• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
امیدی به پرداخت : کلیک ایران و میهن هیتس هست ؟

d7aa4682463844508290.JPG

ed672ceddd6d40e491e5.JPG

02cd370f22574e44beb1.JPG

ادز سنتر از صبح تبلیغات را نشون نمید ه رفتم دیدم :

چون موجودیت کم هست احتمالا کلیک ایران مقداریشو پرداخت میکنه و بقیه رو میگه به خاطر کلیک خارجی کم کردم:p اما میهن هیتس به هیچ وجه پرداخت نمیکنه
ادز سنترم پهنای باند ماهیانش تموم شده

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
کجا همچین چیزی ور گفته؟
اگه اینطوری باشه که دیگه کار کردن باش سودی نداره!

من خیلی تست کردم و البته محاسبه هم کردم ! تمامی کلیک هایی که حساب میشند 50 تومان هستند و اونایی که حساب نمیشند 0 ! بنرهای کلیک خور رو 0 کردند و بقیه 50 تومان ....
این اسکریپت راه تقلب دیگه ای نداره. کلیک ایران سیستمش طوری بود که تنظیم میکردند مثلا از ساعت 12 ظهر تا 1.30 ظهر حتی 1 کلیکم نندازه ! حتی اگه 100 تا کلیکم توی اون ساعات زده میشه کلیکی حساب نمیشد
در حالی که اون ساعت کاربران زیادی به نت وصل میشند و شلوغ هست
قربون اکسین ادز برم که خودشونم از اسکریپتشون سر در نمیارن چه برسه به ما :lol:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
چون موجودیت کم هست احتمالا کلیک ایران مقداریشو پرداخت میکنه و بقیه رو میگه به خاطر کلیک خارجی کم کردم:p اما میهن هیتس به هیچ وجه پرداخت نمیکنه
ادز سنترم پهنای باند ماهیانش تموم شده
یعنی شما کلیک ایران رو تایید میکنید؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من خیلی تست کردم و البته محاسبه هم کردم ! تمامی کلیک هایی که حساب میشند 50 تومان هستند و اونایی که حساب نمیشند 0 ! بنرهای کلیک خور رو 0 کردند و بقیه 50 تومان ....
این اسکریپت راه تقلب دیگه ای نداره. کلیک ایران سیستمش طوری بود که تنظیم میکردند مثلا از ساعت 12 ظهر تا 1.30 ظهر حتی 1 کلیکم نندازه ! حتی اگه 100 تا کلیکم توی اون ساعات زده میشه کلیکی حساب نمیشد
در حالی که اون ساعت کاربران زیادی به نت وصل میشند و شلوغ هست
قربون اکسین ادز برم که خودشونم از اسکریپتشون سر در نمیارن چه برسه به ما :lol:
زرکلیک برای هر IP فقط و فقط یک کلیک میندازه!
یعنی اگه یه نفر 3 ماه بعد بیاد تو سایتت و دوباره کلیک کنه فقط همون یه بار 3 ماه پیشت رو میندازه!
اکسین ادز خیلی از کلیک ها رو نمیندازه ، بخاطر اینکه بنر هاش خیلی خفن و پیچیده اس! به همین خاطر تو محاسبه کلیک چون خیلی خیلی پیچیده محاسبه میکنه، خیلی از کلیک ها حساب نمیشه!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یعنی اگه یه نفر 3 ماه بعد بیاد تو سایتت و دوباره کلیک کنه فقط همون یه بار 3 ماه پیشت رو میندازه!
اکسین ادز خیلی از کلیک ها رو نمیندازه ، بخاطر اینکه بنر هاش خیلی خفن و پیچیده اس! به همین خاطر تو محاسبه کلیک چون خیلی خیلی پیچیده محاسبه میکنه، خیلی از کلیک ها حساب نمیشه!

