شما که نصب کردین بگید آیا نصبت به 1.0.5 تغییری داشته؟واینکه آیا میدونید نسخه مخصوص چین آپدیت شده یا نه؟
نسخه مخصوص چین منظورتون اون مدل جدید که با حافظه داخلی 4 گیگ هست رو منظورتون هست؟؟ این فرمور برای همین نسخه جهانی هست که دست منو شما هست. کلا دو نمونه inew v3 بیشتر وجود نداره. یکی همینه که دست منو شماست و 16 گیگ حاظه داخلی داره و شبکه 3g wcdma ساپورت میکنه،
یکی دیگه هم همین مدلیه که یکی دو هفتست معرفی شده (و معلوم نیست الان تو بازار چین وارد شده باشه هنوز یا نه) و فرقش توی حافظه داخلیش هست که شده 4 گیگ و نوع شبکه 3g که tdcma هست که فقط روی 3g چین کار میکنه. هیچ فرق دیگه ای نداره.
نسبت به 1.0.5 که فکر کنم بله تغییراتی داشته، در کل ورژن 1.0.7 برای این اومد بیرون چون مدیریت بهتری روی مصرف باتری داشت و شارژدهی بهتر شده بود، و wifi هم تقویت شده بود. اما 1.0.7 تاچ گوشی خیلیارو خراب کرد، بخاطر همین 1.0.8 رو دادن که همه باگ های ورژن قبل رو برطرف کرده. 100% توصیه میکنم 1.0.8 رو نصب کنید.
سلام
عزیزان کسی فرصت نکرد عکس تو روز شب بگیره ؟ با گوشی inew v3 با کیفیت اصلی بزاره ببینیم...
برای آخرین بار کلیه ابهام ها رو در مورد این دوربین براتون رفع میکنم الان:
توی kernel نرم افزاری گوشی برای دوربین این مشخصات وجود داره:
- GC0313 GalaxyCore vga
- GC2035 GalaxyCore 2mpx
- GC5004 GalaxyCore 5mpx
- OV5648 OmniVision 5mpx
- IMX111 Sony 8mpx
- IMX135 Sony 13mpx
که آخرین خط یعنی IMX135 f2.2 میشه اسم سنسور دوربین پشتی روی inew v3 هست. که 13.13 میلیون پیکسل موثر داره. این سنسور 5 تا لنز روی هم قرار گرفته داره. این دقیقا سنسوری هست که روی galaxy s4 و galaxy note 3 نصب شده و note 3 بخاطر cpu قوی تری که داره با همین سمسور فیلم برداری با کیفیت 4k انجام میده.
تکنولوژی ای که سونی توی این سنسور بکار برده تا عکس برداری توی محیط های کم نور خیلی خوب بشه اینه که بجای RGB این سنسور RGBW (red green BLUE WHITE) بکار برده.
به شخصه امتحان کردم روی حالت auto خیلی عکس های بهتری از xperia x1 با دوربین 20 مگاپیکسلی میگیره. عکس برداری توی شب هم واقعا در همه حالت بهتر از هر گوشی دیگه ای که من دیدم عکس میگیره.
توی فیلم برداری هم هیچ چیزی روی دستش نیست. حین فیلم برداری تاچ فوکس داره (حین فیلم برداری میتونید فوکس دوربین رو عوض کنید). از نزدیک ترین فاصله هم براتون فوکس میکنه میشه مثل عکس ماکرو! این قابلیت رو فقط توی دوربین گوشی های بالای 1.5 میلیون میتونید ببینید. تنها عیبی که میشه گرفت و اونم هیچ ربطی به دوربین نداره اینه که صدایی که تو فیلم ضبظ میکنه خیلی نویز داره (خیلی صدای هوا توش هست)
مشخصات دقیق سنسور دوربین:
http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201208/12-107E/
بررسی کامل این سنسور:
http://www.dpreview.com/news/2012/0...to-offer-low-light-performance-and-HDR-movies