• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

Hamidkh67

Registered User
لایک‌ها
0
درآمد من از زرکلیک هفته پیش 5300 بود و درخواست واریزی دادم ولی انجام نشده
این هفته هم دوباره درخواست می دم ببینم چی می شه
البته من یه دفعه دیگه از زرکلیک 5000 تومن دریافت کردم

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
به من اصلا مربوط نیستااا . اما تاریخ عضویت عزیزانی که از زرکلیک واریزی نداشتن یه طوریه :دی
حالا گیر ندین که بگین من مدیر زرکلیکم :lol:
جناب Web32 شما که میشناسید مدیر زرکلیک رو بگید بیان مشکل این عزیزان رو همینجا حل کنن دیگه .

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
لطفا اختلافاتتون رو توی چت حل کنید

من مشکلی ندارم فقط میگم زر کلیک پول منو خورده و همین طور به بقیه وب مستر ها هم میگم سریشون کلاه نره
نکنه خوده شما هم با زر کلیک دست تون تو یه کاسه هست

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به من اصلا مربوط نیستااا . اما تاریخ عضویت عزیزانی که از زرکلیک واریزی نداشتن یه طوریه :دی
حالا گیر ندین که بگین من مدیر زرکلیکم :lol:
جناب Web32 شما که میشناسید مدیر زرکلیک رو بگید بیان مشکل این عزیزان رو همینجا حل کنن دیگه .

شما اگر مدیر زر کلیک را میشناسید لطفا یه شماره یا اطلاعاتی از ایشون به من بدید
چون ایشون پول من رو نمیده و هر چی ایمیل میزنم جوابی به من نمیده

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
شما اگر مدیر زر کلیک را میشناسید لطفا یه شماره یا اطلاعاتی از ایشون به من بدید
چون ایشون پول من رو نمیده و هر چی ایمیل میزنم جوابی به من نمیده

من که نمیشناسم اما شما ببین تمام تبلیغاتش ماله یه فروشگاه تا اونجایی که من دیدم. الان دقیقم یادم نیست shop1398 . com فکر کنم. یا فروشگاه ماله خودشونه یا بالاخره باید بشناسه مدیر زرکلیک رو که باهاش کار میکنه و کل تبلیغاتش رو زرکلیلک رو گرفته دیگه.
شما هم برای اثبات حرفاتون عکس های ایمیل هایی که زدین رو بزارین .
نمیدونم چرا اما ذهنیت خوبی از زرکلیک دارم :rolleyes:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
نکنه خوده شما هم با زر کلیک دست تون تو یه کاسه هست
نه دست ایشون تو کاسه نیست .
پست های شما و طرف مقابلتون داشت به فحش دادن می رسید(که البته رسید) که از شان و احترام انجمن خارج بود.
توجه کنی می بینی همون دو تا پست پاک شده.

خوب اینا وقتی دیدن به مشکل برخوردن به احتمال زیاد با گوگل اومدن اینجا و بعد عضو شدن.
این طبیعیه طرف به مشکل برخورد عضو می شه تا مشکلشو برطرف کنه.
منظورم اینه که دلیل درست یا غلط بودن حرفشون نمی شه.

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
نه دست ایشون تو کاسه نیست .
پست های شما و طرف مقابلتون داشت به فحش دادن می رسید(که البته رسید) که از شان و احترام انجمن خارج بود.
توجه کنی می بینی همون دو تا پست پاک شده.

خوب اینا وقتی دیدن به مشکل برخوردن به احتمال زیاد با گوگل اومدن اینجا و بعد عضو شدن.

