ali_oop
Registered User
- نوشتهها
- 731
- لایکها
- 41
با این حرفتون موافقم!مشکل ما اینه که فقط میخوایم هر طور شده حرف خودمون رو بزنیم که کم نیاریم هر چند که خودمونم میدونیم داریم اشتباه میکنیم!!
با این حرفتون موافقم!مشکل ما اینه که فقط میخوایم هر طور شده حرف خودمون رو بزنیم که کم نیاریم هر چند که خودمونم میدونیم داریم اشتباه میکنیم!!
ببین حاجی ادزسنتر24 این سایتت حتی همین حالا که دارم مینویسم هم باز نمیشه یه فکری به حالش بکن اینقدر هم انکار الکی نکن اینجوری حق وبمسترها ضایع میشه میتونی بفهمییی؟؟؟ کی واست سایت زده؟؟؟ من همین الان میخواستم عضو بشم اما اصلا سایتت بالا نمیاد حتی با آی پی جدید ... بهتره جمع کنی بری سبزی فروشی بزنی ...![]()
اسمم رو که گفتم. شما اصلا چیزایی که مینویسم رو میخونید؟؟!! گفتم که سرور سایت با آی پی ایران یه مشکل داره که در بیشتر مواقع صبح ها بالا نمیاد. یه فکریم به حالش کردم. توی صحبت های قبلی هم گفتم که در آینده نزدیک درست میشه. من توی کوی پست مشکل سیستمم رو انکار کردم؟؟!!!:blink:
کدوم سایتم رو منظورته برادر من؟؟!! اگه همین ادزسنتر رو میگی. باید خدمتت بگم که سیستم اولی که روی سایت بود رو خودم راه انداختم که بعد از 2-3 ماه دیدم اون سیستم جوابگو نبود برای همین با کلی دردسر که هنوزم اون دردسرها رو دارم :happy: تونستم سیستم رو از جناب صباحی (صبا پی اچ پی ) گرفتم. که اینم کلی دردسر داشت و هنوزم دارم ( اگه ایران امیر رو قبول دارید از ایشون بپرسید. در جریان زجر کشیدن من هست)
برای من خیلی جالبه. شما با اطمینان کامل از کلاهبردار بودن من حرف میزنی بعد گیر دادی که عضو سیستم بشی. چشم حتما روی پیشنهادتون فکر میکنم. چون سیستمم پایدار نیست و کمتر از یکماه پاشیده میشه بعد از این یکماه میرم سبزی فروشی میزنم. اتفاقا خیلی از این کارا خوشم میاد ( از کاشت و برداشت میوه و سبزی . 2تا باغچه بزرگ هم داریم. . .... فکرش رو که میکنم میبینم از همین سبزی فروشی میتونم پول وبمستر ها رو هم پرداخت کنم :lol: )
پسر خوب چرا جواب میدی؟ بیخیال شو و تمرکز کن روی کارت . اشتباهی که کردی این بود که سیستم کلیکی راه اینداختی . تعطیلش کن بره![]()
چون جناب حجازی فرمودن دیگه من اینجا پست نمیدم. هر موقع تو تعطیل کردی 1هفته بعد منم تعطیل میکنم
![]()
چرا دعوا؟؟؟
همه با هم کار کنید و رقابتی سالم باشه . کسی قرار نیست از ضرر دیدن یکی دیگه خوشحال بشه .
یه همکاری برد برد باید باشه که هم سیستم کلیکی و هم وبمستر سود ببرند .
مهم اینه که صادقانه کار کنیم .
زر کلیک واسه من فیلتر نیست!!زر کلیک فیلتر شد .
البته من خودم 7.8 دریافتی از زرکلیک داشتم و تا 60 هزار تومن در هفته هم برام واریز کرده بود و انصافا راضی بودم ازش ولی چند بنر نامناسب داشت که من فکر کنم برای همون هم فیلتر شد . چون وقتی این بنر ها لود میشد ، من خدا خدا میکردم به چشم کسی نخوره و باعث فیلترینگ سایت خودمون نشه! چون بنرهاش تصادفی لود میشد و انتخابی نبود.
بنر عطر محرک و آموزش های ازدواجش خیلی بد و باز بود و من فکر کنم بخاطر این دوتا بنر ، فیلتر شد .
زر کلیک واسه من فیلتر نیست!!
خوب حالا یعنی تکلیف کسایی که با زرکلیک کار میکنن چیه؟!!احتمالا هنوز آی اس پی شما در لیست فیلتر قرار نداده . معمولا یک هفته تا ابلاغ به کل آی اس پی ها طول میکشه (برای سایت های غیر سیاسی و ...)
خوب حالا یعنی تکلیف کسایی که با زرکلیک کار میکنن چیه؟!!
مطمعن باشید وطن ادز هیچ پرداختی نخواهد داشت از ما گفتن بود کاملا این مثله مشخصهوطن ادز به اندازه یک بنر 120.60 تبلیغ متنی در زیر هرکدوم از بنرهاش قرار داده که هیچ کلیکی هم بر روش محاسبه نمیشه!
بهتر بود حداقل مثل اکسین ادز ، کلیک ها حساب میشد . هرچند که اصل کارش غلطه و باعث بر هم خوردن نظم سایت آدم میشه.
ما بیشتر از این حرفاییمسلام . حساب ما در میهن هیتس به 37 رسید چطوری باید درخواست پرداخت بدیم. پرداخت داره![]()
فعلا در کماست!!!سلام . حساب ما در میهن هیتس به 37 رسید چطوری باید درخواست پرداخت بدیم. پرداخت داره![]()
مطمعن باشید وطن ادز هیچ پرداختی نخواهد داشت از ما گفتن بود کاملا این مثله مشخصه
اصلا رو تبلیغاتش کلیک کنید ببینید کجا میره !! چطوریی میخواد پول در بیاره که پول وبمستر ها رو بده!![/QUOTE
واقعا؟؟؟؟
آخه اینجا چند نفر از دوستان نوشته بودند که دریافتی دارند . مهم نیست نهایتا یک هفته تبلیغاتش رو میگذارم . ولی اگر واریزی نداشت ، حداقل پرداختش رو 5 تومن نمیگذاشت .
حالا شاید چند تا 5 تومان هم بده واسه جلب اعتماد که کاملا هم طبیعی ولی این چیزی که من دارم میبینم اصلا با عقل جور در نمیاد.مطمعن باشید وطن ادز هیچ پرداختی نخواهد داشت از ما گفتن بود کاملا این مثله مشخصه
اصلا رو تبلیغاتش کلیک کنید ببینید کجا میره !! چطوریی میخواد پول در بیاره که پول وبمستر ها رو بده!![/QUOTE
واقعا؟؟؟؟
آخه اینجا چند نفر از دوستان نوشته بودند که دریافتی دارند . مهم نیست نهایتا یک هفته تبلیغاتش رو میگذارم . ولی اگر واریزی نداشت ، حداقل پرداختش رو 5 تومن نمیگذاشت .
به هر حال نزاید هر کسی از راه برسه ارتون سو استفاده کنه همین مدیر وطن ادز که مدیر همین سایت چت خونه هم هست تا چند وقت پیش با زر کلیک کار میکرد!!
به قول شما 5 هزار که رسید بگیرید نزارید مبلغتون بره بالا که در اینده هم اگه مشکلی پیش اومد زیاد ضرر نکرده باشید