ehsandalir
Registered User
- نوشتهها
- 1,954
- لایکها
- 175
متاسفانه من دقیقا منظور شما از این تست متوجه نشدم می شه بگید در مرحله آخر چه چیزی مشاهده می شه ؟
متاسفانه من دقیقا منظور شما از این تست متوجه نشدم می شه بگید در مرحله آخر چه چیزی مشاهده می شه ؟
منظور ایشون اینه که اگه عکس بنر ها رو بزاری و لینک اونا رو تغییر بدی به یه وبلاگ اون وقت با امار گیر وبگذر بازدید وبلاگ که متعاقا همان تعداد کلیک ها است سنجیده می شه و دزد بودن این سیتم ها اشکار.متاسفانه من دقیقا منظور شما از این تست متوجه نشدم می شه بگید در مرحله آخر چه چیزی مشاهده می شه ؟
منظور ایشون اینه که اگه عکس بنر ها رو بزاری و لینک اونا رو تغییر بدی به یه وبلاگ اون وقت با امار گیر وبگذر بازدید وبلاگ که متعاقا همان تعداد کلیک ها است سنجیده می شه و دزد بودن این سیتم ها اشکار.
=============================================
===============================================
امروز تا ساعت شش شب بازدید من 1000 تا بود ولی زرکلیک یک کلیک هم اضافه نکرد از 12 دیشب.
ولی اکسین 400 تومن رفت بالا.
این ادزفا رو کسی تست کرده؟
من که می خوام بیخیال زرکلیک بشم.
حرف شما کاملا درست است درباره کلاهبردار بودن اینا.تومن ؟ به خدا دروغه یعنی شما 8 کلیک داشتی ؟
تو رو خدا 24 ساعت کاری رو که من گفتم بکن و نتیجشو همینجا بذار
نمیخواستم بگم ولی اولین سیستمی که تست کردم همین اکسین بود روزی 7-8 تا کلیک حساب میکرد و با تست این کار دیدم 60-70 تا کلیک من روزانه دارم
من منتظر تست شما هستما
پی ام هم بده به من بعد از تست
من تنها ایرادی که از سیستنم های کلیک میگیرم صادق نبودنشون هست مخصوصا اکسین و زر کلیک(البته تعدادی هم کلاهبردار هستن و سریعا از چرخه خارج میشن)مطمعن باشید اگر کلیک ها رو صحیح شمارش کنند مثل 60 یا 50 صد در صد ضرر هست براشون واسه همین شمارش رو کمتر میکنن با این حال بازم سود چندانی براشون نداره.از اون طرف هم وبمستر گناهی نداره وقتی بهش میگن کلیکی مثلا 50 تومن رو این حرف حساب میکنه و توقع داره کلیکهاش محاسبه بشه.ولی میخوام بهتون بگم یکم اون طرف قضیه رو هم نگاه نکید فکر نکنید سیستمی که داره کمتر شمارش میکنه الان داره پول پارو میکنه اون با این کارش فقط میخواد ورشکسته نشه. مشکل بزرگی که الان هست اینه که روز به روز مردم نسبت به خرید اینترنتی دارن به اعتماد تر میشن و کمتر از این روش استفاده میکنن.حرف شما کاملا درست است درباره کلاهبردار بودن اینا.
کلاهبردار بودن اکسین و زرکلیک رو که منم خودم دیدم.
فکر نکنید سیستمی که داره کمتر شمارش میکنه الان داره پول پارو میکنه اون با این کارش فقط میخواد ورشکسته نشه.
من یک سایت تبلیغات کلیکی راه اندازی کردم . ممنون میشم دوستان چک کنند و نظراتشون رو بگن!
به نظرتون چطور معرفیش کنم. ایده برای نحوه کار کردش ؟ و ... برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید
میخام سالم کار کنه و حرف و حدیث پشت سرش نباشه.
لطفا راهنمایی کنید و بگید بقیه چکار کردند که شما اینقدر ازشون زده شدین؟البته تا حدی پستهای قبل رو خوندم .
سلام بر همه استادان محترم
یه سوال دارم: آیا از را تبلیغات به ازای کلیک میشه درآمدی به دست آورد که به عنوان شغل دوم بشه روش حساب کرد؟
بیشترین درآمدی که کسب شده چقدره؟ میشه تجربیات تون رو به اشتراک بگزارید؟:happy:
با سپاس فراوان.