• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
کلیک ایران پورسانت من رو واریز نکرد!
من 60 تومن موجودی داشتم که در صفحه اصلی سایتش درج کرده که 40 تومن به من واریز کرده ولی حتی یک ریال هم واریز نکرده!
به ایمیل هم جوابی نداد!
به یکی از دوستانم هم همینطور ، هیچ واریز نداشته!

فقط موندم چرا به دروغ اسم منو توی لیست واریزی ها در صفحه اول قرار داده در حالیکه یک ریال هم واریز نکرده!

کسی از دوستان از این سیستم دریافتی داشته این ماه؟

درود

اما واریزی من انجام شده ، البته 3 هزار تومان کمتر که گمان می کنم در پیوند با کلیک های خارجیست...

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
با سلام خدمت وبسترهای گرامی عزیز . متاسفانه مشکلی در قسمت مدیریت ما پیش آمده که از وبمسترهای گرامی بسیار عرض میخواهم که بگویم سیستم کلیکی ایران امیر بدین شکل قادر به فعالیت نمیباشد..........

سیستم کلیکی ایران امیر بصورت کلیکی متوقف شد.
به اعضا فقط ماهیانه پول ثابت پرداخت خواهد کرد

درود

یعنی با توجه به میزان بازدید تارنماها ، پولی رو ماهیانه برای تبلیغ به کاربر ها می دید ؟

و شرایط شما ؟!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
درود

یعنی با توجه به میزان بازدید تارنماها ، پولی رو ماهیانه برای تبلیغ به کاربر ها می دید ؟

و شرایط شما ؟!

سلام
اری اعضای وبمستر ها میتوانند کدهای جدید را در سایت و یا وبلاگشان قرار بدهند
لطفا قوانین سایت را کاملا مشاهده کنند
هر سای و یا وبلاگی که میخواهد با ما فعالیت کنه اول ما میگویم سایت شما اینقدر ارزش دارد اگر قبول کرد فعالیت کند . اگر نه به سیستکم های دیگر مراجعه کند. ما بر اساس واقعیت پول پرداخت خواهیم کرد. اگر سوالی هست بفرمایید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت وبسترهای گرامی عزیز . متاسفانه مشکلی در قسمت مدیریت ما پیش آمده که از وبمسترهای گرامی بسیار عرض میخواهم که بگویم سیستم کلیکی ایران امیر بدین شکل قادر به فعالیت نمیباشد.
علت این امر را نمی توانم بگویم چون ممکن است باعث سو استفاده بعضی افراد سود جو بشود. همه پرداختی ها انجام شده و فقط یک یوزر به نام tafrihy مانده که این بنده خدا به جای اینکه شماره کارت بده شماره حساب داده که پرداختیش فعلا میسر نشده.
علت اینکه سیاست بر اساس کلیک ایران امیر فعالیت نخواهد کرد و فقط اگهی دهنده میپذیرد و ایران امیر فقط به سایتهایی بصورت ثابت ماهیانه پول پرداخت خواهد کرد.آن هم برای کسانی که شرایط ما را میتوانند یپذیرند.

ما متاسفانه میبینیم که وبمسترها خیلی تخلفات میکنند و در طی این یک سال فعالیت ما هیچ یک از اعضا را به غیر از یک نف متخلف ر به همه پول پرداخت کردیم . اون یک نفر هم به جای پول خرید کرده است . امیدواریم با طرح جدید هم به نفع وبمستر ها باشه و هم به مفع ما

سیستم کلیکی ایران امیر بصورت کلیکی متوقف شد.
کسانی که سیستم کلیکی معتبری دارند میتوانند اعضای ما را با قیمت منصفانه منتقل کنیم به بالاترین قیمت پیشنهادی

به اعضا فقط ماهیانه پول ثابت پرداخت خواهد کرد

سلام . بازم خیلی خوبه اینقدر معرفت داشتید که اول تسویه کردید بعد سیستم رو معلق کردید . چون خیلی از این سیستم های کلیکی وقتی میخوان تعطیل کنند ، صبر میکنند به آخرین پرداختی برسه ، یکباره یا سایت رو دیدایرکت میکنند یا دائون .
من فکر میکنم بیشترین مشکل از سوی افرادیه که تخلف میکنند ، به نظر من اگر این افراد وقتشون رو صرف بالا بردن بازدیدخودشون کنند ، خیلی بهتر نتیجه میده تا پروکسی و چنج آیپی و اسکریپت و ...