دقیقاً این دوست عزیزمون درست میگن من اینجارو از گوگل پیدا کردم و چون زر کلیک پولمو خورده من میخوام اطلاع رسانی کنم که اولاً فکر نکنه ما صدامون در نمیاد و دوماً برای بقیه هم درس عبرتی بشه

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من که نمیشناسم اما شما ببین تمام تبلیغاتش ماله یه فروشگاه تا اونجایی که من دیدم. الان دقیقم یادم نیست shop1398 . com فکر کنم. یا فروشگاه ماله خودشونه یا بالاخره باید بشناسه مدیر زرکلیک رو که باهاش کار میکنه و کل تبلیغاتش رو زرکلیلک رو گرفته دیگه.
شما هم برای اثبات حرفاتون عکس های ایمیل هایی که زدین رو بزارین .
نمیدونم چرا اما ذهنیت خوبی از زرکلیک دارم :rolleyes:

من از طریق ایمیل 2 بار بهشون میل زدم که البته بلد نیستم چطوری ازش عکس بگیرم
و از طریق فرم تماس با ما هم 4 بار بهشون پیغام دادم
که کلاً نزدیک 1 ماهی شدش که آخرشم گرفت اکانتمو حذف کرد حالا به نظر شما من نباید قاطی کنم
این در حالی بود که من دو ماه طول کشید که پولم شد 10000 تومان
حداقل نامرد میومد به من یه دلیلی ارائه میکرد.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

به این نکته توجه نکرده بودم.:blush:

من از طریق ایمیل 2 بار بهشون میل زدم که البته بلد نیستم چطوری ازش عکس بگیرم
و از طریق فرم تماس با ما هم 4 بار بهشون پیغام دادم
که کلاً نزدیک 1 ماهی شدش که آخرشم گرفت اکانتمو حذف کرد حالا به نظر شما من نباید قاطی کنم
این در حالی بود که من دو ماه طول کشید که پولم شد 10000 تومان
حداقل نامرد میومد به من یه دلیلی ارائه میکرد.

جواب ایمیل هارو هم حتی ندادن ؟! فکر میکنم بزرگترین ضربه ای که میتونی بهش بزنی این باشه که همه جا اطلاع رسانی کنی که این اتفاق افتاده البته پیشنهاد میکنم با مدرک این کار رو بکنی وگرنه مثل اینجا باید کلی توضیح بدی آخه سخت میشه باور کرد که زرکلیک با این سابقه خوبش اینطوری کنه.

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقاً این دوست عزیزمون درست میگن من اینجارو از گوگل پیدا کردم و چون زر کلیک پولمو خورده من میخوام اطلاع رسانی کنم که اولاً فکر نکنه ما صدامون در نمیاد و دوماً برای بقیه هم درس عبرتی بشه
اخه ادم دلش میسوزه یه سیستمی هم که داره درست کار میکنه یه کاربر اینجوری داره میبردش زیر سوال دلیلش رو هم گفتم چرا که حذفش کردن!! شایدم میخواید سیستم رو تخریب کنید!ولی بدونید کاربری که واریزیاش مرتب انجام شده همه دنیا هم بیان بگن کلاهبردار واسش قابل قبول نخواهد بود.
اکثر وبمستر ها میان تو این قسمت انجمن خوب اگه غیر از این اقا زر کلیک پول کسه دیگه رو هم خورده بیان بگن دیگه؟!
اخه مبلغتون هم که انقدر بالا نبوده که سیستمشون رو ورشکسته کنه 5 تا 10 هزار بوده دیگه اگه مشکلی نداشتید من که مطمعنم پرداختیتون انجام میشد.
اینهمه سایت و وبلاگ کوچیک و بزرگ تبلیغات زر کلیک رو گذاشتن یعنی اینا دریافتی نداشتن!اخه مگه ممکنه!
حالا میخواید بگید دستمون با زر کلیک تو یه کاسه هست بگید دیگه این حرفا عادی شده!
بازم میگم زر کلیک تا به امروز بسیار خوب منظم از نظر واریزی عمل کرده تا زمانی هم که خوب عمل کنه من همینو میگم!

