با تشکر از انقلاب عظیم دوستموم
اگه دوستان توجه کرده باشن توی رام های دیگه اعداد فارسی به هم ریخته بود که نوی ورژن جدید رامحل شده
دوستان... iNew صدای انقلاب ما رو شنید!!! بهم ایمیل داد!!
این ایمیل من:
فعلا جوابشون رو دادم و دوباره منتظر جوابشون باید بشینیم.. ولی خیلی خوبه که جواب دادن!
سایت اصلی شرکت که inewphone.com هست.سلام شما که دستت تو کاره این سوال منو میشه جواب بدید
سلام دوستان تو اینترنت 2تا سایت هست مربوط به ای نیو
یکیش اینه inewmobile.com و یکی دیگش www.inewphone.com جالب اینجاس تو سایت اولی گوشی هم رنگ سفید و هم مشکی برا فروش گزاشته و موجود داره دنبالش فلیپ کاور و برچسب هم هدیه میده و قیمتش حدود 190 دلاره ولی توی سایت دومی اول که فقط گوشی سفید داره و هیچ هدیه ای دنبالش نیست و حدود 2ماه میشه که موجود نیست و نمیشه خرید کرد این مدلو ولی بقیه مدل ها موجوده و میشه خرید و قیمتش بدون هدیه ها با تبدیل پول چین به دلار بالای 200 دلار زده . دوستان نظری در این مورد ندارند؟
سلام ممنون جواب دادید .سایت اصلی شرکت که inewphone.com هست.
در مورد اون سایت هم اتفاقا یکی دو روز پیش توی فروم خارجی بحث بود و در آخر یکیشون گفت زنگ زده به شرکت inew ( تلفن تماسشون توی سایت هست) و در مورد چند تا چیز سوال پرسیده، یکیشم همین سایت inewmobile.com هست. پشت تلفن بهش گفتن که اون سایت مدل های فیک میفروشه و به طور مستقیم اصلا با خود inew در ارتباط نیست.
حالا نمیدونم چقدر صحت داشته باشه.
در ضمن روی جعبه گوشی هم
Www.inewphone.com
هک شده.
اگه میخوای بخری چرا نمیدی امیر بیاره برات که خیالت هم راحت باشه؟
سلام ممنون جواب دادید .
منظورتون آقا امیر (amirexpress.ir) هست؟
البته بازم قیمتش نا معقول میشه چون تو سایت اصلیش قیمتشو زده ¥1688.00 یوان که هر یوان 515 باشه میشه حدود 870 هزار که با 700 تومن که اینجا میفروشند بازم فرق داره؟ در این مورد نظرتون چیه؟
شما خودتون از آقا امیر خرید کردید؟ و چه قیمت خرید کردید؟
سیلیکون پاور چقد خرید کردید؟
کلمه ان اف سی پست گوشیتون حک شده زیر کاور زیاد مشخص نیست؟
اقا امیر فعلا موجود ندارند شما کسی که موجود داشته باشه و مطمئن باشه سراغ ندارید ازش خرید کنم؟
بازم ممنون جواب دادید
ممنون شما خودتون چقدر خریدید و چقد براتون افتاد؟والا من خریدای خودمو خودم انجام میدم در واقع یه اشنایی تو شنژن چین داریم و سالی یکی دو بار میاد ایران اگر چیزی بهش بگم و وقت کنه، برام تهیه میکنه.
اینی که میگم از امیر خرید کنید بخاطر اینه که شخصا میشناسمش و میدونم بین فروشنده های اینجا مطمئن تر و منصف تره توی قیمت.
اما کیس رو از aliexpress سفارش دادم. اون اولاش که اومده بود ۵.۵ دلار بود. من اون موقع سفارش دادم. اما الان شده ۴.۵ دلار و دو رنگ جدید هم اضافه شده ، صورتی و مشکی. اما مشکیه یه جورایی بد رنگه قهوه ایه . جالب نیست.
الان ۴.۵ دلاره ، وقتی برسه دستتون احتمالا ۴ هزار تومن هم گمرکی بهش میخوره.ه
Sent from my V3 using Tapatalk
راست میگید؟درود
گوشی ما که در اولین ساعات روشن شدن , تاچش از کار افتاده است و تا به حال نتوانستم کاری انجام دهم
چند نفر دیگر هم این مشکل را گزارش داده اند
چه باید کرد