sarvenaz24
Registered User
همه سيستمهاي كليكي كلاه بردارن...
همه سيستمهاي كليكي كلاه بردارن...
تو کلیک شماری که خودم دوتا سیستم زرکلیک و اکسین و دیدم که کلاهبردارن...ببخشين ها دستتون درد نكنه
امر ديگه اي نيست يك وقتي قاتل نباشن ها
این توتی ایران کجاست مسافرته:-؟
ايران كليك كه از همه داغون تره ميگه موجودي كه ميخواي به حسابت ريخته بشه رو قفل كن مثلا 25 قفل ميكني اونا هم 15 ميريزن اون ده تومنت دود ميشه ميره هوااااااا
iranamir لطفاً شما هم راهنمايي بفرماييد .
سلام سر چه موضوعی راهنمایی کنم؟
به نظرتون با 80 مطلب ارسال شده اين بازديد خوبه ؟ سايتم وردپرسه .
راستي يه چيزي ،من خيلي وقت ها نمي دونم چه مطلبي پست بدم ؟؟! اخه هر مطلبي ميخواي بفرستي بايد از قيلطرينگ سايت بترسي يا بايد از سايت هاي ديگه كپي كني كه اولاً درست نيس ثانياً واسه بازديد گوگل مضر ! مطالبم هم تا حالا از جايي كپي نكردم و خودم نوشتم .
كپي كردن از سايت هاي ديگه رو بازديد از گوگل تاثير منفي مي زاره نه ؟
لطفاً اگر سايت خارجي خوب واسه ترجمه مطلب مي شناسيد تو پ.خ بهم معرفي كنيد .
رفته گل بچینه
رفتم کلیک بچینه
کلیک ایران مگه هنوزم زندست؟
داستان واریزش اینطوریه : بر فرض قراره که 30 ماه پرداختی های انجام شه !! روز 3- 4 ماه بعدی میان میگن لطفا کسایی که به حد نصاب رسیدن درخواست بدن. بعد 1 هفته میگزره میان میگن در حال واریزی هستیم و 80 درصد انجام شده !! یه هفته بعدترش میان میگن واریزی ها انجام شد و یه لیستی هم میدن از واریزی ها که اسم ما هم توش هست مثلا !!! وقتی میری به حساب بانکیت نگاه میکنی میبینی 1 ریالم واریز نشده:lol::lol::lol:
فکر کردن همه خرن. دیگه هیشکی با کلیک ایران کار نمیکنه
سلام . من هستم ولی فرصت نمیکنم سربزنم . چون طراح سایتم ، بیشتر وقتم میره واسه سایت ها .
ایران امیر عزیز ؛ جای تبلیغت مناسب نیست و بصورت شناور ، کل سایت رو بهم میریزه ، یا باید بالای سایت بگذارم که لود سایت رو میگیره . یا توی فوتر که کلیک های خیلی کم میشه و در ماه به زور به 30 . 40 تومن میرسه . برای همین تا اطلاع ثانوی ، عاشقی تعطیله دیگه!![]()
سیستم کلیکی میهن هیتس
ویرایش شد!:blink:
2 ماه اول خیلی عالی بود ولی الان:
کم تجربه !
بقیش رو دوستان نظر بدهند.![]()
زر کلیک پورسانت ما رو هم طبق معمول انجام دادسیستم کلیکی اکسین ادز این ماه هم طبق روال چند ساله ، بطور کامل و منظم پورسانت وبمسترها را پرداخت کرد.
سیستم کلیکی زرکلیک هم ، این هفته بصورت کامل و منظم ، پورسانت وبمستر ها را پرداخت کرد.