سلام عزیزم . مشکل سرور نیست . کانکشن اسکیول برابر 400 قرار گرفته است - که من رم سرور رو 24 گیگ کردم و 8 سی پی یو. دیگر از این سرور قویتر ........
مشکلی که هست روی کانکشن ها هست که داریم اس کیو ال را بهینه میکنیم.
تعداد کلیک های شما 119 تا دیروز بود. و تفاوت جایگاه بنرهای شما نیز فرق دارد. -
2-یک اشتباه دیگر شما این است که از یک کد در 4 جای یکسان سایت استفاده کرده اید. یک کد مثلا 2 تایی در سایت قرار دهید و for=2 میشه 2 تا بنر اگر for=4 را بگذارید میشه 4 تا بنر. مجبورم برای دیتابیس یک سرور جداگانه بگیرم
با این حساب سوران و اکسین ادز چقدر رم و سی پی یو دارند؟:wacko:
البته من نمیدونم تعداد کاربران کی بیشتره ولی در اون ها شاید در هفته یکی دو ساعت مشکل لودینگ و دائون بودن سایت پیش بیاد
راستی یه سوال مهم:
اگر تبلیغات رو داخل فریم بگذاریم مشکلی پیش میاد؟
چون برخی سیستم ها ممنوع کردن اینکار رو /
ولی مزیت فریم اینه که هیچ تاثیری در لودینگ سایت نداره و نهایتش اینه که بجای سایت ، تبلیغاتی که داخل فریم هستند با تاخیر نمایش داده میشن .
ولی آدرس صفحه همش یکی میافته دیگه .
یعنی ادورتایزر اعتماد نمیکنه و فکر میکنه تقلب کرده طرف .
درباره این هم که فرمودین کدها رو چند بار کپی کردم . من از هر بنر یکی قرار دادم ولی به اینصورت که یکی سمت راست . یکی سمت چپ و یکی هم نزدیک فوتر .
به اینصورت که با پی اچ پی مجبور شدم یه صفحه آگهی بسازم که مکانش همون سمت چپ باشه ولی همزمان با سایر تبلیغات لود نشه و در آخر که فوتر لود شد ، تازه شروع میکنه به نمایش تبلیغات شما در ادامه سایر تبلیغات و اون که تموم شد ، سمت راست و در نهایت فریم لینک باکس.