• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سامسونگ رو همه میشناسند ایا به نظرت نیاز به تبلیغ داره؟ قطعا نه
اما چرا تبلیغات میکنه با وجودی که همه میشناسنش؟ چون میخواهد کاری کنه کسی ال جی نخره !! کسی سونی نخره !!!

سیستمهایی مثل سوران- اوکسین - و ما که داریم فعالیت میکنیم البته الان برای ما به سود دهی رسیده اما به چه قیمتی به قیمت اینکه میلیون ها تومان هزینه شده و حتی اگر به سود دهی هم نمیرسید از جیب سرمایه گذاری میشد و برای شرکت هم مهم نبود. مهم این بود که همش تو دید باشیم. ما به فکر درامد از طریق سیستم نبودیم. فقط خواستیم باشیم برای فعالیت خودمان پس سودی نداره از نظر مالی . تنها سودش معروفیت ایران امیر است.برای فروش محصولات اگر محصولی نداری سیستم کلیکی به کارت نمی اید. و کمتر از یک ماه ورشکسته میشوی.

اگر به فکر درآمد بالا هستی من پکیج های ادز گذاشتم تضمینی هر یک میلیون سه میلیون در آمد فروش از محصولات
یا علی

از پاسخ دوبارتون ممنونم.
به حرفاتون فکر میکنم....
در مورد پکیجها بیشتر توضیح میدهید.

amin2009

Registered User
لایک‌ها
6
زرکلیک واریزی این هفته را نیز انجام داد.

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
کلیک ایرانم الان دیدم لیستی داده برای واریزی. من یه 25 تومن 5 شهریور فقل کردم یه 25 تومنم 23 شهریور یه قرونم پول واریز نکرده. فکر می کنم این لیستیم که داده اکثرش ساختگی باشه. دوستانی که واقعا پول گرفتن بیان و بگن تا ببینیم لیست ساختگی و الکیه یا نه.

اکثرا نه همگی ساختگیست !!!
من که ماههاست قید کلیک ایران رو زدم ولی چند وقت پیش یکی میگفت که اسمشو توی لیست زده ولی یه قرونم واریز نکرده براش:lol:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم های زرکلیک و کلیکنا ، بصورت کامل موجودی وبمسترها رو پرداخت کردند/

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
من سيستم ادزسنتر رو خريدم و دارم روش كار ميكنم
دوستان بيان عضو بشن و اونجا فعاليت كنند.
دوستاني مثه توتي ايران مثه اينكه از اين سيستم كاملا" حذف شدندو بايد دوباره فعال بشن

من انشالله كار دوستان قبلي رو ادامه نميدم و درست حسابي پيش ميرم
باتشكر
باي

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
زر کلیک - ادز سنتر پرداخت کردند . این کمپانی امیر -علی به جای اس ام اس و در دست بررسی ، پرداخت کنید لطفا

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
زر کلیک - ادز سنتر پرداخت کردند . این کمپانی امیر -علی به جای اس ام اس و در دست بررسی ، پرداخت کنید لطفا

پول تو حساب شما واریز شده. اما تو سیستم ثبت نشده . به بانک مراجعه کنید منظور من را خواهید فهمید. اس ام اس ها و پرداختی ها توسط نرم افزار انجام میشه. فعلا در آزمون و خطا است. برای بعضی ها سر دقیقه پرداخت میشود.
پرداختی ها توسط پارسپیک تنظیم شده است. اما پارسپیک کمی کم حساب است.

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
روزي 50هزار كه نميشه چون خيلي زياده
روزي 50تا تك تومني هم نميشه چون خيلي كمه

بنظرم از هر 1000تا بزديد حدودا" 10تا 20كليك هستش

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
پول تو حساب شما واریز شده. اما تو سیستم ثبت نشده . به بانک مراجعه کنید منظور من را خواهید فهمید. اس ام اس ها و پرداختی ها توسط نرم افزار انجام میشه. فعلا در آزمون و خطا است. برای بعضی ها سر دقیقه پرداخت میشود.
پرداختی ها توسط پارسپیک تنظیم شده است. اما پارسپیک کمی کم حساب است.

:D مرسی امیر - علی جان

chinchilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با روزی 2000 نفر بازدید روزی متوسط چقدر میشه از زر کلیک درآمد کسب کرد؟

من از زمانی که زر کلیک و گذاشتم بازدیدم بین 6000 پیج ویو -طبق وبگذر - تا 11000 متغیر بوده.با 6000 پیج ویو حدود 30 کلیک در روز که تقریبا 17-18 تاشم مورد قبول بود یعنی 800 تومن روزی. با 11000 پیج ویو حدود 85 کلیک که 50 تاش معمولا مورد قبول بود روزی 2500.

Last edited:

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
من از زمانی که زر کلیک و گذاشتم بازدیدم بین 6000 پیج ویو -طبق وبگذر - تا 11000 متغیر بوده.با 6000 پیج ویو حدود 30 کلیک در روز که تقریبا 17-18 تاشم مورد قبول بود یعنی 800 تومن روزی. با 11000 پیج ویو حدود 85 کلیک که 50 تاش معمولا مورد قبول بود روزی 2500.

یه روز کداشو گذاشتم 300 تومن شد درامدم ! اصلا راضی کنده نیست........
ولی بنر پایگان گذاشتم امروز یه سفارش گرفت امروز پورسانت 2000 تومان درآمد ::::>> همکاری در فروش بهتره

chinchilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه روز کداشو گذاشتم 300 تومن شد درامدم ! اصلا راضی کنده نیست........
ولی بنر پایگان گذاشتم امروز یه سفارش گرفت امروز پورسانت 2000 تومان درآمد ::::>> همکاری در فروش بهتره

خوب میشه هم از سیستم های کلیکی تبلیغ بزاری هم از همکاری در فروش. :rolleyes: من چند روزی پایگان گذاشتم یه محصولم فروش نرفت! در کل سیستم های کلیکی رو ترجیح میدم :)

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک این هفته هم واریزی شو انجام داد.
منظم ترین سیستم کلیکی تا به امروز هست

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام
واريزي اين هفته ما هم انجام شدش
واريزي حدود 20هزار تومن هستش كه به به نمايش دهنده ها پرداخت شد
adscenter24.com

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
روزي 50هزار كه نميشه چون خيلي زياده
روزي 50تا تك تومني هم نميشه چون خيلي كمه

بنظرم از هر 1000تا بزديد حدودا" 10تا 20كليك هستش
اره من الان روزانه حدود 1200 بازديد دارم ، كليك ها خيلي خوب باشه 20 تا ست ، خيلي كم باشه 5 تا ! :cool:
ديروز اولين واريزي من رو زر كليك انجام داد . جون كندم تا برسم به 5 تومن ! :(
به نظرتون با 80 مطلب ارسال شده اين بازديد خوبه ؟ سايتم وردپرسه .
راستي يه چيزي ،‌من خيلي وقت ها نمي دونم چه مطلبي پست بدم ؟؟! اخه هر مطلبي ميخواي بفرستي بايد از قيلطرينگ سايت بترسي يا بايد از سايت هاي ديگه كپي كني كه اولاً درست نيس ثانياً واسه بازديد گوگل مضر ! مطالبم هم تا حالا از جايي كپي نكردم و خودم نوشتم . :rolleyes:
كپي كردن از سايت هاي ديگه رو بازديد از گوگل تاثير منفي مي زاره نه ؟
لطفاً اگر سايت خارجي خوب واسه ترجمه مطلب مي شناسيد تو پ.خ بهم معرفي كنيد .
mahdyonline ادرس سايتتم واسم بفرست .
ممنون ميشم

بالا