• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
اخه سری اول که واریز کرد خیلی کم کرد
تقریبا نصف بیشتر کم کرد!
ولی داره خوب میشه

درود

آری ، در دو واریزی گذشته زرکلیک بدون کاستی موجودی هارو پرداخت کرد...

البته در گذشته بیشینه پولی که به دستاویز کلیک خارجی کاسته می شد تا 2 3 هزار تومان بود.

دوستان از پارسیان کلیک دریافتی داشتند آیا ؟

پرداخت مارا انجام نمی دهند...

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته به نظر من یه راه حلی واسه این مشکل هست که شاید با این روش وبمسترها دیگه عضو نشن و استقبال نکنن به نظرم قیمت کلیک بنرها رو 30 تومن کنن ولی خوب همه کلیک ها رو بشمارن

این اکسین ادز هم اینطوری میتونست کاربراشو از دست نده
به نظرم که کاربر اکسین ادز بودن کاملا اشتباهه چون اینطوری که اینا کلیک میندازن قیمت هر کلیک 10 تومن هم نمیفته ! یعنی 5 تا کلیک بشه یکی رو میندازه
تبلیغاتشم خیلی سنگین هست من کد اسکریپتشون رو با فایرفاکس باز کردم توی یه بنر تبلیغی کلی کدنویسی دارن که همین تبلیغ رو سنگین میکنه
محصولاتشم آنچنان خوب نیست واسه کلیک:)

به نظر من اگر 20 تومن هم حساب کنند ولی همه کلیک های ایرانی رو محاسبه کنه باز هم خوبه . مثلا من در برخی روزها در هرکدوم از سیستم ها 500 کلیک دارد که اگر 20 تمون هم حساب کنیم باید روزانه 10 تومن بشه که عملا 4.5 تومن بیشتر از هر سیستم ندارم .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

آری ، در دو واریزی گذشته زرکلیک بدون کاستی موجودی هارو پرداخت کرد...

البته در گذشته بیشینه پولی که به دستاویز کلیک خارجی کاسته می شد تا 2 3 هزار تومان بود.

دوستان از پارسیان کلیک دریافتی داشتند آیا ؟

پرداخت مارا انجام نمی دهند...

پارسیان کلیک که من دریافتی داشتم ماه قبل ولی سطح درآمدش از همه سیستم ها پایینتره . هیچ کلیکی رو محاسبه نمیکنه .

Last edited:

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
پارسیان کلیک که من دریافتی داشتم ماه قبل ولی سطح درآمدش از همه سیستم ها پایینتره . هیچ کلیکی رو محاسبه نمیکنه .

راستی اینم از میهن هیتسی که این همه حمایت میکردی!
120 تومنه منو خورد . یه لیوان آب هم روش!

میهن هیتس که خدا لعنتش کنه چند ماه پیش من رو کلی بازیم داد و 65 تومنم رو خورد

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
دیروز زر کلیک واریزی منم انجام داد دمش گرم

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
زر كـليك به صورت كامل واريز كرد

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . همونطور که انتظار میرفت و برخی دوستان دیگه هم اینجا هشدار داده بودند ، وطن ادز یک ریال هم پرداخت نکرد!

من یک هفته تبلیغاتش رو گذاشتم ببینم واقعا پرداخت داره یا نه که در آخر هفته رسیدم به 25 تومن ولی پرداخت نکرد . اما طبق معمول همه سیستم های متقلب در صفحه اول خبر پرداخت کامل به همه وبمسترها رو درج کرد!

ایمیل هم زدم بهشون ولی جواب ندادند!

شاید این ها بیش از 5 تومن در هفته توانایی پرداختش رو ندارند برای همین به سایت های پربازدید پرداخت نمیکنند .

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . همونطور که انتظار میرفت و برخی دوستان دیگه هم اینجا هشدار داده بودند ، وطن ادز یک ریال هم پرداخت نکرد!

من یک هفته تبلیغاتش رو گذاشتم ببینم واقعا پرداخت داره یا نه که در آخر هفته رسیدم به 25 تومن ولی پرداخت نکرد . اما طبق معمول همه سیستم های متقلب در صفحه اول خبر پرداخت کامل به همه وبمسترها رو درج کرد!

ایمیل هم زدم بهشون ولی جواب ندادند!

شاید این ها بیش از 5 تومن در هفته توانایی پرداختش رو ندارند برای همین به سایت های پربازدید پرداخت نمیکنند .
ما که گفتیم وطن ادز پرداختی نخواهد داشت. سیستم کلیک زدن که خرجی نداره البته در مورد اسکریپت وطن ادز! تازه ایشون یکم استعداد هم ندارن دقت کنید هر تیکه سایت رو از یه جا کپی کرده حتی متن اخبارش!!

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
وطن ادز تابلو بود که پرداختی نمیکنه چون وضعیت بنرهاش معلوم بود و آقایون همین الانش قیمت بنرها رو کردند 100 تومن

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
ما که گفتیم وطن ادز پرداختی نخواهد داشت. سیستم کلیک زدن که خرجی نداره البته در مورد اسکریپت وطن ادز! تازه ایشون یکم استعداد هم ندارن دقت کنید هر تیکه سایت رو از یه جا کپی کرده حتی متن اخبارش!!