ولی خب پوله دیگه ... وسوسه انگیزه!
برای شما آرزوی موفقیت دارم . بهتره سیستم همکاری در فروش راه بندازید چون اسم ایران امیر اسم معتبریه و احتیاج به تبلیغ جهت اعتماد سازی نداره . مثل ایران مارکت سنتر سیستم همکاری در فروش بگذارید . محصولاتتون هم جذابه .
راستی Tafrihy هم خود من بودم ولی فکر میکنم در پنل در زمان ثبت نام خودتون نوشته بودید شماره حساب . به هر حال از بابت واریز و اینکه بهانه جویی نکردید بخاطر شماره حساب و ... تشکر میکنم .
موفق باشید ...

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام . بازم خیلی خوبه اینقدر معرفت داشتید که اول تسویه کردید بعد سیستم رو معلق کردید . چون خیلی از این سیستم های کلیکی وقتی میخوان تعطیل کنند ، صبر میکنند به آخرین پرداختی برسه ، یکباره یا سایت رو دیدایرکت میکنند یا دائون .
من فکر میکنم بیشترین مشکل از سوی افرادیه که تخلف میکنند ، به نظر من اگر این افراد وقتشون رو صرف بالا بردن بازدیدخودشون کنند ، خیلی بهتر نتیجه میده تا پروکسی و چنج آیپی و اسکریپت و ...

ولی خب پوله دیگه ... وسوسه انگیزه!
برای شما آرزوی موفقیت دارم . بهتره سیستم همکاری در فروش راه بندازید چون اسم ایران امیر اسم معتبریه و احتیاج به تبلیغ جهت اعتماد سازی نداره . مثل ایران مارکت سنتر سیستم همکاری در فروش بگذارید . محصولاتتون هم جذابه .
راستی Tafrihy هم خود من بودم ولی فکر میکنم در پنل در زمان ثبت نام خودتون نوشته بودید شماره حساب . به هر حال از بابت واریز و اینکه بهانه جویی نکردید بخاطر شماره حساب و ... تشکر میکنم .
موفق باشید ...

شما لطف دارید در حق بنده . شاید سیستم جدید که پیاده کردیم خوب باشه . یک بنر هر کسی در سایت خودش میگذاره حالا در بالا گوشه ها مثل تبلیغات بلاگفا. این فکر کنم تاثیر گذار باشه
حالا یک ماه تست مینماییم ببینیم چی میشه.
سیستم همکاری در فروش هم دارم اما به دوستانه خودم- هر کسی هم که مایل بود پنل میدهم مشکلی نداره یا حق
و به امید وبسنرهایی که به سیستم های کلیکی امیدوار هستند

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
شما لطف دارید در حق بنده . شاید سیستم جدید که پیاده کردیم خوب باشه . یک بنر هر کسی در سایت خودش میگذاره حالا در بالا گوشه ها مثل تبلیغات بلاگفا. این فکر کنم تاثیر گذار باشه
حالا یک ماه تست مینماییم ببینیم چی میشه.
سیستم همکاری در فروش هم دارم اما به دوستانه خودم- هر کسی هم که مایل بود پنل میدهم مشکلی نداره یا حق
و به امید وبسنرهایی که به سیستم های کلیکی امیدوار هستند

آقا خیلی حیف شد سیستم کلیکیه خوبی داشتید

shamdooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلیک ایران موجودی قفل شده منو صفر کرد ولی هیچ پرداختی انجام نداد و به ایمیلها هم اصلا جواب نمی ده

irshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کلیک ایران 80 درصد پورسانت رو پرداخت کرد فکر میکنم 20 درصد برای کلیک خارجی زیاد باشه باید توضیحاتی رو ارئه کنند ولی جای بسی شکر است که در تاریخ معین واریز کردند خوشحال میشم نظر دیگر دوستانمون رو هم بدونم .:)

