بله
هر هفته! بصورت منظم
ای جانادز سنتر با وجود اینکه یک دانشجو است و دارای یک سرمایه قوی نیست اما با مدیریت خوب واریزی هر هفته شو انجام میدهد . به نظرم وبمسترها اگر با ادرسنتر کار میکنند هوای یک هموطن دانشجو را داشته باشند و تقلب نکنند که بتواند هر هفته واریزی را داشته باشه.
با تشکر از شما
درود
نخستین لیست واریزی که گذاشتند انجام شد اما لیستی که برای هفته پسین داده شد تاکنون نه !
ماه گذشته بیشینه موجودی بایسته برای واریز به 20 هزار تومان کاهش پیدا کرد و سامانه را هم پاک سازی کردند اما واریزی هنوز انجام نشده است...
به هر روی من که سر از کار ایشان در نمی آورم...!
امیدوارم اگر سامانه ورشکست شده است و توانایی پرداخت کاربران گذشته را ندارد ، کمینه تارنما را همچون کلیکنا پایین بیاورد. البته کلیکنا پس از پرداخت چنین کرد![]()
من که احتمال میدم به زودی کلیکنا برمیگیرده و شاید به خاطر امتحانات مدیرش 1 ماه تعطیل کرده
اگه نمیخواست برگرده واریزی ها رو انجام نمیداد
با سلام خدمت دوستان وبمستر
در سیستم جدید فکر کنم ب واقعیت بیشتر نزدیک باشیم تا کلیکی . باز هم میگویم 4000 هزار وبمستر 400 تا از اونها 1 کلیک در روز انجام بدهند در روز میشه 16 هزار تومان و در ماه میشه 450 هزار تومان!! با توجه به اینکه 100 درصد اعضا که در خواست داده اند پول دریافت کردنند ( حالا خورده پول های که شاید به 8 یا 9 هزار تومان هم بماند که موکول میشه به دوره بعدی ) پرداخت شده است.
در سیستم جدید ما توافق میکنیم با یک سایتی با کد مشخصه که اقا مثلا من به شما 30 هزار تومان میدهم قبول میکنی یا نه!! اگر طرف قبول کرد که بنر را که شناور هست میگذاره و هر ماه 30 هزار تومان دریافت میکنه به عنوان مثال!
شما اگر دیده باشید همیشه 3 الی 5 بنر از ما در بلاگفا نمایش داده میشه و ما هر ماه 600 یا 700 تومان میدهیم به بلاگفا و چیزی گیر شما وبلاگنویس ها هم نمیاد!! همش میره تو جیب بلاگفا البته به جای اینکه 600 تومان به اون بدهیم چرا ندهیم به اعضای وبلاگنویس خودمان که در سایت عضو هستند؟ با توجه به اینکه بنر بلاگفا شاید برای یک محصول سودی نداشته باشد و همش بشود هزینه. اما اگر وبمستر ها با ما کار کنند حتما باید محصول فروخته بشه تا پول وبمستر ها دربیاد برای همین هم ما بنر را یک شرایطی میگذاریم که حداقل به صد درصد نمایش برسه تا بیننده ببینه خرید کنه و پول وبمستر ها را تامین کنه.
هر کسی میخواهد کار کنه بنر 120 و یا 468 در سایت قرار بدهد پس از دو روز یا 3 روز میزان ماهیانه پرداختی به سایت به عرض ایشان میرسانیم. در اینجا سقف پرداخت نداریم. اگر سایتی هم 2 هزار تومان در ماه بود 2 هزار تومان عیننا پرداخت میشه طبق توافق. به هر حال باید هوای همدیگر را داشته باشیم. با تشکر و سپاس![]()
ای جان
ای جان![]()
من تازه داره از ایران امیر خوشم میاد!
قضیه مشکوک شد! شما هم ازا یران امیر حداقل تعریف کن
![]()
زرکلیک چند روزی هست که خیلی بد کلیک میندازه
واسه شما هم همینطوره؟
کلیکنا اگر اشتباه نکنم قبلا با نام سی دی توپ فعالیت میکرد و در همون موقع هم حداقل برای من کاملا واریزی ها رو انجام داد و بعد از مدتی نوشت که دیگه به مدت یک ماه فعالیت نداره . اما کلا تعطیل شد ولی بعد از یکی دوماه با سیستم جدیدی بنام کلیکنا اومد .
الان هم احتمالا با نام دیگه ای دوباره بیاد و فعالیت کنه.
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later
کجا همچین چیزی ور گفته؟آره برای منم زیادی بد میندازه
طوری که شاید ارزش هر کلیک 10 تومنم حساب نشه ! پول خیلی از بنرها رو 0 گذاشتن ...
من جدیدا با یه سایت که واقعا فروش محصولاتش بالاست کار میکنم که میخوام در زیر معرفیش کنم دوستان میتونن عضو بشن و باهاش کار کنن واقعا عملکردش بینظیره و توی سیستم های که باهاشون کار کردم فروشش خیلی بالاتره و پرداخت پورسانتشم عالیه.
