• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با امید خدا و به لطف و امید یاری همه ی دوستان عزیز

یه سوال داشتم

من یه سایت جدید زدم میخوام بنرای سایز 468 در 60 رو دو تاشو در کنار هم بزارم اما هر کاری میکنم و با کدهای html ور میرم نمیتونم و همش بنرها میره زیر هم قرار میگیره
اگه بتونی راهنماییم کنی خیلی خوبه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ایشالا بزودی با بالا بردن قیمت کلیکای سیستم کلیکی ادزسنتر و همچنین اضافه کردن بنرهای ثابت جدید ( برای محصولات بدون هیچ مشکل احتمالی واسه کسایی که به این مورد حساسن ) و همچنین راه اندازی و بالا بردن قیمت سه طرح دیگر افزایش درآمد ادزسنتر ، مابقی دوستانی هم که با ادزسنتر فعلا فعالیت نمی کنند به جمع دوستان خودمون اضافه میشن تا خیال همه از مشکلات راحت بشه و دیگه سراغ سیستمهای دیگه نرن

دوستانی که همین الانم دارن با ما کار می کنند می تونن اینو تایید کنند .

راستی امروز روز پرکاری از نظر اعضا داشتیم .

27 سایت جدید از سایتهایی که ثبت نام کردند تایید شدند ( حدود 7 ، 8 سایت هم تایید نشدن ) و از اون طرف هم متاسفانه 6 سایت بعلت تقلب در ورودی و با وجود چند بار تذکر سیستم ، مجبور شدیم باهاشون قطع همکاری کنیم .

مثلا یه سایت اومد ثبت نام کرد تو 6 ساعت اول 79 تا ورودی داد ! با تعجب خودم شخصا رفتم آمارشو چک کردم دیدم فقط 200 بار نمایش بنر داشته ! دوستانی که سایت پربازدید دارن می دونن یعنی چی .
اگر اینجوری بود همین دوست خوبمون ap3 یا wolf144grz1 باید روزانه بالای 1000 کلیک می گرفتن !!!!!!!

بهرحال به این دوستمون هم تذکر دادم ولی توجیهش بدتر از تقلبش بود و با تعجب گفت شما به ورودی سالم و نمایش چیکار دارین !!!! مهم اینه که من کلیک براتون آوردم حالا از هرجا ! و جالبه که مطابق آمار از همه ورودی های ایشون حتی یک خرید هم انجام نشده بود ! بهرحال با ایشون هم ناچار به قطع همکاری شدیم

در ضمن رکورد میزان نمایش و کلیک هم امروز دوباره زده شد . به امید خدا میریم به سمت اینکه مطابق هدفمون با صداقت و درستی در کار بتونیم در سال 90 حرف اول رو در سیستمهای کلیکی ایران بزنیم . تبلیغات گستردمون هم با تغییرات سایت و بعد از عید ، ایشالا شروع میشه در کنار استارت سیستم همکاری در فروشمون که اون هم مسلما یکی از بهترین های ایران خواهد بود

با امید خدا و به لطف و امید یاری همه ی دوستان عزیز

این سیستم کلیکی برای مدیراش خیلی زحمت داره
ولی باید بگویم طرفی که 79 تا کلیک داشته اگر بخواهد تقلب کند باید از 76 ای پی متفاوت کلیک کنه که این امری تا حدودی نشدنیه!! مگر اینکه ایمیل بزنه و یا پرده سیاه استفاده کنه که شما پرده سیاه را هم نمیبینی پس استفاده نمیکنه!!
پس میمونه گزارش گیری از ای پی ها . اگر ای پی ها متفاوت باشه کلیک های ایشان سالم بوده است و کاری به بازدید ندارد.

به هر حال سیستم کلیکی این دردسر هارو داره :f34r::f34r:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
یه سوال داشتم

من یه سایت جدید زدم میخوام بنرای سایز 468 در 60 رو دو تاشو در کنار هم بزارم اما هر کاری میکنم و با کدهای html ور میرم نمیتونم و همش بنرها میره زیر هم قرار میگیره
اگه بتونی راهنماییم کنی خیلی خوبه
سلام.
شما باید بندازیش تو جدول

PHP:
<table align="center"> 
     <tr>
     <td> ads1code </td>
     <td> ads2code </td> 
     </tr>
</table>

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام.
شما باید بندازیش تو جدول

PHP:
<table align="center"> 
     <tr>
     <td> ads1code </td>
     <td> ads2code </td> 
     </tr>
</table>

اقا دمت گرم کارمو راه انداختی

کجا کلاس میزاری بیایم پیشت یه چیزایی یادبگیریم.;)

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
یه سوال دیگه دارم من برای کاربرام خبرنامه میفرستم اما نمیشه کدهای تبلیغاتو توش بزارم یعنی میخوام وسط مطلبی که بزارم تبلیغات بزارم اما وقتی مطلبمو تبدیل به html میکنم بعد کدها رو میزارم و ارسال میکن توی ایمیلها که میاد فقط مطلب میاد و تبلیغات نمیاد
اینم بگم که از سیستم نیوک استفاده میکنم.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
بله(تو سایتش نوشته که).
کلیک شماریشم خوبه. 30 تومان برای هر کلیک.

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اخبار سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر 24 :

تمامی واریز های هفته دوم اسفندماه هم انجام شد ، البته با چند روز دردسر بخاطر مشکلات شتاب سیستم بانک پاسارگاد

در ضمن قابل ذکره که اینبار نه تنها بازهم رکورد میزان ثبت نام اعضای جدید ، نمایش روزانه بنر ، کلیک روزانه و ... دوباره شکسته شد . بلکه این هفته رکورد تعداد واریزی و مبلغ واریزی برای اعضا رو هم زدیم که باید به دوستان عزیز خسته نباشید بگیم

به امید خدا آخرین دور واریزی های سیستم کلیکی ادزسنتر رو هم اوایل هفته اینده انجام خواهیم داد ( برای همه دوستانی که تقاضای واریز بکنند ) و دیگه پرونده واریزها در سال 1389 بسته میشه تا بریم واسه اولین واریزی در سال 1390 ، که بعد از 15 فروردین انجام خواهد شد.

در ضمن در مورد افزایش نرخ کلیک ها ، ایجاد سیستم هدیه ثبت نام اعضای جدید ( و البته دوستان قدیمی ) ، هدیه نوروزی بصورت کوپن تخفیف برای همه اعضای ادز سنتر ، اضافه کردن بنرهای محصولات جدید و .... در پست بعدی ، بزودی اطلاع رسانی خواهد شد

با سپاس
مدیریت گروه تجارت الکترونیک آرین
و سیستم کلیکی ادزسنتر24

www.adscenter24.com

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چند خبر جدید ازسیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر 24 : افزایش نرخ کلیک ها - دور آخر واریزهای سال 1389 و...ا

درود بر شما دوستان گرامی و اعضای محترم سیستم کلیکی ادزسنتر24

چند خبر مهم از برنامه های نزدیک سیستم کلیکی ادزسنتر براتون داریم

1- دور آخر واریز مبالغ کسب درآمد اعضا، در سال 1389 اوایل هفته آینده خواهد بود . بنابراین تمام کسانی که تا تاریخ شنبه 21 اسفند 1389 فرم تقاضای واریز خودشون رو ارسال کنند ( به همراه شماره کارت جزو سیستم شتاب ) ، در هفته آینده مبالغ کسب شدشون را دریافت خواهند کرد .

و بعد از اون دیگر تا اولین دور واریزی در سال 1390 که بعد از 15 فروردین 1390 خواهد بود ، واریزی نخواهیم داشت . البته در آمد همه ی اعضا که هنوز به حدنصاب دریافت نرسیده اند یا اعضایی که فرم دریافت درآمدشون رو تا شنبه ارسال نکنند ، برای اعضا محفوظ خواهد ماند و در سال 90 دریافت خواهند کرد

2- با آغاز سال نو ، و در بهار 1390 ، پس از دوران تعطیلات سال نو ، نرخ کلیک در سیستم ادز سنتر بالا میره و اون رو به رقم 400 ریال برای هر کلیک می رسونیم

البته همونطور که می دونید با توجه به شمارش واقعی کلیکها و تصفیه حساب های واقعی و صادقانه سیستم کلیکی ادزسنتر ، نرخ قابل توجهی هست و رقم های دریافتی به مراتب از بعضی سیستمهای دیگر که حتی ادعای 60 تا 80 تومان در ازای هرکلیک می کنند همین الان هم بیشتر هست و با افزایش نرخ کلیک ها بسیار بیشتر هم خواهد شد

3- بنرهای جدید و جذاب اجناس جدید و پرطرفدار ، که هیچ گونه مشکلی هم بصورت احتمالی برای اعضا ایجاد نکنند از اوایل سال 1390 به سیستم اضافه خواهند شد و تمامی بنرهای محصولات به نوعی غیرمجاز از سیستم حذف خواهند شد.

4- به عنوان هدیه نوروزی : برای تمام اعضای سیستم کلیکی ادز سنتر کوپن تخفیف 50 درصدی ، برای خرید از محصولات فروشگاه های وابسته به تیم تجارت الکترونیک آرین ، تا سقف 20 هزار تومان خرید ، در نظر گرفته شده

که در سال جدید و بعد از تعطیلات نوروز ، اعضای ادزسنتر می تونند از طریق ارسال تیکت در داخل خود سیستم ، کد کوپن های خودشون + آدرس فروشگاه مورد نظر رو دریافت کنند .

5- دو طرح جدید برای افزایش درآمد اعضا هم آماده شده که شامل هدیه های نقدی خاصی برای همه ی اعضا میشه که بعنوان سورپرایز سال نو ، در موردشون اطلاع رسانی خواهد شد

6- دوستان پرسیده اند که چرا افزایش نرخ ها و اضافه کردن بنرهای جدید در پایان همین امسال انجام نمیشه و میره برای بعد از 15 فروردین 90 که باید به این پرسش پاسخ بدیم :

چون شرکت تا 15 فروردین سال جدید تعطیله و اعضای تیم تجارت الکترونیک آرین مطابق هرسال در تعطیلات نوروزی خواهند بود ، و همچنین احتمال بسیار بالای نبودن مشتریان فروشگاه های تیم ، بعلت مسافرت یا مهمانی و بنابراین درصد بسیار بالای بسته های برگشت خورده در طول تعطیلات نوروز ، فروشگاه های تیم تجارت الکترونیک آرین مطابق هرسال تا روز 15 فروردین تعطیل خواهند بود و هیچ ارسالی تا پایان تعطیلات انجام نخواهد شد

ما هرساله به همین علت تمامی تبلیغات خودمون رو در گوگل یا سایتهای مختلف متوقف می کنیم اما امسال بعلت اینکه اعضای محترم سیستم کلیکی ادز سنتر ، بتونن به فعالیتشون و کسب درآمدشون در طول نوروز ادامه بدهند ، تبلیغات ادزسنتر رو استپ نمی کنیم گرچه به احتمال خیلی زیاد بعلت تعطیلی فروشگاه ، این تبلیغات در این مدت اصلا سودده و اقتصادی نخواهد بود . اما بهرحال تعهدی هست که ما در مقابل اعضای سیستم داریم و مسئولیتش رو می پذیریم

بنابراین افزایش نرخ کلیک ها ، همچنین سایر تغییرات رو برای بعد از 15 فروردین سال 1390 در سیستم اعمال خواهیم کرد که این افزایش نرخ موجب ضرر بیشتر سیستم در طول تعطیلی شرکت نشه

پیشاپیش سال نو رو به تمام اعضا و همکاران محترم سیستم کلیکی ادزسنتر24 تبریک میگیم و وعده میدیم که در سال 90 با اخبار بسیار بسیار خوب و پیشرفت بسیار بالایی در کار سیستم ، در خدمت شما باشیم که به امید خدا با حجم گسترده تبلیغات و نیز تغییرات واضح سیستم ادزسنتر24 ، این پیشرفت تصاعدی رو حس خواهید کرد .

بهرحال همونطور که برنامه ریزی کرده ایم و وعده داده ایم سال 1390 سیستم کلیکی ادزسنتر24 حرف اول رو در میان سیستمهای کلیکی ایران خواهد زد ، همچون سیستم تازه تاسیس همکاری در فروش تیم تجارت الکترونیک آرین که با برنامه ریزی های انجام شده بزودی نام بسیار مطرحی در بازار تجارت الکترونیک ایران خواهد یافت .

به امید یزدان و به یاری و همراهی همه شما دوستان گرامی

با سپاس
مدیریت گروه تجارت الکترونیک آرین
و سیستم کلیکی ادزسنتر24

www.adscenter24.com

Last edited:

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
در حال حاضر پرطرفدار ترین سیستم چیه می خوام اگهی بدم می خوام بدونم چه سیستمی تو سایتهای خوب و معروف بیشتر هست

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
در حال حاضر پرطرفدار ترین سیستم چیه می خوام اگهی بدم می خوام بدونم چه سیستمی تو سایتهای خوب و معروف بیشتر هست

سیستمهایی زیادی وجود دارهادز سنتر هم خوبه

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
اينكه سيستم هاي زيادي هستن رو ميدونم
بله همشون هم خوبن

من دنبال سيسمي هستم كه بيشترازش استفاده ميشه
اگر كسي امار داره ممنون ميسم راهنمايي كنه

بالا