• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
پنل که خیلی ساده و راحته سخت نیست

در قسمت مشخصات کاربری میخوام یه چیزیو ویرایش کنم این ارورو میده:

Fatal error: Call to undefined function isuserloggedin() in /home/amir/domains/iranamir.biz/public_html/acc.php on line 2

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان من این سیستم کلیکی را راه انداختم اگه میشه ثبت نام کنید

ثبت نام

از 2 دوست عزیز :

iranamir.biz

paypersell.bz

میشه به من پ.خ بزنن در مورد کالاها پر فروششون . مرسی

سعی می کنم مبلغ پائین را تسویه کنم . اگه دیدم سود نداره تسویه کامل و یوزر قبول نمی کنم . از ترس تاپیک ها شما ...............

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
25 تومنش کنی فک کنم بهتر باشه...

Last edited:

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام . اگه واقعا جواب داد همین کار رو خواهم کرد نمی خوام بدهکار شم و هم کم بشمارم . :D

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام . اگه واقعا جواب داد همین کار رو خواهم کرد نمی خوام بدهکار شم و هم کم بشمارم . :D

سعی کن از سیستمای دیگه درس عبرت بگیری
امیدوارم موفق باشی
بنراتو اکی کردی بگو ما هم بیایم ببینیم چه بنرایی داری

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان بنر های جدید اضافه شد یه تست بزنند

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اطلاعیه جدید زرکلیک:

با سلام
سیستم تبلیغاتی زر کلیک تا اطلاع بعدی هیچ عضو جدیدی رو تایید نخواهد کرد و با همین تعداد تبلیغ کننده کار خودش رو ادامه خواهد داد.کابرانی هم که از حدود یک ماه پیش ثبت نام کردند ولی حسابشون فعال نشده به مرور فعال خواهیم کرد و ایمیل فعال سازی براشون ارسال خواهد شد.توجه داشتیه باشید که ثبت نام در سایت قابل انجام هست ولی فعلا کاربری رو تایید نخواهیم کرد.
موفق و پیروز باشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اطلاعیه جدید زرکلیک:

با سلام
سیستم تبلیغاتی زر کلیک تا اطلاع بعدی هیچ عضو جدیدی رو تایید نخواهد کرد و با همین تعداد تبلیغ کننده کار خودش رو ادامه خواهد داد.کابرانی هم که از حدود یک ماه پیش ثبت نام کردند ولی حسابشون فعال نشده به مرور فعال خواهیم کرد و ایمیل فعال سازی براشون ارسال خواهد شد.توجه داشتیه باشید که ثبت نام در سایت قابل انجام هست ولی فعلا کاربری رو تایید نخواهیم کرد.
موفق و پیروز باشید

بابا سیستم همکاری در فروش خیلی توپههه :دی
نه تقلب نه هیچی هر کی هم که فروخت راحت پولش رو میگیره!!! چه کاریه سیستم کلیکی:دی

بیان اینجا ثبت نام کنید کار کنید :دی
http://www.iranamir.biz

:blink::blink::blink::wacko::lol::lol::rolleyes:

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
بابا سیستم همکاری در فروش خیلی توپههه :دی
نه تقلب نه هیچی هر کی هم که فروخت راحت پولش رو میگیره!!! چه کاریه سیستم کلیکی:دی

بیان اینجا ثبت نام کنید کار کنید :دی
http://www.iranamir.biz

:blink::blink::blink::wacko::lol::lol::rolleyes:

شما اول بعد از 3 ماه , تصفیه حساب کنید!
بعدا تبلیغ کنید!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
ببینید
تبلیغات کلیکی یه مزیتی داره همکاری در فروش یه مزیت های دیگه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آخرین خبرهای سیستم کلیکی ادزسنتر24 :

خبر خوبی برای دوستان عضو سیستم ادزسنتر داریم و اون اینکه جایزه نقدی زیرمجموعه گیری رو به 10000 ریال بابت هر زیرمجموعه افزایش دادیم که البته هیچ محدودیتی هم در تعداد زیرمجموعه های جذب شده وجود نداره .

برای استفاده از این درآمد جانبی ، شما می تونید از دو روش بهره ببرید :

1- استفاده از بنرها و کدهای اختصاصی زیرمجموعه گیری ، که در صورت عضویت کلیک کننده بطور اتوماتیک زیرمجموعه شما محسوب میشه

2- تشویق بازدیدکننده ها و همکاران به ثبت نام و فعالیت در سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر24 و معرفی آیدی شما ( در سایت ادزسنتر ) بعنوان معرف .