چرا سیستم مشارکت در فروش :
حتما تاکنون سیستم های کلیکی بسیاری را دیده اید و یا حتی تجربه کرده اید ،اما این سیستم ها در مقایسه با سیستم ما مشکلاتی دارند که به تفضیل ذکر میشود:
1- بدلیل اینکه درامد اکثر انها مشخص نیست تضمینی در پرداخت وجه وبمسترها وجود ندارد. شما بامراجعه به سایتهای مرتبط به تبلیغات میتوانید لیست انبوه سیستم های کلیکی که یا پول پرداخت نمی کنند ویا بسته شده اند را مشاهده نمایید.در حالیکه چون سیستم ما فروشگاه است ، وقتی جنسی فروخته شد یعنی درآمد وزمانیکه پول وارد سیستم شد شما مشاهده می نمایید و در کوتاه ترین زمان ممکن نیز وجه مربوط به شما نیز واریز میشود و این یعنی تضمین در پرداخت.
2- بدلیل تقلب های زیاد و رایج در سیستم های کلیکی،برای بازدهی این سیستم ها و جبران این تقلب ها مسئول سیستم اقدام به کم نمودن قیمت کلیکها و نیز گذاشتن انواع فیلترها برای کم شدن شمار کلیکهای وبمستر می نماید که این اقدامها عملا به ضرر وبمسترهای است که آمار واقعی داشته و سالم فعالیت میکنند. در حالیکه سیستم ما این مشکلات را ندارد و عملا به نفع کسانیست که آمار واقعی دارند.
3- درامد سیستم ما به نسبت سیستم های کلیکی بیسار بیشتر میباشد. (در حدود بین 50 تا 300 درصد) برای ملموس شدن این امر باید گفت قیمت تقریبی کلیک ها اکنون بین 15 تا 35 تومان میباشد و با توجه به تجربه موجود در بدترین حالت به ازای هر 50 کلیک یک محصول فروخته میشود که درامد وبمستر بین 750 تا 1750تومان خواهد شد در حلیکه در سیستم ما با توجه به قیمت محصولات (بین 3000 تا 26000 تومان و اکثرا در محدوه 10000 تومان) و پور سانت 40 درصدی فروش ، اگرحتی متوسط قیمت را 9000 تومان بگیریم و حتی فکر کنیم که خریدار فقط یک محصول بخرد با این تعداد کلیک شما 3600 تومان درامد با تضمین پرداخت خواهید داشت. حال فرض کنید که با امار بالای شما روزانه حداقل 10 محصول بتوانید بفروشید
با توجه به متوسط قیمت محصولات ما شما روزانه معادل 36000 تومان و در ماه حدود 1.080.000 تومان براحتی در ماه درآمد خواهید داشت.
انتخاب با شماست !!!
همین حالا برای عضویت در سایت اقدام کنید
اینجا کلیک کنید و عضو شوید
منم همین مورد رو گفتم!درست نیست اینجوری پول در اوردن و حق دیگران رو خوردن
اینطوری مشکلاتی پیش میاد!
یعنی مثلا سایت خود من با وجودی که زیر 5 هزار بازدید ندارم ولی برخی ایام خاص ممکنه تا 70 هزار در روز هم برسه بازدیدم و ثبات نداره .
اینطور ممکنه من چند روز بنر شما رو بگذارم و کلیک خور خوبی داشته باشه ولی مثلا بعد از 2 هفته ، کلیک ها کم بشه . اون وقت شما ضرر میکنی .
بهتر نیست بر اساس متوسط بازدید یک سایت که از یک امار گیر معتبر مثل وبگذر یا پرشین استت باشه عمل کنید؟ مثلا متوسط بازدید یک سایت ماه گذشته اینقدر بوده .
اینطوری درصد خطا کمتر میشه . یعنی نرخ هایی تعیین کنید تا مثلا زیر هزار بازدید این مبلغ .
1000 تا 5000 این مبلغ . 5000 تا 10000 این مبلغ . همینطور تا 100 هزار بازدید.
راستی اینکه بنر در کجای سایت طرف باشه و فقط بنر شما باشه یا بنر اسپانسرهای دیگه هم باشه و ... هم مشخص نیست! به نظر من یه قانون کلی تر باید طراحی کنید .
من تازه داره از ایران امیر خوشم میاد!
ایدئولوژی های باحالی داره!
نیازی به تعریف از ایران امیر نیست!
اون ای جان ای جان رو هم برحسب یه اشتباه نوشتم!
فکر کردم قبلا بد ادز سنتر رو میگفته بعد حالا خوبشو میگه!
برگشتم عقب، رفتم پست ها رو دیدم، دیدم اشتباه کرده بودم! دیگه پست رو حذف نکردم!
متاسفانه افتخارش نصیب ما نشد سیستم شما کار کنم!سلام شما نسبت به ما لطف دارید . ایا با ما کار میکردید؟ با روش جدید موافق هستید/؟