cdcenter24
Registered User
سلام پرداختی ها یک روز بعد از پرداخت پارسپیک انجام خواهد شد.
میدونم به من ربطی نداره
سلام پرداختی ها یک روز بعد از پرداخت پارسپیک انجام خواهد شد.
من چون از اینجا استفاده کردم و از تجربیات دوستان نکات زیادی یاد گرفتم تجربه ی شخصی رو هم عرض کنم .
در حال حاضر حدود 24 ساعت هست که سیستم اکسین رو روی سایتت با بازدید 45 هزار (9000 نفر) در روز قرار دادم . تا این لحظه 17 کلیک برای من ثبت شده که می شه گفت غیر ممکن هست . فقط شاید مدتی طول بکشه که کلیک ها رو محاسبه کنه سیستم وگرنه قطعا نمی ارزه .
شما با این بازدید فقط همکاری در فروش کار کنید سودش عالی هست
سلام .
کلیکنا هم به جمع سیستم های متقلب و کلاهبردار پیوست .
من قبلا هم گفته بودم که اگر تبلیغاتش رو قرار دادم فقط بخاطر سابقه نسبتا خوبش بود ولی از قرار معلوم مدیر این سیستم با سو استفاده از این موضوع ، اقدام به کلاهبرداری و عدم واریزی پورسانت وبمسترها نموده که با اطلاع رسانی کامل در انجمن ها و سایت ها ، جلوی این سو استفاده رو خواهم گرفت .
![]()
ببخشید نمیدونستم از شما باید اجازه بگیرم!شما هر چي دستت اومده و پيدا كردي ريختي تو سايت . يارانه ها ، عكس ، نرم افزار و ...:blink:
در كل فهرست موضوعي جالبي داري ، يه خورده فكر كن شايد چيزي رو از قلم انداخته باشي !
كپي برداري ازسايت هاي ديگه چه حالي داره ؟؟؟:wacko:
من موندم با اين همه كپي برداري چطور امار بازديد بالايي داري!:blink:
ببخشید نمیدونستم از شما باید اجازه بگیرم!
شیوه سایت من مثل سایت تبیان هست و دوست دارم همه موضوعات رو داشته باشم و زحمت زیادی هم براش کشیدم . از جمله چند هزار تگ ، چند صد دسته و موضوع ، 15 هزار مطلب و مقاله مفید که همگی با درج منبع و با کسب اجازه از مدیر سایت های دوست و همکار هست.
والا تا جایی که من میدونم دیگران از سایت من کپی برداری میکنند ، به حدی که مجبور شدم کد عدم انتخاب متن رو قرار بدم . منم فقط اخبار جالب رو از سایت های بزرگ خبری و خبرگزاری ها برمیدارم و اون هم با درج منبع.
شما با خانم مارپل نسبتی داری؟
بازدید من هم فعلا خیلی پایینه چون اصلا فرصت نمیکنم آپ کنم .
بازدید اصلی من بین 30 تا 40 هزار هست که به دلیل مشغله کاری فرصت بروزرسانی سایت رو ندارم .
سلام و درود بر شما دوستان عزیز.
واقعا تاپیک مفید و کاربردی برای هر وبمستری شده.
تا جاییکه وقت و حوصله داشتم تمام پستهای تاپیک را خوندم.
قصد راه اندازی یک سیستم کلیکی دارم که به نظرم بهترین جا برای پرسیدن نظر شما وبمسترهای کهنه کار همین جا میباشد.
من به یک سری جمع بندیها از خوندن این تاپیک رسیدم که انها را بیان میکنم و خواهش دارم که شما هم نظرتون را بفرمایید:
- از دید خیلی وبمسترها،صداقت سیستم از درامد ان مهمره. یعنی اینکه مطمئن باشند که واریزی صورت میگیره حتی اگر کمتر از سیستمهای دیگر باشه.
- خوش قولی از تعداد دفعات پرداخت و مبلغ واریزی واجبتره. اینکه سره موعد مقرر پول واریز بشود یا در صورتیکه احیانا چند روز کم و زیاد میشه اعلام بشود.
- با توجه به مباحث بالا،به نظرم میرسه به جای اینکه کلیک را روی هشتاد بذارم ولی ده تا یکی بشمارم، اگر روی پانزده تا نهایت بیست و پنج بذارم ولی همه را بشمارم تقریبا همان جواب گرفته میشود.البته اینجوری میترسم وبمسترها به محض دیدن قیمت پایین،زود قضاوت کنن و احساس کنن بی فایده هست.
- در حال حاضر فرصت راه اندازی فروشگاه ندارم و میخوام با سیستمهای همکاری در فروش کار کنم،یعنی لینک فعلا به چنین فروشگاههای بره تا انشاالله سیستم که جا افتاد هم بتونم اگهی بگیرم و هم اینکه خودم فروشگاه راه بیندازم.به نظرتون برای شروع کار برام مشکلی پیش نمیاد و میصرفه؟ از دوستانی که سیستم همکاری در فروش دارند اگر کسی علاقه مند باشه، باعث افتخاره که بتونم همکاری داشته باشم و لطفا اعلام بفرمایید.