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اخه ادم دلش میسوزه یه سیستمی هم که داره درست کار میکنه یه کاربر اینجوری داره میبردش زیر سوال دلیلش رو هم گفتم چرا که حذفش کردن!! شایدم میخواید سیستم رو تخریب کنید!ولی بدونید کاربری که واریزیاش مرتب انجام شده همه دنیا هم بیان بگن کلاهبردار واسش قابل قبول نخواهد بود.
اکثر وبمستر ها میان تو این قسمت انجمن خوب اگه غیر از این اقا زر کلیک پول کسه دیگه رو هم خورده بیان بگن دیگه؟!
اخه مبلغتون هم که انقدر بالا نبوده که سیستمشون رو ورشکسته کنه 5 تا 10 هزار بوده دیگه اگه مشکلی نداشتید من که مطمعنم پرداختیتون انجام میشد.
اینهمه سایت و وبلاگ کوچیک و بزرگ تبلیغات زر کلیک رو گذاشتن یعنی اینا دریافتی نداشتن!اخه مگه ممکنه!
حالا میخواید بگید دستمون با زر کلیک تو یه کاسه هست بگید دیگه این حرفا عادی شده!
بازم میگم زر کلیک تا به امروز بسیار خوب منظم از نظر واریزی عمل کرده تا زمانی هم که خوب عمل کنه من همینو میگم!

آخه خودت یکم فکر کن من آخه واسه چی بیام اینجا الکی عضو بشم اینهمه وقت بزارم پست بدم
حتماً واقعیت داره حرفم که دارم به خودم زحمت میدم
آخه اگه میودم یه سیستم دیگرو معرفی میکردم یا تبلیغ یه جای دیگرو میکردم شما حق داشتی که بهم شک کنی
حالا خودتون میدونین با عقلتون که من حرفم منطقی هست یا نه
این در حالی که من با یه سیستم کلیکی دیگه دارم کار میکنم و واقعاً پولمو پرداخت میکنه اما نمیام اینجا اسمشو بگم که واسش تبلیغ بشه چون وظیفشه که پولمو پرداخت کنه
حالا دوستان عزیز هر کی میگه من حرفم غیر منطقیه بیاد بگه من حرفشو قبول میکنم.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
برید به سمت همکاری در فروش ان هم با ایران امیر :دی

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
برید به سمت همکاری در فروش ان هم با ایران امیر :دی

سلام من وبلاگم حدوداً روزی بالای 9000 بازدید در روز داره (طبق آمار وبگذر)
سایتمم روزی نزدیک به 1000 بازدید (طبق آمار وبگذر)
تا حالا هم با سیستم همکاری در فروش کار نکردم
میخواستم ببینم حدوداً ماهی چقدر میتونم در بیارم؟

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه خودت یکم فکر کن من آخه واسه چی بیام اینجا الکی عضو بشم اینهمه وقت بزارم پست بدم
آخه اگه میودم یه سیستم دیگرو معرفی میکردم یا تبلیغ یه جای دیگرو میکردم شما حق داشتی که بهم شک کنی
این در حالی که من با یه سیستم کلیکی دیگه دارم کار میکنم و واقعاً پولمو پرداخت میکنه اما نمیام اینجا اسمشو بگم که واسش تبلیغ بشه چون وظیفشه که پولمو پرداخت کنه
خوب اگه تبلیغ یه جا دیگه رو هم میکردی که دیگه خیلی تابلو میشد اونو دیگه نمیگفتن تخریب!
تخریب کردن دقیقا همین کاریه که شما داری میکنی البته کار ساز هم میتونه باشه واسه کاربرای جدید.
لااقل یه عکس از پنل کاربریت میزاشتی همون به قول خودت 10 هزار تومانت رو ببینیم.
وقتی داری از یه سیستم معتبر اینجوری میگی اونم بدون سند باورش فوق العاده سخته.
حالا ممکنه به 10 هزار هم رسیدی ولی خوب یه جاهایی هم تقلب کردی از دید خودت زرنگی کردی طرفم نفهمیده مگرنه همون موقع میبسته حسابتو حالا به 10 رسیدی بعد درخواست دادی حسابتون بستن بخاطر همون تقلبت بعد دلت سوخته( دیگه نمیگم اونجات که باز پست حذف کنن) عصبانی شدی اومدی اینجا داری تلافی میکنی دیگه نمیشه چیزی گفته خودتی و وجدانت
سیستمهای کلیکی هم مطمعن باش انقدر حواصشون جمع هست که اگه کسی تقلب کنه به هر شکلی بتونن بفهمن .

