• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
اره
این همه تعریف کردیم
ساسپند شد :blink:

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
12 تومنم به باد رفت!

زرکلیک معلق شد؟!
Account Suspended
This Account Has Been Suspended
احتمالا مشکل فنی به زودی درست میشه
دیروز هم زر کلیک واریزیاش رو انجام داد.
در مورد کلیک نا هم چون تو بنرهاش کد هوم پیج گذاشته من که اصلا تست نکردم چون ارزششو نداره

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
iranamir عزیز
مبلغ شما انچنان بالا هم نیست!
30 برای بنر فلش!
ولی من متمایل به تست سیستم هستم
این سیستم شناور شما مانع استفاده من شده!
چون من به صورت ساده فقط میتونم استفاده کنم.

زیاد نیست :eek::eek::eek:

کسی بنر فلش اتوماتیک تو سیستمش گذاشته اخه :دی
همه بنر گیف گذاشتن.

بازهم قیمت استاندارد است کمی هم بالاتر

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
واريزي هاي اين هفته انجام شد

باتشكر از تمام دوستان عزيز
موفق باشيد

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
زیاد نیست :eek::eek::eek:

کسی بنر فلش اتوماتیک تو سیستمش گذاشته اخه :دی
همه بنر گیف گذاشتن.

بازهم قیمت استاندارد است کمی هم بالاتر

امیر +علی -خان سلام ساعت اومد مرسی بابت کادو ممنون این : پیام امپراطور شمائید؟ :D

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
امیر +علی -خان سلام ساعت اومد مرسی بابت کادو ممنون این : پیام امپراطور شمائید؟ :D

سلام جایزه برای شما بود؟:eek::eek::blink::lol:

نه من اسپانسرش هستم . حالا قشنگ بود یا نه؟
30 میلیون پول اهنگش شد :دی 100 میلیون هم پول پخشش :دی فعلا یر به یر شد این دادیم بره که نزدیک 1200 تا داریم بره اینم مردم گوش کنندخوب میشه. اگر ضعیف بود اهگش ببخشید انشالله دفعه بعد خوب میشویم

doma!n.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . دوستان با تجربه اینجا که سیستم کلیکی دارند یه لطفی بکنند یه هاست خوب به من معرفی کنند من این هاستو برای سیستم کلیکی میخوام ،نمیخوام الکی پول بدم بعد از این که یوزرام زیاد شد بعد بگن منابع کم اومده و داری زیاد استفاده میکنی و از این جور بهانه ها چون با هاست های زیادی کار کردم ولی همشون به نحوی ساسپند کردن سایتمو با بهانه های مختلف اگه هم از vps استفاده میکنید بگید ولی ترجیحا میخام هاست باشه چون vps گرونه اگه هاست خوبی میشناسین که بتونم سیستم کلیکی رو بدون دردسر و ساسپند شدن روش نصب کنم، اینجا معرفی کنید یا برام پخ کنید ... با تشکر از لطف دوستان

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام . دوستان با تجربه اینجا که سیستم کلیکی دارند یه لطفی بکنند یه هاست خوب به من معرفی کنند من این هاستو برای سیستم کلیکی میخوام ،نمیخوام الکی پول بدم بعد از این که یوزرام زیاد شد بعد بگن منابع کم اومده و داری زیاد استفاده میکنی و از این جور بهانه ها چون با هاست های زیادی کار کردم ولی همشون به نحوی ساسپند کردن سایتمو با بهانه های مختلف اگه هم از vps استفاده میکنید بگید ولی ترجیحا میخام هاست باشه چون vps گرونه اگه هاست خوبی میشناسین که بتونم سیستم کلیکی رو بدون دردسر و ساسپند شدن روش نصب کنم، اینجا معرفی کنید یا برام پخ کنید ... با تشکر از لطف دوستان

يك وي پي اس بگير حالشو ببر

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

سلام اگر هاست نا محدود میخوای من سالی 960 هزار تومان میگیرم. اگر مثل سیستم خود ما سنگین باشه

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3

سلام من سایت کلیکی ندارم ولی خودم سایت وبلاگدهی دارم با هسته وردپرس من الان روی یک سرور نیمه اختصاصی ایرانی هستم از ایران سرور گرفتم
کیفیتش هم خوبه یک سرور نیمه اختصاصی هست در ایران که سرعت سایت رو جداقل 4 برابر زیادتر میکنه

کاملا هم مدیریت شده است خیلی بهتر ومناسب تر از سرور مجازی است چون اگر یک وی پی اس با این کیفیت بخری باید هزینه بالاتری بدی بعد خودتم باید مدیریتش کنی که دردسر زیاد داره ولی این مورد خیلی راحت هست توی سایت قیمت های سالانه رو نوشته از طریق بخش پشتیبانی باهاشون تماس بگیر تا بتونی ماهیانه هم پرداخت کنی اعتبارایران سرور هم خوبه جزء ده شرکت اول ایرانی توی هاستینگ هستند

اینم لینکش

http://iranserver.com/webhosting/semi-dedicated-server-iran/

سرویس شاپینک هاستینگ هم دارند که انم مثل مثال بالا برای سایت پر بازدید ومصرف بالا است

موفق باشی

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
اقا کسی با این کار کرده؟

http://webclick.ir

--------------------
ویرایش
تو همین بحث دیدم کلاهبرداره............