- فعلا نکته ی خاصی به ذهنم نمیرسه، لطفا هرگونه نظر و پیشنهادی در این مورد دارید بفرمایید.به عبارتی انتظاراتتون از یک سیستم کلیکی. چون به نظر من ان یک سیستم کارفرما، پیمانکاری بوده و دو طرف به هم وابسته اند،لذا رضایت وبمستر باعث بهبود و پیشرفت سیستم من و بالعکس خواهد بود.
- امید که همین تاپیک و همین پست بتونه زمینه راه اندازی یکی از بهترین و مطمئن ترین و کم انتقاد ترین سیستمهای کلیکی را فراهم کنه که هم وبمستر و هم اگهی دهنده و هم بنده به عنوان مدیر سیستم از ان راضی باشیم. انشاالله.![]()
سلام و درود بر شما دوستان عزیز.
واقعا تاپیک مفید و کاربردی برای هر وبمستری شده.
تا جاییکه وقت و حوصله داشتم تمام پستهای تاپیک را خوندم.
قصد راه اندازی یک سیستم کلیکی دارم که به نظرم بهترین جا برای پرسیدن نظر شما وبمسترهای کهنه کار همین جا میباشد.
من به یک سری جمع بندیها از خوندن این تاپیک رسیدم که انها را بیان میکنم و خواهش دارم که شما هم نظرتون را بفرمایید:
- از دید خیلی وبمسترها،صداقت سیستم از درامد ان مهمره. یعنی اینکه مطمئن باشند که واریزی صورت میگیره حتی اگر کمتر از سیستمهای دیگر باشه.
- خوش قولی از تعداد دفعات پرداخت و مبلغ واریزی واجبتره. اینکه سره موعد مقرر پول واریز بشود یا در صورتیکه احیانا چند روز کم و زیاد میشه اعلام بشود.
- با توجه به مباحث بالا،به نظرم میرسه به جای اینکه کلیک را روی هشتاد بذارم ولی ده تا یکی بشمارم، اگر روی پانزده تا نهایت بیست و پنج بذارم ولی همه را بشمارم تقریبا همان جواب گرفته میشود.البته اینجوری میترسم وبمسترها به محض دیدن قیمت پایین،زود قضاوت کنن و احساس کنن بی فایده هست.
- در حال حاضر فرصت راه اندازی فروشگاه ندارم و میخوام با سیستمهای همکاری در فروش کار کنم،یعنی لینک فعلا به چنین فروشگاههای بره تا انشاالله سیستم که جا افتاد هم بتونم اگهی بگیرم و هم اینکه خودم فروشگاه راه بیندازم.به نظرتون برای شروع کار برام مشکلی پیش نمیاد و میصرفه؟ از دوستانی که سیستم همکاری در فروش دارند اگر کسی علاقه مند باشه، باعث افتخاره که بتونم همکاری داشته باشم و لطفا اعلام بفرمایید.
- فعلا نکته ی خاصی به ذهنم نمیرسه، لطفا هرگونه نظر و پیشنهادی در این مورد دارید بفرمایید.به عبارتی انتظاراتتون از یک سیستم کلیکی. چون به نظر من ان یک سیستم کارفرما، پیمانکاری بوده و دو طرف به هم وابسته اند،لذا رضایت وبمستر باعث بهبود و پیشرفت سیستم من و بالعکس خواهد بود.
- امید که همین تاپیک و همین پست بتونه زمینه راه اندازی یکی از بهترین و مطمئن ترین و کم انتقاد ترین سیستمهای کلیکی را فراهم کنه که هم وبمستر و هم اگهی دهنده و هم بنده به عنوان مدیر سیستم از ان راضی باشیم. انشاالله.![]()
سلام. بنده احساس میکنم که هم کم سن و سال و هم کم تجربه هستی.بهتر است به عنوان یک تجربه دان در این امر به شما بگویم که نه تنها سودی ندارد بلکه از جیب هم باید بگذاری. مگر اینکه دوست داشته باشی همیشه در عرصه نت باشی و اینها را به عنوان تبلیغات به حساب بیاوری
سلام دوست خوبم ، من به عنوان فردی که این تاپیک رو آغاز کرده لازم دونستم تجربیاتم ، هرچند اندک در اختیارت بگذارم: (البته من سیستم کلیکی نداشتم ولی با همه سیستم های کلیکی کار کردم ، حتی خارجی)
اول بگم که از نوشته هات بر میاد که کاملا مطالب تاپیک رو خوندی و این خیلی خوب هست .
اگر واقعا میخواهی کار کنی ، باید وقت ، تجربه و سرمایه کافی داشته باشی .
وقت که بستگی به خودت داره و اینکه چقدر به کارت اهمیت میدی.
تجربه رو هم با توجه به انجمن ها و اینکه خودت کار رو شروع کنی ، کم کم بدست میاری .
اما سرمایه!