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
خوب اگه تبلیغ یه جا دیگه رو هم میکردی که دیگه خیلی تابلو میشد اونو دیگه نمیگفتن تخریب!
تخریب کردن دقیقا همین کاریه که شما داری میکنی البته کار ساز هم میتونه باشه واسه کاربرای جدید.
حالا ممکنه به 10 هزار هم رسیدی ولی خوب یه جاهایی هم تقلب کردی از دید خودت زرنگی کردی طرفم نفهمیده مگرنه همون موقع میبسته حسابتو حالا به 10 رسیدی بعد درخواست دادی حسابتون بستن بخاطر همون تقلبت بعد دلت سوخته( دیگه نمیگم اونجات که باز پست حذف کنن) عصبانی شدی اومدی اینجا داری تلافی میکنی دیگه نمیشه چیزی گفته خودتی و وجدانت
سیستمهای کلیکی هم مطمعن باش انقدر حواصشون جمع هست که اگه کسی تقلب کنه به هر شکلی بتونن بفهمن .

اینکه تابلوهه که یه بده بستونی با زر کلیک داری
من تورو در حدی دیگه نمیبینم که بخوام جوابتو بدم و من چون سرمو کلاه گزاشته زر کلیک دوست دارم تا آخر عمرم جار بزنم که زر کلیک کلاهبرداره
شما هم این پولایی که ازش میگیری حرومه چون امثال منو پولشونو خورده
همونطوری که دوستان گفتن شما هم مدیراشو خوب میشناسی
پس ما باید به تو شک کنیم

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه تابلوهه که یه بده بستونی با زر کلیک داری
من تورو در حدی دیگه نمیبینم که بخوام جوابتو بدم و من چون سرمو کلاه گزاشته زر کلیک دوست دارم تا آخر عمرم جار بزنم که زر کلیک کلاهبرداره
شما هم این پولایی که ازش میگیری حرومه چون امثال منو پولشونو خورده
همونطوری که دوستان گفتن شما هم مدیراشو خوب میشناسی
پس ما باید به تو شک کنیم
هه هه هه
جک میگیا!!
اره یکی از مدیراشم با لباس مبدل!!
پولی که من میگیرم حرومه!!
اخه یکم فکر کن من چون مدیرشو میشناسم باید بهم شک کنی من مدیر خیلی از سایتها سیستم های کلیک رو میشناسم!!
من میگم یه عکسی مدرکی چیزی بزار همینجوری اومدی داری حرف مفت میزنی چهارتا ... تر از خودتم باور میکنن!!

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
بابا شما دیگه داری طرفداری می کنی.

دو بار پرداخت داشتم هر دو بار تاخیر داشت.
یکی دو سه روز و دیگری حدود یه ماه(که دومیش و هنوز چک نکردم)!

بار اول هم 12500 بود که اقا 10 تومن ریخت یعنی 2500 رو نداد. در حالی که اکسین 20 تومن درخواست دادم همون 20 تومن رو ریخت.
دومی رو چک نکردم بنابراین نظری نمی دم

بعدم به نظر من کلیک شماریش خیلی اومده پایین مخصوصا بنرهای عمودیش که با بازدید 5000 تا کلا اون بالا 24 ثبت کرد که حالا چند تاش و حساب کرد حتما 5 یا 6 تا

بعضی روزا هم سرورش شلوغه طرف رو تبلیغ که کلیک می کنه به جای هدایت error می ده که کلیک وبمستر به باد می ره!

من نمی دونم ایت سیستم معتبر نتونسته یه سرور قدرتمند پیدا کنه که از شر این temporary unavailabe خلاص بشه!!!!!

هر موقع که بخوای لوگین کنی هم باید دو سه بار سعی کنی چون دو سه بار با این error مواجه می شی.

البته من نمی خواستم اینارو بگم ولی چون شما زیاد داشتی تعریف بیش از حد می کردی و ممکن بود کاربران جدید شناخت نادرستی (که زرکلیک اخرشه) پیدا کنند گفتم که شناختشون متعادل باشه.

