• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
متاسفانه من دقیقا منظور شما از این تست متوجه نشدم می شه بگید در مرحله آخر چه چیزی مشاهده می شه ؟

soleimanian

Registered User
لایک‌ها
2
من از سوران 34000 تومان طلب دارم. بهشون پیام دادم که پولم رو بدید. اونها خم با کمال وقاهت اکانت من رو تعلیق کردند.
از من به شما نصیحت دور سوران رو خط بکشید.
زر کلیک و اوکسیم هم که اصلا کلیک ها رو نمیشمارن

maziar2267

Registered User
لایک‌ها
91
متاسفانه من دقیقا منظور شما از این تست متوجه نشدم می شه بگید در مرحله آخر چه چیزی مشاهده می شه ؟

خوب شما تست کنید و ببینید

نتیجه ای که من میبینم اینه که 100 ها کلیکی انجام میشه ولی تعداد خیلی کمی از اونها رو این سیستم ها می شمارند

البته من نتیجه تست خودم رو گذاشته بودم عجیبه که باز هم متوجه نشده بودید

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
منظور ایشون اینه که اگه عکس بنر ها رو بزاری و لینک اونا رو تغییر بدی به یه وبلاگ اون وقت با امار گیر وبگذر بازدید وبلاگ که متعاقا همان تعداد کلیک ها است سنجیده می شه و دزد بودن این سیتم ها اشکار.

=============================================
===============================================

امروز تا ساعت شش شب بازدید من 1000 تا بود ولی زرکلیک یک کلیک هم اضافه نکرد از 12 دیشب.

ولی اکسین 400 تومن رفت بالا.

این ادزفا رو کسی تست کرده؟
من که می خوام بیخیال زرکلیک بشم.

Last edited:

maziar2267

Registered User
لایک‌ها
91
منظور ایشون اینه که اگه عکس بنر ها رو بزاری و لینک اونا رو تغییر بدی به یه وبلاگ اون وقت با امار گیر وبگذر بازدید وبلاگ که متعاقا همان تعداد کلیک ها است سنجیده می شه و دزد بودن این سیتم ها اشکار.

=============================================
===============================================

امروز تا ساعت شش شب بازدید من 1000 تا بود ولی زرکلیک یک کلیک هم اضافه نکرد از 12 دیشب.

ولی اکسین 400 تومن رفت بالا.

این ادزفا رو کسی تست کرده؟
من که می خوام بیخیال زرکلیک بشم.

400 تومن ؟ به خدا دروغه یعنی شما 8 کلیک داشتی ؟
تو رو خدا 24 ساعت کاری رو که من گفتم بکن و نتیجشو همینجا بذار
نمیخواستم بگم ولی اولین سیستمی که تست کردم همین اکسین بود روزی 7-8 تا کلیک حساب میکرد و با تست این کار دیدم 60-70 تا کلیک من روزانه دارم

من منتظر تست شما هستما
پی ام هم بده به من بعد از تست

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
تومن ؟ به خدا دروغه یعنی شما 8 کلیک داشتی ؟
تو رو خدا 24 ساعت کاری رو که من گفتم بکن و نتیجشو همینجا بذار
نمیخواستم بگم ولی اولین سیستمی که تست کردم همین اکسین بود روزی 7-8 تا کلیک حساب میکرد و با تست این کار دیدم 60-70 تا کلیک من روزانه دارم

من منتظر تست شما هستما
پی ام هم بده به من بعد از تست
حرف شما کاملا درست است درباره کلاهبردار بودن اینا.
کلاهبردار بودن اکسین و زرکلیک رو که منم خودم دیدم.

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف شما کاملا درست است درباره کلاهبردار بودن اینا.
کلاهبردار بودن اکسین و زرکلیک رو که منم خودم دیدم.
من تنها ایرادی که از سیستنم های کلیک میگیرم صادق نبودنشون هست مخصوصا اکسین و زر کلیک(البته تعدادی هم کلاهبردار هستن و سریعا از چرخه خارج میشن)مطمعن باشید اگر کلیک ها رو صحیح شمارش کنند مثل 60 یا 50 صد در صد ضرر هست براشون واسه همین شمارش رو کمتر میکنن با این حال بازم سود چندانی براشون نداره.از اون طرف هم وبمستر گناهی نداره وقتی بهش میگن کلیکی مثلا 50 تومن رو این حرف حساب میکنه و توقع داره کلیکهاش محاسبه بشه.ولی میخوام بهتون بگم یکم اون طرف قضیه رو هم نگاه نکید فکر نکنید سیستمی که داره کمتر شمارش میکنه الان داره پول پارو میکنه اون با این کارش فقط میخواد ورشکسته نشه. مشکل بزرگی که الان هست اینه که روز به روز مردم نسبت به خرید اینترنتی دارن به اعتماد تر میشن و کمتر از این روش استفاده میکنن.

