• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
از بررسی سیستم های کلیک تا رفع فیلترینگ :blink::f34r::f34r:

عجب تایپیکی شده !!!:lol::lol::lol:

نوچ از بررسی سیستم های کلیکی تا بررسی سیستم همکاری در فروش ایران امیر بعد یه پست فینگیلم در مورده رفع فیلتر. :D

از وقتی دیگه توتی-ایران رفت اینجا یجوری شد. فکر کنم گذاشته با تاپیک بررسی سیستم های کلیکی در سال 1390 - جدید برگرده :D

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام
مثل اینکه اینجا وبمسترا هم هستند
سیستم همکاری در فروش ما هم شروع به کار کرده
شرایط بسیار خوبی هم داره
می تونید این تایپک رو هم ببینید و در صورت تمایل عضو بشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
مثل اینکه اینجا وبمسترا هم هستند
سیستم همکاری در فروش ما هم شروع به کار کرده
شرایط بسیار خوبی هم داره
می تونید این تایپک رو هم ببینید و در صورت تمایل عضو بشید
بوووواله!! ما هم منتظر میمانیم که بیان ثبت نام کنند!!
تعریف سیستم برمودا از زبان مختار و ال زبیر : همینک مفتخر میشویم به سیستم شب زنده دار ،معارف با کفار ، خصم سیستم نابکار(یعنی مخالف با سیستم های متخلف) ، یاور آن یار غار ، که از طرف ام ال مومنین پادینا به خلافت و ریاست منتصب میگردد:lol:

بوووله : ما هم منتظرم میشویم بیاد

برمودا سرت را بپااااااااااا :f34r:

ها :blink:

دمو دستگاهی راه انداختی نکنه قصد نبوت داری یا برکناری همه سیستم ها داری!!

نه نه نه مختار!!! نبوت لقمه بزرگی است!!! سیستمه الله باشه کافیمه !!:lol::blink: نه

امیدوارم خندیده باشید موفق و موید باشید برمودا جان

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
میگم تاپیک که ماشالا عمومیه ! من بفکر افتادم تو همین تاپیک آگهی همسریابی هم بزنیم !!! هان ؟ نظرتون چیه ؟ :D

تازه من یه شلوارم میخوام بخرم شاید تو همین تاپیک پیدا بشه ! :D

پ.ن : آقا تجمع نکن . حرکت کن . حرکت کن . اینجا تاپیک ما بیچاره های کلیکیه ! یه مشت آدمای همکاری ریختن توش ! :lol::lol::lol: دی :

Hamidkh67

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان در این سیستم ثبت نام کنید.
شما کافیه هر روز 10 دقیقه وقت بذارید و روی بنرهای این سایت کلیک کنید. خیلی راحت :cool:
http://www.Teobux.com/?ref=Hamidkh

توضیحات بیشتر:
http://www.azhardari.mihanblog.com/post/139

از همه دوستانی که از طریق لینک من ثبت نام می کنن کمال تشکر رو دارم.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اینم سایت مشابه خارجی که کافیه هر روز روی بنرهاش کلیک کنید:
http://www.neobux.com/?r=Hamidkh67

عزیز جان این سایتها که 15 ساله از رده رفتن کنار دیگه کسی با این سایتها رو کار نمیکنه!! نگو که من پرداختی داشتم یا از این حرفها که بچه های اینجا همه بالای 10 سال سابقه فعالیت تو نت هستند و حرفه اییند!! اگر تازه با این سایتها اشنا شدی از همین الان بهت میگوئیم که وققتو داری هدر میدی:f34r:

Hamidkh67

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان این سایتها که 15 ساله از رده رفتن کنار دیگه کسی با این سایتها رو کار نمیکنه!! نگو که من پرداختی داشتم یا از این حرفها که بچه های اینجا همه بالای 10 سال سابقه فعالیت تو نت هستند و حرفه اییند!! اگر تازه با این سایتها اشنا شدی از همین الان بهت میگوئیم که وققتو داری هدر میدی:f34r:

راستش پول من در این سایت خارجی به حد نصاب نرسیده و هر وقت هم برسه قصد برداشت ندارم. دارم از طریق پولی که بدست می آد وبلاگم رو تبلیغ می کنم :D

اما در مورد سایت ایرانی پول به حد نصاب رسیده ولی هنوز درخواست واریز ندادم. نتیجه رو بعدا می گم.

larvard007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش پول من در این سایت خارجی به حد نصاب نرسیده و هر وقت هم برسه قصد برداشت ندارم. دارم از طریق پولی که بدست می آد وبلاگم رو تبلیغ می کنم :D

اما در مورد سایت ایرانی پول به حد نصاب رسیده ولی هنوز درخواست واریز ندادم. نتیجه رو بعدا می گم.