اگه مدیر زرکلیک اینجا هست این ارور و برطرف کنه
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at zarclick.ir Port 80

Last edited:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
اگه واقعا پولتو خورده که پیگیری شما جای تقدیر داره.
چون اگه حق هر کس و که می خوردن این جوری پیگیری می کرد الان وضعه جامعه ما این طور نبود!

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا شما دیگه داری طرفداری می کنی.

دو بار پرداخت داشتم هر دو بار تاخیر داشت.
یکی دو سه روز و دیگری حدود یه ماه(که دومیش و هنوز چک نکردم)!

بار اول هم 12500 بود که اقا 10 تومن ریخت یعنی 2500 رو نداد. در حالی که اکسین 20 تومن درخواست دادم همون 20 تومن رو ریخت.
دومی رو چک نکردم بنابراین نظری نمی دم

بعدم به نظر من کلیک شماریش خیلی اومده پایین مخصوصا بنرهای عمودیش که با بازدید 5000 تا کلا اون بالا 24 ثبت کرد که حالا چند تاش و حساب کرد حتما 5 یا 6 تا

بعضی روزا هم سرورش شلوغه طرف رو تبلیغ که کلیک می کنه به جای هدایت error می ده که کلیک وبمستر به باد می ره!

من نمی دونم ایت سیستم معتبر نتونسته یه سرور قدرتمند پیدا کنه که از شر این temporary unavailabe خلاص بشه!!!!!

هر موقع که بخوای لوگین کنی هم باید دو سه بار سعی کنی چون دو سه بار با این error مواجه می شی.

البته من نمی خواستم اینارو بگم ولی چون شما زیاد داشتی تعریف بیش از حد می کردی و ممکن بود کاربران جدید شناخت نادرستی (که زرکلیک اخرشه) پیدا کنند گفتم که شناختشون متعادل باشه.

اگه مدیر زرکلیک اینجا هست این ارور و برطرف کنه
دوست عزیز من که هر بار گفتم از نظر واریزی خیلی منظم بوده که بوده من خداییش مشکلی نداشتم.
مشکلات فنی هم که میگی اره همش درسته.
ولی بحث ما این بود که این اقا داره میگه پول ما رو خورده من چون شناخت دارم ازشون میدونم هیمنجوری پول کسی رو نمیخورن میگم حد اقلش اینه که یه سندی عکسی چیزی بزاری
در ضمن من نگفتم زر کلیک اخرشه من میگم در حال حاضر بهترین سیستم کلیکی که داریم زر کلیک هست.
حالا یه سری هم میگن اکسین ولی من چون تبلیغات اکسین رو گذاشتم و درامدم کمتر بوده میگم زر کلیک.
اخه من کجا طرفداری کردم ایراد ما اینه که وقتی یه سیستمی خوب عمل میکنه هیچی نمیگیم ولی کافیه یه کوچولو یه مشکلی داشته باشه دیگه خدا میدونه چه کارایی که نمیکنیم. بنده هم چون این سیستم رو قبول دارم و دیدم این اقا بدون سند اینجوری داره میگه دلم سوخت گفتم جوابی داده باشم با توجه به تجربه خودم از این سیستم.
ولی چشم دیگه سعی میکنم چیزی نگم که به قول شما طرفداری نکرده باشم!!
اقا اصلا اونم کلاهبرادر خوبههه!!!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دیدم بحث در مورد زرکلیک هست گفتم خودمو وسط نندازم از مردی جداست.
زرکلیک تا به حال برای من که هرچی خواست رو پرداخت کرده حتی یک دفغه که ازش خواستم مقداری بیشتر واریز نماید واریز کرد اما بدیش این بود که می نوشت کلبک های امروز 124 تا ولی پولی که اصاف شده بود تنها نصف پ.ل واقعی بود اگر نه سیستمی بسیار عالیست.

شما توی سیستم ما یعنی ادزسنتر24 هم کار می کنین درسته ؟

آیدیتون آشناست ;)

بالا