من خودم هم مدتهاست که فقط با زر کلیک کار میکنم و تا حدودی راضی هستم
اکسین هم مدتی کار کردم ولی سطح در امدش خیلی پایین بود البته دوستان میگن اگه دو ستاره بشی شرایط بهتر میشه ولی من تبلیغاتش رو حذف کردم

maziar2267

Registered User
لایک‌ها
91
فکر نکنید سیستمی که داره کمتر شمارش میکنه الان داره پول پارو میکنه اون با این کارش فقط میخواد ورشکسته نشه.

ببخشید شما با چه استدلالی این حرف رو میزنید ؟
بنده 2-3 نمونه از این افراد رو دیدم به چشم خودم و 5 سال پیششون رو دیده بودم الانشون هم دیدم
لطفا بیشتر دنبالش برید
البته با تعداد پستی که شما دارید و سایر پست هایی که دادید مشخصه که چکاره هستید :D:D:D:D:D:D

دوست عزیز برو خودت رو اصلاح کن و با حرفهای 100 من 1 غاز از سیستم های کلیکی طرفداری نکن اون هم سیستم ضعیف زر ....

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
سلام دوستان
مشکل اساسی چیز دیگن در مورد وبمسترها
1.بعضیهاشون واقعا بی وجدان هستن میان با روشهای بیمار گونه کلیک جمع میکنن
2.وقتی یک سیستم میگه کلیکی 25 تومن و کلیک ها رو درست حساب میکنه میگن کمه میرن سراغ سیستمی که زده کلیکی60 و هر 10کلیک رو یکی حساب میکنه طرف اول هم میخواد رقابت کنه میاد میشه همرنگ جماعت قیمت رو میبره بالا تعداد کلیک ها رو میاره طوری که کلیکی 15 تومان برا وبمستر بیوفته
3.بعضی از سیستم های کلیکی به صورت دربه دری میگردن و سیستم های دیگه رو به نام وبمستر شاکی خراب میکنن
4.اینو دیگه میدم وبمستر عجوبه هرچی میخواد فکر کنه

soleimanian

Registered User
لایک‌ها
2
دیگه یک سیستم کلیکی خوب وجود نداره. همشون یه جاشون لنگ میزه
سوران که پول نداره بده
زر کلیک و اوکسین هم که شمارششون ایراد داره
بقیه هم که اصلاً اعتمادی بهشون نیست

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
الان بهترین سیستم کلیکی کدومه؟

yekonline

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بر همه استادان محترم:)
یه سوال دارم: آیا از را تبلیغات به ازای کلیک میشه درآمدی به دست آورد که به عنوان شغل دوم بشه روش حساب کرد؟
بیشترین درآمدی که کسب شده چقدره؟ میشه تجربیات تون رو به اشتراک بگزارید؟:happy:
با سپاس فراوان.

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
من یک سایت تبلیغات کلیکی راه اندازی کردم . ممنون میشم دوستان چک کنند و نظراتشون رو بگن!
به نظرتون چطور معرفیش کنم. ایده برای نحوه کار کردش ؟ و ... برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید

میخام سالم کار کنه و حرف و حدیث پشت سرش نباشه.

لطفا راهنمایی کنید و بگید بقیه چکار کردند که شما اینقدر ازشون زده شدین؟البته تا حدی پستهای قبل رو خوندم .

Last edited:

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
من یک سایت تبلیغات کلیکی راه اندازی کردم . ممنون میشم دوستان چک کنند و نظراتشون رو بگن!
به نظرتون چطور معرفیش کنم. ایده برای نحوه کار کردش ؟ و ... برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید

میخام سالم کار کنه و حرف و حدیث پشت سرش نباشه.

لطفا راهنمایی کنید و بگید بقیه چکار کردند که شما اینقدر ازشون زده شدین؟البته تا حدی پستهای قبل رو خوندم .

کلیکی رو چند حساب میکنید؟

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بر همه استادان محترم:)
یه سوال دارم: آیا از را تبلیغات به ازای کلیک میشه درآمدی به دست آورد که به عنوان شغل دوم بشه روش حساب کرد؟
بیشترین درآمدی که کسب شده چقدره؟ میشه تجربیات تون رو به اشتراک بگزارید؟:happy:
با سپاس فراوان.

نه با تبلیغات کلیکی در امد زیادی نمیتوان داشت

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
ممکنه دلیل تعجب تون رو با اون چشمهای ورقلمبیده بپرسم:D

خیلی کمه:rolleyes:

بالا