• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
همه سيستمهاي كليكي كلاه بردارن...

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
iranamir لطفاً شما هم راهنمايي بفرماييد .

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
من قبلا از زر کلیک و ادز سنتر موقعی که بازدید سایت بین 12000 تا 19000 بود هفته ای 7 الی 9 می گرفتم.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
ببخشين ها دستتون درد نكنه
امر ديگه اي نيست يك وقتي قاتل نباشن ها
تو کلیک شماری که خودم دوتا سیستم زرکلیک و اکسین و دیدم که کلاهبردارن...

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
تو زر كليك تعداد كليك ها به درستي شمارش ميشه ولي مبلغ پورسانتي كه اضافه ميشه به اندازه اون كليك ها نيست !! شايد نصفش هم نباشه !

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو زر کلیک درسته کمتر شمارش میشه دلیلش هم اینه که اگه بخوان همه کلیک ها رو شمارش کنن واسشون نمیصرفه ولی در کل بین سیستم های کلیکی به نظر من زر کلیک سطح در امدش خیلی بیشتر از بقیه هست (منظورم سیستم هایی هست که پرداخت دارن) بهتر اینه که قیمت هارو بیارن پایین و کلیک ها رو درست شمارش کنن ولی بخاطر رقابتی که بینشون هست مجبورن قیمت کلیک رو بالا بگن و از اون طرف شمارش نکنن

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
ايران كليك كه از همه داغون تره ميگه موجودي كه ميخواي به حسابت ريخته بشه رو قفل كن مثلا 25 قفل ميكني اونا هم 15 ميريزن اون ده تومنت دود ميشه ميره هوااااااا

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
این توتی ایران کجاست مسافرته:-؟

رفته گل بچینه:p

ايران كليك كه از همه داغون تره ميگه موجودي كه ميخواي به حسابت ريخته بشه رو قفل كن مثلا 25 قفل ميكني اونا هم 15 ميريزن اون ده تومنت دود ميشه ميره هوااااااا

کلیک ایران مگه هنوزم زندست؟
داستان واریزش اینطوریه : بر فرض قراره که 30 ماه پرداختی های انجام شه !! روز 3- 4 ماه بعدی میان میگن لطفا کسایی که به حد نصاب رسیدن درخواست بدن. بعد 1 هفته میگزره میان میگن در حال واریزی هستیم و 80 درصد انجام شده !! یه هفته بعدترش میان میگن واریزی ها انجام شد و یه لیستی هم میدن از واریزی ها که اسم ما هم توش هست مثلا !!! وقتی میری به حساب بانکیت نگاه میکنی میبینی 1 ریالم واریز نشده:lol::lol::lol:
فکر کردن همه خرن. دیگه هیشکی با کلیک ایران کار نمیکنه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام سر چه موضوعی راهنمایی کنم؟

به نظرتون با 80 مطلب ارسال شده اين بازديد خوبه ؟ سايتم وردپرسه .
راستي يه چيزي ،‌من خيلي وقت ها نمي دونم چه مطلبي پست بدم ؟؟! اخه هر مطلبي ميخواي بفرستي بايد از قيلطرينگ سايت بترسي يا بايد از سايت هاي ديگه كپي كني كه اولاً درست نيس ثانياً واسه بازديد گوگل مضر ! مطالبم هم تا حالا از جايي كپي نكردم و خودم نوشتم . :rolleyes:
كپي كردن از سايت هاي ديگه رو بازديد از گوگل تاثير منفي مي زاره نه ؟
لطفاً اگر سايت خارجي خوب واسه ترجمه مطلب مي شناسيد تو پ.خ بهم معرفي كنيد .
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من هستم ولی فرصت نمیکنم سربزنم . چون طراح سایتم ، بیشتر وقتم میره واسه سایت ها .

