• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
اين تاپيكم شده نوشابه باز كردن براي هم ديگه

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
الان رفتم توی سایت همین اکسین ادز دیدم خبر زده تا چند روز آینده سیستم مشارکت در فروشش رو ایجاد میکنه

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان رفتم توی سایت همین اکسین ادز دیدم خبر زده تا چند روز آینده سیستم مشارکت در فروشش رو ایجاد میکنه

احتمالا يه اسكريپت اختصاصي نوشتن كه از هر 10 تا خريد يكي حساب بشه :blink: سيستم كليكيش كه اينجوري بود

h_r_v

Registered User
لایک‌ها
5

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دوستانی که سیستم کلیکی معتبر سراغ دارند معرفی کنند..
راستی امیرخان.. سایتت باز نمیشه : iranamir.com

داریم اسکریپت اس ام اس نصب میکنیم. برا همین از دسترس خارج کردیم

اگر سیستم کلیکی هوب پیدا کردی در کنارش تو سیستم همکاری در فروش ما هم کار کن. بعد از یک ماه تصمیم بگیر

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اخبار سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر24 :

تمامی واریز های هفته اخر بهمن ماه هم انجام شد ، به جز سه نفر از دوستان که در بخش اخبار خود سایت ( صفحه اصلی ) هم دلیلش نوشته شده و به خودشون هم پیغام داده شد .

خبر دوم هم اینکه در راستای نظر دوستان وب مستر و اعضای ادزسنتر ، به منظور افزایش میزان کسب درآمد وبمسترهای عضو ، بزودی محصولات جدید با بنرهای جدید ، جذاب و کلیک خور بالا به سیستم اضافه میشه ، با طراحی اختصاصی البته .

رنک الکسای سایت و میزان ثبت نام های روزانه ی دوستان در سیستم کلیکی ادزسنتر و ایندکس صفحات در کلمه های کلیدی ، همچنین میزان نمایش بنرها و کلیک های صورت گرفته هم همچنان روند رشد هر روزه خودش رو طی می کنه که از این بابت از همه دوستان و همکاران عزیز سپاسگزاریم و بهشون تبریک میگیم .

روند زیرمجموعه گیری اعضا با جایزه عضویت جدید هم ، بسیار بسیار خوب و در حال پیشرفته . با سپاس

www.adscenter24.com

Last edited:

h_r_v

Registered User
لایک‌ها
5
داریم اسکریپت اس ام اس نصب میکنیم. برا همین از دسترس خارج کردیم

اگر سیستم کلیکی هوب پیدا کردی در کنارش تو سیستم همکاری در فروش ما هم کار کن. بعد از یک ماه تصمیم بگیر

آقا امیر الان سیستم کلیکیتون کار میکنه!؟ چون من یه سیستم کلیکی معتبر میخوام.. تعریف شما رو هم خیلی شنیدم :D

؟؟
از طریق لینک زیر باید ثبت نام کرد دیگه؟ :
www.iranamir.biz/index.php?do=register

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اخبار سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر24 :

تمامی واریز های هفته اخر بهمن ماه هم انجام شد ، به جز سه نفر از دوستان که در بخش اخبار خود سایت ( صفحه اصلی ) هم دلیلش نوشته شده و به خودشون هم پیغام داده شد .

خبر دوم هم اینکه در راستای نظر دوستان وب مستر و اعضای ادزسنتر ، به منظور افزایش میزان کسب درآمد وبمسترهای عضو ، بزودی محصولات جدید با بنرهای جدید ، جذاب و کلیک خور بالا به سیستم اضافه میشه ، با طراحی اختصاصی البته .

رنک الکسای سایت و میزان ثبت نام های روزانه ی دوستان در سیستم کلیکی ادزسنتر و ایندکس صفحات در کلمه های کلیدی ، همچنین میزان نمایش بنرها و کلیک های صورت گرفته هم همچنان روند رشد هر روزه خودش رو طی می کنه که از این بابت از همه دوستان و همکاران عزیز سپاسگزاریم و بهشون تبریک میگیم .

روند زیرمجموعه گیری اعضا با جایزه عضویت جدید هم ، بسیار بسیار خوب و در حال پیشرفته . با سپاس

www.adscenter24.com

تایید میشه.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
راستی می خواستم یه ایراد یه ادزسنتر24 بگیرم و اینکه چرا نمایش بنر ثابت نداره؟
روزی که واسه رفع فیلتر زنگ زدم طرف گفت این بنرهات رو هم جمع کن"به خاطر اون سریالها "در ضمن گفت این لینک باکس از کیه:منم گفتم ماله یکی از دوستانه گفت اونرو هم بردار
وگر نه سیستمی به خوبی ادز سنتر ندیده بودم عالی بود عالی ولی حیف که العان باید بگم یادش بخیر

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
راستی می خواستم یه ایراد یه ادزسنتر24 بگیرم و اینکه چرا نمایش بنر ثابت نداره؟
روزی که واسه رفع فیلتر زنگ زدم طرف گفت این بنرهات رو هم جمع کن"به خاطر اون سریالها "در ضمن گفت این لینک باکس از کیه:منم گفتم ماله یکی از دوستانه گفت اونرو هم بردار
وگر نه سیستمی به خوبی ادز سنتر ندیده بودم عالی بود عالی ولی حیف که العان باید بگم یادش بخیر

یعنی به خاطر بنرای ادز سنتر فیل شدی؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آقا امیر الان سیستم کلیکیتون کار میکنه!؟ چون من یه سیستم کلیکی معتبر میخوام.. تعریف شما رو هم خیلی شنیدم :D

؟؟
از طریق لینک زیر باید ثبت نام کرد دیگه؟ :
www.iranamir.biz/index.php?do=register

سلام اره عضو بشوید. اگر هم خواستید یک دامنه بدید یک شاپ برای شما بیریم بالا که مستقل کار کنید

برای سیستک کلیکی ادز سنتر . یکم بهینه میتونه بشه اگر خواستید بهم خبر بدهید تا بهینه کنم و سرعت لود بنر ها رو زیاد کنم و کیوری های اضافی رو حذف کنم. این نیاز داره که از اول نتوشته بشه برا همین برای شما 300 هزار تومان الی 500 هزار تومان هزینه بر میداره . اگر میخواهید حرفه ای کار کنید

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سلام.
می شه این شماره اقایون و برام پ.خ کنی؟
به کجا باید زنگ زد؟
یه مشکل اساسی برای من پیش اوردن زنگ بزنم ببینم رفعش می کنن.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام.
می شه این شماره اقایون و برام پ.خ کنی؟
به کجا باید زنگ زد؟
یه مشکل اساسی برای من پیش اوردن زنگ بزنم ببینم رفعش می کنن.

از بررسی سیستم های کلیک تا رفع فیلترینگ :blink::f34r::f34r:

عجب تایپیکی شده !!!:lol::lol::lol:

بالا