بابا بیایید ماهیانه کار کنید خودتون را از شر کلیک راحت کنید!!! ماهیانه من نه کاری به شما دارم چند تا کلیک شده و نه اینکه شما هر روز چک میکنید!!! یک کلام ختم کلام طی کنید مبلغو خلاص!!!!!!!!!:blink:

اخیشششششش:blink:

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی شما کلیک ایران رو تایید میکنید؟

نه بابا من کجا تایید میکنم ؟ قبلا که گفتم 85 هزار تومن من رو خورد و پولی نداد
ولی میگم که اگه موجودی در حدود 15 یا 20 هزار باشه احتمالش هست که بده ولی بازم معلوم نیست از بس مدیرش قالطاق هست:blink:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
نه بابا من کجا تایید میکنم ؟ قبلا که گفتم 85 هزار تومن من رو خورد و پولی نداد
ولی میگم که اگه موجودی در حدود 15 یا 20 هزار باشه احتمالش هست که بده ولی بازم معلوم نیست از بس مدیرش قالطاق هست:blink:
الان کدش رو گزاشتم ولی دریغ از کلیک شمردن!

barooni

Registered User
لایک‌ها
1

نه عزیز جان این اسکریپت اصلا اینجوری نیست و فکرم نمیکنم همچین سیستمی وجود داشته باشه
ولی من مطمئنم به همون شکل هست که قبلا گفتم یعنی قیمت خیلی از بنرها 0 گرفته شده و کلیک رو هم در کلیکهای امروز و هم در قسمت کلیک های کلی میندازه ولی پول رو نه ! بقیه بنرها که پول رو میندازن قیمت بنرهاشون 50 تومان هست ...
به نظرم که خوب این کار رو روی بنرها بکنه ولی نه اینکه طوری که صدای وبمسترها دربیاد
الان دیگه خیلی از بنرها قیمتشون 0 هست و این کاملا واضح هست. این وضعیت نسبت به قبل خیلی زیاد شده چند هفته پیش بهتر بود

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
بابا بیایید ماهیانه کار کنید خودتون را از شر کلیک راحت کنید!!! ماهیانه من نه کاری به شما دارم چند تا کلیک شده و نه اینکه شما هر روز چک میکنید!!! یک کلام ختم کلام طی کنید مبلغو خلاص!!!!!!!!!:blink:

اخیشششششش:blink:

وضعیت بنرهای شما خیلی بد هست منظورم شناور بودنش هست

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
وضعیت بنرهای شما خیلی بد هست منظورم شناور بودنش هست

فکر نمیکنم بد باشه . این هم یک نوع تبلیغه. هر کی هم نخواست یک دکمه ضربدر هست و بسته میشه. خیلی راحت. بنر ها هم که استثنایی هست. البته بنر های ما نه بنر های اگهی دهندگان

مثلا اینو نگاه کنید http://pixbaz.com/
این کجاش بده؟

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
الان کدش رو گزاشتم ولی دریغ از کلیک شمردن!

گفتم که تقلب شمارش کلیک ایران ساعتی هست ! یعنی ممکن هست 5 ساعت در شبانه روز هیچ کلیکی شمارش نشه یعنی توی این 5 ساعت که تعیین کردند ممکن هست کلی کلیک شه که حتی یه دونشم نشمارن
ولی در بقیه ساعت تمامی کلیکها به صورت کامل و دقیق حساب میشه
در کل بهت پیشنهاد میکنم با این سایت همکاری نکنی چون مدیرش رو خوب میشناسم

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نمیکنم بد باشه . این هم یک نوع تبلیغه. هر کی هم نخواست یک دکمه ضربدر هست و بسته میشه. خیلی راحت. بنر ها هم که استثنایی هست. البته بنر های ما نه بنر های اگهی دهندگان

این کجاش بده؟

خوب شما که با سایت تخمین سایتها رو ارزیابی میکنید و بهش پول میدید مشکلش اینجا دیده میشه
این سایت با 14 هزار بازدید در روز شما باید بهش 45 هزار بدید
اما یکی از سایتهای من با 3000 بازدید در روز طبق گفته تخمین باید 55 هزار تومن بدید !

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خوب شما که با سایت تخمین سایتها رو ارزیابی میکنید و بهش پول میدید مشکلش اینجا دیده میشه
این سایت با 14 هزار بازدید در روز شما باید بهش 45 هزار بدید
اما یکی از سایتهای من با 3000 بازدید در روز طبق گفته تخمین باید 55 هزار تومن بدید !

سایت تخمین خوب هست اما ملاک ما نیست. فقط برای این خوبه که حداقل بدانید فضای تبلیغاتی شما چه قدر ارزش داره. البته سایت تخمین درست قیمت میده .