Last edited:

doma!n.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من سایت کلیکی ندارم ولی خودم سایت وبلاگدهی دارم با هسته وردپرس من الان روی یک سرور نیمه اختصاصی ایرانی هستم از ایران سرور گرفتم
کیفیتش هم خوبه یک سرور نیمه اختصاصی هست در ایران که سرعت سایت رو جداقل 4 برابر زیادتر میکنه

کاملا هم مدیریت شده است خیلی بهتر ومناسب تر از سرور مجازی است چون اگر یک وی پی اس با این کیفیت بخری باید هزینه بالاتری بدی بعد خودتم باید مدیریتش کنی که دردسر زیاد داره ولی این مورد خیلی راحت هست توی سایت قیمت های سالانه رو نوشته از طریق بخش پشتیبانی باهاشون تماس بگیر تا بتونی ماهیانه هم پرداخت کنی اعتبارایران سرور هم خوبه جزء ده شرکت اول ایرانی توی هاستینگ هستند

اینم لینکش

http://iranserver.com/webhosting/semi-dedicated-server-iran/

سرویس شاپینک هاستینگ هم دارند که انم مثل مثال بالا برای سایت پر بازدید ومصرف بالا است

موفق باشی

با تشکر از شما دوست عزیز احتمالا از همین بگیرم قیمتاش بد نیست.

ADSFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به تمامی کاربران محترم پرشین تولز و وبمسترهای عزیز.

سامانه تبلیغات کلیکی ادزفا به آدرس www.adsfa.org راه اندازی شده است و آماده خدمت رسانی به تمامی وبمسترهای ایرانی است :

برخی از ویژگی های این سامانه :

محیطی پر سرعت و کاربر پسند
تسویه حساب دوبار در ماه
پشتیبانی و ارتباط قوی کاربران با مدیریت
پرداخت پورسانت بصورت تضمینی با حداقل موجودی
امنیت بسیار بالا در پنل کاربری
امکان دریافت کد بنر بصورت هوشمند یا موضوعی
بنر های متنوع در سایز ها و کلاس های گوناگون
تبلیغات متنی در اندازه های گوناگون و موضوعات متنوع
امکان زیـرمجمـوعـه گیری و درآمد مادام العمر
شمارش واقعی کلیک ها و ارائه آمار شفاف به مدیران

سوالی بود بنده در خدمت هستم.

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام به تمامی کاربران محترم پرشین تولز و وبمسترهای عزیز.

سامانه تبلیغات کلیکی ادزفا به آدرس www.adsfa.org راه اندازی شده است و آماده خدمت رسانی به تمامی وبمسترهای ایرانی است :

برخی از ویژگی های این سامانه :

محیطی پر سرعت و کاربر پسند
تسویه حساب دوبار در ماه
پشتیبانی و ارتباط قوی کاربران با مدیریت
پرداخت پورسانت بصورت تضمینی با حداقل موجودی
امنیت بسیار بالا در پنل کاربری
امکان دریافت کد بنر بصورت هوشمند یا موضوعی
بنر های متنوع در سایز ها و کلاس های گوناگون
تبلیغات متنی در اندازه های گوناگون و موضوعات متنوع
امکان زیـرمجمـوعـه گیری و درآمد مادام العمر
شمارش واقعی کلیک ها و ارائه آمار شفاف به مدیران

سوالی بود بنده در خدمت هستم.

فعلا من که ثبت نام کردم
و فکر کنم فردا مهلت پرداختتون باشه
شمارش کلیکهای شما به نسبت سیستمهای دیگه خیلی پایین هست
کمی عادلانه تر کار کنید.
نتیجه پرداخت رو همینجا اعلام میکنم

ADSFA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمارش کلیکها بسیار دقیق است و به هیچ عنوان حتی یک کلیک کم شمرده نمیشود و هیچ قسمتی در سامانه تعریف نشده که کلیکها کم شمرده بشود.

سایت های بزرگی که با سامانه همکاری میکنند خود نشانه این مهم است.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
از وبمستر ها و همکاران کسی خبر داره علت اینکه دو روزه کلیک ایران باز نمیشه چیه؟

بالا