• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام من وبلاگم حدوداً روزی بالای 9000 بازدید در روز داره (طبق آمار وبگذر)
سایتمم روزی نزدیک به 1000 بازدید (طبق آمار وبگذر)
تا حالا هم با سیستم همکاری در فروش کار نکردم
میخواستم ببینم حدوداً ماهی چقدر میتونم در بیارم؟

شما بیا همکاری و کسب درآمد توی سیستم کلیکی ما رو هم امتحان کن . خیلی از دوستان همینجا هم از اعضای خوب ما هستن و خدا رو شکر طی این مدت که کار می کنه ( چه زمانی که دست مدیران قبلیش بوده ، و چه از زمانی که ما خریدیمش ) بدسابقگی خدا رو شکر نداشته .

بیا شما هم کار کن ایشالا راضی باشی .

www.adscenter24.com

طرح های تکمیلی هم در کنارش زیاد داریم .
بهترینش یه سیستم همکاریه که بزودی ازش پرده برداری می کنیم . :happy:

طرح های تشویقی ثبت نام و زیرمجموعه گیری و افزایش قیمت کلیکی و پورسانت زیرمجموعه و اضافه کردن بنر اجناس جدید پرفروش و پر بازدید و .... هم بزودی انجام میشه

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
راستی جناب ولف اون مشکلی که توی پی ام هم گوشزد کردین درباره لینک بنرا حل شده ها . در عرض نصفه روز .

بزودی با اجرای راهکار هایی که به خودتونم گفتم این قبیل مشکلات برای ابد حل میشه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما بیا همکاری و کسب درآمد توی سیستم کلیکی ما رو هم امتحان کن . خیلی از دوستان همینجا هم از اعضای خوب ما هستن و خدا رو شکر طی این مدت که کار می کنه ( چه زمانی که دست مدیران قبلیش بوده ، و چه از زمانی که ما خریدیمش ) بدسابقگی خدا رو شکر نداشته .

بیا شما هم کار کن ایشالا راضی باشی .

www.adscenter24.com

طرح های تکمیلی هم در کنارش زیاد داریم .
بهترینش یه سیستم همکاریه که بزودی ازش پرده برداری می کنیم . :happy:

طرح های تشویقی ثبت نام و زیرمجموعه گیری و افزایش قیمت کلیکی و پورسانت زیرمجموعه و اضافه کردن بنر اجناس جدید پرفروش و پر بازدید و .... هم بزودی انجام میشه

با اجازتون من 2 روز پیش تو سیستمون ثبت نامکردم
و اتفاقاً سیستمتونو یه یکی از دوستامم که هم سایت داره هم وبلاگ معرفی کردم ایشونم ثبت نام کرد
امیدوارم که با شما همکاریمون خوب باشه
با تشکر.

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اگه واقعا پولتو خورده که پیگیری شما جای تقدیر داره.
چون اگه حق هر کس و که می خوردن این جوری پیگیری می کرد الان وضعه جامعه ما این طور نبود!

متشکرم دوست عزیزم
منم بیشتر از این حرصم میگیره که این web 33 چرا داره انقدر داره طرفداری میکنه
آخه اگه پولتم داده حقت بوده بهت لطف که نکرده بعدشم وظیفشه که اینکارو بکنه

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
با اجازتون من 2 روز پیش تو سیستمون کردم
و اتفاقاً سیستمتونو یه یکی از دوستامم که هم سایت داره هم وبلاگ معرفی کردم ایشونم ثبت نام کرد
امیدوارم که با شما همکاریمون خوب باشه
با تشکر.

