totti-iran
کاربر تازه وارد
فعلا کدوم سیستم رو پیشنهاد میکنید؟
کلیک ایران که ظاهرا پرداخت نخواهد کرد!
زرکلیک - اکسین ادز - سوران هم بد نیست ولی پرداخت منظمی نداره و مثلا برای من 2.5 ماه کشید پرداخت کنه!
فعلا کدوم سیستم رو پیشنهاد میکنید؟
کلیک ایران که ظاهرا پرداخت نخواهد کرد!
کلیه پرداختی های سیستم کلیکی ایران امیر در مورخ 21 شهریور ماه پرداخت شد.
خواستم يه اطلاعي بدم به دوستان !
اماده باشيد كه تا جند هفته اينده با امكانات ترين و با اعتماد ترين سيستم كليكي ايران با مديريت كروه تجارت الكترونيك بادينا افتتاح خواهد شد !
( از انجايي كه دوستان ميدونند سابقه خوبي در سيستم قبلي داشتم اميدوارم با كمك شما دوستان بتونم با اكسين رقابت كنم )
موفق باشيد
خواستم يه اطلاعي بدم به دوستان !
اماده باشيد كه تا جند هفته اينده با امكانات ترين و با اعتماد ترين سيستم كليكي ايران با مديريت كروه تجارت الكترونيك بادينا افتتاح خواهد شد !
( از انجايي كه دوستان ميدونند سابقه خوبي در سيستم قبلي داشتم اميدوارم با كمك شما دوستان بتونم با اكسين رقابت كنم )
موفق باشيد
منتظريم :blush:
از همين الان اعلام مي كنم اگه كليك ها درست ثبت نشن اولين كسي كه عليه سيستم حرف مي زنه خود منم![]()
بزرگترین سیستم همکاری در فروش در ایران بزودی در ....:::IRanamIR:::.... راه اندازی خواهد شد که بالاترین سود به کاربران و فروش بالای حتی برای سایتهای بازدید کم میتواند پر درامد باشد که با روش های نوین ابداع خواهد شد.
از الان دوستان خودشان را اماده کنند
مدت زمان اجرای پروژه 2 ماه خواهد بود و تا مرز تکمیلی 1سال به طول خواهد انجامید. به طور رسمی از اول آبان ماه راه اندازی خواهد شد. حداقل براورد طراحی این پروژه 130 میلیون تومان است که با شراکت چند شرکت مهندسی با همکاری ما انجام خواهد شد. هر کی از دوستان میخواهد همکاری کنه 100 وبمستر اول بیشترین سود را اعطا خواهیم کرد.
کلیه پرداختی های سیستم کلیکی ایران امیر در مورخ 21 شهریور ماه پرداخت شد.
امیر خان سلام
به ما پیامک اومد که شماره حسابت اشتباه ما هم درست کردیم آیاپرداختی انجام میشه. مرسی
سلام علی هستم
اگر شماره کارت عابر بانک شتاب باشد مشکلی نخواهد بود و تسویه خواهید شد.
با تشکر از شما
سلام
آقا امير ميشه بگي اين سيستمي كه داري راه ميندازي از كجاش 130 ميليون خرج داره
زر کلیک واریزی ما روهم مطابق معمول انجام دادزرکلیک واریزی این هفته رو نیز انجام داد
سلام علی هستم
اگر شماره کارت عابر بانک شتاب باشد مشکلی نخواهد بود و تسویه خواهید شد.
با تشکر از شما
لطفا يه سيستم تبليغات كليكي به من اعلام همكاري كنه ( پ.خ بزنيد)
مي خوام با يه سيستم كار كنم كه پرداخت هاش منظم باشه.
بنر هاش نسبتا جذاب باشه.
منتظرم
اکسین ادز این ماه هم پورسانت وبمسترها رو بطور کامل و منظم پرداخت کرد.