وطن ادز موجودی ما رو واریز کرد .

دوستان توی قوانین وطن ادز نوشته باید تبلیغات لینک باکسی رو همراه با گرافیکی قرار بدین اگه نه واریز نمیکنه من سری قبل این کارو نکردم واریزی نداشت اما توی قوانینش خوندم نوشته باید تبلیغات لینک باکسی رو همراه با گرافیکی قرار بدین احتمالا واسه همین به شما پرداخت نداشته .
ولی این دوره که لینک باکس رو قرار دادم همه در آمد قبلی با این دوره رو یک جا برام واریز کرد ... ;);)

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وطن ادز موجودی ما رو واریز کرد .

دوستان توی قوانین وطن ادز نوشته باید تبلیغات لینک باکسی رو همراه با گرافیکی قرار بدین اگه نه واریز نمیکنه من سری قبل این کارو نکردم واریزی نداشت اما توی قوانینش خوندم نوشته باید تبلیغات لینک باکسی رو همراه با گرافیکی قرار بدین احتمالا واسه همین به شما پرداخت نداشته .
ولی این دوره که لینک باکس رو قرار دادم همه در آمد قبلی با این دوره رو یک جا برام واریز کرد ... ;);)

توی قوانینش روز جمعه نوشت این رو . یعنی بعد از اینکه واریز نکرد! یه قانون الکی گذاشت که بهونه داشته باشه!

من که هیچ وقت چنین لینک باکسی رو قرار نمیدم . چون همه لینک هاش مبتذله و باعث فیلترینگ سایت میشه.

نمونه یکی از لینک هاش: عکس های خ ف ن از بو سه پ س ر و د خ ت ر

کی همچین لینک باکسی رو توی سایتش میزاره:

ولی لینک باکس اکسین ادز رو من هیچ مشکلی ندارم باهاش با وجودی که اصلا درآمد زا نیست ولی لینکی که باعث فیلتر شدن سایت بشه رو نداره اصلا.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بله واقعا شما گفتید . به هر حال خوب شد که زودتر برداشتم :rolleyes:

Last edited:

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272

راستی اینم از میهن هیتسی که این همه حمایت میکردی!
120 تومنه منو خورد . یه لیوان آب هم روش!

درود

بله درآمد در پارسیان کلیک پایین تر هست اما دیدم بیشتر دوستان با این سامانه همکاری می کنند گفتم شاید...!

دیگر اینکه برای من هم روشن نیست چه بلایی به سر میهن هیتس آمده ! آنچه روشن هست برای ما ، نا به سامان

بودن پرداختی هاست و گر نه اگر از بیخ(!) می خواستند واریز نکنند این آخرین واریزی برای چه بود ؟

با روش تازه ی ایران امیر کار می کنید ؟

راستی دوستان از به راه افتادن سامانه کلیکنا آگاهی ندارید ؟

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

بله درآمد در پارسیان کلیک پایین تر هست اما دیدم بیشتر دوستان با این سامانه همکاری می کنند گفتم شاید...!

دیگر اینکه برای من هم روشن نیست چه بلایی به سر میهن هیتس آمده ! آنچه روشن هست برای ما ، نا به سامان

بودن پرداختی هاست و گر نه اگر از بیخ(!) می خواستند واریز نکنند این آخرین واریزی برای چه بود ؟

با روش تازه ی ایران امیر کار می کنید ؟

راستی دوستان از به راه افتادن سامانه کلیکنا آگاهی ندارید ؟

پارسیان کلیک ، از زمانی که بنر های ثابتش رو حذف کرد فقط دوتا بنر داره که یکی فوتبالیست هاست و اون یکی هم 100 فیلم برتر سینما. حالا مگر چند نفر داریم که به کارتون فوتبالیست ها علاقه مند هستند ؟
پس این سیستم سود آوری چندانی برای مدیرانش نداره و برای همین هم مجبوره کلیک ها رو خیلی کم شمارش کنه و در نتیجه سطح درآمدش خیلی پایینتر از بقیه است و کلیک خوریش هم خیلی کم و بد . (بخاطر بنر ها ی کم و غیر جذاب)

میهن هیتس هم فقط یکی دوماه ثابت پرداخت کرد و بعد توانایی ادامه کار رو نداشت .

Last edited:

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها ادز سنتر 24 واریز کرد؟؟ کسی ازش واریزی داشته؟؟

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
من جدیدا با یه سایت که واقعا فروش محصولاتش بالاست کار میکنم که میخوام در زیر معرفیش کنم دوستان میتونن عضو بشن و باهاش کار کنن واقعا عملکردش بینظیره و توی سیستم های که باهاشون کار کردم فروشش خیلی بالاتره و پرداخت پورسانتشم عالیه.

