانی که سیستم کلیکی معتبری دارند میتوانند اعضای ما را با قیمت منصفانه منتقل کنیم به بالاترین قیمت پیشنهادی
به اعضا فقط ماهیانه پول ثابت پرداخت خواهد کرد
سلام . بازم خیلی خوبه اینقدر معرفت داشتید که اول تسویه کردید بعد سیستم رو معلق کردید . چون خیلی از این سیستم های کلیکی وقتی میخوان تعطیل کنند ، صبر میکنند به آخرین پرداختی برسه ، یکباره یا سایت رو دیدایرکت میکنند یا دائون .
من فکر میکنم بیشترین مشکل از سوی افرادیه که تخلف میکنند ، به نظر من اگر این افراد وقتشون رو صرف بالا بردن بازدیدخودشون کنند ، خیلی بهتر نتیجه میده تا پروکسی و چنج آیپی و اسکریپت و ...
ولی خب پوله دیگه ... وسوسه انگیزه!
برای شما آرزوی موفقیت دارم . بهتره سیستم همکاری در فروش راه بندازید چون اسم ایران امیر اسم معتبریه و احتیاج به تبلیغ جهت اعتماد سازی نداره . مثل ایران مارکت سنتر سیستم همکاری در فروش بگذارید . محصولاتتون هم جذابه .
راستی Tafrihy هم خود من بودم ولی فکر میکنم در پنل در زمان ثبت نام خودتون نوشته بودید شماره حساب . به هر حال از بابت واریز و اینکه بهانه جویی نکردید بخاطر شماره حساب و ... تشکر میکنم .
موفق باشید ...