ملاک ما الکسا و وبگذر و ....... میباشد شاید . قیمت نهایی با ما است و نه سایت تخمین. یا علی

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
سایت تخمین خوب هست اما ملاک ما نیست.....

درود

پیرامون روش تازه ی شما همان گونه که دوستان گفتند ، شناور بودن بنر ها کار خوبی نیست از آنجا که به هر روی بنر شما دیده خواهد شد. نه سودی به حال شما دارد و نه سودی به حال کاربران ، تنها مایه ی رنجش بیننده ی تارنما خواهد شد...

به زور که نمی توان کسی را وادار به خرید کرد. آماج شما دیده شدن آگهیست که بدون شناور بودن هم شدنیست !

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
درود

پیرامون روش تازه ی شما همان گونه که دوستان گفتند ، شناور بودن بنر ها کار خوبی نیست از آنجا که به هر روی بنر شما دیده خواهد شد. نه سودی به حال شما دارد و نه سودی به حال کاربران ، تنها مایه ی رنجش بیننده ی تارنما خواهد شد...

به زور که نمی توان کسی را وادار به خرید کرد. آماج شما دیده شدن آگهیست که بدون شناور بودن هم شدنیست !

تایید..

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
درود

هیچ گونه زوری در کار نیست . حتی مجبوری. ما می خواهیم کاری کنیم که بیننده واقعا بنر را ببینه . یک دکمه ضربدر هم گذاشتیم اگر نخواست ضربدر انجام بده و ببندش!! اون هم فقط یک بنر!! بهتر از این است که 100 تا بنر داخل یک سایت بگذارید!! و بینندرو اذیت کنید. درضمن در گوشه ها و چپ و راست ( یک امکان جدید دیگر هم در پایین سایت ها امروز اضافه میکنم!! که هر کی خواست بنر را پایین شناور ببینیه!:)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
من يه سايت كليكي مطمئن مي خوام براي سايت ... بازديد سايتم هم بد نيست . سايتي كه حداقل پرداخت رو داشته باشه و كلاهبرداري تو كارش نباشه .

این کجاش بده؟
اقا من سايت شمارو ديدم ... روش تبليغ خيلي خوبه كه يه كادر بنر مثل بلاگفا تو سايت ظاهر ميشه و اگر كاربر خواست ميتونه ببندتش . ميشه بيشتر در مورد سايتتون توضيح بديد ؟! چه شرايطي براي عضويت نمايش دهنده گان تبليغ داريد ؟
تو سايتتون رفتم كه بع عنوان نمايش دهنده ثبت نام كنم اما يه كادري مياد كه اول بايد روي يكي از تبليغات كليك كني و ... نفهميدم بايد چيكار كنم . ممنون ميشم راهنمايي كنيد . :)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام میشه بگید برای این سه سایت ما در ماه چقدر میشه

dllmovie.co.cc

p30dll.co.cc

aksnews.co.cc

سلام خسته نباشید. کد ها در سایت قرار دهید پس از یک روز کامل یعنی از ساعت 3 صبح تا سه صبح فردا میزان بازده های شما به اطلاع میرسد. در قسمت ارتباط با مدیر نام سایت ها را عنوان کنید . رمز ورودی وبگذر هم اعلام کنید تا بررسی شود.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
من يه سايت كليكي مطمئن مي خوام براي سايت ... بازديد سايتم هم بد نيست . سايتي كه حداقل پرداخت رو داشته باشه و كلاهبرداري تو كارش نباشه .

اقا من سايت شمارو ديدم ... روش تبليغ خيلي خوبه كه يه كادر بنر مثل بلاگفا تو سايت ظاهر ميشه و اگر كاربر خواست ميتونه ببندتش . ميشه بيشتر در مورد سايتتون توضيح بديد ؟! چه شرايطي براي عضويت نمايش دهنده گان تبليغ داريد ؟
تو سايتتون رفتم كه بع عنوان نمايش دهنده ثبت نام كنم اما يه كادري مياد كه اول بايد روي يكي از تبليغات كليك كني و ... نفهميدم بايد چيكار كنم . ممنون ميشم راهنمايي كنيد . :)

سلام همه چیز کاملا مشخصه. برای ثبت نام کلیک کنید
http://www.iranamir.com/webmaster/page/customer_signup

پس از ثبت نام سایتت را برای تخمین به ما ارسال کنید

بالا