• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان عزيز تبليغات ادزسنتر 24 رو در سايتشون قرار بدن
اين سيستم دوباره شروع كار كرده

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از سوران 34000 تومان طلب دارم. بهشون پیام دادم که پولم رو بدید. اونها خم با کمال وقاهت اکانت من رو تعلیق کردند.
از من به شما نصیحت دور سوران رو خط بکشید.
زر کلیک و اوکسیم هم که اصلا کلیک ها رو نمیشمارن

سوران ورشکست شده و حدود سه ماهه که هیچ پرداختی نداره . به منم حدود 40 تومان بدهکار بودند که یه روز رفتم دیدم حسابم شده 22 و خورده ای! 20 تومن رو زده بودن!
بعد همون 20 تومن رو هم واریز نکردن!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور ایشون اینه که اگه عکس بنر ها رو بزاری و لینک اونا رو تغییر بدی به یه وبلاگ اون وقت با امار گیر وبگذر بازدید وبلاگ که متعاقا همان تعداد کلیک ها است سنجیده می شه و دزد بودن این سیتم ها اشکار.

=============================================
===============================================

امروز تا ساعت شش شب بازدید من 1000 تا بود ولی زرکلیک یک کلیک هم اضافه نکرد از 12 دیشب.

ولی اکسین 400 تومن رفت بالا.

این ادزفا رو کسی تست کرده؟
من که می خوام بیخیال زرکلیک بشم.

زر کلیک که جدیدا از اکسین هم بدتر شده و اصلا کلیکی رو محاسبه نمیکنه . شایدم بخاطر این باشه که سرور سایتش اکثرا قطع هست .

ولی اکسین خیلی خوب برای من میندازه! من دو ستاره هستم و بعضی روزها در یک روز تا 6 هزار تومان اضافه میکنه .
البته بازدید یکی از سایتهام بعضا تا 30 هزار بازدید در روز هم میرسه.

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
ظاهرا بهترینش همین اکسینه
در مورد ادزسنتر 24 کسی اطلاعاتی داره؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
ظاهرا بهترینش همین اکسینه
در مورد ادزسنتر 24 کسی اطلاعاتی داره؟

تا اونجایی که من از حال و روز ادزسنتر خبر دارم الان برای فروشه و 2تا مشتری هم داره و تا چند روز آینده بازم با مدیر جدید شروع میکنه :دی

* یه پیشنهاد برای کسانی که سیستم کلیکی دارن : به یه طریقی این 2تا یوزر رو جذب سیستمشون کنن :دی ali_oop و totti-iran .

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
زر کلیک من دیروز 27 تا کلیک داشتم فقط 250 تومن اومده روش !!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان در حال حاصر کلیک خور کدوم سیستم کلیکی بیشتره ؟
من که از دست زر کلیک خسته شدم ، سرورش هم مشکل داره و بنر ها لود نمیشن . :eek:

funabad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یک سیستم خوب به من معرفی کنید که کلیک ها رو درست بشمره من الان جایی هستم که به کلیک ها رو نصف حساب میکنه اعصابم خورد میشه ....:d

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم هاي كليكي رو گرفتين ول هم نمي كنيد

زركليك فروشگاه مستقل نداره يعني همكاري در فروش مي كنه كه اون هم فوقش 50 درصد سود گيرش مياد

همچين سيستمي چطوري مي تونه كليك ها رو درست بشمره و پورسانت ها رو به موقع پرداخت كنه ؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
شما میگید بریم سراغ سیستم های همکاری در فروش ؟؟
اونا که وضعشون بدتره ! خرید اینترنتی کم شده !

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
زرکلیک
مثل اینه سرعتش بهتر شده
:blush:

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زرکلیک
مثل اینه سرعتش بهتر شده
:blush:
زر کلیک رو تا جایی که من میدونم خودشون فروشگاه مستقل هم دارن
در حال حاضر من بیشتر از دو تا سیستم کلیک نمیشناسم که بشه بهشون اطمینان کرد زر کلیک و اکسین ما بقی رو اصلا سمتشون نرید!! چون حسابشون رو پس دادن.
اره مثل اینکه مشکل سرعت زر کلیک حل شده.من شنیدم زر کلیک قرار یه سیستم کلیکی دیگه راه اندازی کنه حالا نمیدونم چقدر واقعیت داره!

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک رو تا جایی که من میدونم خودشون فروشگاه مستقل هم دارن
در حال حاضر من بیشتر از دو تا سیستم کلیک نمیشناسم که بشه بهشون اطمینان کرد زر کلیک و اکسین ما بقی رو اصلا سمتشون نرید!! چون حسابشون رو پس دادن.
اره مثل اینکه مشکل سرعت زر کلیک حل شده.من شنیدم زر کلیک قرار یه سیستم کلیکی دیگه راه اندازی کنه حالا نمیدونم چقدر واقعیت داره!

اگه فروشگاه مستقل هم داشته باشه در حال حاضر براي محصولات درصدي تبليغ مي كنه ( از لينك هاي خريدش معلومه مال كجاست تمام سايت هاي بزرگ گذاشته ان )

جالبه كه براي محصولات 3-4 هزار توماني تبليغ 50 تومني مي كنه

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه فروشگاه مستقل هم داشته باشه در حال حاضر براي محصولات درصدي تبليغ مي كنه ( از لينك هاي خريدش معلومه مال كجاست تمام سايت هاي بزرگ گذاشته ان )

جالبه كه براي محصولات 3-4 هزار توماني تبليغ 50 تومني مي كنه
به هر حال من مدتی دارم باهاش کار میکنم نسبت به سایر سیستم های کلیکی حتی اونایی که قبلا بودن و الان نیستن به نظرم بهتر داره کار میکنه من که تا حالا ازش بد حسابی ندیدم پرداختهاش فوق العاده منظم تقریبا من هر هفته ازش واریزی دارم
من ناراضی نیستم ازش چند وقتی بود که مشکل سرور داشت که رو کلیک ما هم تاثیر میزاشت امروز میبینم درست شده همین طور بمونه خوبه.

بالا