ممنونم از شما
هم كليكي رو داريم
هم اينكه تا چند روز ديگه همكاري در فروش هم راه ميوفته

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخه چرا فکر میکنید من دارم طرفداری میکنم واقعیتی که در مورد خودم و چند نفری که میشناسم اتفاق افتاده رو میگم.
اگه من دارم طرفداری میکنم خوب شما هم داری تخریب میکنی اونم بدون سند و مدرک!
در ضمن منم نگفتم لطف کرده در حقم بله وظیفش بوده پول منو بده اگه یه وقت هم نده صد برابر شما ها میام در موردش تبلیغات منفی میکنم ولی تا وقتی که کارش و درست انجام بده ازش حمایت میکنم. شما هم 100 درصد مشکلی داشتی که حسابتو بستن!
منم الان میتونم بیام بگم مثلا ادز سنتر کلاهبردارو چیزایی که شما در مورد زر کلیک میگید من در مورد این سیستم بگم ( حالا به ادز سنتر بر نخوره این سیستم که از قدیم کارش درست بوده هر چند من باهاش کار نکردم) ولی ایا کسی بدون مدرک میتونه باور کنه اونم تهمتی که به یه سیستم شناخته شده معتبر بزنیم!

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
در ضمن منم نگفتم لطف کرده در حقم بله وظیفش بوده پول منو بده اگه یه وقت هم نده صد برابر شما ها میام در موردش تبلیغات منفی میکنم

خودت جواب خودتو دادی دیگه
خودتو هم داری میگی اگه پولتو بخوره میای جار میزنی
پس دیگه بحثی نمیمونه
راجع به به مدرک که میگی مگه من روحم خبردار داشت که میخواد اکانتمو ببنده من همش امید داشتم که امروزو فردا پولمو میده
که یهو دیدم اکانتمو بسته

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودت جواب خودتو دادی دیگه
خودتو هم داری میگی اگه پولتو بخوره میای جار میزنی
پس دیگه بحثی نمیمونه
راجع به به مدرک که میگی مگه من روحم خبردار داشت که میخواد اکانتمو ببنده من همش امید داشتم که امروزو فردا پولمو میده
که یهو دیدم اکانتمو بسته
خوب شما میتونی بیای در مورد سیستمی که ناراضی هستی نظرتو بگی ولی من نمیتونم از سیستمی که یک سال باهاش کار میکنم و راضیم نظرمو بگم! کار ما میشه طرفداری و دستمون تو یه کاسه بودن!
من میگم با توجه به این که غیر از شما تا الان کسی رو ندیدم بیاد بگه پولمو زر کلیک نداده و شناختی که از زر کلیک دارم و تجربه شخصی خودم و این که بدون مدرک دارید این حرفو میزنید میگم احتمال زیاد تقلب داشتید!
بنده دیگه در مورد این قضیه صحبتی نمیکنم

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
تمام وبمستر های جدید بدونند که زر کیلک یک سیستم متقلب و کلاهبرداره
وبمستر هایی که تازه تبلیغات زر کلیکو گذاشتن بدونن که این سیستم پرداختی نداره
البته واسه اینکه خیلی تابلو نشه و بتونه به کلاهبرداریاش ادامه بده واسه بعضی ها مثل رفیقای خودشو پرداخت میکنه (مثل web 33)
به هر حال خود دانید ما که سرمون کلاه بزرگی رفت
زر کیلک کلاهبرداره
zarclick.com zarclick,ir کلاهبردار تمام عیار
هر کسی هم میتونه به تازه کارا اطلاع رسانی بکنه.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان عزیز اگه اگه جاهای دیگه ای رو میشناسن که مثل اینجا درباره کسب در آمد برای وبمستر هاست به من بگن
چون میخوام اونجاهم اطلاع رسانی کنم که زر کلیک کلاهبرداره
با تشکر.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
همه واریز های ادزسنتر امروز انجام شد

فقط مونده یه نفر که از قلم افتاد . فردا اوکی میشه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
همه واریز های ادزسنتر امروز انجام شد

فقط مونده یه نفر که از قلم افتاد . فردا اوکی میشه

سلام امیر خان یوزر مارو قاپیدی :دی

از من سوال کرداااااا :دی

با 9000 بازدید با کمک من ماهی 200 هزار تومان درامد دتاشته باشی اگر به حرفام عمل کنی. اگر ساییت تخصصی باشه ماهی 2 میلیون تومان در میاری با قرار داد رسمی :دی

فعلا فقط ثبت نام کن تو سایت ما و کار نکن تا به شما تلفنی تماس بگیریم.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
نه بابا اختیار داری قربان

اتفاقا نظر من اینه که کار کردن با چند تا سیستم همکاری و کلیکی معتبر بطور همزمان میتونه اشکالات احتمالی ناشی از یه سیستم رو کاملا پوشش بده