به این ترتیب شما از جایزه عضویت زیرمجموعه و بطور مادام العمر از پورسانت هر کلیک زیرمجموعه ، استفاده خواهید کرد. ( هیچ ربطی هم خدای نکرده به شرکتهای هرمی نداره ها ، کسی رو جو نگیره خواهشا !!!)

خبر دوم هم اینکه بزودی حجم زیادی از اجناس جدید ( بدون مشکل فیلی شدن سایت فروشنده ) و بنرهای پربازدید و جدید به سیستم اضافه می کنیم . و بعد از اون یه تکون اساسی هم به مبالغ هر کلیک و پورسانت کلیک زیرمجموعه خواهیم داد :happy:

چند تا خبر ویژه در مورد برنامه های جانبی افزایش درآمد از سیستم ادزسنتر هم توی راه داریم که به موقع از طریق همین تاپیک و یک تاپیک اختصاصی اطلاع رسانی خواهد شد .

www.adscenter24.com

در ضمن بزودی سیستم اضافی همکاری پورسانتی در فروش کالا ، هم از طرف تیم مدیریت ادزسنتر24 ( گروه تجارت الکترونیک آرین ) بطور مجزا راه اندازی میشه که توی تاپیک مجزا و همچنین تاپیک سیستمهای همکاری در فروش اطلاع رسانی خواهد شد .
چون بهرحال اینجا تاپیک کلیکیه و جای بحث درباره عملکرد و خبرهای سیستم کلیکی نه سیستمهای همکاری در فروش . و دوست داریم خودمون و دیگر عزیزان این موارد رو رعایت کنند . هموطور که درست نیست توی تاپیک همکاری در فروش ، بحث های مربوط به سیستمهای کلیکی مطرح بشه ;)

با راه اندازی سیستم همکاری در فروش جدید ما ، که عضویت در اون اختصاصی خواهد بود و با شرایط ویژه ای امکان داره ، اعضای ادزسنتر می تونند در کنار درآمدهای حاصل از سیستم کلیکی ( بر مبنای هرکلیک ) با ثبت نام و تایید شدن سفارشی در این سیستم جدید هم ، از یک درآمد جانبی جدید یعنی پورسانت بابت هر فروش ( نه کلیک ) استفاده کنند . اطلاعات تکمیلی بزودی در اختیار اعضا قرار خواهند گرفت .

در پایان ، سه برابر شدن میزان نمایش ها و کلیک بنرهای سیستم رو به همه دوستان تبریک میگیم و ازشون متشکریم . همچنین کاهش 400 هزاری رتبه الکسای جهانی و کاهش 3000 رتبه ی الکسای ایران در عرض یک ماه . روند سیستم کلیکی ادزسنتر همچنان رو به توسعه و رشد و در آغاز راه اصلی خودشه .

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
راستی ، دوست عزیزمون ایران توتی کجاست ؟ چند وقتیه ازشون خبری نیست

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
شما اول بعد از 3 ماه , تصفیه حساب کنید!
بعدا تبلیغ کنید!

سلام . نشد دیگه اینجوری که شما گفتی یکم وهم بر انگیز بود

نزدیک 5000 هزار وبستر با ما کار میکردند این یک
دوما هر سیستمی قوانین خاص خودش را دارد این دو
تو قوانین ما این بود که سقف پرداخت 20 هزار تومان بود درسته؟

شما بنر را برای 2 روز گذاشتی درسته و چون سرور مشکل داشت شما نزدیکه 2 هزار تومان کار کردی!! من برای اینکه زحمت کشیدید و منت سر ما گذاشتین کار کردین گفتم به جای 2 هزار تومان من به شما 10 هزار تومان پرداخت میکنم
شما هم گفتید باشه (در صورتی که سقف پرداخت همان 20 هزار تومان بود) بعد شما به من پی ام دادید گفتم شماره کارت ملی بدید براتون واریز کنم که گفتید صادرات دارم اگر اشتباه نکنم و موکول شد به وقت دیگر ( البته من یکم سرم شلوغه و از یادم رفت که باز بهانه ی خوبی نیست و من باید میریختم اما به هر حال فراموش شد)