دوست عزیز این کاری که شما داری می کنی من 8 سال پیش کردم :eek:
یه سایت راه اندازی کن
تبادل لینک کن
مطالب جالب و روز رو بدون کپی برداری بنویس
پول در بیار مثل مرد :wacko:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دقیقا!
این چیزا اگه جواب بده هم پدرت درمیاد...
این کارا یه جور حمالیه توی دنیای نت.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام به همه
کسی که شماره می خواست حس پی ام دادن نبود همین جا بهش می گم از بس زنگ زدم از حفظم :
88846963_0_1_2_4_6
خوب به خاطری که اینجا شلوغ نشه لطفن بیاین تو این فروم نظرتون رو بگین :
http://forum.persiantools.com/t185491.html

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
از بچه ها کسی اینجا هست که با کلیکنا در حال حاضر کار کنه؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اخبار سیستم تبلیغات کلیکی ادزسنتر 24 :

تمامی واریز های هفته اول اسفندماه هم انجام شد ، به اضافه دو نفری از هفته پیش باقی مونده بودند و شماره کارتشون خراب بود که نتونستن هفته قبل درآمد کسب شده شون رو برداشت کنند

خبر دوم هم اینکه مبالغ تمامی زیرمجموعه های تایید شده ، به اکانت معرف هاشون اضافه شد که تعدادش برای خودمون هم جالب توجه بود و انتظارش رو نداشتیم . میزان هدیه معرفی بعضی از دوستان به اندازه کل درآمدشون از سیستم ادزسنتر تا حال حاضر و حتی بیشتر از اون بوده و بعضی از دوستان تمرکزشون رو گذاشتند روی معرفی اعضا و جذب زیرمجموعه و از روشهایی مثل آگهی در نیازمندیها و ارسال به ایمیل یا فرم تماس با ما وب سایتهای دیگه و حتی ایجاد یک بخش ویژه برای جذب عضو در سایت خودشون اقدام کردن که از نظر مالی برای خودشون هم بسیار سودده بوده

فقط قابل ذکره که وبلاگ های تازه تاسیس یا بسیار کم بازدید ، در سیستم کلیکی ما ، امکان تایید شدن بعنوان زیرمجموعه رو ندارند

با سپاس
مدیریت گروه تجارت الکترونیک آرین
و سیستم کلیکی ادزسنتر24

www.adscenter24.com

Last edited:

h_r_v

Registered User
لایک‌ها
5
زرکلیک پرداخت کرد.. فقط مشکلش اینه که کلیک ها رو 3 تایی یکی رو میشناسه..

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
کلیک شماریش افتضاح شده. خیلی بدتر از اکسین.
روزی که اکسین 26 تا حساب کرد این 16 تا شمرد بر ای من.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ایشالا بزودی با بالا بردن قیمت کلیکای سیستم کلیکی ادزسنتر و همچنین اضافه کردن بنرهای ثابت جدید ( برای محصولات بدون هیچ مشکل احتمالی واسه کسایی که به این مورد حساسن ) و همچنین راه اندازی و بالا بردن قیمت سه طرح دیگر افزایش درآمد ادزسنتر ، مابقی دوستانی هم که با ادزسنتر فعلا فعالیت نمی کنند به جمع دوستان خودمون اضافه میشن تا خیال همه از مشکلات راحت بشه و دیگه سراغ سیستمهای دیگه نرن

دوستانی که همین الانم دارن با ما کار می کنند می تونن اینو تایید کنند .

راستی امروز روز پرکاری از نظر اعضا داشتیم .

27 سایت جدید از سایتهایی که ثبت نام کردند تایید شدند ( حدود 7 ، 8 سایت هم تایید نشدن ) و از اون طرف هم متاسفانه 6 سایت بعلت تقلب در ورودی و با وجود چند بار تذکر سیستم ، مجبور شدیم باهاشون قطع همکاری کنیم .

مثلا یه سایت اومد ثبت نام کرد تو 6 ساعت اول 79 تا ورودی داد ! با تعجب خودم شخصا رفتم آمارشو چک کردم دیدم فقط 200 بار نمایش بنر داشته ! دوستانی که سایت پربازدید دارن می دونن یعنی چی .
اگر اینجوری بود همین دوست خوبمون ap3 یا wolf144grz1 باید روزانه بالای 1000 کلیک می گرفتن !!!!!!!

