ایشالا بزودی با بالا بردن قیمت کلیکای سیستم کلیکی ادزسنتر و همچنین اضافه کردن بنرهای ثابت جدید ( برای محصولات بدون هیچ مشکل احتمالی واسه کسایی که به این مورد حساسن ) و همچنین راه اندازی و بالا بردن قیمت سه طرح دیگر افزایش درآمد ادزسنتر ، مابقی دوستانی هم که با ادزسنتر فعلا فعالیت نمی کنند به جمع دوستان خودمون اضافه میشن تا خیال همه از مشکلات راحت بشه و دیگه سراغ سیستمهای دیگه نرن
دوستانی که همین الانم دارن با ما کار می کنند می تونن اینو تایید کنند .
راستی امروز روز پرکاری از نظر اعضا داشتیم .
27 سایت جدید از سایتهایی که ثبت نام کردند تایید شدند ( حدود 7 ، 8 سایت هم تایید نشدن ) و از اون طرف هم متاسفانه 6 سایت بعلت تقلب در ورودی و با وجود چند بار تذکر سیستم ، مجبور شدیم باهاشون قطع همکاری کنیم .
مثلا یه سایت اومد ثبت نام کرد تو 6 ساعت اول 79 تا ورودی داد ! با تعجب خودم شخصا رفتم آمارشو چک کردم دیدم فقط 200 بار نمایش بنر داشته ! دوستانی که سایت پربازدید دارن می دونن یعنی چی .
اگر اینجوری بود همین دوست خوبمون ap3 یا wolf144grz1 باید روزانه بالای 1000 کلیک می گرفتن !!!!!!!
بهرحال به این دوستمون هم تذکر دادم ولی توجیهش بدتر از تقلبش بود و با تعجب گفت شما به ورودی سالم و نمایش چیکار دارین !!!! مهم اینه که من کلیک براتون آوردم حالا از هرجا ! و جالبه که مطابق آمار از همه ورودی های ایشون حتی یک خرید هم انجام نشده بود ! بهرحال با ایشون هم ناچار به قطع همکاری شدیم
در ضمن رکورد میزان نمایش و کلیک هم امروز دوباره زده شد . به امید خدا میریم به سمت اینکه مطابق هدفمون با صداقت و درستی در کار بتونیم در سال 90 حرف اول رو در سیستمهای کلیکی ایران بزنیم . تبلیغات گستردمون هم با تغییرات سایت و بعد از عید ، ایشالا شروع میشه در کنار استارت سیستم همکاری در فروشمون که اون هم مسلما یکی از بهترین های ایران خواهد بود
با امید خدا و به لطف و امید یاری همه ی دوستان عزیز
این سیستم کلیکی برای مدیراش خیلی زحمت داره
ولی باید بگویم طرفی که 79 تا کلیک داشته اگر بخواهد تقلب کند باید از 76 ای پی متفاوت کلیک کنه که این امری تا حدودی نشدنیه!! مگر اینکه ایمیل بزنه و یا پرده سیاه استفاده کنه که شما پرده سیاه را هم نمیبینی پس استفاده نمیکنه!!
پس میمونه گزارش گیری از ای پی ها . اگر ای پی ها متفاوت باشه کلیک های ایشان سالم بوده است و کاری به بازدید ندارد.
به هر حال سیستم کلیکی این دردسر هارو داره :f34r::f34r: