الان رفتم توی سایت همین اکسین ادز دیدم خبر زده تا چند روز آینده سیستم مشارکت در فروشش رو ایجاد میکنه
اين تاپيكم شده نوشابه باز كردن براي هم ديگه
این تاپیک چقدر سوتو کور شده :-؟ :f34r:
خو تو که دیگه سیستم کلیکی نداری چیکاره اینجا داری که سوت و کوره یا شلوغ و پلوغه![]()
دوستانی که سیستم کلیکی معتبر سراغ دارند معرفی کنند..
راستی امیرخان.. سایتت باز نمیشه : iranamir.com
داریم اسکریپت اس ام اس نصب میکنیم. برا همین از دسترس خارج کردیم
اگر سیستم کلیکی هوب پیدا کردی در کنارش تو سیستم همکاری در فروش ما هم کار کن. بعد از یک ماه تصمیم بگیر
اخبار سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر24 :
تمامی واریز های هفته اخر بهمن ماه هم انجام شد ، به جز سه نفر از دوستان که در بخش اخبار خود سایت ( صفحه اصلی ) هم دلیلش نوشته شده و به خودشون هم پیغام داده شد .
خبر دوم هم اینکه در راستای نظر دوستان وب مستر و اعضای ادزسنتر ، به منظور افزایش میزان کسب درآمد وبمسترهای عضو ، بزودی محصولات جدید با بنرهای جدید ، جذاب و کلیک خور بالا به سیستم اضافه میشه ، با طراحی اختصاصی البته .
رنک الکسای سایت و میزان ثبت نام های روزانه ی دوستان در سیستم کلیکی ادزسنتر و ایندکس صفحات در کلمه های کلیدی ، همچنین میزان نمایش بنرها و کلیک های صورت گرفته هم همچنان روند رشد هر روزه خودش رو طی می کنه که از این بابت از همه دوستان و همکاران عزیز سپاسگزاریم و بهشون تبریک میگیم .
روند زیرمجموعه گیری اعضا با جایزه عضویت جدید هم ، بسیار بسیار خوب و در حال پیشرفته . با سپاس
www.adscenter24.com
راستی می خواستم یه ایراد یه ادزسنتر24 بگیرم و اینکه چرا نمایش بنر ثابت نداره؟
روزی که واسه رفع فیلتر زنگ زدم طرف گفت این بنرهات رو هم جمع کن"به خاطر اون سریالها "در ضمن گفت این لینک باکس از کیه:منم گفتم ماله یکی از دوستانه گفت اونرو هم بردار
وگر نه سیستمی به خوبی ادز سنتر ندیده بودم عالی بود عالی ولی حیف که العان باید بگم یادش بخیر
نه به خاطر اونا سایت زمینه ی قبلی داشتیعنی به خاطر بنرای ادز سنتر فیل شدی؟
نه به خاطر اونا سایت زمینه ی قبلی داشت
"کلیپ رقص تکنو با چند تا فیلم"
نه هنوز در حال پیگیری هستمحالا تونستی رفع کنی؟
حضوری رفع کردی یا تلفنی؟
آقا امیر الان سیستم کلیکیتون کار میکنه!؟ چون من یه سیستم کلیکی معتبر میخوام.. تعریف شما رو هم خیلی شنیدم
؟؟
از طریق لینک زیر باید ثبت نام کرد دیگه؟ :
www.iranamir.biz/index.php?do=register
سلام.روزی که واسه رفع فیلتر زنگ زدم طرف گفت این بنرهات رو هم جمع کن"به خاطر اون سریالها "در ضمن گفت این لینک باکس از کیه:منم گفتم ماله یکی از دوستانه گفت اونرو هم بردار
سلام.
می شه این شماره اقایون و برام پ.خ کنی؟
به کجا باید زنگ زد؟
یه مشکل اساسی برای من پیش اوردن زنگ بزنم ببینم رفعش می کنن.