تا اینکه سیستم همکاری در فروش زدیم گفتیم اقایان و خانمهایی که تو سیستم کلیکی هستین میخواهیم باهاتون تسویه حساب کنیم حتی کسانی که زیر 20 هزار تومان کار کردن !! گفتیم چکار کنند گفیتیم بیان تو سیستم همکاری در فروش کار کنید و عضو بشید هرچی تو سیستم کلیکی اعتبار جمع کرده باشید به سیستم همکاری در فروش اضافه خواهیم کرد و با اولین فروش شما کلیه حساب ها با شما تسویه خواهد شد و این کار هم کردیم هرکی درخواست داد سریع تو پنل اضافه کردیم

به عنوان مثال یک پیامی دریافت کردیم
<<<<
من در ایران بیز شدم و منتظر انقال موجودی خود به حسابم از ساین ایران امیر هستیم با همین نام کار بری در سایت آیران امیر عضو هستم نام کاربری: XXXXXX نام وبلاگ: drha.miahnblog.com
>>>>>>

یا
<<<<<
با سلام من از سایت خرید کردم تا درصد پورسانت و مبلغی که از سیستم کلیکی به مقدار تقریبی 18000 تومن کسب کرده بودم رو دریافت کنم همونطور که خودتون گفته بودید با اولین خرید پورسانت و معوقه رو با هم پرداخت میکنید. دبه در نیارید که بعد ناراحت میشم فکر کنید منم یه مشتری هستم که از طریق معرف کاربر bigilo خریداری کردم پس قرارمون سر جاش باید بمونه !!!
>>>>>>>>

تمام درخواست ها انجام داده شد و هر کسی با هر موجودی که کار کرده بود به پنل اضافه و انشالله شنبه کلهم تسویه خواهند شد.

دیگه 10 هزار تومان که پولی نیست که نخواهیم بدیم!!1 تو این دوسال کدام وبمستری سراغ دارید مه الز عدم پرداخت ما صحبت کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟ :blink:

کدام سیستم کلیکی شما سراغ دارید که حتی یک غرون همه کاربرای که به حد نصاب هم نرسیده باشه پرداخت کرده باشه؟؟

اگر هم کسی ادعا کنه که پرداخت نکردیم فقط یک دلیل داره و آن این است که درخواست پرداخت نداده!!!

حالا قربان شما شماره کارت ملیتان را به من پ.خ دهید تا براتون واریز گردد انلاین

باز هم ازتون تشکر میکنم بابت یاد اورری

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
راستی ، دوست عزیزمون ایران توتی کجاست ؟ چند وقتیه ازشون خبری نیست

شنیدم سیستم کلیکی زدی؟ انشالله موفق باشی و سریع رشد کنی . چون شما فرد توانمندی هستی- انشالله یوزرهای خوبی داشته باشی. برای ما که اینطور بود

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
شنیدم سیستم کلیکی زدی؟ انشالله موفق باشی و سریع رشد کنی . چون شما فرد توانمندی هستی- انشالله یوزرهای خوبی داشته باشی. برای ما که اینطور بود

قربونت علی جان . نه جدید نیست . سیستم قدیمی و خوشنام ادزسنتر که مال بچه های قدیمی همین فرومه خریدیم و با اصلاحات فنی و ارتقای سخت افزاری و برنامه های جدید دوباره راه اندازیش کردیم .

ما هم دوست داریم در کنار دوستان قدرتمندی مثل شما که تجربیات خوب و گران قدری هم دارند ، پیشرفت این چند ساله تیممون رو سریعتر کنیم .

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
قربونت علی جان . نه جدید نیست . سیستم قدیمی و خوشنام ادزسنتر که مال بچه های قدیمی همین فرومه خریدیم و با اصلاحات فنی و ارتقای سخت افزاری و برنامه های جدید دوباره راه اندازیش کردیم .

ما هم دوست داریم در کنار دوستان قدرتمندی مثل شما که تجربیات خوب و گران قدری هم دارند ، پیشرفت این چند ساله تیممون رو سریعتر کنیم .

سیستمی که پیاده کردیم روی این بسیار قوی هست روی ادزسنتر یعنی به قدری امنیت بالاست تو شمارش کلیک ها که تقلب را به صفر میرسونه و اگر کسی هم تقلب کنه کاملا متوجه خواهی شد و این امنیت بالا به علت کیوری های که به دیتابیس وارد میکنه نیازمند یک سرور قول هست که میبینم مهیا کردی :)
انشالله موفق باشید .

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
این اکسین هم به یک سیستم درپیت و اشغال تبدیل شده که هر روز سه بار سرورش پایین می ره و اون وقت سایت نمایش دهندگان هم دیگه قفل می شه و گیر می کنه.

بالا