• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . همونطور که میدونید ، من آغاز کننده این تاپیک در ابتدای سال بودم و الان تصمیم گرفتم بصورت خیلی خلاصه ، دوباره تجربه این چند ماهه اخیر رو در زیر بنویسم:

البته بگم که نه قصد بدگویی از سیستمی رو دارم و نه قصد تبلیغ سیستمی ولی انتقاد و پیشنهاد و اطلاع رسانی دارم که امیدوارم به درد وبمسترها و مدیران سیستم های کلیکی بخوره :

سیستم های کلیکی فعال:

1-اکسین ادز
مزایا :
پرداخت به موقع پورسانت ها
محاسبه کامل مبلغ هر کلیک طبق ادعا (50 تومان برای تک ستاره و 60 تومان برای دو ستاره)
امکان بنرهای انتخابی و ثابت
امکان حذف تبلیغ متنی زیر بنر
سرعت بارگذاری بالا

معایب: کم شماری کلیک ها (البته این مورد بیشتر برای افراد تک ستاره است و برای کاربران دو ستاره ، بیشتر کلیک ها محاسبه میشود.

در مجموع ، بهترین سیستم کلیکی در حال حاضر ، مخصوصا برای کاربران با بازدید بالای 5 هزار ، این سیستم است.

2- زر کلیک:

مزایا:

شمارش همه کلیک ها
تسویه حساب هفتگی و منظم
سرعت بالای بارگذاری بنرها
پاسخگویی به ایمیل های کاربران
اخبار کامل و فعال و دقیق از فعالیت های سایت و پرداخت ها.

معایب:عدم محاسبه مبلغ برخی از کلیک ها (مبلغ کلیک ها در برخی اوقات ، بر روی صفر قرار داده میشود)
برخی بنر ها ممکن است برای سایت از نظر ف ی ل ت ر مشکل ساز شوند (البته این مورد نسبت به قبل بهتر شده)
نداشتن امکان بنرهای انتخابی (این مورد خیلی اهمیت داره ، چراکه صاحب سایت یا وبلاگ ، با خیال راحت میتونه بنرهای دلخواه خودش رو که برای سایت خطری ندارند از نظر ف ی ل ت ر ، انتخاب کنه .

3- ادز سنتر 24:

مدیریت اولیه این سیستم خوب بود ولی مدیر بعدی ، سیستم رو خراب کرد . البته مدیر فعلی هم اونطور که از نظرات کاربران پیداست ، خوب عمل کرده ولی من خودم تجربه ای ندارم و به دلیل داشتن بنر های خطرناک از نظر ف ی ل ت ر ی ن گ ، تبلیغاتش رو قرار ندادم . ولی دوستانی که کار کردند و همچنین مدیر محترم این سیستم ، میتونه آخرین وضعیت سیستمش رو بیان کنه تا ما هم خبردار بشیم.

4- کلیکنا:
این سیستم زمانی ، بسیار فعال و خوب بود ولی بعد از وقفه و فعالیت مجدد ، متاسفانه مدیر این سیستم ، با سو استفاده از اعتماد کاربران ، در کدهای خود از تروجان بسیار مخرب هوم پیج استفاده کرده که باعث کاهش آمار بازدید سایت و تخریب اینترنت اکسپلورر کامپیوتر کاربران شده ( IE 6 ) و فقط با تعویض ویندوز این مشکل بر طرف خواهد شد.

5- سوران: این سیستم رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم ، این سیستم ها زمانی بسیار خوب و فعال بود ولی متاسفانه چند ماهی است که کم شماری شدیدی در کلیک ها داره و تسویه حساب اون هم بعضا تا 2 ماه طول میکشه!

