احتمالا مشکل فنی به زودی درست میشه12 تومنم به باد رفت!
زرکلیک معلق شد؟!
Account Suspended
This Account Has Been Suspended
زر کلیک کار می کنه . سالمه![]()
iranamir عزیز
مبلغ شما انچنان بالا هم نیست!
30 برای بنر فلش!
ولی من متمایل به تست سیستم هستم
این سیستم شناور شما مانع استفاده من شده!
چون من به صورت ساده فقط میتونم استفاده کنم.
زیاد نیست
کسی بنر فلش اتوماتیک تو سیستمش گذاشته اخه :دی
همه بنر گیف گذاشتن.
بازهم قیمت استاندارد است کمی هم بالاتر
امیر +علی -خان سلام ساعت اومد مرسی بابت کادو ممنون این : پیام امپراطور شمائید؟![]()
با سلام . دوستان با تجربه اینجا که سیستم کلیکی دارند یه لطفی بکنند یه هاست خوب به من معرفی کنند من این هاستو برای سیستم کلیکی میخوام ،نمیخوام الکی پول بدم بعد از این که یوزرام زیاد شد بعد بگن منابع کم اومده و داری زیاد استفاده میکنی و از این جور بهانه ها چون با هاست های زیادی کار کردم ولی همشون به نحوی ساسپند کردن سایتمو با بهانه های مختلف اگه هم از vps استفاده میکنید بگید ولی ترجیحا میخام هاست باشه چون vps گرونه اگه هاست خوبی میشناسین که بتونم سیستم کلیکی رو بدون دردسر و ساسپند شدن روش نصب کنم، اینجا معرفی کنید یا برام پخ کنید ... با تشکر از لطف دوستان
با سلام . دوستان با تجربه اینجا که سیستم کلیکی دارند یه لطفی بکنند یه هاست خوب به من معرفی کنند من این هاستو برای سیستم کلیکی میخوام ،نمیخوام الکی پول بدم بعد از این که یوزرام زیاد شد بعد بگن منابع کم اومده و داری زیاد استفاده میکنی و از این جور بهانه ها چون با هاست های زیادی کار کردم ولی همشون به نحوی ساسپند کردن سایتمو با بهانه های مختلف اگه هم از vps استفاده میکنید بگید ولی ترجیحا میخام هاست باشه چون vps گرونه اگه هاست خوبی میشناسین که بتونم سیستم کلیکی رو بدون دردسر و ساسپند شدن روش نصب کنم، اینجا معرفی کنید یا برام پخ کنید ... با تشکر از لطف دوستان
دوستان کسی تجربه ای با clickna داره؟
سلام من سایت کلیکی ندارم ولی خودم سایت وبلاگدهی دارم با هسته وردپرس من الان روی یک سرور نیمه اختصاصی ایرانی هستم از ایران سرور گرفتم
کیفیتش هم خوبه یک سرور نیمه اختصاصی هست در ایران که سرعت سایت رو جداقل 4 برابر زیادتر میکنه
کاملا هم مدیریت شده است خیلی بهتر ومناسب تر از سرور مجازی است چون اگر یک وی پی اس با این کیفیت بخری باید هزینه بالاتری بدی بعد خودتم باید مدیریتش کنی که دردسر زیاد داره ولی این مورد خیلی راحت هست توی سایت قیمت های سالانه رو نوشته از طریق بخش پشتیبانی باهاشون تماس بگیر تا بتونی ماهیانه هم پرداخت کنی اعتبارایران سرور هم خوبه جزء ده شرکت اول ایرانی توی هاستینگ هستند
اینم لینکش
http://iranserver.com/webhosting/semi-dedicated-server-iran/
سرویس شاپینک هاستینگ هم دارند که انم مثل مثال بالا برای سایت پر بازدید ومصرف بالا است
موفق باشی
با سلام به تمامی کاربران محترم پرشین تولز و وبمسترهای عزیز.
سامانه تبلیغات کلیکی ادزفا به آدرس www.adsfa.org راه اندازی شده است و آماده خدمت رسانی به تمامی وبمسترهای ایرانی است :
برخی از ویژگی های این سامانه :
محیطی پر سرعت و کاربر پسند
تسویه حساب دوبار در ماه
پشتیبانی و ارتباط قوی کاربران با مدیریت
پرداخت پورسانت بصورت تضمینی با حداقل موجودی
امنیت بسیار بالا در پنل کاربری
امکان دریافت کد بنر بصورت هوشمند یا موضوعی
بنر های متنوع در سایز ها و کلاس های گوناگون
تبلیغات متنی در اندازه های گوناگون و موضوعات متنوع
امکان زیـرمجمـوعـه گیری و درآمد مادام العمر
شمارش واقعی کلیک ها و ارائه آمار شفاف به مدیران
سوالی بود بنده در خدمت هستم.