چرا سیستم مشارکت در فروش :

حتما تاکنون سیستم های کلیکی بسیاری را دیده اید و یا حتی تجربه کرده اید ،اما این سیستم ها در مقایسه با سیستم ما مشکلاتی دارند که به تفضیل ذکر میشود:

1- بدلیل اینکه درامد اکثر انها مشخص نیست تضمینی در پرداخت وجه وبمسترها وجود ندارد. شما بامراجعه به سایتهای مرتبط به تبلیغات میتوانید لیست انبوه سیستم های کلیکی که یا پول پرداخت نمی کنند ویا بسته شده اند را مشاهده نمایید.در حالیکه چون سیستم ما فروشگاه است ، وقتی جنسی فروخته شد یعنی درآمد وزمانیکه پول وارد سیستم شد شما مشاهده می نمایید و در کوتاه ترین زمان ممکن نیز وجه مربوط به شما نیز واریز میشود و این یعنی تضمین در پرداخت.

2- بدلیل تقلب های زیاد و رایج در سیستم های کلیکی،برای بازدهی این سیستم ها و جبران این تقلب ها مسئول سیستم اقدام به کم نمودن قیمت کلیکها و نیز گذاشتن انواع فیلترها برای کم شدن شمار کلیکهای وبمستر می نماید که این اقدامها عملا به ضرر وبمسترهای است که آمار واقعی داشته و سالم فعالیت میکنند. در حالیکه سیستم ما این مشکلات را ندارد و عملا به نفع کسانیست که آمار واقعی دارند.

3- درامد سیستم ما به نسبت سیستم های کلیکی بیسار بیشتر میباشد. (در حدود بین 50 تا 300 درصد) برای ملموس شدن این امر باید گفت قیمت تقریبی کلیک ها اکنون بین 15 تا 35 تومان میباشد و با توجه به تجربه موجود در بدترین حالت به ازای هر 50 کلیک یک محصول فروخته میشود که درامد وبمستر بین 750 تا 1750تومان خواهد شد در حلیکه در سیستم ما با توجه به قیمت محصولات (بین 3000 تا 26000 تومان و اکثرا در محدوه 10000 تومان) و پور سانت 40 درصدی فروش ، اگرحتی متوسط قیمت را 9000 تومان بگیریم و حتی فکر کنیم که خریدار فقط یک محصول بخرد با این تعداد کلیک شما 3600 تومان درامد با تضمین پرداخت خواهید داشت. حال فرض کنید که با امار بالای شما روزانه حداقل 10 محصول بتوانید بفروشید

با توجه به متوسط قیمت محصولات ما شما روزانه معادل 36000 تومان و در ماه حدود 1.080.000 تومان براحتی در ماه درآمد خواهید داشت.

انتخاب با شماست !!!

همین حالا برای عضویت در سایت اقدام کنید

اینجا کلیک کنید و عضو شوید

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
و اما یه سیستم کلیکی دیگه هم معرفی میکنم که خودم بارها ازش دریافت داشتم اگه میخواین دریافتی منظم داشته باشین با رعایت تمام قوانین این سایت حتما به پولتون میرسین من پرداختی این سیستم کلیکی رو کاملا تضمین میکنم

برای عضویت کلیک کنید

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
.......
میهن هیتس هم فقط یکی دوماه ثابت پرداخت کرد و بعد توانایی ادامه کار رو نداشت . آخرین واریزی منظورتون کی هست؟ اون که 2 ماه قبل یک چهارم پورسانت ها رو بعد از سه ماه واریز کرد؟
من قبلا هم گفتم و الان هم میگم که این خیلی زشته که مدیران یک سیستم دائما دروغ بگن! الان این لیست واریزی چیه که دو ماهه توی صفحه اولشون زدن در حالیکه اصلا واریزی انجام ندادن!
هیچ بلایی هم سرشون نیومده و دارن کار خودشون رو میکنند ولی برای جذب افراد تازه کار هنوز سایت رو باز گذاشتن تا همه یک ماه کار کنند و به حداقل پرداخت 35 تومن برسن به هوای اینکه توی صفحه اولشون دائما لیست واریزی میزنن و افراد تازه کار م فکر میکنند اینا واریزی دارند در حالیکه فقط بصورت رایگان دارن فروش این ها رو بالا میبرن و این ها هم عین خیالشون نیست که وبمسترها دارن براشون زحمت میکشن.

از ورش تازه ایران امیر خبری ندارم . چند ایمیل اومده به من ولی همه بصورت ؟؟؟ نمایش داده میشه. من فعلا با زرکلیک کار میکنم و راضی هستم .

درود

نخستین لیست واریزی که گذاشتند انجام شد اما لیستی که برای هفته پسین داده شد تاکنون نه !

ماه گذشته بیشینه موجودی بایسته برای واریز به 20 هزار تومان کاهش پیدا کرد و سامانه را هم پاک سازی کردند اما واریزی هنوز انجام نشده است...

به هر روی من که سر از کار ایشان در نمی آورم...!

امیدوارم اگر سامانه ورشکست شده است و توانایی پرداخت کاربران گذشته را ندارد ، کمینه تارنما را همچون کلیکنا پایین بیاورد. البته کلیکنا پس از پرداخت چنین کرد:)

بالا