سیستم های جدید مثل ادزفا در حال بررسی است (من تبلیغاتش رو از امروز قرار میدم )

در مجموع بصورت خلاصه عرض کنم که ، بهترین سیستم های کلیکی از نظر سطح درامد و اعتبار به ترتیب عبارتند از:
سیستم هایی که توصیه میشوند:

1- اکسین ادز
2- زر کلیک

سیستم هایی که توصیه نمیشه:
1- کلیکنا (سرشار از ویروس و تروجان!) عدم پرداخت پورسانت به موقع (بعضا تا دوماه وقفه دارد)
2- سوران ( کم شماری شدید کلیک ها و بارگذاری کند و سنگین . عدم پرداخت به موقع پورسانت ها.

سیستم های در دست بررسی:
1- ادز سنتر 24
2- ادز فا

امیدوارم مطالب ، برا وبمسترهای عزیز ، مفید واقع شده باشه ...

Last edited:

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
سيستم كليكي ادزسنتر 24 توسط بنده فروخته شده و صاحب جديد اون درحال ايجاد تغييراتي در سيستم هستش

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبری از پرداخت های سوران نشد؟؟؟
نه بابا این سیستم دیگه هر موقع عشقش بکشه پرداخت میکنه! الان نزدیک به سه ماهه که هیچ پرداختی نداشته!

من یک ماه قبل کدهاش رو حذف کردم و شما هم بهتره کدهاش رو برداری تا بیش از این متضرر نشدی.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
شمارش همه کلیک ها
تسویه حساب هفتگی و منظم

اتفاقاً زر كليك اين 3 مورد رو نداره !

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک طبق معمول واریزی این دوره رو هم انجام داد.
نشون داده که سیستم مطمعن و قابل اعتمادی هست

downloadpersian

Registered User
لایک‌ها
8
در کل درست فرمودید دوست من
مخصوصا کلیک فا به من 30 هزار تومان بدهکاره
پایگان هم بسیار بی روحه اما پرداخت داشت

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
پایگان که سیستم کلیکی نیست و فروش محصوله ولی همیشه پرداخت داشته ، کلیک ایران هم که با اینکه گفته بود مدیریتش عوض شده و خیالمون از بابت پرداختی راحت باشه ولی جا گذاشته و رفته ، این دوره زمونه واقعا عجیبه!!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمارش همه کلیک ها
تسویه حساب هفتگی و منظم

بله جدیدا اینطور شده . قبل اینطور نبود .

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله جدیدا اینطور شده . قبل اینطور نبود .
زر کلیک واریزیاش مثل قبل منظم ولی چند وقته انگار سرور سایتش مشکل داره یه وقتایی لینک باکسهاش لود نمیشه!!
سرورشو عوض کنه درست میشه
ولی باز به نظرم به سیستم های کلیکی دیگه میچربه لااقل از واریزیات مطمعنی شمارشش هم فکر میکنم مثل قبل باشه همه رو نمیشموره ولی باز از اوکسین خیلی بهتر پاسخگوییش هم فکر میکنم خوب باشه من که چند بار سوال داشتم پاسخم رو سریع گرفتم

mosaferdonya

Registered User
لایک‌ها
5
شمارش همه کلیک ها
تسویه حساب هفتگی و منظم

شدیداً تایید می شود.

totti شما چرا یه سیستم کلیکی نمی زنی شما که تجربش رو داری. یه سیستم کلیکی بزن و خیال کاربرا رو راحت کن.

فرشاد هم همش می گفت داریم آماده می کنیم ولی آخر سیستم کلیکی فرشاد هم راه نیفتاده

فرشاد، اگه الان یه ساختمان زده بود آماده شده بود، من که نمی دونم چه سیستمی که آماده نمیشه.

shahabonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمارش همه کلیک ها
تسویه حساب هفتگی و منظم

سلام حرف های دوستمون به جز قسمتی که گفتند جواب ایمیل کاربران را نمیده کاملا درست وتایید میشه

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
فرشاد هم همش می گفت داریم آماده می کنیم ولی آخر سیستم کلیکی فرشاد هم راه نیفتاده

فرشاد، اگه الان یه ساختمان زده بود آماده شده بود، من که نمی دونم چه سیستمی که آماده نمیشه.