بهرحال به این دوستمون هم تذکر دادم ولی توجیهش بدتر از تقلبش بود و با تعجب گفت شما به ورودی سالم و نمایش چیکار دارین !!!! مهم اینه که من کلیک براتون آوردم حالا از هرجا ! و جالبه که مطابق آمار از همه ورودی های ایشون حتی یک خرید هم انجام نشده بود ! بهرحال با ایشون هم ناچار به قطع همکاری شدیم

در ضمن رکورد میزان نمایش و کلیک هم امروز دوباره زده شد . به امید خدا میریم به سمت اینکه مطابق هدفمون با صداقت و درستی در کار بتونیم در سال 90 حرف اول رو در سیستمهای کلیکی ایران بزنیم . تبلیغات گستردمون هم با تغییرات سایت و بعد از عید ، ایشالا شروع میشه در کنار استارت سیستم همکاری در فروشمون که اون هم مسلما یکی از بهترین های ایران خواهد بود

با امید خدا و به لطف و امید یاری همه ی دوستان عزیز

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ایشالا بزودی با بالا بردن قیمت کلیکای سیستم کلیکی ادزسنتر و همچنین اضافه کردن بنرهای ثابت جدید ( برای محصولات بدون هیچ مشکل احتمالی واسه کسایی که به این مورد حساسن ) و همچنین راه اندازی و بالا بردن قیمت سه طرح دیگر افزایش درآمد ادزسنتر ، مابقی دوستانی هم که با ادزسنتر فعلا فعالیت نمی کنند به جمع دوستان خودمون اضافه میشن تا خیال همه از مشکلات راحت بشه و دیگه سراغ سیستمهای دیگه نرن

دوستانی که همین الانم دارن با ما کار می کنند می تونن اینو تایید کنند .

راستی امروز روز پرکاری از نظر اعضا داشتیم .

27 سایت جدید از سایتهایی که ثبت نام کردند تایید شدند ( حدود 7 ، 8 سایت هم تایید نشدن ) و از اون طرف هم متاسفانه 6 سایت بعلت تقلب در ورودی و با وجود چند بار تذکر سیستم ، مجبور شدیم باهاشون قطع همکاری کنیم .

مثلا یه سایت اومد ثبت نام کرد تو 6 ساعت اول 79 تا ورودی داد ! با تعجب خودم شخصا رفتم آمارشو چک کردم دیدم فقط 200 بار نمایش بنر داشته ! دوستانی که سایت پربازدید دارن می دونن یعنی چی .
اگر اینجوری بود همین دوست خوبمون ap3 یا wolf144grz1 باید روزانه بالای 1000 کلیک می گرفتن !!!!!!!

بهرحال به این دوستمون هم تذکر دادم ولی توجیهش بدتر از تقلبش بود و با تعجب گفت شما به ورودی سالم و نمایش چیکار دارین !!!! مهم اینه که من کلیک براتون آوردم حالا از هرجا ! و جالبه که مطابق آمار از همه ورودی های ایشون حتی یک خرید هم انجام نشده بود ! بهرحال با ایشون هم ناچار به قطع همکاری شدیم

در ضمن رکورد میزان نمایش و کلیک هم امروز دوباره زده شد . به امید خدا میریم به سمت اینکه مطابق هدفمون با صداقت و درستی در کار بتونیم در سال 90 حرف اول رو در سیستمهای کلیکی ایران بزنیم . تبلیغات گستردمون هم با تغییرات سایت و بعد از عید ، ایشالا شروع میشه در کنار استارت سیستم همکاری در فروشمون که اون هم مسلما یکی از بهترین های ایران خواهد بود

با امید خدا و به لطف و امید یاری همه ی دوستان عزیز

تایید میشه.

ایشالا بزودی با بالا بردن قیمت کلیکای سیستم کلیکی ادزسنتر و همچنین اضافه کردن بنرهای ثابت جدید ( برای محصولات بدون هیچ مشکل احتمالی واسه کسایی که به این مورد حساسن ) و همچنین راه اندازی و بالا بردن قیمت سه طرح دیگر افزایش درآمد ادزسنتر

اگه اینارو که میگی سریع ردیفش کنی خیلی خوب میشه
منتظریم.

بالا