منظورم ن از سرمایه این نیست که 20 تا 100 میلیون داشته باشی!
با 5 تا 10 میلیون هم میتونی شروع کنی!
شاید دوستان بگن این کمه ولی به نظر من 5 تا 10 میلیون برای یک سیستم کلیکی نوپا ، خیلی هم خوبه! چون وبمسترهای زیادی در ابتدا نداری و نهایتا در ماه به 20 تا 50 نفر میخواهی پرداخت کنی و بطور متوسط هم شاید فقط 2.3 نفر به 100 هزار تومن در ماه برسند!
خلاصه هر ماه حداقل 600هزار تومن و حداکثر 1 میلیون برای شروع باید بزاری کنار!
با این حساب بین 5 ماه تا یک سال با سرمایه اندک ، با خیال راحت کارت رو شروع میکنی!
شاید در یکی دو ماه اول ضرر هم بدی! ولی همین که وبمسترها بهت اعتماد کنند ، متقابلا ادورتایزر ها هم اعتماد میکنند و آگهی میگیری (مثل سوران)
در این حالت حتی اگر هیچ محصولی هم نداشته باشی ، هم اسپانسر میتونی بگیری و هم اینکه آگهی دهندگان ثبت نام میکنند و بر اساس کلیک بهت مبلغ واریز میکنند .
مثلا هرکلیک برای وبمستر 20 بپردازی ، از ادورتایز هم برای هر کلیک 25 تا 30 بگیری ، در این حالت 5 تا 10 تومن بدون هیچ زحمتی به دست تو میرسه!
البته بازم میگم که صداقت کاری مهمترین چیز هست .
اسکریپت ضد تقلب و خوب هم خیلی مهم حیاتیه!
حضور در انجمن ها و پاسخگویی به وبمسترها هم خیلی بهت کمک میکنه و بهترین حسنش اینه که وبمسترها میشاسنت و بهت اعتماد میکنند و اگر خدایی نکرده یک ماه به مشکل برخوردی ، باهات راه میان .
درهر حال این ها تجربیات من بود .
بقیه موارد رو هم خودت نوشتی (قیمت پایین کلیک و ... )
البته رقابت شدیدی هست بین سیستم های کلیکی و اون هایی که فکر میکنند خیلی زرنگ هستند و ... بزودی ورشکست میشن . نمونش توی همین فروم زیاد بود از جمله میهن هیتس و وطن ادز و مدیر جدید ادز سنتر 24 و ...
که هر کدوم به نوعی یکی دوبار واریز کردند و اعتماد وبمسترها رو جلب کردند و بعد از هر کسی 20 تا 10 تومن خوردند و در کمتر از یک ماه همه متوجه شدند و تبلیغاتشون رو حذف کردند و در کمتر از یک ماه ، سیستمشون ورشکست شد.
موفق باشی ...
صمیمانه از راهنماییتون ممنونم.
پس به نظر شما شروع کردن با سیستم های همکاری در فروش برای شروع کار نسبتا مناسبه و به شرط صداقت، میتونم به اینده امیدوار باشم.
اینطوری که متوجه شدم،شما به عنوان یک وبمستر با تجربه،کلیک با قیمت پایین را نقطه ی ضعف نمیدانید،چون کلیک با قیمت بالا،قطعا با شکست و در نتیجه کلاهبرداری روبه رو میشه.
با این اوصاف به نظرتون این کار باعث نمیشه که پیشرفت سیستم خیلی کند باشه؟
به نظر شما چقدر به جذب اسپانسر میتونم امیدوار باشم؟
در مورد صداقت هم باید عرض کنم که من از سمت خودم اطمینان کامل دارم،چون معتقدم سود کمتر ولی با صداقت بهتره و عملا با دروغ کسب درآمد کردن یه جور حرام خوری هست.ولی متاسفانه از بابت وبسمترها یه کم تردید دارم.چون با یکی دو نفر دیگه که مشورت کردم،همه میگفتن یکی از دلایل عمده شکست برخیها،تقلب وبمسترها بوده.
راستی،کلیکی که وبمسترها برروی بنر خودشون میکنن چقدر میتونه به ضرر من تموم بشه؟
از سایر دوستان هم تقاضا دارم که نظراتشون را بفرمایند تا انشاالله بتونیم با همکاری همدیگه یک سیستم خوب و صادق راه اندازی کنیم.
ممنون از پاسختون.
شاید به نسبت شما کم تجربه باشم که به همین دلیل هم هست که دارم مشورت میگیرم ولی کم سن و سالی خیلی موضوع قابل توجهی نیست.
منظورتون از اینکه همیشه در عرصه نت باشی را متوجه نشدم؟
این باعث افتخار منه که از تجربیات شما بهره ببرم.
به قول دوستمون اگر اینجور باشه که سیستمهای موفق چجوری دارن کار میکنند؟کجای کار من اشتباهه که به نظرتون همچین کاری شروع نکنم بهتره، در حالیکه خودتون همین کار را دارید انجام میدید.