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کلیک ایران 80 درصد پورسانت رو پرداخت کرد فکر میکنم 20 درصد برای کلیک خارجی زیاد باشه باید توضیحاتی رو ارئه کنند ولی جای بسی شکر است که در تاریخ معین واریز کردند خوشحال میشم نظر دیگر دوستانمون رو هم بدونم .:)
تا اونجا که ما خبر داریم کلیک ایران کلیک های خارجی رو اصلا محاسبه نمیکنه که حالا بعد بخواد دوباره کم کنه!!
ما هم چند ماهی 40 تومان پیشش داریم ولی قصد پرداخت نداره چون تبلیغاتشم همون موقع حذف کردم

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
من چند ماه هست که به این قسمت سایت پرشین تولز سر میزنم ولی تا الان عضو نشده بودم
حالا که دیدم بحث سر کلیک ایران دزد هست خواستم منم نظرم رو بگم
85 هزار تومان رو 2 ماه هست که قفل کرده بودم و به صورت های مختلف درخواست دادم
بعد از 2 ماه چند روزه که میبینم موجودی قفل شدم شده 0 و حتی 1 ریال هم بهم واریزی نکردند
هرچیم ایمیل میزنم جواب نمیدن
سال پیش با اینکه کلیک ها رو خوب نمیشمردند و الکی 20 درصد کلیک خارجی کسر میکردند ولی باز یکم پرداختی داشتند الان 1ریال هم واریزی نداره به کسی

همه به دزد بودن اینا پی بردن واسه همینه که دیگه تبلیغات کلیک ایران رو الان جایی نمیبینیم

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
زر کلیک فیلتر شد .
البته من خودم 7.8 دریافتی از زرکلیک داشتم و تا 60 هزار تومن در هفته هم برام واریز کرده بود و انصافا راضی بودم ازش ولی چند بنر نامناسب داشت که من فکر کنم برای همون هم فیلتر شد . چون وقتی این بنر ها لود میشد ، من خدا خدا میکردم به چشم کسی نخوره و باعث فیلترینگ سایت خودمون نشه! چون بنرهاش تصادفی لود میشد و انتخابی نبود.
بنر عطر محرک و آموزش های ازدواجش خیلی بد و باز بود و من فکر کنم بخاطر این دوتا بنر ، فیلتر شد .

امروز مدیر زرکلیک ایمیل زده بود که با آدرس : zarclick.ir وارد شید
البته برای من دامنه قبلی فیلتر نیست
زرکلیک سیستم خوبی هست و پرداختی بموقع ولی فکر میکنم مشکل شمارش پول داره ! یعنی کلیک رو میندازه ولی پول رو نه و حدس من بر این هست که قیمت بعضی از بنرها رو 0 تعیین کردند و وقتی کسی کلیک میکنه کلیک میفته ولی پول نه ! با این حال سیستم خوبی هست

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز مدیر زرکلیک ایمیل زده بود که با آدرس : zarclick.ir وارد شید
البته برای من دامنه قبلی فیلتر نیست
زرکلیک سیستم خوبی هست و پرداختی بموقع ولی فکر میکنم مشکل شمارش پول داره ! یعنی کلیک رو میندازه ولی پول رو نه و حدس من بر این هست که قیمت بعضی از بنرها رو 0 تعیین کردند و وقتی کسی کلیک میکنه کلیک میفته ولی پول نه ! با این حال سیستم خوبی هست

زر کلیک امروز برای من هم رفع فیلتر شد .

حرف شما درسته ولی با این حال به نظر من سطح درآمد کسب شده از زر کلیک ، نسبت به سایر سیستم ها خیلی بهتره . من از اکسین ادز در ماه به زور 40 تومن بگیرم ولی با همون مقدار تبلیغات از زر کلیک در هفته 40 تا 60 هزار تومن میگیرم . پس باید حق بدیم که برخی کلیک ها رو محاسبه نکنه چون مگر چقدر سود برای خودش میمونه؟ فرض کن از یک سیدی که 4. 5 هزار تومن میفروشه ، مگر چقدر برای خودش میمونه؟ اگر هزینه پستی و کم کنی میشه 2 تا 2500 .
حالا از هر 100 کلیک شاید یکیش منجر به خرید بشه .
اگر قرار باشه هر 100 کلیک رو محاسبه کنه میشه: 5000 تومن که عقلا و منطقا ضرر هم باید بده!