به دلیل برخی مشکلات این سیستم چند ماهی به تعویق افتاد

انشالله تا چند ماه اینده به طور قوی شروع خواهیم کرد...

ولی توصیه من به همه کاربران اینه که از سیستم های همکاری در فروش استفاده کنند چون هم سود بیشتری داره و هم اینکه صاحب سیستم بهونه ای نداره که کلیک ها منجر به خرید نشده و ورشکست شدیم! به نفع هر 2 طرف هست .

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
این هم سیستم تبلیغاتیه منه
www.epuffery.com

که البته فقط مخصوص ادورتایزها هست نه درآمد برای وب مسترها
یعنی آگهی در وب سایتهای دیگه نمایش نمی ده و آگهی ها در 100 سایت اینترنتی خودمون نمایش داده می شه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
طي بررسي هاي انجام شده توسط من زر كليك هر كليك رو 25 تومن حساب مي كنه !!! :blink::D
تازه نصف كليك ها رو هم حساب نمي كنه ! :f34r:

maziar2267

Registered User
لایک‌ها
91
کلاهبردای 99% سیستم های کلیکی​
البته اون 1% هم واسه این نمیگم چون ممکنه 1 سری هنوز به حد کلاهبردای نرسیده باشن و 1-2 روزه که فعلیتشون رو شروع کرده باشن​

سلام به همه دوستانی که این مطلب رو میخونن

من این مطلب رو قبلا هم به خیلی ها گفتم و اینجا واستون دقیق توضیح میدم

من طبق تجربه ای که داشتم و عقیده ای که پیدا کردم و تست های انجام شده خودم و دوستانم به این نتیجه رسیدم که همه این سیستم ها کلاهبردارند

روش ساده ای رو برای شما شرح میدم شما هم تست کنید و بعد نتیجه گیری کنید و جواب من رو بدین
مطمئن باشید ضرر نمیکنید

1 : ابتدا در 1 سیستم کلیکی عضو شوید
2 : تعدادی از بنر های اون رو توی وبلاگ یا وبسایتتان بگذارید
3 : 1 وبلاگ در میهن بلاگ بسازید و هیچ مطلبی هم در آن ننویسید
4 : در وبگذر هم عضو شوید (برای اطمینان بیشتر) و کد شمارنده آن هم در وبلاگ سفید بگذارید

تا اینجا که بسیار ساده بود و چیز خاصی نداشت
1 وبلاگ ساختیم با 0 عدد بازدید کننده

5 : در این مرحله به اون بنرها مراجعه کنید و لینک این وبلاگ سفید را به آن بنر ها بدهید ( یعنی هر کلیکی که بر روی این بنر شد شما را به وبلاگ سفید و دست اول ما ببرد )

6 : اگر عجله دارید تا نتیجه را ببینید 24 ساعت صبر کنید و سپس کد بنر ها را به حالت قبل بازگردانید تا به ازای هر کلیک سیستم کلیکی برای شما عددی را در پنل شما بشمارد - اگر هم عجله ندارید و به شیوه صحیح آمار گیری اعتقاد دارید و شرایط یکسان را می پسندید دوره 1 هفته ای را مشخص کنید و بعد از 1 هفته کد های اصلی را قرار دهید

7 : در پایان چه 1 روزه و چه 1 هفته ای خودتان اصل ماجرا را مشاهده میکنید
--------------------------------------------

تجربه شخصی من :
وبلاگ با آمار 2500 بازدید صفحه
تعداد کلیکها در سیستم کلیکی روزانه 5-8 عدد ( اسم نمیارم چون همه رو تست کردم - شما هر اسمی که دوست داری به جای سیستم کلیکی بذار )
تعداد کلیک در حالت وبلاگ سفید خودم روزانه 60-110 عدد

شما هم تست کنید و شما قضاوت کنید​

اگر میتوانید بعد ار تجربه خودتان این مطلب را حتی به نام خودتان در وبلاگ و وبسایتتان به نمایش در بیاورید تا عده ای حرام خوار با حق شما به عشق و حال و .... نپردازند

بالا