ایران امیر عزیز ؛ جای تبلیغت مناسب نیست و بصورت شناور ، کل سایت رو بهم میریزه ، یا باید بالای سایت بگذارم که لود سایت رو میگیره . یا توی فوتر که کلیک های خیلی کم میشه و در ماه به زور به 30 . 40 تومن میرسه . برای همین تا اطلاع ثانوی ، عاشقی تعطیله دیگه! :D

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفته گل بچینه:p

رفتم کلیک بچینه:D

کلیک ایران مگه هنوزم زندست؟
داستان واریزش اینطوریه : بر فرض قراره که 30 ماه پرداختی های انجام شه !! روز 3- 4 ماه بعدی میان میگن لطفا کسایی که به حد نصاب رسیدن درخواست بدن. بعد 1 هفته میگزره میان میگن در حال واریزی هستیم و 80 درصد انجام شده !! یه هفته بعدترش میان میگن واریزی ها انجام شد و یه لیستی هم میدن از واریزی ها که اسم ما هم توش هست مثلا !!! وقتی میری به حساب بانکیت نگاه میکنی میبینی 1 ریالم واریز نشده:lol::lol::lol:
فکر کردن همه خرن. دیگه هیشکی با کلیک ایران کار نمیکنه

منم حدود یکسال همین برنامه رو با کلیک ایران داشتم و آخرش عطایش را بر لقایش بخشیدم!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام . من هستم ولی فرصت نمیکنم سربزنم . چون طراح سایتم ، بیشتر وقتم میره واسه سایت ها .

ایران امیر عزیز ؛ جای تبلیغت مناسب نیست و بصورت شناور ، کل سایت رو بهم میریزه ، یا باید بالای سایت بگذارم که لود سایت رو میگیره . یا توی فوتر که کلیک های خیلی کم میشه و در ماه به زور به 30 . 40 تومن میرسه . برای همین تا اطلاع ثانوی ، عاشقی تعطیله دیگه! :D

دلمو شکوندی برو حاشو ببر . با من نموندی برو حالشو ببر:دی

sinazn

Registered User
لایک‌ها
2
سیستم کلیکی میهن هیتس :D

ویرایش شد!:blink:

2 ماه اول خیلی عالی بود ولی الان:

کم تجربه !
بقیش رو دوستان نظر بدهند. :)

دوستان من حدود 6 ماهي با ميهن هيتس كار كردم كلي هم طلب داشتم حتي يك ريال هم نپرداخت و اميل هم جواب نميده .
حتي اين مطلب رو در سايت زير نوشتن ببينيد اوناهم تاييد كردند

http://www.tablighinfo.com/news/1389/06/08/mihanhits/

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام
تسويه حساب تمام دوستان رو انجام دادم
http://www.adscenter24.com

دوستان بيان و در اينجا عضو بشن تا با هم همكاري داشته باشيم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام

از اين به بعد اگر سايتهايي كه داراي 20هزار بازديد روزانه داشته باشند و در اين سايت عضو شوند از شرايط ويژه اي برخوردار مي باشند.

يكي از اين شرايط حق عضويت 2000 هزار تومان براي اين سايتها در ابتداي عضويت و بعد از 50 كليك مي باشد.

دوستاني كه اين شرايط را دارند بعد از عضويت بوشيله پيغام به ما اطلاع دهند تا اين مبلغ و بيه مزايا برايشان درنظر گرفته شود.

باتشكر

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی اکسین ادز این ماه هم طبق روال چند ساله ، بطور کامل و منظم پورسانت وبمسترها را پرداخت کرد.

سیستم کلیکی زرکلیک هم ، این هفته بصورت کامل و منظم ، پورسانت وبمستر ها را پرداخت کرد.

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
اکسین ادز که واقعا کلیکهای زیادی رو نمیشماره!
زر کلیک به نسبت خوبه هم از لحاظ پرداخت و هم از نظر تعداد شمارش

سیستم مشابه زرکلیک کسی از دوستان پیشنهادی داره؟

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی اکسین ادز این ماه هم طبق روال چند ساله ، بطور کامل و منظم پورسانت وبمسترها را پرداخت کرد.

سیستم کلیکی زرکلیک هم ، این هفته بصورت کامل و منظم ، پورسانت وبمستر ها را پرداخت کرد.
زر کلیک پورسانت ما رو هم طبق معمول انجام داد

بالا