پس اگر نیمی از کلیک ها رو محاسبه کنه ، هم وبمستر یه سودی برده و هم خودش .

قبول کن که اگر هر سیستمی بخواد همه کلیک ها رو محاسبه کنه ، کمتر از یک هفته ورشکست میشه.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند ماه هست که به این قسمت سایت پرشین تولز سر میزنم ولی تا الان عضو نشده بودم
حالا که دیدم بحث سر کلیک ایران دزد هست خواستم منم نظرم رو بگم
85 هزار تومان رو 2 ماه هست که قفل کرده بودم و به صورت های مختلف درخواست دادم
بعد از 2 ماه چند روزه که میبینم موجودی قفل شدم شده 0 و حتی 1 ریال هم بهم واریزی نکردند
هرچیم ایمیل میزنم جواب نمیدن
سال پیش با اینکه کلیک ها رو خوب نمیشمردند و الکی 20 درصد کلیک خارجی کسر میکردند ولی باز یکم پرداختی داشتند الان 1ریال هم واریزی نداره به کسی

همه به دزد بودن اینا پی بردن واسه همینه که دیگه تبلیغات کلیک ایران رو الان جایی نمیبینیم

تایید میشه ....

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حرف شما درسته ولی با این حال به نظر من سطح درآمد کسب شده از زر کلیک ، نسبت به سایر سیستم ها خیلی بهتره . من از اکسین ادز در ماه به زور 40 تومن بگیرم ولی با همون مقدار تبلیغات از زر کلیک در هفته 40 تا 60 هزار تومن میگیرم . پس باید حق بدیم که برخی کلیک ها رو محاسبه نکنه چون مگر چقدر سود برای خودش میمونه؟ فرض کن از یک سیدی که 4. 5 هزار تومن میفروشه ، مگر چقدر برای خودش میمونه؟ اگر هزینه پستی و کم کنی میشه 2 تا 2500 .
اگر قرار باشه هر 100 کلیک رو محاسبه کنه میشه: 5000 تومن که عقلا و منطقا ضرر هم باید بده!

قبول کن که اگر هر سیستمی بخواد همه کلیک ها رو محاسبه کنه ، کمتر از یک هفته ورشکست میشه.

کاملا درسته بلاخره یکی یه حرف منصفانه و منطقی اینجا زد:D
بد نیست دوستانی که تا حالا تو سیبستم های مثل مشارکت در فروش کار نکردن کار کنن تا ببینن فروش یک محصول چقدر سخته!!

barooni

Registered User
لایک‌ها
1

البته به نظر من یه راه حلی واسه این مشکل هست که شاید با این روش وبمسترها دیگه عضو نشن و استقبال نکنن به نظرم قیمت کلیک بنرها رو 30 تومن کنن ولی خوب همه کلیک ها رو بشمارن

این اکسین ادز هم اینطوری میتونست کاربراشو از دست نده
به نظرم که کاربر اکسین ادز بودن کاملا اشتباهه چون اینطوری که اینا کلیک میندازن قیمت هر کلیک 10 تومن هم نمیفته ! یعنی 5 تا کلیک بشه یکی رو میندازه
تبلیغاتشم خیلی سنگین هست من کد اسکریپتشون رو با فایرفاکس باز کردم توی یه بنر تبلیغی کلی کدنویسی دارن که همین تبلیغ رو سنگین میکنه
محصولاتشم آنچنان خوب نیست واسه کلیک:)

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
خوشم داره میاد
زرکلیک هرچی جلوتر میره عاقل تر میشه
این دفعه خیلی خوب پورسانت داد!
چیزی کم نکرد!

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشم داره میاد
زرکلیک هرچی جلوتر میره عاقل تر میشه
این دفعه خیلی خوب پورسانت داد!
چیزی کم نکرد!
رز کلیک کارش درسته در حال حاضر هم بهترین سیستم کلیک هست که میشه باهاش کار کرد.
پورسانت منم طبق معمول واریز شد

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
رز کلیک کارش درسته در حال حاضر هم بهترین سیستم کلیک هست که میشه باهاش کار کرد.
پورسانت منم طبق معمول واریز شد
اخه سری اول که واریز کرد خیلی کم کرد
تقریبا نصف بیشتر کم کرد!
ولی داره خوب میشه

بالا