بخاطر همینم بزودی سیستم همکاری خودمونم راه اندازی میشه که فقط ورودیش رو برای سایتهای پربازدید یا با سابقه ای که باهامون کار کردند باز می گذاریم .... که رقم های تشویقی خاصی هم برای وب مسترهای قدیمی سیستم کلیکی خودمون داریم . :cool:

امیدوارم بچه های فروم ، بجای عضویت در سیستمهای ناشناخته یا سیستمهایی که مدیرانش ایجا در دسترس نیستن ، بتونن با همکاری با سیستمهایی مثل کلیکی یا همکاری خود ما ، و دوستان عزیزی مثل شما ، شهرام یا محسن ، درآمد خوبی برای خودشون فراهم کنند

عقیده من اینه که اگه کارا همینجوری پیش بره بزودی تراست کسب درآمد و فروش وب سایتهای ایران ، در اختیار خود ماها قرار میگیره که این هم به سود بچه های پرشین تولزه ، هم ایشالا دست کلاه بردار جماعت ، رو بزودی از اینترنت کوتاه تر از همیشه می کنه ;)

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام امیر خان یوزر مارو قاپیدی :دی

از من سوال کرداااااا :دی

با 9000 بازدید با کمک من ماهی 200 هزار تومان درامد دتاشته باشی اگر به حرفام عمل کنی. اگر ساییت تخصصی باشه ماهی 2 میلیون تومان در میاری با قرار داد رسمی :دی

فعلا فقط ثبت نام کن تو سایت ما و کار نکن تا به شما تلفنی تماس بگیریم.

من یکی دو روز پیش ثبت نام کردم اما از کنترل پنلش سر درنیووردم چون ما فقط با کنترل پنل کلیکی کار کردیم

میخواستم ببینم شما آمار وبگذر براتون مهمه یا آماری که خود وبلاگ یا وبسایت نشون میده؟

چون من آمارم تو وبگذر 9000 تا در روز هست اما خود وبلاگم آماری که نشونمیده بین 18000 تا 20000 در روز هست.

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی دو روز پیش ثبت نام کردم اما از کنترل پنلش سر درنیووردم چون ما فقط با کنترل پنل کلیکی کار کردیم

میخواستم ببینم شما آمار وبگذر براتون مهمه یا آماری که خود وبلاگ یا وبسایت نشون میده؟

چون من آمارم تو وبگذر 9000 تا در روز هست اما خود وبلاگم آماری که نشونمیده بین 18000 تا 20000 در روز هست.

:rolleyes:

آمار مهم ني

هر چقدر بفروشي همون قدر پول گيرت مياد

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان عزیز کسی اطلاعاتی از وب کلیک و کلیکنا داره که خوبن یا کلاهبردارن
من پستای قبلی رو که میخوندم راجع به کلیک نا که بچه ها میگفتن مثل اینکه پرداختی داره
اما راجه به وب کلیک هیچ مطلبی پیدا نکردم
هر کسی اطلاعی داره یه توضیحی بده ممنون میشم

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سلام.
از "جستجو در این بحث" که همین بالای نوشتت است استفاده کن.

ظاهرا هر دو پرداختی ندارن!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

شما کار کن هر جا به مشکل برخوردی با ما تماس بگیر

امار برای ما مهم نیست . سایتی مثل دشت کلیک با 300 بازدید ماهی 6 میلیون در میاره . باور کردنش سخته اما حقیقت داره. بستگی به سایتت داره . البته ایمیل تبلیغاتی و یا سایت پر بازدید هر کی داشته باشه برد کرده

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما کار کن هر جا به مشکل برخوردی با ما تماس بگیر

امار برای ما مهم نیست . سایتی مثل دشت کلیک با 300 بازدید ماهی 6 میلیون در میاره . باور کردنش سخته اما حقیقت داره. بستگی به سایتت داره . البته ایمیل تبلیغاتی و یا سایت پر بازدید هر کی داشته باشه برد کرده

من گفتم ثبت نام کردم
فقط شما مارو راهنمایی کن
چون هیچ اطلاعی از سیستم همکاری در فروش ندارم

بالا